|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
23.2.2009 10:06:23   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Dobro jutro!

Hvala vsem da ste pohvalile mojga piščančka! user posted image user posted image

Tajda in Alja 

user posted image

tole najprej, grem malo preletet, če bom zmogla sedet tak dolgo, križ me ponovno na polno ubija! user posted image user posted image user posted image

Eh ti boga, mogoče si pa občutljiva na vreme, pa te zato v slabem vremenu še bolj boli križ.user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
23.2.2009 10:07:11   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Mala sitnobica je končno omagala, eno uro sma se sedaj matrala, da je zaspal. Drl pa se je vsepovsod, med igračami, pri meni,... Sem mu kinderpet preoblekla, edino obrobe mu nisem dala, ker sem eno dala prat, pri drugi sem pa vrvico vtrgala, moram pošit, pa ne da se mi, mam že enih par stvari na stran danih za pošit, pa se nikak zraven ne spravim.

Moram se pohvalit, da električarji delajo na polno in je prva etaža že skoraj fertig. Je boterček še v soboto zvečer delal. Mi smo lumpali na RD, on pa delaluser posted image . Pravi moj, da se bomo jeseni selili, če bo šlo tako naprej. Naslednji teden pa ima moj dopust in bo delal 100 na uro na hiši, jaz pa tudi, ker bo treba prvo etažo spucat, ker je grozna od tega štemanja sten.

user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj se verjetno malo boljše počutiš, ker se premika.

Saj to je to, ker se res nekaj dela, pa lepo je videt, ko je zvečer lučka noter prižgana (trenutno je podaljšek iz kletiuser posted image ).

Ko boš imela elektriko, ogrevanje (kdo ti bo delal centralno?), odtoke se lahko že zmenite za omete in estrihe. user posted image user posted image user posted image  potem bo šlo pa kot šus

Pojma nimam. kdo bo delal centralno. Tako daleč še nismo. Do ometov bodo tako vse sami delali. Potem pa bomo vidli.

Za centralno ti lahko nekoga priporočam (brez računa), pa v Maviju vse dobiš pa še popust ti dajo, pa še vodo delata.  Če boš hotela ti bom dala št. pa boš malo povprašala koliko bi ti računala. Več jih vprašaš boljše je.

lepo hijenca, da dela napredujejo...user posted image  user posted image  user posted image
Če boš kaj iskala v Maviju, ti lahko tud jaz kako pomagam...mam močno vezo tam -user posted image  user posted image  user posted image

Res?? Bom si zapomnilauser posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
23.2.2009 10:14:54   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro, jaz sem tako žalostna, moja pikica je včeraj zbolela in je tako boga, iz noseka teče non stop, pa še kašlja zraven user posted image . Ponoči je bilo hudo, tako da sma obe danes user posted image .
Včeraj sem praznovala roj dan in vas nisem nikakor uspela prit poluknit, saj veste polna bajta pa to user posted image .
Grem poskusit malo za nazaj prebrat.

user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
23.2.2009 10:14:55   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no se morem mal pohvalit... Nejc je včeri naredu sam dva koraka, od user posted image do mene..user posted image ..sej vem da to še nič ne pomeni, ampak sploh nima straha in se kr spusti.

Vi pa niste daleč od hoje. Moja pa je en korak za vami. user posted image

no sej je tud mlajša a ne?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
23.2.2009 10:15:26   
mafi

Mala sitnobica je končno omagala, eno uro sma se sedaj matrala, da je zaspal. Drl pa se je vsepovsod, med igračami, pri meni,... Sem mu kinderpet preoblekla, edino obrobe mu nisem dala, ker sem eno dala prat, pri drugi sem pa vrvico vtrgala, moram pošit, pa ne da se mi, mam že enih par stvari na stran danih za pošit, pa se nikak zraven ne spravim.

Moram se pohvalit, da električarji delajo na polno in je prva etaža že skoraj fertig. Je boterček še v soboto zvečer delal. Mi smo lumpali na RD, on pa delaluser posted image . Pravi moj, da se bomo jeseni selili, če bo šlo tako naprej. Naslednji teden pa ima moj dopust in bo delal 100 na uro na hiši, jaz pa tudi, ker bo treba prvo etažo spucat, ker je grozna od tega štemanja sten.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
23.2.2009 10:15:59   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro, jaz sem tako žalostna, moja pikica je včeraj zbolela in je tako boga, iz noseka teče non stop, pa še kašlja zraven user posted image . Ponoči je bilo hudo, tako da sma obe danes user posted image .
Včeraj sem praznovala roj dan in vas nisem nikakor uspela prit poluknit, saj veste polna bajta pa to user posted image .
Grem poskusit malo za nazaj prebrat.

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
23.2.2009 10:16:37   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
23.2.2009 10:17:21   
mafi

Zdaj razmišljam ali naj dam Majo v posteljico spat ali naj grem na sprehod.user posted image  Če grem na zrak se bom ful dobro počutila, če pa grem ležat pa ne vem kako bo, če se bo zbudila po pol ure. user posted image

jaz šibam venuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
23.2.2009 10:21:05   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

danes je pa res zatišje tukaj goruser posted image .kmalu bom še jaz šla,saj bom morala stol odstopit user posted image Sedaj bi rad še karavana zamenjal za enoprostorca

mi tud to počnemo... menjujemo in že dva tedna skoz visimo na Avto .net in podobnih,

Pa tud star karavan, za enoprostorca, user posted image najverjetneje C-maxa

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
23.2.2009 10:21:07   
suzy85

Zdaj razmišljam ali naj dam Majo v posteljico spat ali naj grem na sprehod.user posted image  Če grem na zrak se bom ful dobro počutila, če pa grem ležat pa ne vem kako bo, če se bo zbudila po pol ure. user posted image

kr pojdita ven! mogoče bo na zraku še prej zaspala

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
23.2.2009 10:21:07   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dober večer

Evo mi smo se pa danes malce potepali, nas je brat opd mojega lubija povabil na kosilo, ker je praznoval 23 let user posted image user posted image user posted image

Popolan pa smo imeli obiske. Mi je mami od moje kolegice zrihtala nekaj materiala za poročna vabila, tako da sedaj samo še nekaj dodatkov kupim in jih lahko začnem počasi izdelovati user posted image user posted image user posted image

Boš jih sama delala, super! Jaz tudi, najverjetneje,  zmojo sestro, sem včeraj na sejmu nekaj idej dobila...user posted image user posted image user posted image

Kakšne težave pa so tole z Manco? user posted image user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
23.2.2009 10:22:08   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
23.2.2009 10:24:43   
Srčekgirll
Evo, Vid je zaspal prvo rundo, upam da dolgo (1h30minuser posted image ). Jst bom pa tud mal zalegla, če ne bom mogla slučajno babico ( od Vidka prababico)frizirat ( k se mi nč ne dauser posted image ). Kaj bo dns 15.del padel?

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
23.2.2009 10:28:27   
hijenca
Kje pa je Anitka???user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4589
23.2.2009 10:29:17   
hijenca

Evo, Vid je zaspal prvo rundo, upam da dolgo (1h30minuser posted image ). Jst bom pa tud mal zalegla, če ne bom mogla slučajno babico ( od Vidka prababico)frizirat ( k se mi nč ne dauser posted image ). Kaj bo dns 15.del padel?

Če bomo vredu tipkovnice zagnale, bi lahko danes 15 del padel. Zato kar veselo na delo.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4590
23.2.2009 10:32:41   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ej, nia5, user posted image user posted image user posted image  za tisočko!!!

Oh sploh nisem opazila, hvala user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
23.2.2009 10:34:53   
nia5

Jaz bi tudi pa ne upam user posted image . Nia je zaspala brez večjih problemov, zdaj samo upam da bo spala en čas.
Mislite da jo lahko danes kopam?

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
23.2.2009 10:35:31   
Čmrlika

zdaj se verjetno malo boljše počutiš, ker se premika.

Saj to je to, ker se res nekaj dela, pa lepo je videt, ko je zvečer lučka noter prižgana (trenutno je podaljšek iz kletiuser posted image ).

Ko boš imela elektriko, ogrevanje (kdo ti bo delal centralno?), odtoke se lahko že zmenite za omete in estrihe. user posted image user posted image user posted image  potem bo šlo pa kot šus

Pojma nimam. kdo bo delal centralno. Tako daleč še nismo. Do ometov bodo tako vse sami delali. Potem pa bomo vidli.

Za centralno ti lahko nekoga priporočam (brez računa), pa v Maviju vse dobiš pa še popust ti dajo, pa še vodo delata.  Če boš hotela ti bom dala št. pa boš malo povprašala koliko bi ti računala. Več jih vprašaš boljše je.

lepo hijenca, da dela napredujejo...user posted image  user posted image  user posted image
Če boš kaj iskala v Maviju, ti lahko tud jaz kako pomagam...mam močno vezo tam -user posted image  user posted image  user posted image

Res?? Bom si zapomnilauser posted image user posted image

ja res,user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
23.2.2009 10:35:35   
Čmrlika

Dobro jutro!

Hvala vsem da ste pohvalile mojga piščančka! user posted image user posted image

Tajda in Alja 

user posted image

tole najprej, grem malo preletet, če bom zmogla sedet tak dolgo, križ me ponovno na polno ubija! user posted image user posted image user posted image

Eh ti boga, mogoče si pa občutljiva na vreme, pa te zato v slabem vremenu še bolj boli križ.user posted image user posted image user posted image

ma sem skapirala, da je tud na sončen dan lahko tako.user posted image   Jutri mam kontrolo, bomo vidli, pa da vidim rezultatte revmatološkega testa user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
23.2.2009 10:35:53   
nia5

Če bomo vredu tipkovnice zagnale, bi lahko danes 15 del padel. Zato kar veselo na delo.user posted image user posted image

Saj ne manjka veliko, tipkat, tipkat user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
23.2.2009 10:35:59   
jana81

jst še počakam do 11h da se Nejc naje. pol pa šibava ven...končno je posijalo sonce

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
23.2.2009 10:37:08   
barbaw

no se morem mal pohvalit... Nejc je včeri naredu sam dva koraka, od user posted image do mene..user posted image ..sej vem da to še nič ne pomeni, ampak sploh nima straha in se kr spusti.

Vi pa niste daleč od hoje. Moja pa je en korak za vami. user posted image

no sej je tud mlajša a ne?

čisto malo user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
23.2.2009 10:37:22   
barbaw

sneži user posted image , ne morem niti na sprehod
Je pa Hb že zaspala, zdaj pa grem še jaz ležat.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
23.2.2009 10:37:25   
barbaw

verjetno se potepa user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
23.2.2009 10:37:31   
jana81

sem hotla že vprašat pa sem rekla da bom še malo počakala

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.