|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
21.2.2009 0:10:47   
romana24
Modrasmotka dobrodošla med avgustovkami in čestitak k veselemu dogodkuuser posted image user posted image user posted image .

Že na naslednjem pregledu na morfologiji se bo vidl kakšnega spola bo user posted image . Če bo le hotel pokazatiuser posted image

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
21.2.2009 2:59:40   
zima07
Kerala, poskusi zdaj-pa res že dolgo nisem urejala albuma user posted image ...

Pozdravček...

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
21.2.2009 8:16:46   
Tanchy
Prav lepo pozdravljene souser posted image !

Po dolgem času se vam malo oglašam, da vidite, da nisem pozabila na vas - sej kolikor toliki vas spremljam, samo ste tako ekspresne s pisanjem, da vas komaj dohajamuser posted image .

No, v torek smo imeli NS (namesto pon, ker so tam nekaj zbrkljali) in so rezultati zelo lepi user posted image : Ns - 2,00 mm; Tveganje 1:7.397. Mali je že pravi zakladek, veliki pa smo že za 13 tednov, tako da imam prestavljen PDP na 25.08.2009. Spola še nismo videli.

V sredo sem premagala strah in povedala v službi, se mi je kar kamen odvalil, saj so mojo nosečnost dobro sprejeli, tudi direktor user posted image .

Me pa zanima ali se vam slabosti kaj umirjajo? Meni je še v službi včasih takooooouser posted image , da sploh ne vem a bom bruhala al ne - sam do sedaj še nisem. In ponavadi se to dogaja ob neprimernih trenutkih. Pa pijem, jem, pa nič ne pomaga user posted image . Kako je pri vas?

Lp, Tanchy

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
21.2.2009 9:31:09   
tulpek
Tancy, čestitam za nuhalno. Glede slabosti: nisi edina. Mene že čisto od začetka mučijo in še niso popustile. Sva pa približno enako noseči, ker je poj pdp po NS 26.8. Zadnji teden bruham vsak dan, pred nekaj dnevi sem bila čisto brez glasu, ker mi je verjetno kislina uničila glasilke. Zdaj pred bruhanjem veliko pijem, da razredčim kislino. Prav nadležno je že vse skupaj. Najbolj pa to, da mi že en mesec vsi govorijo, da bo kmalu boljše, js bi jim pa najraje krof v ustla zatlačila user posted image , ker ni nič boljše in mi samo lažejo user posted image . Je pa boljše, kot na začetku, takrat pa še hodit nisem mogla med najhujšimi napadi. Vsaj to.

Upam, da nama bo res obema kmalu boljše, ker je mučno vse to. Pa meni se skoraj vsa hrana gabi, ko samo pomislim na hrano, se mi dviguje.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
21.2.2009 9:37:47   
tulpek
Še nekaj: ali boste na seznam dodale kategorijo kilogramov? Saj bi se ga js lotila, pa ga nočem prevzeti, ker ga sedaj ena tako lepo ureja :) Pa še nisem prepričana, da se ne bi vse pomešalo, baje včasih nagaja.
No js sem na -2 kg, bila sem že na - 3, pa se mi je apetit na srečo malo popravil, čeprav še vedno ni to, kar je bil.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
21.2.2009 10:24:43   
Tanchy
Hej,

Tulpek
saj vidim, da sva prej tudi bili na skupnem zadnjem avgustovskem dnevu user posted image . Super, da sva pravzaprav tudi prestavljeni skoraj na istem user posted image user posted image user posted image . Se morda še v porordnišnici srečamo user posted image . Kje boš pa rodila? Jaz verjetno kar v Lj glede na to, da sem iz okolice. Ali si zaradi slabosti na bolniški ali delaš?
Jaz bi včasih kar malo rabila bolniške, da si malo odpočijem od slabosti, vrtoglavic in tempa ki ga še komaj dohajam user posted image .

Lp, Tanchy

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
21.2.2009 10:37:55   
tulpek
Js sem iz okolice celja, tako da se bova v Lj težko srečali, edino če me bo kaj presenetilo, ko bom po velikem Baby Centru hodila :).

Moje slabosti se na srečo sedaj začnejo šele popoldne, dopoldne jih pa skoraj ni, tako da v službi gre. Sem pa grozno zmatrana, ampak se da preživeti. Če bi mi bilo cel dan tako slabo, kot mi je popoldne, bi pa rekla za bolniško. Sicer imam wc blizu pisarne, ampak vseeno ne bi bilo prijetno imeti tam zmenka z wc školjko.

Zdaj grem pa gledat nosečniške cunje, če imajo kaj pri nas.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
21.2.2009 11:13:10   
lara27
Zdravo punce!

Tulpek jaz sem tudi iz okolice Celja rok pa imam 20.8.2009,katerega pa imaš ti ginekologa?
Glede kilogramov jz nevem jz sploh nimam nekega trebuščka pa me mal to mori ker sem še shujšala z 60 kg na 58 kg nevem kako to sej jem normalno
le slabosti imam zjutraj še kar in nemorem do 12. h nič spravit v sebe no pa sej mam mogoče kak dober dan ,da lahko jem tudi zjutraj vendar redko .
Kaj pa ostale vas mučijo še kaj slabosti, pa trebuščki se vam že vidijo?  Sulfinija vidim ,da imaš ti že konkreten trebušček .user posted image Lepo!

Lep dan vam želim še naprej!

< Sporočilo je popravil lara27 -- 21.2.2009 11:15:03 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
21.2.2009 12:54:23   
simonalokar
tulpek meni so slabosti  se nehalo ko sem dopolnila 15 t, najprej mi je blo cel dan slabo, nato pa samo popoldne in zvečer nato pa sem probala pit cocto in glej nisem več bruhala tako da jo pokosilu spijem do 1 dcl. to sem omenila G in ni bila nič proti kajti naj raje zdehidriram če pa mi  to paše pit naj pijem.
probaj izgubiti nimaš nič. meni je pomagalo. zdaj pa se kumj zdržim kajti jaz bi jo kar pila.

zdajle smo pojedli in grem počivat me v trebuhu tešči pol pa bom tašči pomagala peči krofe njami jih bom pojedla.
za kosilo smo pa jedli v kosih krompir in pečenega zajčka v lastni omakici ter radič.

lp

simonagrem v 17t

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
21.2.2009 13:49:45   
modrasmotka
jst sem tut iz okolice celja pa tam okrog 10.8 imam rok mogoč se pa z katero srečamo v porodnišniciuser posted image .jst sm bolj zaspana nosečka in bedim kako slabo urcouser posted image sj vem sedajle si še prvoščimo potem bojo urniki čisto drugačni lp

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
21.2.2009 15:39:04   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

tulpek meni so slabosti  se nehalo ko sem dopolnila 15 t, najprej mi je blo cel dan slabo, nato pa samo popoldne in zvečer nato pa sem probala pit cocto in glej nisem več bruhala tako da jo pokosilu spijem do 1 dcl. to sem omenila G in ni bila nič proti kajti naj raje zdehidriram če pa mi  to paše pit naj pijem.
probaj izgubiti nimaš nič. meni je pomagalo. zdaj pa se kumj zdržim kajti jaz bi jo kar pila.

Hvala za nasvet, ampak js mehurčkov niti videt ne smem, ker me že itak napihuje in se mi riga, po mehurčkih je pa samo še slabše. Jo imamo skoraj vedno doma, pa je raje niti ne povoham. Mi na srečo navadna voda odgovarja.

Celjanke, a ve se kaj oglašate na temi o celjankah? Verjetno bo bolj aktualno to proti koncu nosečnosti... mogoče se pa bomo res srečale, vsaj nekatere.

IZVIRNO SPOROČILO: lara27

Zdravo punce!

Tulpek jaz sem tudi iz okolice Celja rok pa imam 20.8.2009,katerega pa imaš ti ginekologa?

Dobiš na ZS. G nimam v CE, ampak nekje v okolici.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
21.2.2009 16:56:18   
eva Ana
Pozdravljene!
Sem nekje na meji avgust-september, a ker vem da vas je tukaj več bilo na NS me nekaj zanima. V petek sem imela NS pa se moj pikec ni hotel nič obrnit. Me je G nekajkrat ruknila v trebuh, da bi se mali malo obrnil, da bi lahko vse izmerila, pa nič. je rekla, da očitno tako trdno spi.
Zdaj sem v torek še enkrat naročena. A se je kateri od vas tudi to zgodilo, da je mala pikica ajala? Malo me skrbi, da ni kaj druga narobe.user posted image user posted image user posted image
Veliki smo pa 5,79cmuser posted image , pa srček nam je veselo bil!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
21.2.2009 17:14:04   
eee35
Zdravo, punce, spet lep dan je bil danes, končno me ni zeblouser posted image  A ste jedle krofe? Jaz po moje malo preveč, pa mi je slabo, ampak je bilo vredno, fuuuul so bili dobri.
eva Ana: mirno, saj mogoče user posted image res spal, najverjetneje. Moj tudi je spal med NS, sicer ga je zdravnica uspela zbuditi, ampak tudi ni skakal kot nor. Tvojemu malčku je srček bil normalno če razumem, boš vidla v torek, fajn, da je naslednji pregled tok hitro, da se ne živciraš preveč.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
21.2.2009 17:19:13   
kerala
Ojla,

danes je pa spet lep dan in pri nas končno ne piha, po občutku je na soncu kakih 15oC in lahko končno zunaj uživamo po mili volji. Pa so nam napovedovali poslabšanje - še dobro, da se kdaj zmotijo! Upam, da bo tudi jutri tako lepo in da gremo spet na kak fajn sprehoduser posted image user posted image

Zima, kako lušno detece imaš, je pupika - sorry, se ne spomnim, če si že napisala? Koliko je pa stara - bo kar mala razlika, a? Meni se to zdi itak najboljše, čeprav zna bit hudo na začetku. Je pa fajn tale sling, se bom verjetno tudi jaz za takega odločla. Pravijo pa, da se poleti deteca ne marajo preveč v nosilkah prenašat, jim je menda kar vroče. No pa pri nas vročina ne bo prav dolgo trajla. Koliko časa si ga pa ti uporabljala? Sem pa opazila, da imava isti dan PDPuser posted image .  Kar nekaj nas je 13.8. - tejči77, Sulfinija, eee35, verjetno še kaka...  A katera že čuti svojega user posted image ? Se mi zdi, da je tle vsak dan pomemben. Jaz še kar nič user posted image

Jaz se pa že glihkomaj upiram nabavi AS. Sisy, ugodna tale varianta prek e-baya, še ceneje kot rabljeni pri nasuser posted image . A ga je katera mogoče že naročila?

Jaz moram pa še kaka dva tedna počakat do pričetka kakršnihkoli nakupov. Do pregleda na kliniki, sicer nimam še datuma, ampak sem zmenjena nekje tam v 18. tednu in takrat se bo vsekakor videlo, če bi bilo spet kaj narobe. Potem pa AKCIJA!!!

Ste pa res revice tiste, ki vam je še vedno slabouser posted image . Si niti mislit ne morem, ker meni nikoli ni bilo. Če pa si probem predstavljat (in se vživim v tiste dopoldneve po prekrokanih nočeh), me kar mine...

Modrasmotka, dobodošla! eva ana, ti pa nič ne skrbi, saj mora bit normalno, da deteca trdno spijo, saj še mi kdaj! Tale dva dneva bosta pa hitro minila in v torek bo vse OK user posted image !

Lep sobotni popoldan vsem user posted image !

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
21.2.2009 17:29:30   
altaja
Kerala: jst sem ga naročila prek e-baya, pa sem zadovoljna. Vse skupaj, s poštnino vred me je prišlo 25 eur, kar se mi zdi prou uredu cena. Je blo vse tako kot mora bit!

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
21.2.2009 19:30:15   
eee35
altaja: a si sla na ta link, ki ga je posredovala sisy? Od tam si ga kupila?

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
21.2.2009 19:37:27   
altaja
Ja, iz te strani sem ga naročila - iz avstrijskega e-baya. Dobila sem ga pa po približno 10h dnevih.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
21.2.2009 19:40:07   
eee35
hvala:) pismo, prstke me srbijo:) 25 eurov je res v redu cena!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
21.2.2009 20:01:12   
go_ta
hej punce! mal se oglašam, da ne boste pozable nameuser posted image  sm mela kr delaven teden, sem komj dohajala, kaj ste napisale! no, drug tedn sm pa frej, bom mal bolj prisotnauser posted image  v sredo imam standardni pregled pri G, pol grem pa mal v nabavo hlač, je grozn, k lohk sam ene hlače s težavo zapnem, trebušček lepo rasteuser posted image  sm pa naročena na morfologijo 16. 3., komj čakam!!! samo, da bo vse v redu z mojo pikico! sicer sem pa včer čutila ene mehurčke v trebuhu, ko sem bla na šihtu ... se mi je zdel, da je to to - da čutim otročka, ker takih mehurčkov še nism občutla.user posted image bomo vidl!  sm pa v 17 t.
Sicer sva šla dans mal na izlet v maribor, je bio prov luštn!!! sva se mal sprehodila, popila kavico, potem pa šla na picouser posted image
jutr bova šla pa mal maškare gledat pa na kak krof. zdj pa mal pred tv ležatuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
22.2.2009 8:24:32   
Tanchy
Dobro jutro vsem!!!

Kako ste kaj danes, se kam odpravljate za pustovanje ali ste bile že včeraj?
Mi bomo verjetno kar v krogu domačih pustovali - bomo Leona malo napravili v pravega user posted image pa bo.

Opazila sem, da se nekatere poslužujete nakupovanja preko e-Baya. Ali je katera kupila tudi že kakčna oblačila npr bodije alil podobno za otročke? Kako pa je kaj z dostavami? Sem že pred časom hotela nekaj kupiti, pa sem bolj na ziher in si ne upam user posted image .

Zanimajo me vaše izkušnje s tem. Hvala in en krasen dan!!!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
22.2.2009 8:47:15   
Sulfinija
Dobro jutro avgustovke!

Lpe snežen pozdrvaček vsem skupaj.No kako ste kaj preživele pustno soboto?Midv az mojim sma bila na kolinah,zvečer pa sma se odpravila maske gledat v naš bowling center spila pijačo in nato sem kar padla v posteljo.

Imam pa en problem.Ali mgooče katero od vas tudi srbi koža na trebuhu okoli prsi,...Mene noro sicer si zdaj mažen z ognjičevo krmeo predele kjer me srbi smao sumim,da naj bi bil kriv prašek za bele cunje sem ga menjala in Hoferjevega tandila sme šla na avstrijski prašek sicer je brez modrnih zrn,in iz sivka Lenora na beli lenor za dojenčke in jaz sumim,da mi od tega nekaj ne paše.Kaj menite naj zamenjam pralni prašek nazaj?Kakih flekov nimam in kakih izpuščajev zato seumim,da naj bi bil kriv pralni prašek.

Takole sedaj me pa kliče likalnik mi je vse dleo ostalo,ker sem se včeraj celi ljubi dan od zjutraj do polnoči potepala okrog.

LP mojcauser posted image 15t3dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
22.2.2009 10:27:06   
eee35
Sulfinja: mene trebuh niti ne srbi tako močno, ampak joške skoraj znorim, še zlasti, ko dam modrček dol, tok se praskaaaam. Ne morem nehat. Po moje koža je bolj občutljiva, pa še raztegnila se je (pa še razteguje) in zato tudi takšen hec. Glede praškov - nažalost zdaj itak vse lahko povzroča alergijo, tudi s temi stvari za dojenčke je treba paziti, sicer jaz glih za tuširanje uporabljam milo za dojenčke, prej sem imela niveo, zdaj hipp in moram priznat, da sem kar zadovoljna. Namesto pralnega praška kupujem gel - frosch, pa mehčalec tudi frosch, ampak ga probam čim manj uporabljat. Samo če je nuja:) Sploh ti proizvodi frosch so dost fajn, če ijim lahko tako rečeš dost naravni:)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
22.2.2009 10:52:50   
Muca83
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

Zdaj sem v torek še enkrat naročena. A se je kateri od vas tudi to zgodilo, da je mala pikica ajala? Malo me skrbi, da ni kaj druga narobe.user posted image user posted image user posted image

Jap, moj je spal kot top user posted image Sem mogla najprej trebušnjake delat, pa ni pomagalo, potem sem mogla pa vstat in počepe delat, pa še potem se ni zbudil, samo toliko se je premaknil, da smo lahko NS izmerili user posted image Mi je pa rekla, da imajo za skrajno ekstremne primere še ene druge trike, tako da je moj bil sicer zelo zaspanček ampak očitno ne ekstremno user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
22.2.2009 18:17:02   
kerala
Ojla,
sem podleglauser posted image ... in evo, naročila AS na tisti avstrijski strani. Sem brata izkoristila, ki veliko tko kupuje, ko je bil ranvno na obisku.
Zdaj pa moram čakat, da pride, brat je rekel, da so roki dobave precej različni, lahko tut 1 mesec traja. Pride pa menda iz Hong Konga, zato upam, da bo čimprej!
Javim ko bo kaj novega!

Lepo se imejte!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
22.2.2009 18:55:46   
Muca83
Jaz sem pa ugotovila, da sem očitno na AS prvi dan poslušala napačne zvoke. user posted image Sem ugotovila, da je ritem tistega zvoka enak mojemu utripu in je očitno tam kakšna žila. Sem pa uspela najti tudi pravi zvok, ki je precej hitrejši in slabše se sliši, moram imeti do konca glasnost, da ga slišim. Mi je bilo pa čudno, da so bili poleg utripanja še eni zvoki, kot bi nekaj bobnelo ali kot neki udarci ob nekaj.

Me zanima tiste, ki imate tudi AS kaj poleg utripov še slišite?

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.