|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
21.2.2009 13:28:12   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

V primeru slabega rezultata NS (ker je to le presejalni test, ki ti pove možnost!, ne pove pa ali je to res) te pošljejo naprej na preglede na dvojni hormonski test in amniocentezo, ki nato potrdijo ali uvržejo, da bi imelo dete downov sindrom. Drugače pa se mi ne zdi nič narobe, če te je malo strah - jaz dan pred NS kar spati nisem mogla in še cel dan pred pregledom sem bila živčna, potila sem se... no in ko sem zvedela rezultate sem bila navdušena user posted image  Boš videla, da bo tudi pri tebi takouser posted image

Močno upam, da se tvoje besede uresničijo! Drugače pa lahko povem, da me je upravičeno strah, saj ima prva hčerkica Downov Sindrom, pa še srčne napake je imela, samo tisto so ji rešili z operacijo.

Krofe je ta teden pekla moja mama, tako da mi jih ni treba pečt, ker sem jih že sitauser posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
21.2.2009 15:36:27   
barika
hellow

samo, da nas vrnem na prvo stranuser posted image

pri meni nič novega, razen velikega trebuhauser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
21.2.2009 15:45:18   
Anonimen
Čestitke vsem za uspešno opravljene NSjeuser posted image user posted image

Jaz tudi imam v torek, komaj čakamuser posted image  No nimam ravno pravega NSja, imam pri svoji G in mi ne bo naredila meritve, ostalo bo a vse pregledala. Mi je tako boljše.

Uživajte na pustovanjih tiste ki greste

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1753
21.2.2009 17:34:42   
veselka
sontchica, nisem bla ravno čist pri sebi, ko me je G spraševala še za dvojni hormonski test, tko da sm kr šla. ni nek hud strošek, je pa test, ki naj bi bil v sklopu NS (js skor še nism slišala za to... pač prva nosečnost). moji sestri se je isto zgodilo, se mi zdi, da je imela še boljši rezultat NS, ampak če si zmeden, težko razmišljaš. no, pri naslednjem je rekla, da ne bo šla, če bo rezultat NS dober... tko je, če imaš čas za razmislit user posted image . če imaš možnost DS 1:300 ti pa že kromosomske teste delajo. dvojni hormonski test so mi nardil na polikliniki, takoj po NS. Dr. Strahove pa ne poznam.

je pa res, da tudi, če bi blo kej narobe, bi otročka sprejela takšnega kot je, ampak še vedno se mi zdi bolje vedet, kje smo, kot bit na koncu šokirani. vem pa da bo vse ok. je treba bit pozitiven in uživat. me je blo pa na začetku kr mal strah, ker imam majhno pregrado, pa sm skos svojmu pikcu govorila, da nej bo močn, pa upala, da se ni plod na kakem čudnem mestu vgradil. tko da, zdej smo preživeli začetek. zdej pa nej bo še do konca vse ok user posted image

glede kil, pa sam da nos pomolim h G, me takoj na tehtnico dajo (so me tehtali 2x ta mesec). pred tem sm mela pa skos konstantno težo. mam pa zdej kr velik apetit user posted image , tko da upam, da ne bo na kocu +20 in nekaj, kot pri moji mami user posted image

mi ne bomo nič za pusta hrusta. bo pa za razmislit čez 2 leti, ko bo naš bodoči korenjak v vrtcu user posted image

sm prebrala, da nekatere šivate. js sm bla tudi na tečaju neki let nazaj. no, na tečaj krojenja se še nisem uspela spravt, tko da vse po burdi šivam. samo zadnje čase nimam preveč energije še za to, ker pridem iz službe kot cunja in grem večinoma zlo hitro spat. mam pa eno revijo od ottobre kjer so ful luškane otroške stvari, pa bom kej iz tam sešila za mojga pikota. je sicer notr (se mi zdi) bolj za takšne okrog 1 leta in več, za mičkene pa ne, tko da je še čas. mi pa že mami veselo plete dekico, pa pol bo še jopice in copatke... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
21.2.2009 17:43:43   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: barika

hellow

samo, da nas vrnem na prvo stranuser posted image

pri meni nič novega, razen velikega trebuhauser posted image

evo tu san!!!! sem ti za petami!!!!user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
21.2.2009 18:58:27   
sontschica
hello user posted image ,

danes je bil tak lep dan, pa tko lepo je sonček sijal in ko sem pogledala svoja okna, sem si rekla, da kar kličejo po tem, da naj jih že operem.
in sem se lotila čiščenja oken in me je tako v križu zagrabl, da me še zdej boli. pol mi je blo pri kuhanju še tako user posted image user posted image , da so se mi vlile kar solze, ker sem se začela sama seb smilt (usodna napaka) in kleti vse skupaj.

preden je moj user posted image prišel domov, sem se že pomirila. ampak sem mu takoj naložila nalogo, ker so bla okna zdej čista, je mogu vse zavese dol pobrat, jaz sem jih dala oprat, pol jih je mogu pa še nazaj dat. se mi je kar smilil.

no tolk o današnjem dnevu.

za pusta pa ne bom nič, ker nimam tut nič energije, da bi se šemla in šla ven.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
22.2.2009 8:04:15   
Rubin.
Dobro jutro.

Pri nas pa sneži. user posted image .

user posted image

in

user posted image

Dober tek.

Meni je že malce manj slabo ob jutrih user posted image , tako da si grem tudi jaz privoščit zajtrk.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
22.2.2009 9:00:03   
chebelzza
Dobro jutro! Kako ste kaj danes? Pri nas je pa tako slabo vreme, se mi zdi da bo počas začelo deževat!

Pa sej ni panike, bomo pač preležali današnji dan in se psihično in fizično pripravljali na jutrijšni delovni danuser posted image .

Torej konec lenarjenja in konec z dopustom tja do junijauser posted image .

Lepo se imejte, grem nekaj pojest, pa kavico spit, evo še ena za vse tiste ki je še niste spileuser posted image . čaw

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
22.2.2009 9:44:26   
cukr07
Dobro jutro!
Pri nas tudi čisto rahlo sneži. Jaz se danes, po celem tednu slabosti, spet počutim normalno.
Pravkar sva z mojim pojedla obilen zajtrk, ki ga je pripravil user posted image .  user posted image
Jaz pa sem pristavila za nedeljsko kosilo - juhica že lepo vre.

Lep in pustno norčav dan vam želim.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu chebelzza)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
22.2.2009 12:11:28   
kepica
Hojla punce
Da vas malo pozdravim, med tem, ko se kuha kosilouser posted image Danes je obupno vreme, zato bomo bolj lenariliuser posted image
Kar se tiče kg, sem kar pridna, saj se nisem še čisto nič zredilauser posted image Jem pa normalno, tako, kot sem pred nosečnostjo, le da se pazim, da ne jem čebule, ker me po njej grozno boli želodecuser posted image Pojem pa ogromno sadja in zadnje čase tudi fige, čeprav so mi user posted image , ampak jih moram, ker se mi je prebava polenila.
Še en teden do NSuser posted image Nekaj me zanima... Vam pri NS vaše pikice pokažejo tudi v 3D oz. 4D ali neuser posted image Itak ne vem, v čem je sploh razlikauser posted image ampak rada bi videla našo kepico v barvah, ne samo ČB in samo kostiuser posted image Komaj že čakamuser posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
22.2.2009 15:20:36   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Močno upam, da se tvoje besede uresničijo! Drugače pa lahko povem, da me je upravičeno strah, saj ima prva hčerkica Downov Sindrom, pa še srčne napake je imela, samo tisto so ji rešili z operacijo.

Krofe je ta teden pekla moja mama, tako da mi jih ni treba pečt, ker sem jih že sitauser posted image

Klaja upam, da se bo dobro izteklouser posted image  in, da bo strah zaman (saj vem, da je lahko to reči in tudi trditi ne moram, da vem kako se počutiš in kako ti je pri user posted image ). Sicer pa je potem verjetnost, da imaš še enega otroka z DS, manjša. Boš videla, da bo fajnuser posted image . Pa te smem vprašat: si pri prvi punčki šla na NS?

Midva z dragim sva tudi krofe delala, jaz testo, on jih je pa pekeluser posted image  Pa še zelo slastni so.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
22.2.2009 15:23:58   
vila MaLiNa
Kepica, po moje, če imajo možnost 3D/4D ultrazvoka, da ti bodo na tem tudi naredili. Če pa tega nimajo pa naredi na navadnem. Sicer je pa vseeno kje dela, samo da bo rezultat vredu a ni res?user posted image  V barvah ga boš pač v septembru videlauser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
22.2.2009 15:27:20   
barika
Helow

še enkrat grem spat in na NSuser posted image user posted image .

Pri nas tudi snežiuser posted image , imam pa tako prebavo, da mi gre kr na jok zravenuser posted image ... nič ne gre ven, vse me boli, za znoret. Sem mojga prej po donat poslala in upam, da bo šlo vsaj malo ven ... pri Martinu je bilo pa glih kontra ...hm, mogoče bo pa punčkauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1763
22.2.2009 15:40:53   
oktavija
Dan dekleta!

Evo še mene malo na raport!

Najprej imam eno vprašanje!

Ali je imela katera močne krče v spodnjem delu trebuha...to so tako močne bolečine da ko hodiš ali vstaneš tako zaboli da te kar skupaj potegne in ne moreš ne naprej ne nazaj... Pa trebuh me tudi zaboli če se z njim dotaknem česa...naprimer...prejle sem prala posodo in sem se s trebuhom dotaknila elementa in me je full zabolelo... Te bolečine so v predelu jajčnikov in mehurja....
Jaz sem prej imela špikanja in majnše bolečine in vem da to prihaja zaradi rasti maternice... Ampak takih bolečin ki jih imam zadnje tri dni pa nisem imela... Redno grem tudi na blato tako da vetrovi odpadejo...
Razmišljala sem da grem zdravniku ampak se mi zdi bedasto zganjat paniko če je to nekaj normalnega...

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
22.2.2009 16:14:19   
Kruce Fiks
Živjo!
Moje mnenje je da bi bilo pa dobro če bi šla do dohtarja.
Če je bolečina na dotik ni nujno da je povezano z nosečnostjo.
Naprimer po opisu sodeč bi lahko bil tudi slepič. Le ta menda nikoli ne boli tam kjer se nahaja....
Ups upam da te nisem sedaj prestrašil, vse eno pa k zdravniku le pojdi saj zato je tam!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
22.2.2009 16:20:09   
oktavija
Hvala Kruce Fiks!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
22.2.2009 17:00:04   
Anya22
Dan sonosečnice!!! V glavnem kar se tiče mojega zdravja gre na bolje, ledvice me ne bolijo več, ju3 imam kontrolo in moram dati vodo. Ma mislim, da bom šla v torek spet delat. V bistvu mi je kar pašalo bit par dni doma.user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
22.2.2009 18:26:55   
jullie
..halo iz zasnežene Štajerske :)) ...moje slabosti so se počasi umirile edino danes sem malo utrujena od pustovanja in posledično nespanja..samo 4.5 ure, kar je za mene tak kot nič user posted image  ..sem popoldne nadoknadile za skoraj dve urci samo to ni isto..se vidi, da res že doooolgo nisem feštala in da trenutno nisem niti v pravem stanju za feštat...

..lep večer še naprej... grem počivat user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
22.2.2009 18:40:05   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa
Midva z dragim sva tudi krofe delala, jaz testo, on jih je pa pekeluser posted image  Pa še zelo slastni so.

Pridna. Čestitke. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1769
22.2.2009 18:41:37   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: barika

še enkrat grem spat in na NSuser posted image user posted image .

Boš vprašala za spol? Jaz komaj čakam, še tri tedne, pa bomo mi na vrsti. user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
22.2.2009 18:57:52   
Rubin.
Aja, pa še to sem vas mislila vprašat: a ste šle kaj preverit kakšnega spola bo otročiček, na ta kitajski koledar. Tu na desni strani je bila reklama nekaj časa.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
22.2.2009 19:12:53   
yenny
Jaz sem preverila kaj naj bi bilo po kitajskem,ampak se mi je že v prvo zmotil,tako,da ne vem.Za zdaj kaže,da bo punčka,no to bomo videli.Nekateri pa pravijo,da je kar točen.
Jaz ne vem,ampak spijem v primerjavi s prej ogromno,skoraj 3 litre,prej pa mogoče kakšen kozarec v celem dnevu.Vem,da je dobro veliko piti,ampak kaj ko sem potem vsa napihnjena kot žoga in se še težje premikam.Tudi na wc hodim kar pogosto,ampak imam občutek,da ne gre ven toliko kot noter.Mogoče pa imam samo preveč dela sama s sabo.user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
22.2.2009 19:57:04   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Aja, pa še to sem vas mislila vprašat: a ste šle kaj preverit kakšnega spola bo otročiček, na ta kitajski koledar. Tu na desni strani je bila reklama nekaj časa.

za Martina je uganlo, če bo pa zdej punča pa bomo vidl ... jutri pa dvomim da se bo kej vidlo na NSuser posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
22.2.2009 20:15:12   
tulpek
Spol določa moški, tabela pa je narejena na podlagi ženske - torej traparija. S 50% natančnostjo znam tudi js napovedovat. 

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
22.2.2009 20:27:03   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Spol določa moški, tabela pa je narejena na podlagi ženske - torej traparija. S 50% natančnostjo znam tudi js napovedovat. 

Glej to je tako za hec. 

Sem pa vtipkala za prvo nosečnost pa mi je pokazalo punčko.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......