Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 18:47:04
|
|
|
|
barbaw
|
A ima katera izkušnje z Marks&Spencer? Mi je šla ful na živce reklama ob strani in sem pokukala in sploh nimajo dragih stvari. Sem bila prepričana, da me bo ubilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 19:44:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober večer Evo mi smo se pa danes malce potepali, nas je brat opd mojega lubija povabil na kosilo, ker je praznoval 23 let Popolan pa smo imeli obiske. Mi je mami od moje kolegice zrihtala nekaj materiala za poročna vabila, tako da sedaj samo še nekaj dodatkov kupim in jih lahko začnem počasi izdelovati
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 19:45:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ima katera izkušnje z Marks&Spencer? Mi je šla ful na živce reklama ob strani in sem pokukala in sploh nimajo dragih stvari. Sem bila prepričana, da me bo ubilo. ne, sploh ne poznam
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 19:45:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Skoraj ceeeeeeeeeeeelaaaaaaaaaaaa stran je MOOOOJAAAAAAAAA sinoči je bila pa moja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 19:46:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer! Evo pa sem se tudi jaz končno dokopala do računalnika. No naj vam povem, da naša Manca še kar skoz kaka. Danes sem jo previla 9-10x v celem dnevu zaradi kakanja. Smo popoldan prav zaradi tega morali v Kranj v Mullerja po plenice, ker je kupček kar kopnel in najbrž ne bi zneslo do ponedeljaka, če se bo še jutri tako nadaljevalo. Se šla pa še v lekarno iskat bepanten plus, da bo še malo dezinfekcije zraven, da ji bom s tem mazala ritko, ker jo ima že čisto živo rdečo. Drugače pa ful malo je, oziroma skoraj nič. Tudi čaja noče. V celem dnevu sej ji ga takorekoč uturila samo 250ml. Sem jo dala spat ob 9ih, sedaj pa hodim gledat kdaj bo kaj "pridišlo2 izpod odeje, da jo previjem. Me prav zanima kakšna noč nas čaka Je bilo čez dan kaj bolje glede Mančinega kakanja? ja . hvala za vprašanje danes je kakala samo 1x sicer se je videlo, da je bila še sluz prisotna, ampak se je HB umirilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 19:47:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Vidim,da je danes malo bolj lenobno tukaj. No,saj mi smo tudi Čisto nedeljsko,le sedajle sva z Nejcem generalno pospravila njegovo sobo,pa eno omaro ven vrgla,sedaj ima pa prostora,da bi lahko plesal. Imam pa eno :Do kdaj boste imele svoje v kinderpetu? sicer sem res blond, ampak a mi lahko ena razloži kaj to sploh je????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 19:47:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo še mojega piščančka iiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 19:48:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi SS: za tvojo mami , kolk časa pa je čakala na operacijo??? ne vem še ker je slikala v petek koleno more pa še do ortopeda da vidjo kaj bo na operacijo je čakala cca.4mesece
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 19:48:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Vidim,da je danes malo bolj lenobno tukaj. No,saj mi smo tudi Čisto nedeljsko,le sedajle sva z Nejcem generalno pospravila njegovo sobo,pa eno omaro ven vrgla,sedaj ima pa prostora,da bi lahko plesal. Imam pa eno :Do kdaj boste imele svoje v kinderpetu? sicer sem res blond, ampak a mi lahko ena razloži kaj to sploh je???? otroška posteljica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 19:48:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer Evo mi smo se pa danes malce potepali, nas je brat opd mojega lubija povabil na kosilo, ker je praznoval 23 let Popolan pa smo imeli obiske. Mi je mami od moje kolegice zrihtala nekaj materiala za poročna vabila, tako da sedaj samo še nekaj dodatkov kupim in jih lahko začnem počasi izdelovati
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 19:48:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
no zdej grem pa mojo čebelo skopat in dat spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 19:48:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ja . hvala za vprašanje danes je kakala samo 1x sicer se je videlo, da je bila še sluz prisotna, ampak se je HB umirilo super da se je umirilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 19:52:26
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer! Evo pa sem se tudi jaz končno dokopala do računalnika. No naj vam povem, da naša Manca še kar skoz kaka. Danes sem jo previla 9-10x v celem dnevu zaradi kakanja. Smo popoldan prav zaradi tega morali v Kranj v Mullerja po plenice, ker je kupček kar kopnel in najbrž ne bi zneslo do ponedeljaka, če se bo še jutri tako nadaljevalo. Se šla pa še v lekarno iskat bepanten plus, da bo še malo dezinfekcije zraven, da ji bom s tem mazala ritko, ker jo ima že čisto živo rdečo. Drugače pa ful malo je, oziroma skoraj nič. Tudi čaja noče. V celem dnevu sej ji ga takorekoč uturila samo 250ml. Sem jo dala spat ob 9ih, sedaj pa hodim gledat kdaj bo kaj "pridišlo2 izpod odeje, da jo previjem. Me prav zanima kakšna noč nas čaka Je bilo čez dan kaj bolje glede Mančinega kakanja? ja . hvala za vprašanje danes je kakala samo 1x sicer se je videlo, da je bila še sluz prisotna, ampak se je HB umirilo samo,da se je umirilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 19:53:36
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no zdej grem pa mojo čebelo skopat in dat spat dobro čofotajte Naša dva že spita,grem pa jaz počasi čofotat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 20:07:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no zdej grem pa mojo čebelo skopat in dat spat dobro čofotajte Naša dva že spita,grem pa jaz počasi čofotat opala nova slkica v avatarju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 20:08:37
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no zdej grem pa mojo čebelo skopat in dat spat dobro čofotajte Naša dva že spita,grem pa jaz počasi čofotat opala nova slkica v avatarju malo se igram.Je kopalnica zasedena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 20:19:13
|
|
|
|
tilči
|
Našla Malo nostalgije po morju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 20:22:56
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ohoj! Da se na hitro malo javim ter prpopam obljubljene slikce od mojga gepardka Na karnevalu se je Vidku dopadel tudi kuža med gledalci: Na poti proti avtu: V avtu proti domu: In moj gepardek brez kostumčka, nasmešek: Tko, zdej grem gledat pa "A si ti tud not padu?"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 20:31:41
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ohoj! Da se na hitro malo javim ter prpopam obljubljene slikce od mojga gepardka Na karnevalu se je Vidku dopadel tudi kuža med gledalci: Na poti proti avtu: V avtu proti domu: In moj gepardek brez kostumčka, nasmešek: Tko, zdej grem gledat pa "A si ti tud not padu?"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 20:40:13
|
|
|
|
barbaw
|
Srčekgirl ful dobre slikce. A ni bil pekinezerček nič hud?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 20:40:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no zdej grem pa mojo čebelo skopat in dat spat dobro čofotajte Naša dva že spita,grem pa jaz počasi čofotat opala nova slkica v avatarju malo se igram.Je kopalnica zasedena
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 20:41:03
|
|
|
|
tilči
|
danes je pa res zatišje tukaj gor .kmalu bom še jaz šla,saj bom morala stol odstopit Sedaj bi rad še karavana zamenjal za enoprostorca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 20:41:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ohoj! Da se na hitro malo javim ter prpopam obljubljene slikce od mojga gepardka Na karnevalu se je Vidku dopadel tudi kuža med gledalci: Na poti proti avtu: V avtu proti domu: In moj gepardek brez kostumčka, nasmešek: Tko, zdej grem gledat pa "A si ti tud not padu?"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 20:41:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči danes je pa res zatišje tukaj gor .kmalu bom še jaz šla,saj bom morala stol odstopit Sedaj bi rad še karavana zamenjal za enoprostorca prav dolgčas je ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 20:42:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer Evo mi smo se pa danes malce potepali, nas je brat opd mojega lubija povabil na kosilo, ker je praznoval 23 let Popolan pa smo imeli obiske. Mi je mami od moje kolegice zrihtala nekaj materiala za poročna vabila, tako da sedaj samo še nekaj dodatkov kupim in jih lahko začnem počasi izdelovati za potepanje in uspešno delanje vabil
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.