Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:36:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa pri vas imate polne planicke? Ker pri nas ga moram proti jutru tam ob 4-5h previt ker je ze tako tezka da bi do 8h zjutraj ziher premocila.. ti jst napišem za Nejca...ponoč sicer ne menjam plenice, ima pa zjutraj ziher 2 kili , čez dan pa menjam včasih tud na eno uro plenico, ker mi res veliko spije čaja, posledično pa je manj GH JAZ SEM JO TAKO pogosto previjala poleti ko je spila nenormalne količine čaja. sedaj bo bi ga pa pa mogla ga pa noče
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:37:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
SUZY IN JANA: kakšne izpite imata to vidve???????
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:38:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no se morem mal pohvalit... Nejc je včeri naredu sam dva koraka, od do mene.. ..sej vem da to še nič ne pomeni, ampak sploh nima straha in se kr spusti. bravo Nejc! Sedaj pa le pazi, če imate pri sosedih kakšno simpatično punčko, da ti je na popiha kam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:40:18
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no evo mi je celo uspelo kavo spiti in malce poklepetati z mojo mami in staro mamo. pa za nazaj sem prebrala.... madona sta pa klafale kot nore Manco sem prd pol ure z mukami spravila spat. jaz res ne vem al se ta otrok boji, da bo kaj zamudil al kaj če bo malo spal pri naši so tudi vedno večji problemi, ko je treba spat it - ampak samo doma! pri varuški pa nobenih problemov! zadnjič se je zbudla okrog 12ih in zaspala zvečer ob 7ih!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:40:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A Linex si ji že dala? Posvetuj se s P, tole že kar dolgo traja. Pa zdaj vsaj kaj je? Vem, da pije bolj malo. A veš da za Linex sem že slišala, ampak ga ne poznam. A to je proti driski??? NO sedaj dopoldan se je stanje spet malce umirilo, tako da upam, da se bomo rešili driske. Je pa tako tako no, zjutraj poje kar veliko, čez dan zelo malo in zvečer spet kar veliko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:40:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** SUZY IN JANA: kakšne izpite imata to vidve??????? Mene tudi fibec matra. Pohvalno, da ste toliko pridne. Meni se ne da niti nemščine učit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:41:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no evo mi je celo uspelo kavo spiti in malce poklepetati z mojo mami in staro mamo. pa za nazaj sem prebrala.... madona sta pa klafale kot nore Manco sem prd pol ure z mukami spravila spat. jaz res ne vem al se ta otrok boji, da bo kaj zamudil al kaj če bo malo spal pri naši so tudi vedno večji problemi, ko je treba spat it - ampak samo doma! pri varuški pa nobenih problemov! zadnjič se je zbudla okrog 12ih in zaspala zvečer ob 7ih! dej mi povej kakšen sistem ima ta tvoja varuška, kako jo daje spat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:42:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ob 3 so me zbudile bolečine v trebuhu okrog šivov in postajalo mi je čedalje slabo, pa sem mojega zbudila in šla v kopalnico, on je prišel za mano in je rekel dasem bila tolk bleda skoraj že rumena in da sem v nezavest padla . to je trajalo kakšne pol ure da sem se spet kolko tolikko normalno počutila in šla nazaj ležat. še dobro da je bil doma si sploh ne predstavljam kaj bi naredila če bi bil v nočni jaz pa v nezavest padem . to se mi še nikoli ni zgodilo ojoj a tebe pa takole je dajalo ponoči. mislim, da bi res mogla it malce tvojega gospoda dohtrčka pogledat, dane bo kaj hujšega!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:43:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj se nisem uspela privleči do računalnika, ker smo bili leteči. Andraž je danes zjutraj zbolel(prehlajen, ušes ga boli ) in gre z atom popoldan k zdravniku, mi2 z Aljo pa tudi v posvetovalnico. Oba še spita, kar se mi zdi čudno. Končno sem nabavila kruhomat. Špelin @, hvala za namig Samo malo vzpodbude rabim za kruhomat. Vzpodbuda? 350 ml vode, žlica olja ali košček masla, 500 g moke, mala merica soli, pol male merice sladkorja, 1 vrečka suhega kvasa in program, ki traja 2 uri Dobro opravite pri P danes s obema Estrella sem prebrala, da je Andraža bolelo uho in je sedaj že bolje . No upam, da ga res ne boli več Pa dobro opravita z Aljo pri P Kako pa je pri vama sedaj z GH. Alja lepo papa?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:43:59
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** SUZY IN JANA: kakšne izpite imata to vidve??????? za faks! mislim, da sma se približno isti čas spravile k učenju, pa tud izpit imava samo 1 dan narazen
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:44:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro Noč: Spanje: Počutje: Glavobol: Mislim, da ni treba nič več dodati. Aja v bistvu je: Manca ima spet drisko Skuhaj ji rmanov čaj ( brez sladkorja), pomaga proti driski, glavobolu, M težavam,... o a rmanov čaj tudi pomaga, to pa nisem vedela hvala, spet vem nekaj novega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:44:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A Linex si ji že dala? Posvetuj se s P, tole že kar dolgo traja. Pa zdaj vsaj kaj je? Vem, da pije bolj malo. A veš da za Linex sem že slišala, ampak ga ne poznam. A to je proti driski??? NO sedaj dopoldan se je stanje spet malce umirilo, tako da upam, da se bomo rešili driske. Je pa tako tako no, zjutraj poje kar veliko, čez dan zelo malo in zvečer spet kar veliko Lahko ga kupiš v lekarni. Je pa za uravnjavanje črevesne flore ala Activia. Ful pomaga. Jaz sem ga dobila za Jako v bolnici.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:45:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** SUZY IN JANA: kakšne izpite imata to vidve??????? za faks! mislim, da sma se približno isti čas spravile k učenju, pa tud izpit imava samo 1 dan narazen o pridne sta, ni kaj!!! kaj pa študiraš/ta?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:45:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** SUZY IN JANA: kakšne izpite imata to vidve??????? za faks! mislim, da sma se približno isti čas spravile k učenju, pa tud izpit imava samo 1 dan narazen pridne sta ni kaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:45:25
|
|
|
|
Estrella*
|
Punce, ker jaz čez pol urce odhajam, sem že odprla 15 del., ker ne vem kdaj bom nazaj Seadj pa pridno polnite do 200tke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:45:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** SUZY IN JANA: kakšne izpite imata to vidve??????? za faks! mislim, da sma se približno isti čas spravile k učenju, pa tud izpit imava samo 1 dan narazen pridne sta ni kaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:45:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** SUZY IN JANA: kakšne izpite imata to vidve??????? za faks! mislim, da sma se približno isti čas spravile k učenju, pa tud izpit imava samo 1 dan narazen pridne sta ni kaj metla 2sekundi je blo razlike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:46:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** SUZY IN JANA: kakšne izpite imata to vidve??????? za faks! mislim, da sma se približno isti čas spravile k učenju, pa tud izpit imava samo 1 dan narazen o pridne sta, ni kaj!!! kaj pa študiraš/ta?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:46:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, ker jaz čez pol urce odhajam, sem že odprla 15 del., ker ne vem kdaj bom nazaj Seadj pa pridno polnite do 200tke dobrO opravita pri P
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:46:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, ker jaz čez pol urce odhajam, sem že odprla 15 del., ker ne vem kdaj bom nazaj Seadj pa pridno polnite do 200tke grem kuj gledat ker me firbec matra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:47:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, ker jaz čez pol urce odhajam, sem že odprla 15 del., ker ne vem kdaj bom nazaj Seadj pa pridno polnite do 200tke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:47:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
ESTRELLA: SUPER SI NAREDILA NOVI DEL!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:48:08
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no evo mi je celo uspelo kavo spiti in malce poklepetati z mojo mami in staro mamo. pa za nazaj sem prebrala.... madona sta pa klafale kot nore Manco sem prd pol ure z mukami spravila spat. jaz res ne vem al se ta otrok boji, da bo kaj zamudil al kaj če bo malo spal Mogoče pa ne rabi več toliko spanja, a je sitna ko ne spi? ma jz zastopim, da rabi bolj malo spanja. Ampak da mi ponoči spi cca.2 uri in potem celo noč rogovoli in počne neumnosti tega pa ne razumem Jaz mislim da so že začeli poskušati kje so meje in uveljavljati svoje. Prav vidim razliko pri Nii, ko joka joka in ko joka sitnari za brezveze (ponoči mislim). Pa jo kaj mantra zobki...ali pač rogovili? ja to razliko vidim tudi jaz. drugače pa ji gre 6 zobkov hkrati vem ena enkica je že čisto zunaj, druga enkica so samo še š**** zunaj, dvojkice so tik pod površjem, trojkice so pa čisto bele in zatečene da bodo čimprej zunaj Tudi midve vama to želima
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:48:20
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, ker jaz čez pol urce odhajam, sem že odprla 15 del., ker ne vem kdaj bom nazaj Seadj pa pridno polnite do 200tke Super si zrihtala Sem bila firbčna in sem morala pokukat Midva s Tilnom bova tudi počasi šla k izviru po vodo,potem pa po Nejca v vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:48:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 morm povedat! je prišel v čet domov in pravi, da so edinega od 6ih dali v LJ, ostale pa v KR. in danes štarta pred 6.uro, da bo pravi čas v LJ, kjer izve, da ne bo v LJ, ampak v MB! jupiiii! TO PA JE RES ČUDOVITA NOVIČKA!!!!!! UPS caps lock
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.