|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
22.2.2009 22:03:58   
vila MaLiNa
A bomo imele po kitajskem koledarju vse punčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi meni jo kaže.

Sem pa na NS vprašala, če se lahko že zve spol, pa je rekel, da je prekmaluuser posted image  Pa tako sem nestrpna...user posted image  Sva pa bila pri moževem bratrcu, njegova je tudi noseča in je rekla, da bi lahko spol zvedla na NS, če bi hotela... Pišuka... tisti, ki pa hočemo zvedt pa neuser posted image

Nič punce drage... lepe sanje in naj vam ponedeljek čim hitreje mineuser posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
22.2.2009 22:32:53   
Rubin.
Vila Malina boš morala do morfologije počakat. Meni v prvi nosečnosti niti takrat ni mogla povedat spola, ker je nogice skupaj tiščala user posted image , sva potem šla še enkrat na 3D uz, tam se je pa lepo videlo, da je punčka.

Nočko. user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
23.2.2009 7:09:53   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

A bomo imele po kitajskem koledarju vse punčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi meni jo kaže.

user posted image user posted image user posted image No ja user posted image user posted image  Jaz sem januarja testirala tale kitajski koledar pa mi je pokazal punčko...če sem utipkala datum rojstva in fantka če sem utipkala datum spočetja...

No februarja pa mi je pri obeh datumih pokazal punčko...user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 1778
23.2.2009 7:42:33   
sontschica
Dobro jutro user posted image ,

kako smo kej danes? jaz sem še ful zaspana...spim kot pravi polh...pa sem še vedno zaspana. groza.

kitajski koledar je pa meni napovedal fantka...no bomo vidli...čeprav jaz kar mislim da bo fantek. bova vprašala na NS, če se bo kej vidlo.

Velik sreče danes na pregledih in na NS!user posted image user posted image

lp

pregledi v tem tednu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ponedeljek, 23.02.2009 
barika NS
poloko
Pupček
torek, 24.02.2009
Anonimna
eva Ana NS
cukr07
Kruce Fiks
Lorian NS
Tamika87 NS

sreda, 25.02.2009 
jpincyNS
zorion

četrtek, 26.02.2009 
oktavija NS
sontschica NS

petek, 27.02.2009 
Lorian
JaLuca

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
23.2.2009 8:13:34   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Dan dekleta!

Evo še mene malo na raport!

Najprej imam eno vprašanje!

Ali je imela katera močne krče v spodnjem delu trebuha...to so tako močne bolečine da ko hodiš ali vstaneš tako zaboli da te kar skupaj potegne in ne moreš ne naprej ne nazaj... Pa trebuh me tudi zaboli če se z njim dotaknem česa...naprimer...prejle sem prala posodo in sem se s trebuhom dotaknila elementa in me je full zabolelo... Te bolečine so v predelu jajčnikov in mehurja....
Jaz sem prej imela špikanja in majnše bolečine in vem da to prihaja zaradi rasti maternice... Ampak takih bolečin ki jih imam zadnje tri dni pa nisem imela... Redno grem tudi na blato tako da vetrovi odpadejo...
Razmišljala sem da grem zdravniku ampak se mi zdi bedasto zganjat paniko če je to nekaj normalnega...

Pri meni so se močni krči pojavili isti dan, ko sem imela 1.pregled in to ponoči. Krči so bili zelo močni, kot npr. pri SS, tako da sem vstala ( ta položaj mi je še najbolj ustrezal) in čakala kaj bo. Krči so bili res močni. Prvo sem pomislila na SS, samo sem se potem zavestno prepričevala, da to ni to,....čez nekaj uric je minilo. Če bi trajalo pa 3 dni, bi šla zagotovo do G.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
23.2.2009 8:16:31   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Aja, pa še to sem vas mislila vprašat: a ste šle kaj preverit kakšnega spola bo otročiček, na ta kitajski koledar.

Pri meni je za prvega otroka napisano pravilno, pri drugem pa narobe, torej v 50% pravilno,...user posted image user posted image user posted image
Toliko je pa menda možnosti, če ugibam samauser posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
23.2.2009 8:49:15   
baby blue
dobor jutro

pa se vam spet malo javim... joj punce jst sm včeraj samo spala... zbudila sem se ob osmih pojedla krof peljala psa na sprehod mal pogledala TV in ob enajstih šla spat do dveh... potem sem pojedla kosilo in ob petih smuk nazaj v posteljo do sedmih ob osmih pa me spet ni bilo več :) :) prava zaspanka sem... user posted image drugače se pa počutim še vedno čisto v redu... ampak imam občutek kot dasploh nisem noseča nič trebuščka še nimam :) :) moj dragi je že čisto nestrpenuser posted image drugače imam pa še en teden do NS komaj čakam...

aja pa tudi meni je po kitajskem horoskopu pokazalo da bo punčka...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
23.2.2009 8:57:14   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

vila MaLiNa user posted image user posted image user posted image za uspešno NS. joj kok sem vesela, ko so sami taki dobri rezultati, upam da bodo pri vseh. kdaj boš dala kakšno slikco gor, da vidmo kako zgleda tvoj user posted image user posted image user posted image user posted image ?

user posted image

No to je pa nač pobalinček/pobalinka na NSuser posted image  Se že vse lepo vidiuser posted image  Komaj čakam septemberuser posted image

Jz sm pa zdej prehladilauser posted image user posted image  Komaj čakam pomlad user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
23.2.2009 9:01:34   
sontschica
joj kakšna lepa slikcauser posted image user posted image , prov ne morem verjet kok se že vse lepo vidi, čeprav je velik user posted image  takrat komaj 6 cm. komaj čakam četrtek

Neposredna povezava do sporočila: 1784
23.2.2009 9:12:05   
Anonimen
jutro!
jaz se mal bolj počutim no odvisno na momente.slabosti so vse hujšeuser posted image
no da še jaz prilepim obljubljeno slikico
user posted image
kako ste kej ve?mi imamo tok lep sonček sam kaj k vn ne smemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1785
23.2.2009 9:28:52   
ja.lo09
Joj, kako lepe slikice. Čestitke vsem za super opravljene preglede. Sama bom imela Ns čez dobra dva tedna. To bo še zelo dolgo za čakat, medtem pa bom gledala vaše slikice in si predstavljala da bo tudi moja tako lepa.
Drugače pa me nekaj zanima.
Ko greš na NS ali ti v primeru kakšnih odstopanj sami predlagajo ta dvojni hormonski test? Kaj je pravzaprav to in kako poteka. Ko sem bila prvič noseča, sem imela zaradi dednih bolezni v družini NS na napotnico v bolnici. Tam so samo rekli da je vse vredu in sem lahko šla. Sedaj pravi G da nisem rizična, če pa hočem naj jo opravim samoplačniško.

Drugače se počutje omirja, slabo mi je ponavadi zvečer, ampak zaspana sem še vedno nonstop. Včeraj sem pekla krofe, saj je še kar šlo, ampak popldan je prišel obisk, ki ni in ni hotel domov. Sama nisem več nič videla in slišala, pa vedela sem da moram še tamalo skopat. Ko so šli mi je bilo grozno slabo, ati pa se je javil da pospravi in porihta tamalo. Še sreča, tako da sem spala od pol osme pa do jutra. Sedaj pa bi lahi šla že nazaj.

Pa še nekaj, kje najdem to kitajsko napovedovanje spola, da še jaz ugotovim kaj bomo imeli septembra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
23.2.2009 9:36:53   
sontschica
ja.lo09 ta koledarček najdeš čisto na vrhu, kjer ti pišejo rubrike, storitve, koledarji. najdeš ga pod koledarji.

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
23.2.2009 9:41:53   
baby blue
uuuu vila MaLiNa kako se že vse lepo razločno vidi... čestitke za uspečno NS... jaz komaj čakam naslednji teden da vidim najin naraščaj... 

Neposredna povezava do sporočila: 1788
23.2.2009 9:51:11   
eva Ana
Ojla, septemberke!
Meni je pa danes user posted image , nekaj bi jedla pa vse smrdi user posted image user posted image . Mi je moj ponujal žemljico z marmelado, pa sem rekla da ne, ker smrdi, pa je skoraj tja padel od smeha.
Kaj pa ve kaj pojeste za zajtrk?
Jaz čutim, da bo fantek in tudi kitajski horoskop kaže fantka. Bom septembra povedala, če sem imela prav al ne user posted image ! Pa tem horoskopiskim fintam ne verjamem!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1789
23.2.2009 10:00:01   
oktavija
Sontschica... na NS obvezno vzami CD ker zdravnica na CD posname okoli 20 slikic...user posted image user posted image user posted image  Tako mi je povedala izkušena mamica dveh punčk!user posted image  In baje da je ful prijazna in da se rada heca... za spol pa jo moreš bojda vprašat ker ti sama od sebe ne pove.... No tolko informacij iz prve roke...

Imaš slučajno čas za kavico, grem v tvoj kraj...

Lep dan vam želim

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 1790
23.2.2009 10:00:12   
Anonimen
pr men je pri ta prvem kazal da bo punčka pa je fantek,zdej mi pa tud kaže da bo punčka pa mislim da spet fantekuser posted image

(odgovor članu eva Ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1791
23.2.2009 10:26:23   
cukr07
Pozdravček še od mene, na tako lep sončen dan. Jaz že komaj čakam, da mine služba in jo lahko mahnem na sveži zrak.

Vidim, da vas je že veliko opravilo NS. Jaz jo imam v sredo in že komaj čakam. Me pa nekaj zanima in bi prosila tiste, ki ste NS že imele za odgovor. A se dela pri tem pregledu vaginalni ali navadni UZ in če se že tukaj lahko vidi kakšnega spola je otrok?

Lepo bodite, čuvajte svoje trebuščke in čimprej smuknite na sonček.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
23.2.2009 10:45:20   
Sarchi
hejla lep dober dan tudi od mene,
berem debato in se pridružujem, tudi meni je "kitajc" napovedal punčko user posted image . drugače pa sem tud jzt že mal nestrpna in čakam pregled NS, ga imamo čez 10 dni. joj tko bi že rada spet vidla malega kako raste. komaj čakava z mojim, k je tud že nestrpen da se bo kej trebuščka vidlo, no sej nekako so me začele hlače tiščat, malčk pa me napihuje user posted image . Korak v 12 teden je že. Drugače pa so me tiste ta hude slabosti minile, ni še čist da ni nič, ampak ful manj. utrujenost je pa poglavje zase, to pa kar vztraja. V službi sem prejšnji teden komaj preživela, vsak dan me je kar pod mizo vleklo. ufff
No le pridno poročajte o pregledih NS,slikice so krasne, se tudi sama javim k bom na vrsti. A gre katera k dr.Babnik oziroma jo pozna?

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
23.2.2009 10:48:36   
eva Ana
cukr, NS zgleda točno tako kot navadni UZ. Mojemu se spol ni videl, ker je spal ko top!user posted image  In G ni uspelo 10 minut, da ga zbudiuser posted image !Je prej obupala!

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
23.2.2009 10:50:45   
cukr07
Sem šla še jaz malo pogledat kaj mi napoveduje tale ˝kitajc˝.user posted image
Pravi da bo punčka. Me prav zanima, če je pravilno napovedal.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
23.2.2009 10:51:41   
cukr07
Eva Ana hvala za odgovor.

Joj res že komaj čakam sredo.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
23.2.2009 11:17:26   
teta tulpa
Pozdravljene punce, vidim da ste kar pridne. Jaz imam v sredo nuhalno, kar že komaj čakam, da vidim, če smo v redu.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
23.2.2009 11:29:02   
klaja
Zdravo!

Kake lepe slikice vaših user posted image , komaj čakam, da tudi jaz vidim našo pikico.

Tudi meni je ta kitajski koledar napovedal, da bo punčka. Mi je pa prvič napovedal prav - punčko, drugič pa narobe, saj je napovedal fantka, dobli pa smo pupo. Tako da mu kaj dost ne verjamemuser posted image

Drugače pa komaj čakam NS, samo imam 9. 3. genetsko svetovanje, tako da mi še verjetno ne bodo takrat delali in bom še malo čakala.

(odgovor članu teta tulpa)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
23.2.2009 11:36:14   
JaLuca
Pozdravljene

Se igrate s "kitajcem", mi zdaj tretjič tudi pride punčka (če upoštevamo pdp). Bo user posted image  blažen med ženskami.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
23.2.2009 11:38:06   
rolika
Zdravo,
jaz sem nova tukaj pa imam par vprašanj, če bi mi katera lahko pomagala user posted image ... 31 decembra sem imela prvi dan zadnje m, in potem sem februarja naredila tri teste ki so pokazali user posted image . G me je na pregled naročila 16 marca, pa me zanima, če je to normalno da me je naročila tako pozno in kdaj bi naj jaz sploh imela rok (kateri mesec)? Znakov nimam nobenih tako, da še zdaj težko verjamem, da je kaj. Hvala za vašo pomoč.
Lp

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......