Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.2.2009 8:52:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Waw petarda, kakšni profesionalni krofi , da o good lookin' kuharčku sploh ne govorimo . Moralo je biti slastno tu pa se kar podpišem Pa maske ste tudi bili ful dobre IZVIRNO SPOROČILO: petarda No...nisem vam še povedala, da sem petardita prijavila na en tečaj ... in so ga izbrali...in objavili njegove fotografije je itak, pa naj bo na elastiko al pa ne Aja...pa tiste strije na zgornji sliki trebuščka komot prezrite kakšne strije Krasen trebušček!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.2.2009 8:53:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda jaz pa sem zdaj čisto v depresijo padla, da je z mano očitno nekaj krepko narobe, ko imam tak treeeebuh, pa da bom mogla na svet spravit enega ogromnega dojenčka..... daj zdaj hitro še pravo sliko gor, realno, najboljše da kar današnjo Ada, nič ni narobe s tabo. Trebuščki so različni Moj tudi ni bil neki blazno velik No, saj bubika tudi ne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.2.2009 9:12:38
|
|
|
|
Urša
|
Ada, ti si taka suhica, da moreš imet velik trebuh, a veš, nam se pa porazdeli kot je Petarda rekla, hehe!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.2.2009 9:17:06
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ada, ti si taka suhica, da moreš imet velik trebuh, a veš, nam se pa porazdeli kot je Petarda rekla, hehe! diskriminacija....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.2.2009 10:49:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda jaz pa sem zdaj čisto v depresijo padla, da je z mano očitno nekaj krepko narobe, ko imam tak treeeebuh, pa da bom mogla na svet spravit enega ogromnega dojenčka..... daj zdaj hitro še pravo sliko gor, realno, najboljše da kar današnjo Tista slikica je res 38+3, slikana predvčerajšnjim...res nimam nekega blaznega trebuha zdaj na koncu, če bi se pa sproti slikala bi bil pa moj v štartu ziher večji kot tvoj! Ne sekiraj se, da bo dojenček ogrooomen ...sam pri tebi se res nima kam drugam raztegnit kakor v trebušček....jaz pa ga imam ziher pol v riti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.2.2009 10:51:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ada, ti si taka suhica, da moreš imet velik trebuh, a veš, nam se pa porazdeli kot je Petarda rekla, hehe! Tebe pa nisem v našo kategorijo štela!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.2.2009 12:02:31
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, sej tud tebe ni za tja za štet!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.2.2009 12:03:20
|
|
|
|
Urša
|
Ima katera kakšen link, da se dol sname program za izdelavo vabil?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.2.2009 12:33:26
|
|
|
|
petarda
|
Vabila boš pošiljala po pošti ali po mailu? Za po pošti sem jaz izdelovala z Ulead photo express..., nimam linka, se pa da dol snet poskusna verzija brezplačno. Če ne boš našla ti lahko potem jaz poiščem.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.2.2009 14:47:40
|
|
|
|
Urša
|
Sem že naložila. Hvala.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.2.2009 15:13:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Sem že naložila. Hvala. No, super...a kimi si že tudi kaj sprobala? ....Jao, jao, jaz sem cel dan danes zabila za same neumnosti ...samo kaj, ko je zabavno! .... Evo za kazen imam jutri spet dan brez računalnika ...zjutraj itak peljem petardita v vrtec, pa po mami, pa na CTG, pa potem v službo pogledat.... Se bom pa enkrat v dnevu javila, da vam povem, če je že kaj popadkov
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.2.2009 16:37:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sharpy vse najboljše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.2.2009 17:01:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Sharpy vse najboljše Se pridružujem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.2.2009 17:23:39
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Sharpy vse najboljše Se pridružujem jaz tudi!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.2.2009 20:19:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
Samo Petarda imaš pa res miniaturen trebušček ...sploh če pomislim na Adinega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.2.2009 20:24:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Danes mi je uspelo malo avto butnit . Sem vzvratno speljevala s parkirišča... ...jah res nisem opazila, da je nekdo pripeljal na parkirišče ... no saj ni hudega - eno zadnjo luč bo treba zamenjat, malo slabše pa je odnesla Lancia, ki ima za zamenjat celo levo stran No naključje pa je hotelo, da sem ravno danes zjutraj obnovila zavarovanje, tako da bo malus obračunan šele prihodnje leto ... ...nakar popoldne dobim še SMS iz servisa, da upajo, da sem zadovoljna z njihovimi storitvami in v primeru težav z avtom vedno lahko pokličem XXXXXX ...ma sem jih hotela kar takoj klicat, če se mogoče kdo heca z mano
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.2.2009 20:42:32
|
|
|
|
*bubi*
|
nina, nina.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.2.2009 20:43:17
|
|
|
|
*bubi*
|
kaj zdaj, petarda, kaj je zdaj s tisto fotko.... je prava al ne?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.2.2009 20:48:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* kaj zdaj, petarda, kaj je zdaj s tisto fotko.... je prava al ne? pomoje njen trebušček je, petarditova pa pravgotovo ni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.2.2009 21:26:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
Uh, sem zdaj ugotovila, da sem fotografiranje zgleda mal zanemarila ... s slabe pol leta imam "le" 250 fotk za naročilo (drugače je bila ta norma na slabe 3 mesece )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.2.2009 7:44:33
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! in a vaši otroci niso nič komplicirali glede maskiranja? adamu ni všeč pa pika, oblekel si je samo da smo ga slikali, pa takoj slekel, pa za vrtec je rekel, da ne bo imel, da ne rabi.... ampak všeč mu je pa kostimček, ker je mehek pa nič ne pomaga, da je nuša pa navdušena nad pustom in bi si verjetno 5 kostumov naenkrat oblekla, če bi se dalo.... ah, kako smo različni....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.2.2009 7:45:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Veselo pustovanje! Petarda in Ada, danes ne raje it rodit. Kaj vesta, kaka maškara se v trebuhu skriva
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.2.2009 7:49:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Kaj vesta, kaka maškara se v trebuhu skriva
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.2.2009 8:14:25
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro petarda se strinjam z Nino, trebušček imaš res majhnen, očitno se skriva bolj zadaj naše maškarce so šle tudi v vrtec, tudi namazala sem Aleksa je bil pa tako nemiren da sem ga komaj Ele pa nisem oblekla, saj jih v vrtcu krofov sem se pa tudi jaz te dni najedla, moje hujšanje trpi se bom morala jutri spraviti v red, ker danes bom težko podlegla spet krofom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.2.2009 9:30:53
|
|
|
|
Urša
|
Pa kaj pol, če je majhen tebušček! Saj punčke so ponavadi malo manjše!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.