Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 18:52:37
|
|
|
|
helimaša
|
ISTE JA.......tud za deko se nism zredila......se vidi da bo hmau konc.....jem pa kot pujsek
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 18:54:33
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ISTE JA.......tud za deko se nism zredila......se vidi da bo hmau konc.....jem pa kot pujsek nisi edina...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 18:58:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ISTE JA.......tud za deko se nism zredila......se vidi da bo hmau konc.....jem pa kot pujsek pišuka, kako ti rata??? jaz pa ne jem tako grozno veliko, kile pa kar letijo...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 19:00:14
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ISTE JA.......tud za deko se nism zredila......se vidi da bo hmau konc.....jem pa kot pujsek pišuka, kako ti rata??? jaz pa ne jem tako grozno veliko, kile pa kar letijo... jaz pa jem pa kile letijo,tak da se nimam kaj pritoževat...hehe
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 19:00:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 in še zadnje novičke iz mariborske P: Taši naj bi šla danes domov, pa je Lija porumenela, tako da zaenkrat ostaja notri Dobra novička je pa ta, da trio Persida, Anže in Tomaž jutri odhaja domov za trio je bil že čas..... za Lijo pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 19:01:14
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= mama_m - Tudi mene zelo šika in prav boli v spodnjem delu trebuha, pravzaprav čisto tam dol. Sploh včasih, ko se premika kar zastokam zraven. Pa mi je G rekla, da je že tako nizko in so vezi že zrahljane in zato pride do tega, kar pa ne pomeni da bom kmalu rodila. Ja, hvala ji za tako tolažbo! ma mene danes ni ginekološko pregledal tako da ne vem sploh če sem kaj odprta al ne...na zadnjem pregledu (pred 3tedni) je pa rekel, da je vse mehko in pripravljeno za porod samo da se še malo spusti dol....danes je rekel, da je čisto dol in da se zna kaj zgodit do drugega tedna...samo jaz dvomim.....aja, mi je rekel da lahko kr veselo če mi paše, bomo vidli kaj bo iz tega
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 19:01:21
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Hvala =jasna=...ja, vsi smo bolj umetniški...zame je to kar ena velika muka, ker imam preveč idej, a premalo časa za vse...in pol se mi kopičijo vse stvari (od materialov do izdelkov), da je že moja delavnica postala podobna črni luknji, ki vse posrka vase... OOOO...danes sem med sprehodom ugotovila, da hodim kot her Flick,ker mi vse leze nekam dol... Naš princ pa je aktiven predvsem kar se tiče kolcanja...drugo pa je eno samo porivanje pete v moj popek...in ko mu pritisnem z roko na nožiclo, jo samo oddrsa na drug konec in pritiska... pri nas je tudi kolcanje zdaj aktivno, je prav smešno videt trebuh kako poskakuje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 19:01:23
|
|
|
|
Lolita23
|
za persido, ki gre domov za lijo za gospo pupo sunčica pa res ni ostala v P, ker sem jo jaz prej zasledila, pa je pisala, da ima kontrolo še P čez nekaj dni mislim, da je bila na temi nekaj o dvojčkih
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 19:01:28
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 TAKO, JAVLJAM SE VAM KOT GOSPA, BILO JE ČUDOVITO, NEPOZABNO, ROMANTIČNO, GANLJIVO, SRČNO IN NEVERJETNO LEPO!!! SLIKICE DOBITE JUTRI
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 19:05:33
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 za persido, ki gre domov za lijo za gospo pupo sunčica pa res ni ostala v P, ker sem jo jaz prej zasledila, pa je pisala, da ima kontrolo še P čez nekaj dni mislim, da je bila na temi nekaj o dvojčkih ona je pa res uboga,ker spet nevejo če sta ali so .pa saj bo ona vse povedla...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 19:06:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 sunčica pa res ni ostala v P, ker sem jo jaz prej zasledila, pa je pisala, da ima kontrolo še P čez nekaj dni mislim, da je bila na temi nekaj o dvojčkih ja, sem šla malo poškilit na temo o dvojčkih in je napisala, da ima kontrolo spet šele čez 10 dni in da so ji delali UZ, pa niso bili čist zihr, a nosi dvojčke ali celo trojčke pišuka, res smo firbčne babnice, vse zvohamo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 19:06:16
|
|
|
|
pondelak
|
mater mam jaz sreco..........danes je bil dr.djukanovic, in me gleda in pravi ....vi pa imate veliki trebuh,boma naredila uz. pol pa isce in isce in pravi ....ste sigurni da nosite dvojcke,meni se zdi da vidim tri glave . wtf potem se mi mi izmeri in en ima tezo 2600g drugi 1880. in pravim to je nemogoce,ce sta pred 3t oba imela cez 2000g. pa mi pravi.....saj vas sprasujem ce sta samo .,ker tudi meni ta teza ni jasna. in zdaj naj lepo cakam 10 dni za ponovni pregled? in bogve kaj mi bo rekel naslednji zdravnik. _____________________________ to je njen post pri ptujčankah...
< Sporočilo je popravil pondelak -- 23.2.2009 19:07:07 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 19:06:40
|
|
|
|
trezika
|
DanDan! Najprej čestitke za Persido in njena dva korenjaka pa seveda za Gospo Pupo Pa držim pesti za taso in lijo, da tudi gresta čimprej domov Joj, mene pa dans že cel dan tako grdo gaga peče, da bom znorela... dvakrat sn že skoraj bruhat šla...pa nič mi ne pomaga... ja suncicica je res še doma... malo so jo dans prestrašli, ko je rekel G, da vidi tri glavice...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 19:07:31
|
|
|
|
trezika
|
vidim, da ste me že prehitele...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 19:09:20
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma mene danes ni ginekološko pregledal tako da ne vem sploh če sem kaj odprta al ne...na zadnjem pregledu (pred 3tedni) je pa rekel, da je vse mehko in pripravljeno za porod samo da se še malo spusti dol....danes je rekel, da je čisto dol in da se zna kaj zgodit do drugega tedna...samo jaz dvomim.....aja, mi je rekel da lahko kr veselo če mi paše, bomo vidli kaj bo iz tega go for it samo dej počaki še 5 dni do marca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 19:10:27
|
|
|
|
helimaša
|
felix ne sekiri se......sej pr men so tud v prvi nosečnosti kile bl letele.....zdej pa ne gre.....ker itak skoz letam za Mašo in enostavno kr pr mir stojijo.....men pa tud paše tko.....sam trebuh mam pa ful velik.....tok da mme bo kr raznesl......
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 19:10:47
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 sunčica pa res ni ostala v P, ker sem jo jaz prej zasledila, pa je pisala, da ima kontrolo še P čez nekaj dni mislim, da je bila na temi nekaj o dvojčkih ja, sem šla malo poškilit na temo o dvojčkih in je napisala, da ima kontrolo spet šele čez 10 dni in da so ji delali UZ, pa niso bili čist zihr, a nosi dvojčke ali celo trojčke pišuka, res smo firbčne babnice, vse zvohamo Pa to je ena lepših naših lastnosti mene firbec mantra, kje je spps, ki je tudi imela danes pregled, da ni kar not ostala , boga pa tak nima cajta rodit
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 23.2.2009 19:11:07 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 19:13:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 sunčica pa res ni ostala v P, ker sem jo jaz prej zasledila, pa je pisala, da ima kontrolo še P čez nekaj dni mislim, da je bila na temi nekaj o dvojčkih ja, sem šla malo poškilit na temo o dvojčkih in je napisala, da ima kontrolo spet šele čez 10 dni in da so ji delali UZ, pa niso bili čist zihr, a nosi dvojčke ali celo trojčke pišuka, res smo firbčne babnice, vse zvohamo tudi jaz sem šla kukat...firbčne ni kaj....ampak da revca zdaj ne ve al ima al je pa grozno; sej bi jo ja lahko še bolj natančno pregledali in ugotovili na čem je ne pa da jo pustijo 10 dni v negotovosti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 19:13:37
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma mene danes ni ginekološko pregledal tako da ne vem sploh če sem kaj odprta al ne...na zadnjem pregledu (pred 3tedni) je pa rekel, da je vse mehko in pripravljeno za porod samo da se še malo spusti dol....danes je rekel, da je čisto dol in da se zna kaj zgodit do drugega tedna...samo jaz dvomim.....aja, mi je rekel da lahko kr veselo če mi paše, bomo vidli kaj bo iz tega go for it samo dej počaki še 5 dni do marca ja, ja....marec pa bomo ja počakali se bom brzdala tako da bo moj spal v otroški sobici
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 19:13:44
|
|
|
|
Lolita23
|
Vprašanje men je G rekla, da sem že odprta, pa da je mala nizko, pa da imam vse razmehčano(po njeno naj ne bi dočakala naslednjega pregleda 4.3)?kaj pa ve mislite??Jaz bi še kam šla mal sej čakam na marec, sam me je strah kam it, pa potem se mi začne Pa sej vem, da je čudno vprašanje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 19:14:19
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 sunčica pa res ni ostala v P, ker sem jo jaz prej zasledila, pa je pisala, da ima kontrolo še P čez nekaj dni mislim, da je bila na temi nekaj o dvojčkih ja, sem šla malo poškilit na temo o dvojčkih in je napisala, da ima kontrolo spet šele čez 10 dni in da so ji delali UZ, pa niso bili čist zihr, a nosi dvojčke ali celo trojčke pišuka, res smo firbčne babnice, vse zvohamo Pa to je ena lepših naših lastnosti mene firbec mantra, kje je spps, ki je tudi imela danes pregled, da ni kar not ostala , boga pa tak nima cajta rodit ma rekla je da se ima še za učit...da ni res šla v P
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 19:17:55
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje men je G rekla, da sem že odprta, pa da je mala nizko, pa da imam vse razmehčano(po njeno naj ne bi dočakala naslednjega pregleda 4.3)?kaj pa ve mislite??Jaz bi še kam šla mal sej čakam na marec, sam me je strah kam it, pa potem se mi začne Pa sej vem, da je čudno vprašanje pa potem si pa pač torbo sabo pelaš v avtu pa maš vedno zraven
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 19:42:36
|
|
|
|
dana
|
Lolita ti bodi kar pripravljena . Pupa še enkrat čestitke; včeraj sem bila mal prehitra Spps no tudi tebi želim, da čimprej zaključiš s šolo. Jaz sem imela tudi danes pregled in CTG. Zaenkrat še nič ne kaže, edino to je pokazal CTG, da imam zelo živahnega otročička v trebuhu . In res, je ravno tisti čas ko sem bila priklopljena, ful brcal. Kilogrami: še vedno +12 kg, obseg ostaja isti, naslednji pregled pa čez 1 teden - 2.3. Sem imela pa ful nizek pritisk tako da mi ga je kar 2x merila, ker ni mogla verjet - 60/90. Zdaj se bomo pa počas zrihtali in šli spat. Tamali gre jutri v vrtec po enem tednu, tko da mora it čimprej da bo lahko jutri vstal. Se jutri slišimo !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 20:04:47
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: felix7 in še zadnje novičke iz mariborske P: Taši naj bi šla danes domov, pa je Lija porumenela, tako da zaenkrat ostaja notri Dobra novička je pa ta, da trio Persida, Anže in Tomaž jutri odhaja domov za Lijo za Persido in njena bavca se kar podpišem pod tole
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 20:06:10
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 TAKO, JAVLJAM SE VAM KOT GOSPA, BILO JE ČUDOVITO, NEPOZABNO, ROMANTIČNO, GANLJIVO, SRČNO IN NEVERJETNO LEPO!!! SLIKICE DOBITE JUTRI gospa pupa čestitke še enkrat slikice pa le pokaži čimprej
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?