|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
17.2.2009 17:23:52   
Alisa
oj,
ja tile otročki in gospodične so pa res pravi princi in princeske, ja pa saj so naš zaklad.
Anže je star 2leti in 7 mesecev, uf hitro gre tale čas, se mi zdi da je kar malo prehitro minila tala leta.

Še ena mala slikica mene in sinčka,

user posted image

ter atija in sinčka;
user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
17.2.2009 18:04:32   
opatija
Ojla!

eee35 hvala za opozorilo, zgleda sem pobrkala user posted image

Alisa prav lepa družinica ste!

Joj punce, jaz imam pa zdele tako krizouser posted image Ful imam še dela pa komaj gledam od zaspanosti. Danes sem čist neproduktivnauser posted image Zgaga me pa tako nehumano peče, da me bo prežrl, spahuje se mi pa itak na dve minute. Take težave sem imela proti koncu prve user posted image . Ne vem kako bo to z rastjo trebuščka, ker je že sedaj ful velik (prvič je bil toko velik v poznem 6 mesecu) in že prav dobro mi zgleda pritiska na želodecuser posted image

Že cel dan takooo pogrešam mojega mucka. Ful imam slabo vest, ker sem ga zjutraj dvakrat kregalauser posted image Stresel je celo škatlo lego kock kar me je pošteno razjezilo. Trenutno je v obdobju uveljavljanja svoje volje, meni pa včasih prehitro popustijo živciuser posted image Komaj čakam da ga mož pripelje od moje mame, da ga stisnem k sebi.

Pa tako se mi že vleče od zadnjega pregleda. Komaj čakam četrtek, ko imam pregled, vendar sem prebrala, da v 16T ne delajo UZ, temveč je naslednji na morfologiji. Jaz si pa tako noro želim spet videti mojega user posted image

Upam, da se bom naslednjič oglasila malo boljše volje in ne bom samo jamralauser posted image

Želim vam lep večer in lahko noč!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
17.2.2009 18:27:48   
Sulfinija

Sulfinja: napiši no, kako ta krompir s papriko delaš:)
[/quote]

eee35,krompir delam takole:

olupim krompir,narežem ga na malo večje kose kot za pomfri le da so bolj debele rezine.potem olupim dve srednje debeli čebuli,narežem na kolobarje na malo debeljše,nato olupim dve papriki narežem na velike rezine iz polovice paprike tri rzeine,potem en srednji paradižnik na kolobarje in vse skupaj stresem v jena posodo,začinim sol,vegeta in rdeča paprika in dam pečt 150 stopinj ventilator pečica dokler ni lepo zašečeno.Po želji lahko na vse tole skupaj naribaš sir.Pa dober tek!!!

LP Mojcauser posted image 14t5dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
17.2.2009 18:46:14   
eee35
Njami:) Sigurno bom sprobala, hvala!
Jaz tudi samo na hrano razmišljam, pol pa ko pojem, ugotovim, da: ali preveč, ali ne to, kaj bi v bistvu rada, ali še kaj drugega, ful sem zoprna se mi zdi...
Opatija: zgleda, da je tok smotan dan danes, jaz sem grozno zaspana, pa glava me je bolela, pa sodelavka mi je TAKOOOOO šla na živce, da bi jo najraje nekam poslala (in nimam v mislih nobenega prijetnega bivalnega prostora:)
Trebuh imam dost majhen, ampak vidiš, to tudi ni vredu, ker sem skoz zaskrbljena, zakaj ne raste več, če drugim raste:) In tako naprej...Pa skoz napihnjena hodim, kaj ima vsi vemo, kakšne rezultate, moj me bo nagnal nekam v najdaljšo sobo sedet. Drži se, upam, da boš jutri (pa jaz tudi) malo bolje!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
17.2.2009 19:28:19   
Urša T.
Anja PH, jaz oddajam prikolico v Banjolah, to je čisto blizu Premanture,saj najbrž ti je poznano.Je pa to manjši kamp, lepo urejen.Se pa kamp nahaja nekaj metrov stran od kampa Indije.
Je pa plaža lepo urejena, primerna za otroke.

Drage user posted image , vse imate tko luštkane otročičke, so vsi po vrsti pravi srčeki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
17.2.2009 19:34:42   
*anč*
oj!

sm mela dans pregled, ampak sm opravla zlo na hitro(slišala user posted image ) ... so me z vrtca klicali, da je mali pojedel 2 smokija, je pa alergičen na arašide. smo meli celo štalo, ampak se je dobro končalo.

vas ne dohajam ...user posted image

lp

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
17.2.2009 20:36:24   
Muca83
Ojla sonosečke!
Jaz sem si šla pa včeraj ene nosečniške kavbojke kupit, da nisem skoz v istih hlačah. Dala sem pa 54€. Kar precej, ampak neki je treba nosit... So imeli pa cel kup hlač znižanih -40%, tako da so bile tam okol 30€, samo so take hlače, za bolj tople dni. Kupila sem si pa še Elevit vitamičke, da ne bo slučajno česa zmanjkalo user posted image

Včeraj sva pa povedala (končno) sorodnikom oz. tastu in tašči. Je bilo veselja, da nama bo končno uspelo.

Sem pa danes kar precej v šoku... Moja sodelavka bi morala 24.2. drugič postati babica, danes pa je otroček v trebuhu umrl in je morala it njena snaha rodit mrtvega otročka user posted image Me je kar malo stisnilo, se res zavedam, da nisi varen dokler otročka ne držiš v rokah, pa še potem se dogajajo take grozne stvari, kot je smrt v zibki. Brrr... bo treba odmislit te grde stvari, samo me je res šokirala novica.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
17.2.2009 20:55:22   
sams
user posted image Aktualni pregledi v tem tednuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreda 18.2.2009
user posted image   simonalokar

Četrtek 19.2.2009
user posted image   opatija

user posted image Aktualni pregledi v februarjuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponedeljek 23.2.2009
user posted image  tanchy
user posted image   pikica27

Torek 24.2.2009
 user posted image    karin1

Sreda 25.2.2009
 user posted image    go_ta
user posted image    UršaT.

Petek 27.2.2009
 user posted image    Piha AC
user posted image   Arwen
user posted image    Lorian NS

user posted image Aktualni pregledi v marcuuser posted image

ponedeljek 2.3. 2009
user posted image   katyy26

Torek 3.3.2009
 user posted image    Zima07
user posted image    tulpek
user posted image     23tina
user posted image     SAŠA77

Sreda 4.3.09

user posted image  tejči77

Četrtek 5.3.2009
 user posted image    Barbk
user posted image    TjasaJ

Petek 6.3.2009
user posted image  HeGa
user posted image  altaya
user posted image   ianmai

Ponedeljek 9.3.2009

user posted image  Piha
user posted image  čačka
user posted image  muca83
user posted image  irency84
user posted image  Reby

Torek 10.3.2009
user posted image   šivilja 
user posted image   Drnula 
user posted image   lara27

Četrtek 12.3.2009
user posted image    Sulfinija 
user posted image    kerala
user posted image     Joob

Petek 13.3.2009
user posted image    Alisa
user posted image    Serendipity

Ponedeljek 16.3.2009
user posted image  aprilčica07

Torek 17.3.2009
user posted image   sams

Ponedeljek 23.3.2009

user posted image      Flora2 MF

Torek 24.3.2009

user posted image     Lorian AC

Petek 27.3.2009

user posted image     Sisy MF

Sobota 28.3.2009

user posted image      poopsie MF

Ponedeljek 30.3.2009

user posted image   eee35

user posted image Aktualni pregledi v apriluuser posted image

Ponedeljek 6.4. 2009
user posted image   Piha  MF

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
17.2.2009 21:19:27   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: romana24

No da se vam še jast pridružim v skupini avgustovk 2009. Mi pričakujemo 16.08. malo štručko, 29.07 pa bo moj sine imel 1. leto. Pa me zanima če je še katera tu z tako malo razliko, ker bi mi prav prišel kak nasvet.

ojla romana24 user posted image , jaz bom tudi imela še kar majhno razliko (1L4m), ampak nimam nasvetov user posted image . Bomo že. Evo še mojega malega razgrajača:

user posted image

Anonimen, moj naslednji pregled je 17.3.

Danes sem imela pregled, user posted image  je velik 9 cm. Baje da srček dela ok. Kot *anč*, sem tudi jaz bila hitro gotova. Anč, si že dobila izvide DHT? Ful mislim nate, tudi na aprilčico07.

Sem malo spremljala vašo debato o bolniških. Jaz mislim, da so tako strogi predvsem zaradi določenih mamic, ki po mojem malo izkoriščajo. Kolikokrat sem že slišala od user posted image , da grejo na bolniško, ker njihov G itak vsem predpiše bolniško ali pa zato, ker se jim ne da delat ... In potem naj**** tiste, ki imajo res težave. Enako je z invalidskimi upokojitvami, če primerjam.

Aja, vse, ampak vse imate luškane dojenčke. Oz. nekateri že prav otroke (kerala, SAŠA77).

Jaz pa imam problem. Naš mali, ki NIKOLI ne spi podnevi, je danes popoldan zaspal in se šele sedaj zbudil user posted image  Zamudil je 2 obroka (on je pa ful jedec) in sedaj ne vem, kakšna bo noč. Bom poročala.

Evo, toliko za sedaj. Grem nahranit malega in upam, da bo zaspal. Njegov tata ga je pa sedaj okopal.

Pa-pa.

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
17.2.2009 22:09:28   
zima07
Drnula, oprosti, sem napisala napačen podatek: vaadba v Moj Fitu je (tako kot je Sisy napisala), od 17:30-18:30, je pa cena 30 EUR za dvakrat na teden+fitness...

Sisy, sporoči, če se boš odločila it-lahko še eno spoznavno brezkofeinsko kavico udariva user posted image ; Kje pa stanuješ v Črnučah?

Flora, mi dopustujemo v AC Mlaska, to je prvi camp zraven Sučuraja-to je mestece v katerega pripluješ iz Drvenika...

Sami lepi otročički...user posted image

Pozdravček vsem!!

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
18.2.2009 6:59:12   
Sulfinija
Jutro!

Zgleda sem spet prva na tej tmei.Ni kaj hitro se vstanem nardeim možeku kapučino preden gre na šiht,jaz sem pa pojedla eno malo sklečico čokolina mjami no.Potem pa kar ostanem na računalniku,operem posodo,če je kaj v korito ostalo od sinoči in potem počasi me kliče koplanica,...

Kaj boste danes finega kuhale???

LP Mojcauser posted image 14t6dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
18.2.2009 7:30:53   
tejči77
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

Flora, mi dopustujemo v AC Mlaska, to je prvi camp zraven Sučuraja-to je mestece v katerega pripluješ iz Drvenika...

Zima07, user posted image user posted image user posted image jaz tudi tam kampiram (žal ne zadnja tri leta). Najlepši kamp na svetu zame, jaz sem se tam imela tudi najlepše. Midva ponavadi še čoln tja tovoriva in se hodiva še drugam kopat. Ohhhh, kako rada bi spet šla.

Kaj mislite, da bi bilo v začetku junija prepozno za tako daleč?

Jaz pa razmišljam kam bi šli za 1.maj. Sem študirala, da bi šli za tri dni v hotel, ker še nikoli v življenju nisem bila in da bi se lahko kopali v notranjem bazenu. Pa ima moja mala alergijo na kravje mleko in potem ne vem kaj bi ji dala za jest, pa še samo polpenzione imajo. A so mal čudni, ali sem jaz tako nazadnjaška?

Samo lepi otroci, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se jih kar ne morem nagledat. Mojo sončico lahko vidite pa na mojem blogu, da ne bom sem lepila.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
18.2.2009 7:32:09   
tejči77
sulfinija, a ti tale krompir s papriko kar na suho, ali daš noter tudi kaj olja ali pa kako smetano mogoče?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
18.2.2009 8:04:05   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH
Po zakonu te mora delodajalec prerazporediti na primerno delovno mesto takoj po predložitvi potrdila o nosečnosti. Kater delodajalec je pa toliko fer in to naredi pa ne vem.

Pa tudi kakšne možnosti ima na razpolago. Predstavljaj si, da si delodajalka in imaš zaposlenega človeka, ki ne more opravljati del za katere nujno rabiš nekoga da jih opravi in za sposobnost že zaposlenega nimaš nič. Kar v šitu si, saj si dolžan plačevati zdaj dva človeka ... če hočeš, da je delo opravljeno.

Jaz nisem bila na bolniški v prvi nosečnosti nič in tudi zdaj predvidevam ali upam, da ne bo treba. Jaz tudi nisem pristaš, da se jemlje nosečnost kot bolezen in si doma ker si noseč ali takor rekoč za vsak slučaj, kot je pogosto in se ne čudim zaostrenim kontrolam. Po izkušnjah mojih znank jih je med njimi večina doma  (tudi celo nosečnost) brez resnega razloga. Zato, ker izkoristijo priliko, ki se je ponudila. Nikoli se nihče ne vpraša od kod denar, ki ga dobimo za nič dela in se ob tem počutijo celo prikrajšane če bolniška ni podaljšana. Mene bolj boli, da zaradi takih primerov, ki jih je zelo veliko, nastradajo tudi tiste nosečke, ki bolniško res potrebujejo pa jim jo ne podaljšajo. Mnogi G kar vabijo na bolniško, vsaj jaz poznam 4 take osebe okrog sebe in tudi meni jo je G ponudila še pri vsakem pregledu glede na slabosti, utrujenost, stalne glavobole, dolgo vožnjo ... vendar ni tako hudo, da ne bi mogla normalno opravljati dela. Če bi bilo bi jo šla sama iskat.
Glede prekladanja gajb, seveda bi bilo trapasto, da bi to delala zdaj in da bi se to od tebe pričakovalao .....  in tudi vem, da se izda mnenje in navodila delodajalcu, da nekaterih stvari ne smeš delati. Zato jih mora zreducirati. Ja vem praksa je user posted image  ... amapk .... to je treba poštimt na drug način. Če taka dela ne obsegajo večino delovnega časa in so samo občasna, vključena v širši opis delovnih nalog, ne vidijo razloga, da bi bil doma, ker večino stvari še lahko opravljaš. Ponavadi so taka izhodišča presoje komisije.
Dobro se je postaviti kdaj v vlogo delodajalca ali dajalca podpore. Ne rečem, da so presoje pravične in so res mnogokrat površne in nepoglobljene ter mnogokrat  tudi neživljenske. Npr že v smislu rokov, ki si jih jemljejo za presojo in odgovor, ki se ne skladajo z datumi začetka//poteka bolniške, odvisne od njihove presoje. Moja sestra je dobila odgovor komisije en teden po tistem, ko se ji je zaključila bolniška. Ker je bila takrat doma je morala dati za tisti teden dopust.

vaadba v Moj Fitu je (tako kot je Sisy napisala), od 17:30-18:30, je pa cena 30 EUR za dvakrat na teden+fitness...

user posted image user posted image

Ko se 1x zaženem v delo se nikakor ne spravim gledat še teh stvari, tako, da nisem preverila. Moram malo prečekirat še preden se začne porodniška.

Jaz se sicer počutim bolje, glavobolov skoraj nimam več.
Kerala, tvoji punci sta že pravi deklini. In lepotički. Si se pa po precej dalšem času odločila za še enega user posted image user posted image  - to pa se mu/ji bo godilo user posted image

A še katero kdaj zagravi hujša bolečina v trebuhu če kihne ali zakašlja?

Mi bomo letos preskočili maškare, ker gremo v petek in do torka smučat user posted image  NIsmo dovolj dobro planirali. Pa pust je moj najljubši praznik ... menda mi je to že prirojeno od koder prihajam. Ko je 1x baba prežagana potem res ratamo vsi butalci in nam ni več pomoči do pogreba user posted image  No, tako pač je ... res mi je hudo, sploh ker zdaj ne živim več v domačem kraju in je to fajn prilika da pridem med 'svoje' ljudi, jih lahko veliko srečam in znjimi porajam, počvekam. Skratka, kar hudo mi je. Bom pa vzela na smučanje hudička za našo Neco. Saj ji to še najbolj paše user posted image
Smučala jaz verjetno ne bom. Alpsko itak ne znam, včasih pa le tečem. Pa me je malo strah zaradi teh bolečin, ki so me zagrabile zadnjič v srcu ... bom videla. Verjetno se bova z Neco sprehajali veliko, še vedno jo komot nosim v ruzaku, bova pa probali najti še kak bazen in uživati na druge načine. Saj tud vse to komaj čakam user posted image

Uživajte danes. Tiste doma skuhajte kaj dobrega. REcimo skutine palačinke bi danes pasale user posted image
lp
- Pika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
18.2.2009 8:12:28   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Zima07, user posted image user posted image user posted image jaz tudi tam kampiram (žal ne zadnja tri leta). Najlepši kamp na svetu zame, jaz sem se tam imela tudi najlepše. Midva ponavadi še čoln tja tovoriva in se hodiva še drugam kopat. Ohhhh, kako rada bi spet šla.

Kaj mislite, da bi bilo v začetku junija prepozno za tako daleč?

Jaz pa razmišljam kam bi šli za 1.maj. Sem študirala, da bi šli za tri dni v hotel, ker še nikoli v življenju nisem bila in da bi se lahko kopali v notranjem bazenu. Pa ima moja mala alergijo na kravje mleko in potem ne vem kaj bi ji dala za jest, pa še samo polpenzione imajo. A so mal čudni, ali sem jaz tako nazadnjaška?

Samo lepi otroci, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se jih kar ne morem nagledat. Mojo sončico lahko vidite pa na mojem blogu, da ne bom sem lepila.

uuuuu vidim da nas je kar nekaj kampiranje fan-ovuser posted image  Tko sva mi2 isto nora na Straško (Pag) in na njihov kemp.....user posted image  Sva ravno včeraj rezervirala parcelo z velik senčke, dokaj bliz wc-ja in mal stran od đumbusauser posted image  Jst mam rok recimo prvega avgusta pa gremo na morje od 22 junija do 9 julija...Torej bom 3 tedne pred rokom še na morju...Sem pr Sari ful komplicirala pa sva šla ful prej pa še v apartma pol mi je bilo pa žal... Ker potem je bila tamala itak ful čez rok pa še v apartmaju sem bila čist nesrečna....user posted image  jst rabim naravouser posted image

Za prvi maj pa mi šibamo v Umag-Sol Polynesia-lušni aparmaji,zelo poceni...Enkrat smo bili v hotelu...pa ne gremo več..Sicer je bil tipi topi ampak za družine z majhnimi otroci to ni...Ker ne moreš nič skuhat...Tako majhnemu otroku pa ne moreš dat samo zajtrka in večerje...saj veste kako je to v hotelih....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
18.2.2009 8:13:23   
Sisy

Sisy, sporoči, če se boš odločila it-lahko še eno spoznavno brezkofeinsko kavico udariva user posted image ; Kje pa stanuješ v Črnučah?

velja, bom.....

kdaj bi pa ti recimo začela?

....stolpnica nasprot Rogovilca oz. pri poštiuser posted image

kavica obvezno....user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
18.2.2009 8:37:27   
Flora2
Se še jaz mal javim, sem že v službi, kavica je za mano zdaj pa delat, zunaj pa tak sonček da je škoda vsake minute v pisarni, zato vsem tistim ki ste doma privoščite si sončen sprehod.

Zima07 žal tega kampa ne poznam, verjamem da je lepo, ker na Hvaru drugače že ne more bit, če bo vse po sreči greva midva v začetku junija.

Še enkrat naj vam povem, da imate vse po vrsti prave cukrčke od otrokuser posted image .

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
18.2.2009 8:57:05   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

sulfinija, a ti tale krompir s papriko kar na suho, ali daš noter tudi kaj olja ali pa kako smetano mogoče?
[/quote

Tejči,minimalno dam olja ravno tolk,da pokrije dno jena posode,kisle smetane ne dodma nič,tisto dodam ko delam musako z mletim mesom.

Lahko še zraven dodaš fižol in imaš jed prebranec,ki jo malo bolj začiniš.

LP Mojcauser posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
18.2.2009 9:29:02   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

velja, bom.....

kdaj bi pa ti recimo začela?

....stolpnica nasprot Rogovilca oz. pri poštiuser posted image

kavica obvezno....user posted image

Ooooo, potem pa sploh nisi tako daleč...Jaz stanujem na Glinškovi-v naselju pri Ruskem Carju...

...Začela bi jaz načeloma čim prej-moram se pozanimat, ali en mesec velja od 1.-1., ali je vseeno, kdaj začneš...Najraje bi začela teden po naslednjem-začetek marca, mirno pa lahko tudi kak teden kasneje-samo ne preveč, ker imam občutek, da če bom predolgo čakala, ne bo nič user posted image ...

Kavica-držim te za besedo user posted image

Tejči, uauuu, ne morem verjet, da kapiramo v istem campu...No, jaz sem zadnja 3 leta malo kampirala, amlo pa "hiškala" v tistih malih hišicah nad campom-mi je lažje imeti wc, kopalnico pri roki, pa še psica je z nami in je v hiški mnogo lažje zanjo... Sicer pa jaz hodim tja že celo življenje-29 let, edinole v času vojne smo par let dopustovali bližje...Drugam sploh ne znam it in mi je povsod "kr neki"-seveda, če sem pa tako navajena...Sicer pa jaz planiram iti tja nekje v sredini junija in ostati do 5.7.-pomeni, da bom 5 tednov pred pdp doma...Se mi ne zdi nič spornega, razen dejstva, da se bom mogla s kakim lastnikom gliserja dogovorit, da me v primeru česarkoli odpelje na celino...

Lepo se imejte, šibam v službo-danes sem popoldan...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
18.2.2009 9:34:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Urša T.

Anja PH, jaz oddajam prikolico v Banjolah, to je čisto blizu Premanture,saj najbrž ti je poznano.Je pa to manjši kamp, lepo urejen.Se pa kamp nahaja nekaj metrov stran od kampa Indije.
Je pa plaža lepo urejena, primerna za otroke.

Drage user posted image , vse imate tko luštkane otročičke, so vsi po vrsti pravi srčeki user posted image user posted image user posted image

Poznam Banjole in Indije ja, hvala za info user posted image  Verjamem da je plaža lepo urejena ampak Stupice so korak stran od Kamenjaka, ki pa nima primerjave sej veš... user posted image

(odgovor članu Urša T.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2070
18.2.2009 9:36:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Flora2

Se še jaz mal javim, sem že v službi, kavica je za mano zdaj pa delat, zunaj pa tak sonček da je škoda vsake minute v pisarni, zato vsem tistim ki ste doma privoščite si sončen sprehod.

O boh ko bi ti vedla kakšen svi.njski severni veter piha na gorenjskem. Se prav vidijo vrtinci pršiča v zraku.

Sonce je pa lepo se strinjam ja user posted image

(odgovor članu Flora2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2071
18.2.2009 10:06:50   
*anč*
sams  dobila sm rezultate, mi še mal poslabšajo verjetnost, tko da bom na amniocentezi dala pogledat še kromosomsko sliko. hvala za lepe misli user posted image .  sm pa kr pozitivna in močno upam, da je z mojouser posted image vse  ok!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
18.2.2009 10:15:03   
Flora2
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

O boh ko bi ti vedla kakšen svi.njski severni veter piha na gorenjskem. Se prav vidijo vrtinci pršiča v zraku.

Sonce je pa lepo se strinjam ja user posted image

To sem pa slišala ja da vas bo na gorenjskem odpihnilo.user posted image  Pri nas ni ne duha ne sluha o vetru, idealno za sprehod.

Zima07 imaš mogoče kakšne naslove za najem hišic, ki si jih omenjala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
18.2.2009 10:16:14   
Flora2
Anč drži se, verjamem da bo vse ok.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
18.2.2009 10:24:11   
Sulfinija
Punce en nasvet:meni se pa noro luštjao piščančja jetrca na omaki mi lahko poveste je tole priporočljivo jesti ko si user posted image .Jaz bi jih noro jedla danes mjami.

LP Mojcauser posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.