veselka
|
sontchica, nisem bla ravno čist pri sebi, ko me je G spraševala še za dvojni hormonski test, tko da sm kr šla. ni nek hud strošek, je pa test, ki naj bi bil v sklopu NS (js skor še nism slišala za to... pač prva nosečnost). moji sestri se je isto zgodilo, se mi zdi, da je imela še boljši rezultat NS, ampak če si zmeden, težko razmišljaš. no, pri naslednjem je rekla, da ne bo šla, če bo rezultat NS dober... tko je, če imaš čas za razmislit . če imaš možnost DS 1:300 ti pa že kromosomske teste delajo. dvojni hormonski test so mi nardil na polikliniki, takoj po NS. Dr. Strahove pa ne poznam. je pa res, da tudi, če bi blo kej narobe, bi otročka sprejela takšnega kot je, ampak še vedno se mi zdi bolje vedet, kje smo, kot bit na koncu šokirani. vem pa da bo vse ok. je treba bit pozitiven in uživat. me je blo pa na začetku kr mal strah, ker imam majhno pregrado, pa sm skos svojmu pikcu govorila, da nej bo močn, pa upala, da se ni plod na kakem čudnem mestu vgradil. tko da, zdej smo preživeli začetek. zdej pa nej bo še do konca vse ok glede kil, pa sam da nos pomolim h G, me takoj na tehtnico dajo (so me tehtali 2x ta mesec). pred tem sm mela pa skos konstantno težo. mam pa zdej kr velik apetit , tko da upam, da ne bo na kocu +20 in nekaj, kot pri moji mami mi ne bomo nič za pusta hrusta. bo pa za razmislit čez 2 leti, ko bo naš bodoči korenjak v vrtcu sm prebrala, da nekatere šivate. js sm bla tudi na tečaju neki let nazaj. no, na tečaj krojenja se še nisem uspela spravt, tko da vse po burdi šivam. samo zadnje čase nimam preveč energije še za to, ker pridem iz službe kot cunja in grem večinoma zlo hitro spat. mam pa eno revijo od ottobre kjer so ful luškane otroške stvari, pa bom kej iz tam sešila za mojga pikota. je sicer notr (se mi zdi) bolj za takšne okrog 1 leta in več, za mičkene pa ne, tko da je še čas. mi pa že mami veselo plete dekico, pa pol bo še jopice in copatke...
|