Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 16:19:47
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Tle vam pa pošiljam našo Lio ko se je prvič kopala danes... Takole so me oblekli po kopanju... In takole sta se včeraj cartali moji princeski ko smo bili na obisku... Malo za lušte ... ti, cita, ti....jaz bi tudi že cartala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 16:20:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: felix7 cita, obe sta prav lušni in Lia v vodi izgleda prav zadovoljna. A je Laura že kaj bolj pomirjena? Kaj naj rečem včeraj sem zvedla šokantne stvari od nje in se sploh ne čudim da je takšna kakršna je upam da premagamo to...po vsem tem pa mislim da se me loteva poporodna depresija kr jokam in z nikomur se ne bi pogovarjala...upam da zmagam jaz in ne depresija... cita, me smo s tabo, vedno pripravljene pomagat...drži se pa ne se zapirat vas ampak vse ven vrži....prijateljici, mami, tašči, patronažni sestri povej kaj te muči....privošči si sprehod, frizerja, kavico....otročke pa možu pusti in imej uro samo zase
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 16:21:07
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Mama_m...vem, kako si želiš bit na svojem...v prvi nosečnosti sem živela pri tašči..........in zadnji mesec nisem niti toliko počakala, da bi končali kopalnico...tako da sem hodila v spodnji štuk lulat ponoči, samo, da sva šla na svoje...sej mogoče je bil to razlog, da sem bila tako cmerasta...v tej nosečnosti se bolj hitro raz za kakšno malenkost... Piruri jaz sem pri mami in mi res fulll pomaga ampak enostavno bi rada čimprej bla na svojem...najbrž ker sem se navadila na svoj ritem, na svoje gibanje, na svoj mir......zdaj smo cca.4leta sami živeli.....ma bom že zdržala, sej do maja bojo zrihtali spodnji štuk tako da bomo v dnevni si uredili tudi spalni prostor in se pol selimo....upam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 16:49:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy poročilo s pregleda....vse je OK... pa se je spustil kr nizko in zato me tako fajn boli tam spodaj...ni me gin.pregledal ampak je samo potipal trebuh, ki otrdeva, popadkov nič no lažni, mi je pogledal če kaj otekajo noge in to je to...aja, pa tablete moram do konca jemat... KG +1,5, 6.3.09. kontrola čestitke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 16:52:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 špikanje prisotno, zdaj se svoje vagine bolj zavedam, kot prej v 23 letih. ...HIHIHI...meni pa včasih mali pritiska nekam in se mi zazdi, da mi bo prišlo no comment
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 16:56:32
|
|
|
|
felix7
|
in še zadnje novičke iz mariborske P: Taši naj bi šla danes domov, pa je Lija porumenela, tako da zaenkrat ostaja notri Dobra novička je pa ta, da trio Persida, Anže in Tomaž jutri odhaja domov
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 17:04:46
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 in še zadnje novičke iz mariborske P: Taši naj bi šla danes domov, pa je Lija porumenela, tako da zaenkrat ostaja notri Dobra novička je pa ta, da trio Persida, Anže in Tomaž jutri odhaja domov za Lijo za Persido in njena bavca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 17:06:03
|
|
|
|
čebeica maja
|
cita tvoje pupe so pa pupane
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 17:08:52
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nekaj pa sem izvedela..upam, samo, da janjap ne bo jezna, ker širim te informacije brez dovoljenja: Raphaël je težek 3110 g in velik 50 cm. ČESTITKE CELI DRUŽINI ZA KORENJAKA ČESTITKE
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 17:34:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka ..sem mojemu rekla,da me nekaj sumljivo zbada, on pa meni...ma ne dej,danes se mi ne da Najboljš, da daš en zamašek notr, če že ne bo pomagalo fino tiščat noge skupaj. Bravo vsem za preglede! Piruri - Full mi je všeč slikca! Pri vaši hiši ste vsi umetniško nadarjeni. Tale nečakinja vam je tolk carsko poslikala stopnišče in vrata v kopalnico, da dol padeš. Pa tudi sobica vaše madam je carska, pa tvoji izdelki... Uh! Jst bi kr vse imela. cita - Oooo, krasotičke imaš doma! Pa naj te ta otožnost čimprej mine. mama_m - Tudi mene zelo šika in prav boli v spodnjem delu trebuha, pravzaprav čisto tam dol. Sploh včasih, ko se premika kar zastokam zraven. Pa mi je G rekla, da je že tako nizko in so vezi že zrahljane in zato pride do tega, kar pa ne pomeni da bom kmalu rodila. Ja, hvala ji za tako tolažbo! Persida in njena sončka - Bravo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 17:44:49
|
|
|
|
pondelak
|
čestitke za persido ter njena pobalina
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 17:45:46
|
|
|
|
pondelak
|
za lijo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 17:46:41
|
|
|
|
pondelak
|
mama m za pregled
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 17:52:25
|
|
|
|
janaja
|
Ojla lušne slikce male korenjakinje...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 17:56:39
|
|
|
|
Piruri
|
Hvala =jasna=...ja, vsi smo bolj umetniški...zame je to kar ena velika muka, ker imam preveč idej, a premalo časa za vse...in pol se mi kopičijo vse stvari (od materialov do izdelkov), da je že moja delavnica postala podobna črni luknji, ki vse posrka vase... OOOO...danes sem med sprehodom ugotovila, da hodim kot her Flick,ker mi vse leze nekam dol... Naš princ pa je aktiven predvsem kar se tiče kolcanja...drugo pa je eno samo porivanje pete v moj popek...in ko mu pritisnem z roko na nožiclo, jo samo oddrsa na drug konec in pritiska...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 18:12:40
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Hvala =jasna=...ja, vsi smo bolj umetniški...zame je to kar ena velika muka, ker imam preveč idej, a premalo časa za vse...in pol se mi kopičijo vse stvari (od materialov do izdelkov), da je že moja delavnica postala podobna črni luknji, ki vse posrka vase... OOOO...danes sem med sprehodom ugotovila, da hodim kot her Flick,ker mi vse leze nekam dol... Naš princ pa je aktiven predvsem kar se tiče kolcanja...drugo pa je eno samo porivanje pete v moj popek...in ko mu pritisnem z roko na nožiclo, jo samo oddrsa na drug konec in pritiska... naša tudi velikox kolca...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 18:26:03
|
|
|
|
Pupa7
|
TAKO, JAVLJAM SE VAM KOT GOSPA, BILO JE ČUDOVITO, NEPOZABNO, ROMANTIČNO, GANLJIVO, SRČNO IN NEVERJETNO LEPO!!! SLIKICE DOBITE JUTRI
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 18:29:44
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 TAKO, JAVLJAM SE VAM KOT GOSPA, BILO JE ČUDOVITO, NEPOZABNO, ROMANTIČNO, GANLJIVO, SRČNO IN NEVERJETNO LEPO!!! SLIKICE DOBITE JUTRI
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 18:32:09
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 TAKO, JAVLJAM SE VAM KOT GOSPA, BILO JE ČUDOVITO, NEPOZABNO, ROMANTIČNO, GANLJIVO, SRČNO IN NEVERJETNO LEPO!!! SLIKICE DOBITE JUTRI SIGNORA PUPA a si riž že spravila ven iz las in modrca? smo toliko o rižu razglabljale, da smo na koncu skoraj vse rižoto kuhale
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 18:36:35
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 TAKO, JAVLJAM SE VAM KOT GOSPA, BILO JE ČUDOVITO, NEPOZABNO, ROMANTIČNO, GANLJIVO, SRČNO IN NEVERJETNO LEPO!!! SLIKICE DOBITE JUTRI
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 18:37:31
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Evo, moj mali srček... ... Strah pred porodom...tokrat me je strah edino tega, da bi bila na cesti gužva (kamioni) in da bi me kar fajn "tiščalo"...da bi rodila v avtu... za slikco...zelo je lepa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 18:49:51
|
|
|
|
helimaša
|
čao! jst sm iz pregleda.....zaenkrat vse ok.....delala mi je sam CTG......nič popadkov tko da me potem ni nč pogledala......zredila se nisem nič......naslednji pregled 2.3.2009
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 18:50:23
|
|
|
|
felix7
|
ravnokar sem na forumu zasledila suncicico... a še ni šla v P ali pa ma ima laptop sabo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 18:51:23
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 TAKO, JAVLJAM SE VAM KOT GOSPA, BILO JE ČUDOVITO, NEPOZABNO, ROMANTIČNO, GANLJIVO, SRČNO IN NEVERJETNO LEPO!!! SLIKICE DOBITE JUTRI ČESTITKE PUPICA NAŠA.......DONS PA LE IZKORISTITA VEČER SAMO ZASE
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 18:51:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša čao! jst sm iz pregleda.....zaenkrat vse ok.....delala mi je sam CTG......nič popadkov tko da me potem ni nč pogledala......zredila se nisem nič......naslednji pregled 2.3.2009 čestitke a kile so pa iste?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?