kerala
|
Ojla, danes je pa spet lep dan in pri nas končno ne piha, po občutku je na soncu kakih 15oC in lahko končno zunaj uživamo po mili volji. Pa so nam napovedovali poslabšanje - še dobro, da se kdaj zmotijo! Upam, da bo tudi jutri tako lepo in da gremo spet na kak fajn sprehod Zima, kako lušno detece imaš, je pupika - sorry, se ne spomnim, če si že napisala? Koliko je pa stara - bo kar mala razlika, a? Meni se to zdi itak najboljše, čeprav zna bit hudo na začetku. Je pa fajn tale sling, se bom verjetno tudi jaz za takega odločla. Pravijo pa, da se poleti deteca ne marajo preveč v nosilkah prenašat, jim je menda kar vroče. No pa pri nas vročina ne bo prav dolgo trajla. Koliko časa si ga pa ti uporabljala? Sem pa opazila, da imava isti dan PDP . Kar nekaj nas je 13.8. - tejči77, Sulfinija, eee35, verjetno še kaka... A katera že čuti svojega ? Se mi zdi, da je tle vsak dan pomemben. Jaz še kar nič Jaz se pa že glihkomaj upiram nabavi AS. Sisy, ugodna tale varianta prek e-baya, še ceneje kot rabljeni pri nas . A ga je katera mogoče že naročila? Jaz moram pa še kaka dva tedna počakat do pričetka kakršnihkoli nakupov. Do pregleda na kliniki, sicer nimam še datuma, ampak sem zmenjena nekje tam v 18. tednu in takrat se bo vsekakor videlo, če bi bilo spet kaj narobe. Potem pa AKCIJA!!! Ste pa res revice tiste, ki vam je še vedno slabo . Si niti mislit ne morem, ker meni nikoli ni bilo. Če pa si probem predstavljat (in se vživim v tiste dopoldneve po prekrokanih nočeh), me kar mine... Modrasmotka, dobodošla! eva ana, ti pa nič ne skrbi, saj mora bit normalno, da deteca trdno spijo, saj še mi kdaj! Tale dva dneva bosta pa hitro minila in v torek bo vse OK ! Lep sobotni popoldan vsem !