|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
23.2.2009 16:19:47   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Tle vam pa pošiljam našo Lio ko se je prvič kopala danes...

user posted image

Takole so me oblekli po kopanju...

user posted image

In takole sta se včeraj cartali moji princeski ko smo bili na obisku...

user posted image

Malo za lušteuser posted image user posted image user posted image ...

ti, cita, ti....jaz bi tudi že cartala user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
23.2.2009 16:20:56   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

cita, obe sta prav lušni user posted image user posted image user posted image  in Lia v vodi izgleda prav zadovoljna. A je Laura že kaj bolj pomirjena?

Kaj naj rečem včeraj sem zvedla šokantne  stvari od nje in se sploh ne čudim da je takšna kakršna je upam da premagamo to...po vsem tem pa mislim da se me loteva poporodna depresija kr jokam in z nikomur se ne bi pogovarjala...upam da zmagam jaz in ne depresija...

cita, me smo s tabo, vedno pripravljene pomagat...drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ne se zapirat vas ampak vse ven vrži....prijateljici, mami, tašči, patronažni sestri povej kaj te muči....privošči si sprehod, frizerja, kavico....otročke pa možu pusti in imej uro samo zase

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
23.2.2009 16:21:07   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Mama_m...vem, kako si želiš bit na svojem...v prvi nosečnosti sem živela pri tašči..........in zadnji mesec nisem niti toliko počakala, da bi končali kopalnico...tako da sem hodila v spodnji štuk lulat ponoči, samo, da sva šla na svoje...sej mogoče je bil to razlog, da sem bila tako cmerasta...v tej nosečnosti se bolj hitro razuser posted image  za kakšno malenkost...

Piruri jaz sem pri mami in mi res fulll pomaga ampak enostavno bi rada čimprej bla na svojem...najbrž ker sem se navadila na svoj ritem, na svoje gibanje, na svoj mir......zdaj smo cca.4leta sami živeli.....ma bom že zdržala, sej do maja bojo zrihtali spodnji štuk tako da bomo v dnevni si uredili tudi spalni prostor in se pol selimo....upam

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
23.2.2009 16:49:56   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

poročilo s pregleda....vse je OK...user posted image  pa se je spustil kr nizko in zato me tako fajn boli tam spodaj...ni me gin.pregledal ampak je samo potipal trebuh, ki otrdeva, popadkov nič no lažni, mi je pogledal če kaj otekajo noge in to je to...aja, pa tablete moram do konca jemat...

KG +1,5, 6.3.09. kontrola

čestitke user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
23.2.2009 16:52:25   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

špikanje prisotno, zdaj se svoje vagine bolj zavedam, kot prej v 23 letih.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...HIHIHI...meni pa včasih mali pritiska nekam in se mi zazdi, da mi bo prišlo user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no comment user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
23.2.2009 16:56:32   
felix7
in še zadnje novičke iz mariborske P: Taši naj bi šla danes domov, pa je Lija porumenela, tako da zaenkrat ostaja notri user posted image  
Dobra novička je pa ta, da trio Persida, Anže in Tomaž jutri odhaja domov user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
23.2.2009 17:04:46   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

in še zadnje novičke iz mariborske P: Taši naj bi šla danes domov, pa je Lija porumenela, tako da zaenkrat ostaja notri user posted image  
Dobra novička je pa ta, da trio Persida, Anže in Tomaž jutri odhaja domov user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Lijo

user posted image user posted image user posted image user posted image za  Persido in njena bavca

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
23.2.2009 17:06:03   
čebeica maja
cita tvoje pupe so pa pupaneuser posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
23.2.2009 17:08:52   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Nekaj pa sem izvedela..upam, samo, da janjap ne bo jezna, ker širim te informacije brez dovoljenja:

Raphaël je težek 3110 g in velik 50 cm.

ČESTITKE CELI DRUŽINI ZA KORENJAKAuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
23.2.2009 17:34:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
..sem mojemu rekla,da me nekaj sumljivo zbada, on pa meni...ma ne dej,danes se mi ne da user posted image user posted image user posted image

user posted image Najboljš, da daš en zamašek notr, če že ne bo pomagalo fino tiščat noge skupaj. user posted image

Bravo vsem za preglede! user posted image

Piruri
- Full mi je všeč slikca! Pri vaši hiši ste vsi umetniško nadarjeni. Tale nečakinja vam je tolk carsko poslikala stopnišče in vrata v kopalnico, da dol padeš. Pa tudi sobica vaše madam je carska, pa tvoji izdelki... Uh! Jst bi kr vse imela. user posted image

cita - Oooo, krasotičke imaš doma! Pa naj te ta otožnost čimprej mine.

mama_m - Tudi mene zelo šika in prav boli v spodnjem delu trebuha, pravzaprav čisto tam dol. Sploh včasih, ko se premika kar zastokam zraven. Pa mi je G rekla, da je že tako nizko in so vezi že zrahljane in zato pride do tega, kar pa ne pomeni da bom kmalu rodila. Ja, hvala ji za tako tolažbo! user posted image

Persida in njena sončka - Bravo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3285
23.2.2009 17:44:49   
pondelak
čestitke za persido ter njena pobalinauser posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
23.2.2009 17:45:46   
pondelak
za lijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
23.2.2009 17:46:41   
pondelak
mama m za pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
23.2.2009 17:52:25   
janaja
Ojla

lušne slikce male korenjakinje...

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
23.2.2009 17:56:39   
Piruri
Hvala =jasna=...ja, vsi smo bolj umetniški...zame je to kar ena velika muka, ker imam preveč idej, a premalo časa za vse...in pol se mi kopičijo vse stvari (od materialov do izdelkov), da je že moja delavnica postala podobna črni luknji, ki vse posrka vase...user posted image

OOOO...danes sem med sprehodom ugotovila, da hodim kot her Flick,ker mi vse leze nekam dol...

Naš princ pa je aktiven predvsem kar se tiče kolcanja...drugo pa je eno samo porivanje pete v moj popek...in ko mu pritisnem z roko na nožiclo, jo samo oddrsa na drug konec in pritiska...

www.by-ab.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
23.2.2009 18:12:40   
pondelak

Hvala =jasna=...ja, vsi smo bolj umetniški...zame je to kar ena velika muka, ker imam preveč idej, a premalo časa za vse...in pol se mi kopičijo vse stvari (od materialov do izdelkov), da je že moja delavnica postala podobna črni luknji, ki vse posrka vase...user posted image

OOOO...danes sem med sprehodom ugotovila, da hodim kot her Flick,ker mi vse leze nekam dol...

Naš princ pa je aktiven predvsem kar se tiče kolcanja...drugo pa je eno samo porivanje pete v moj popek...in ko mu pritisnem z roko na nožiclo, jo samo oddrsa na drug konec in pritiska...

naša user posted image tudi velikox kolca... user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
23.2.2009 18:26:03   
Pupa7
TAKO, JAVLJAM SE VAM KOT GOSPA, BILO JE ČUDOVITO, NEPOZABNO, ROMANTIČNO, GANLJIVO, SRČNO IN NEVERJETNO LEPO!!!

SLIKICE DOBITE JUTRI user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
23.2.2009 18:29:44   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

TAKO, JAVLJAM SE VAM KOT GOSPA, BILO JE ČUDOVITO, NEPOZABNO, ROMANTIČNO, GANLJIVO, SRČNO IN NEVERJETNO LEPO!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
23.2.2009 18:32:09   
felix7

SIGNORA PUPA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a si riž že spravila ven iz las in modrca? user posted image  smo toliko o rižu razglabljale, da smo na koncu skoraj vse rižoto kuhale user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
23.2.2009 18:36:35   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
23.2.2009 18:37:31   
NoBady

user posted image

Evo, moj mali srček...user posted image ...

Strah pred porodom...tokrat me je strah edino tega, da bi bila na cesti gužva (kamioni) in da bi me kar fajn "tiščalo"...da bi rodila v avtu...

user posted image za slikco...zelo je lepauser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
23.2.2009 18:49:51   
helimaša
čao!

jst sm iz pregleda.....zaenkrat vse ok.....delala mi je sam CTG......nič popadkov tko da me potem ni nč pogledala......zredila se nisem nič......naslednji pregled 2.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
23.2.2009 18:50:23   
felix7
ravnokar sem na forumu zasledila suncicico... a še ni šla v P ali pa ma ima laptop sabo? user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
23.2.2009 18:51:23   
helimaša

ČESTITKE PUPICA NAŠA.......DONS PA LE IZKORISTITA VEČER SAMO ZASEuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
23.2.2009 18:51:25   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

čao!

jst sm iz pregleda.....zaenkrat vse ok.....delala mi je sam CTG......nič popadkov tko da me potem ni nč pogledala......zredila se nisem nič......naslednji pregled 2.3.2009

čestitke user posted image user posted image user posted image  a kile so pa iste? user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?