Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mala sitnobica je končno omagala, eno uro sma se sedaj matrala, da je zaspal. Drl pa se je vsepovsod, med igračami, pri meni,... Sem mu kinderpet preoblekla, edino obrobe mu nisem dala, ker sem eno dala prat, pri drugi sem pa vrvico vtrgala, moram pošit, pa ne da se mi, mam že enih par stvari na stran danih za pošit, pa se nikak zraven ne spravim. Moram se pohvalit, da električarji delajo na polno in je prva etaža že skoraj fertig. Je boterček še v soboto zvečer delal. Mi smo lumpali na RD, on pa delal . Pravi moj, da se bomo jeseni selili, če bo šlo tako naprej. Naslednji teden pa ima moj dopust in bo delal 100 na uro na hiši, jaz pa tudi, ker bo treba prvo etažo spucat, ker je grozna od tega štemanja sten. zdaj se verjetno malo boljše počutiš, ker se premika. Saj to je to, ker se res nekaj dela, pa lepo je videt, ko je zvečer lučka noter prižgana (trenutno je podaljšek iz kleti ). Ko boš imela elektriko, ogrevanje (kdo ti bo delal centralno?), odtoke se lahko že zmenite za omete in estrihe. potem bo šlo pa kot šus Pojma nimam. kdo bo delal centralno. Tako daleč še nismo. Do ometov bodo tako vse sami delali. Potem pa bomo vidli. Za centralno ti lahko nekoga priporočam (brez računa), pa v Maviju vse dobiš pa še popust ti dajo, pa še vodo delata. Če boš hotela ti bom dala št. pa boš malo povprašala koliko bi ti računala. Več jih vprašaš boljše je. lepo hijenca, da dela napredujejo... Če boš kaj iskala v Maviju, ti lahko tud jaz kako pomagam...mam močno vezo tam -
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|