Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:15:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kje si ti naročila svojo kuhinjo? Kranj, Jesenice, Ljubljana? V KR Kje se pa ti skrivaš? Mal sem pucala kuhinjo. Moram izkoristit, ko je Andraž doma, ker se z Aljo igra Ga pa ne boli več uho mogoče je pozabil da so počitnice in je pol spet mal scene naredil da mu nebi bilo treba v šolo hahahahhahh ja vrajt, sem mu zagrozila, da dokler mi skup ne pade, si kaj ne zlomi, bruha gre v šolo, na plavanje ali bilo kam drugam ali pa do dr., seveda izber potem , da ga čudežno ne boli več Mi pa nimamo več težav od kar ne jemlje več Singulara. HB, ker vsak dan imet glavobol pri 3,5 letih glih ni normalno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:16:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
no evo mi je celo uspelo kavo spiti in malce poklepetati z mojo mami in staro mamo. pa za nazaj sem prebrala.... madona sta pa klafale kot nore Manco sem prd pol ure z mukami spravila spat. jaz res ne vem al se ta otrok boji, da bo kaj zamudil al kaj če bo malo spal
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:16:32
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem Vidku pripravila malico, zunaj je že pripravljen voziček, Videk še spi, sonček se je pa skril. Pa vseeno takoj po malici grema malo ven, ker meni že tudi malo primanjkuje lufta. pravilna odločitev
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:17:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kje si ti naročila svojo kuhinjo? Kranj, Jesenice, Ljubljana? V KR Kje se pa ti skrivaš? Mal sem pucala kuhinjo. Moram izkoristit, ko je Andraž doma, ker se z Aljo igra Ga pa ne boli več uho mogoče je pozabil da so počitnice in je pol spet mal scene naredil da mu nebi bilo treba v šolo hahahahhahh ja vrajt, sem mu zagrozila, da dokler mi skup ne pade, si kaj ne zlomi, bruha gre v šolo, na plavanje ali bilo kam drugam ali pa do dr., seveda izber potem , da ga čudežno ne boli več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:17:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no evo mi je celo uspelo kavo spiti in malce poklepetati z mojo mami in staro mamo. pa za nazaj sem prebrala.... madona sta pa klafale kot nore Manco sem prd pol ure z mukami spravila spat. jaz res ne vem al se ta otrok boji, da bo kaj zamudil al kaj če bo malo spal Možno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:18:04
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kje si ti naročila svojo kuhinjo? Kranj, Jesenice, Ljubljana? V KR Kje se pa ti skrivaš? Mal sem pucala kuhinjo. Moram izkoristit, ko je Andraž doma, ker se z Aljo igra Ga pa ne boli več uho mogoče je pozabil da so počitnice in je pol spet mal scene naredil da mu nebi bilo treba v šolo hahahahhahh ja vrajt, sem mu zagrozila, da dokler mi skup ne pade, si kaj ne zlomi, bruha gre v šolo, na plavanje ali bilo kam drugam ali pa do dr., seveda izber potem , da ga čudežno ne boli več Ja tako pa se dečika znajdejo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:18:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no evo mi je celo uspelo kavo spiti in malce poklepetati z mojo mami in staro mamo. pa za nazaj sem prebrala.... madona sta pa klafale kot nore Manco sem prd pol ure z mukami spravila spat. jaz res ne vem al se ta otrok boji, da bo kaj zamudil al kaj če bo malo spal kdo bi vedel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:18:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka: kaj imamo danes dead line za 15 del????? A ressssssssss? Kje sem pa to spregledala? Katera je na vrsti? Ne vem po mojem je pa šefica na vrsti
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:18:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no evo mi je celo uspelo kavo spiti in malce poklepetati z mojo mami in staro mamo. pa za nazaj sem prebrala.... madona sta pa klafale kot nore Manco sem prd pol ure z mukami spravila spat. jaz res ne vem al se ta otrok boji, da bo kaj zamudil al kaj če bo malo spal kdo bi vedel ja sej to. če bi bil človek vedež, ne bi bil ravež, kajne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:19:02
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:19:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka: kaj imamo danes dead line za 15 del????? A ressssssssss? Kje sem pa to spregledala? Katera je na vrsti? Ne vem po mojem je pa šefica na vrsti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:19:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:19:40
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no evo mi je celo uspelo kavo spiti in malce poklepetati z mojo mami in staro mamo. pa za nazaj sem prebrala.... madona sta pa klafale kot nore Manco sem prd pol ure z mukami spravila spat. jaz res ne vem al se ta otrok boji, da bo kaj zamudil al kaj če bo malo spal Mogoče pa ne rabi več toliko spanja, a je sitna ko ne spi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:19:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no evo mi je celo uspelo kavo spiti in malce poklepetati z mojo mami in staro mamo. pa za nazaj sem prebrala.... madona sta pa klafale kot nore Manco sem prd pol ure z mukami spravila spat. jaz res ne vem al se ta otrok boji, da bo kaj zamudil al kaj če bo malo spal kdo bi vedel ja sej to. če bi bil človek vedež, ne bi bil ravež, kajne? ja, tko smo pa reveži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:20:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:20:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj razmišljam ali naj dam Majo v posteljico spat ali naj grem na sprehod. Če grem na zrak se bom ful dobro počutila, če pa grem ležat pa ne vem kako bo, če se bo zbudila po pol ure. jaz šibam ven sneži , ne morem niti na sprehod Je pa Hb že zaspala, zdaj pa grem še jaz ležat. KVA????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:20:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
To sm dobla na mejl: Pozdrav iz Bosne
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 23.2.2009 11:21:21 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:20:21
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dobro jutro oz. dober dan. Šele zdajle pijem 1. kavo, ker Gal je ubitačen , nevem kaj mu je, ampak kar tečnari. Noče biti v stajici, nenehtno hoče biti v hojici, kar spet ni vredu, da je veliko časa v njej, potem na rokah se spet buni....a gre kak zob al kaj Sem mu dala calpol in je prejle zaspal, čeprav zdajle že čujem neko miganje po angelcaru. sj bo kmalu doma, pa ti ga bo pomagal pazit, ti si boš pa malo spočila! do takrat pa upam, da ne bo prehudo. kaj pa če ga pobašeš v voziček, pa gresta na sprehod?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:20:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
1000 otokov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:21:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no evo mi je celo uspelo kavo spiti in malce poklepetati z mojo mami in staro mamo. pa za nazaj sem prebrala.... madona sta pa klafale kot nore Manco sem prd pol ure z mukami spravila spat. jaz res ne vem al se ta otrok boji, da bo kaj zamudil al kaj če bo malo spal Mogoče pa ne rabi več toliko spanja, a je sitna ko ne spi? ma jz zastopim, da rabi bolj malo spanja. Ampak da mi ponoči spi cca.2 uri in potem celo noč rogovoli in počne neumnosti tega pa ne razumem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:21:31
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:21:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll To sm dobla na mejl: Pozdrav iz Bosne ta mail sem tud jaz dobila v petek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:21:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kje si ti naročila svojo kuhinjo? Kranj, Jesenice, Ljubljana? V KR Kje se pa ti skrivaš? Mal sem pucala kuhinjo. Moram izkoristit, ko je Andraž doma, ker se z Aljo igra Ga pa ne boli več uho mogoče je pozabil da so počitnice in je pol spet mal scene naredil da mu nebi bilo treba v šolo hahahahhahh ja vrajt, sem mu zagrozila, da dokler mi skup ne pade, si kaj ne zlomi, bruha gre v šolo, na plavanje ali bilo kam drugam ali pa do dr., seveda izber potem , da ga čudežno ne boli več Ja tako pa se dečika znajdejo saj smo bile me iste
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:22:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no evo mi je celo uspelo kavo spiti in malce poklepetati z mojo mami in staro mamo. pa za nazaj sem prebrala.... madona sta pa klafale kot nore Manco sem prd pol ure z mukami spravila spat. jaz res ne vem al se ta otrok boji, da bo kaj zamudil al kaj če bo malo spal Mogoče pa ne rabi več toliko spanja, a je sitna ko ne spi? ma jz zastopim, da rabi bolj malo spanja. Ampak da mi ponoči spi cca.2 uri in potem celo noč rogovoli in počne neumnosti tega pa ne razumem jaz tudi ne Ampak eni otroci so žal taki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:23:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll 1000 otokov full lepo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.