|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
23.2.2009 18:52:37   
helimaša
ISTE JA.......tud za deko se nism zredila......se vidi da bo hmau konc.....jem pa kot pujsekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
23.2.2009 18:54:33   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

ISTE JA.......tud za deko se nism zredila......se vidi da bo hmau konc.....jem pa kot pujsekuser posted image user posted image user posted image

nisi edina...user posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
23.2.2009 18:58:50   
felix7

pišuka, kako ti rata??? jaz pa ne jem tako grozno veliko, kile pa kar letijo... user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
23.2.2009 19:00:14   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

pišuka, kako ti rata??? jaz pa ne jem tako grozno veliko, kile pa kar letijo... user posted image

jaz pa jem pa kile letijo,tak da se nimam kaj pritoževat...heheuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
23.2.2009 19:00:56   
mama_milchy

in še zadnje novičke iz mariborske P: Taši naj bi šla danes domov, pa je Lija porumenela, tako da zaenkrat ostaja notri user posted image  
Dobra novička je pa ta, da trio Persida, Anže in Tomaž jutri odhaja domov user posted image user posted image user posted image user posted image

za trio user posted image user posted image user posted image  je bil že čas.....

za Lijo pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
23.2.2009 19:01:14   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

mama_m - Tudi mene zelo šika in prav boli v spodnjem delu trebuha, pravzaprav čisto tam dol. Sploh včasih, ko se premika kar zastokam zraven. Pa mi je G rekla, da je že tako nizko in so vezi že zrahljane in zato pride do tega, kar pa ne pomeni da bom kmalu rodila. Ja, hvala ji za tako tolažbo! user posted image

ma mene danes ni ginekološko pregledal tako da ne vem sploh če sem kaj odprta al ne...na zadnjem pregledu (pred 3tedni) je pa rekel, da je vse mehko in pripravljeno za porod samo da se še malo spusti dol....danes je rekel, da je user posted image  čisto dol in da se zna kaj zgodit do drugega tedna...samo jaz dvomim.....aja, mi je rekel da lahko kr veselo user posted image user posted image user posted image  če mi paše, bomo vidli kaj bo iz tega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
23.2.2009 19:01:21   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Hvala =jasna=...ja, vsi smo bolj umetniški...zame je to kar ena velika muka, ker imam preveč idej, a premalo časa za vse...in pol se mi kopičijo vse stvari (od materialov do izdelkov), da je že moja delavnica postala podobna črni luknji, ki vse posrka vase...user posted image

OOOO...danes sem med sprehodom ugotovila, da hodim kot her Flick,ker mi vse leze nekam dol...

Naš princ pa je aktiven predvsem kar se tiče kolcanja...drugo pa je eno samo porivanje pete v moj popek...in ko mu pritisnem z roko na nožiclo, jo samo oddrsa na drug konec in pritiska...

pri nas je tudi kolcanje zdaj aktivno, je prav smešno videt trebuh kako poskakuje user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
23.2.2009 19:01:23   
Lolita23
za persido, ki gre domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

za lijouser posted image user posted image user posted image user posted image

za gospo pupouser posted image user posted image user posted image user posted image

sunčica
pa res ni ostala v P, ker sem jo jaz prej zasledila, pa je pisala, da ima kontrolo še P čez nekaj dni mislim, da je bila na temi nekaj o dvojčkih

18.3.2009

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
23.2.2009 19:01:28   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

TAKO, JAVLJAM SE VAM KOT GOSPA, BILO JE ČUDOVITO, NEPOZABNO, ROMANTIČNO, GANLJIVO, SRČNO IN NEVERJETNO LEPO!!!

SLIKICE DOBITE JUTRI user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
23.2.2009 19:05:33   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

za persido, ki gre domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

za lijouser posted image user posted image user posted image user posted image

za gospo pupouser posted image user posted image user posted image user posted image

sunčica pa res ni ostala v P, ker sem jo jaz prej zasledila, pa je pisala, da ima kontrolo še P čez nekaj dni mislim, da je bila na temi nekaj o dvojčkih

ona je pa res uboga,ker spet nevejo če sta user posted image user posted image ali so user posted image user posted image user posted image .pa saj bo ona vse povedla...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
23.2.2009 19:06:01   
felix7

sunčica pa res ni ostala v P, ker sem jo jaz prej zasledila, pa je pisala, da ima kontrolo še P čez nekaj dni mislim, da je bila na temi nekaj o dvojčkih

ja, sem šla malo poškilit na temo o dvojčkih in je napisala, da ima kontrolo spet šele čez 10 dni in da so ji delali UZ, pa niso bili čist zihr, a nosi dvojčke ali celo trojčke user posted image user posted image user posted image

pišuka, res smo firbčne babnice, vse zvohamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
23.2.2009 19:06:16   
pondelak
mater mam jaz sreco..........danes je bil dr.djukanovic, in me gleda in pravi ....vi pa imate veliki trebuh,boma naredila uz.
pol pa isce in isce in pravi ....ste sigurni da nosite dvojcke,meni se zdi da vidim tri glave . wtf

potem se mi mi  izmeri in en ima tezo 2600g drugi 1880. in pravim to je nemogoce,ce sta pred 3t oba imela cez 2000g. pa mi pravi.....saj vas sprasujem ce sta samo .,ker tudi meni ta teza ni jasna.
in zdaj naj lepo cakam 10 dni za ponovni pregled? in  bogve kaj mi bo rekel naslednji zdravnik.

to je njen post pri ptujčankah...

< Sporočilo je popravil pondelak -- 23.2.2009 19:07:07 >

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
23.2.2009 19:06:40   
trezika
DanDan! Najprej čestitke za Persido in njena dva korenjaka pa seveda za Gospo Pupo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa držim pesti za taso in lijo, da tudi gresta čimprej domov user posted image user posted image

Joj, mene pa dans že cel dan tako grdo gaga peče, da bom znorela...user posted image  dvakrat sn že skoraj bruhat šla...pa nič mi ne pomaga...user posted image  

ja suncicica je res še doma... malo so jo dans prestrašli, ko je rekel G, da vidi tri glavice... user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
23.2.2009 19:07:31   
trezika
vidim, da ste me že prehitele...user posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
23.2.2009 19:09:20   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

ma mene danes ni ginekološko pregledal tako da ne vem sploh če sem kaj odprta al ne...na zadnjem pregledu (pred 3tedni) je pa rekel, da je vse mehko in pripravljeno za porod samo da se še malo spusti dol....danes je rekel, da je user posted image  čisto dol in da se zna kaj zgodit do drugega tedna...samo jaz dvomim.....aja, mi je rekel da lahko kr veselo user posted image user posted image user posted image  če mi paše, bomo vidli kaj bo iz tega user posted image

go for it user posted image  samo dej počaki še 5 dni do marca user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
23.2.2009 19:10:27   
helimaša
felix ne sekiri se......sej pr men so tud v prvi nosečnosti kile bl letele.....zdej pa ne gre.....ker itak skoz letam za Mašo in enostavno kr pr mir stojijo.....men pa tud paše tko.....sam trebuh mam pa ful velik.....tok da mme bo kr raznesl......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
23.2.2009 19:10:47   
Lolita23

ja, sem šla malo poškilit na temo o dvojčkih in je napisala, da ima kontrolo spet šele čez 10 dni in da so ji delali UZ, pa niso bili čist zihr, a nosi dvojčke ali celo trojčke user posted image user posted image user posted image

pišuka, res smo firbčne babnice, vse zvohamo user posted image user posted image user posted image

Pa to je ena lepših naših lastnostiuser posted image user posted image user posted image mene firbec mantra, kje je spps, ki je tudi imela danes pregled, da ni kar not ostalauser posted image user posted image user posted image , boga pa tak nima cajta rodituser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 23.2.2009 19:11:07 >

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
23.2.2009 19:13:32   
mama_milchy

tudi jaz sem šla kukat...firbčne user posted image  ni kaj....ampak da revca zdaj ne ve al ima
user posted image user posted image  al user posted image user posted image user posted image  je pa grozno; sej bi jo ja lahko še bolj natančno pregledali in ugotovili na čem je ne pa da jo pustijo 10 dni v negotovosti user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
23.2.2009 19:13:37   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

go for it user posted image  samo dej počaki še 5 dni do marca user posted image

ja, ja....marec pa bomo ja počakali user posted image  se bom brzdala user posted image  tako da bo moj spal v otroški sobici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
23.2.2009 19:13:44   
Lolita23
Vprašanje men je G rekla, da sem že odprta, pa da je mala nizko, pa da imam vse razmehčano(po njeno naj ne bi dočakala naslednjega pregleda 4.3)?kaj pa ve mislite??Jaz bi še kam šla mal sej čakam na marec, sam me je strah kam it, pa potem se mi začneuser posted image user posted image user posted image Pa sej vem, da je čudno vprašanjeuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
23.2.2009 19:14:19   
mama_milchy

Pa to je ena lepših naših lastnostiuser posted image user posted image user posted image mene firbec mantra, kje je spps, ki je tudi imela danes pregled, da ni kar not ostalauser posted image user posted image user posted image , boga pa tak nima cajta rodituser posted image user posted image user posted image

ma rekla je da se ima še za učit...da ni res šla v P user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
23.2.2009 19:17:55   
pondelak

Vprašanje men je G rekla, da sem že odprta, pa da je mala nizko, pa da imam vse razmehčano(po njeno naj ne bi dočakala naslednjega pregleda 4.3)?kaj pa ve mislite??Jaz bi še kam šla mal sej čakam na marec, sam me je strah kam it, pa potem se mi začneuser posted image user posted image user posted image Pa sej vem, da je čudno vprašanjeuser posted image

pa potem si pa pač torbo sabo pelaš v avtu pa user posted image maš vedno zravenuser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
23.2.2009 19:42:36   
dana
Lolita ti bodi kar pripravljenauser posted image .

Pupa še enkrat čestitke; včeraj sem bila mal prehitrauser posted image

Spps no tudi tebi želim, da čimprej zaključiš s šolo.

Jaz sem imela tudi danes pregled in CTG. Zaenkrat še nič ne kaže, edino to je pokazal CTG, da imam zelo živahnega otročička v trebuhuuser posted image . In res, je ravno tisti čas ko sem bila priklopljena, ful brcal.

Kilogrami: še vedno  +12 kg, obseg ostaja isti, naslednji pregled pa čez 1 teden - 2.3.

Sem imela pa ful nizek pritisk tako da mi ga je kar 2x merila, ker ni mogla verjet - 60/90.

Zdaj se bomo pa počas zrihtali in šli spat. Tamali gre jutri v vrtec po enem tednu, tko da mora it čimprej da bo lahko jutri vstal.

Se jutri slišimo !

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
23.2.2009 20:04:47   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

in še zadnje novičke iz mariborske P: Taši naj bi šla danes domov, pa je Lija porumenela, tako da zaenkrat ostaja notri user posted image  
Dobra novička je pa ta, da trio Persida, Anže in Tomaž jutri odhaja domov user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Lijo

user posted image user posted image user posted image user posted image za  Persido in njena bavca

se kar podpišem pod tole

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
23.2.2009 20:06:10   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

TAKO, JAVLJAM SE VAM KOT GOSPA, BILO JE ČUDOVITO, NEPOZABNO, ROMANTIČNO, GANLJIVO, SRČNO IN NEVERJETNO LEPO!!!

SLIKICE DOBITE JUTRI user posted image

gospa pupa čestitke še enkrat user posted image user posted image user posted image

slikice pa le pokaži čimprej user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?