Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:42:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, jaz sem tako žalostna, moja pikica je včeraj zbolela in je tako boga, iz noseka teče non stop, pa še kašlja zraven . Ponoči je bilo hudo, tako da sma obe danes . Včeraj sem praznovala roj dan in vas nisem nikakor uspela prit poluknit, saj veste polna bajta pa to . Grem poskusit malo za nazaj prebrat. nia za tvojo pikico, zate pa vse najboljše za RD
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:42:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi ni do tega, da bi opisovala nespanje Velika pika ima počitnice in mi kuka čez ramo, Gregi z mano je kruh in sir, mala pika pa je v vrtcu, ker ne sme zamuditi jutrišnjega pustovanja kdaj boste tudi vi končno spali kopt je treba? a se spomneš mogoče kaj je Gregi počel takrat čez dan, ko je ponoči tako fino spal? Ma isto kot vedno. Je pa 10 dni po dozi homeopatskega zdravila super spal. Ampak naslednjo lahko zdaj dobi šele čez 2 tedna... o šit.. a misliš da je zarad zdravila tako spal? kako dolgo pa drži ta doza? Nekaj tednov po odmerku je treba zdaj počakat, da lahko dobi naslednjega. Očitno je doza držala slaba dva tedna... Če smem vprašat, kako pa to zdravilo deluje, mislim kaj je to za zdravila, neko čudežno . Če ti ni mi ne rabiš odgovorit Ne vem, kako deluje Tega v bistvu še za Aspirin ne vem. Načina delovanja, namreč Čudežno? KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:42:40
|
|
|
|
hijenca
|
Mala sitnobica je končno omagala, eno uro sma se sedaj matrala, da je zaspal. Drl pa se je vsepovsod, med igračami, pri meni,... Sem mu kinderpet preoblekla, edino obrobe mu nisem dala, ker sem eno dala prat, pri drugi sem pa vrvico vtrgala, moram pošit, pa ne da se mi, mam že enih par stvari na stran danih za pošit, pa se nikak zraven ne spravim. Moram se pohvalit, da električarji delajo na polno in je prva etaža že skoraj fertig. Je boterček še v soboto zvečer delal. Mi smo lumpali na RD, on pa delal . Pravi moj, da se bomo jeseni selili, če bo šlo tako naprej. Naslednji teden pa ima moj dopust in bo delal 100 na uro na hiši, jaz pa tudi, ker bo treba prvo etažo spucat, ker je grozna od tega štemanja sten.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:42:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ jaz te ful občudujem. Ne vem kako ti guraš dalje, ko imaš take noči. Meni se že meša od ene noči z vreščanjem kaj šele, da bi bila vsaka taka. Noč s prebujanjem za čaj in dudo še gre, tole pa me je čisto povozilo. Kaj naj ti rečem? Veš, kolikokrat se dobesedno zjokam sredi noči, ker imam občutek, da se mi bo kar utrgalo Ampak nimam izbire Drži se Jaz ne vem ali bi jokala ali piz...., ampak guramo naprej, ker nimamo izbire. Jaz sem danes ponoči enostavno rekla da ne morem vstat, ker fizično nisem mogla tako sem bila utrujena, pa jo je malo pocartal. Moramo se sprijaznit ja, da nimamo izbire, kaj pa čemo drugega. Saj tudi jaz nisem mogla več in jo je moj imel, ampak je tudi on ni mogel več imet po eni uri in sem mogla potem jo jaz na rokah pocrkljat in uspavat, da je trdno zaspala, da sem jo lahko odložila. Hb, homeopatske krgolice hitro primejo. Prej kot Calpol. Kaj še zdaj zobek/ki niso predrli? Kristus, boga ti in tvoja pikica En je cca 14 dni nazaj, zdaj pa čakamo naslednjega. to pri njej trrrraaajjjjjjaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:43:36
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 morm povedat! je prišel v čet domov in pravi, da so edinega od 6ih dali v LJ, ostale pa v KR. in danes štarta pred 6.uro, da bo pravi čas v LJ, kjer izve, da ne bo v LJ, ampak v MB! jupiiii!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:43:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no se morem mal pohvalit... Nejc je včeri naredu sam dva koraka, od do mene.. ..sej vem da to še nič ne pomeni, ampak sploh nima straha in se kr spusti. Vi pa niste daleč od hoje. Moja pa je en korak za vami. joj vi ste vsi toliko pred nami da vam je treba res , naša ne kaže nobenega zanimanja da bi se dvignla, ona se samo po riti plazi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:43:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Uff . A ves da je mene tud leta in leta tam vcasih spikalo... Sedaj pa nisem imela zunanjih sivov in me nic ne boli... hvala Bogu, tud zacelilo se je koncno po tistem sranju, ki sem ga imela... Samo trebuh je pa se kar mrtev... nic ga ne cutim, koze tam okrog. Pa ti?? Ampak to da si padla v nezavest ni dobro in bi res morala k zdravniku... **** men se je tudi rana krasno zacelila in sem imela tudi notranje šive. sedaj je videti samo bledo črto. kožo pa tudi jaz kr lep čas nisem čutila ene 4-5 mesecev po CR zdej jo pa že lepo čutim. to da sem padla v nezavest pa tudi meni ne gre v glavo, včeraj sem čisto normalno funkcionirala, vse delala nič me ni bolelo ali da mi je bilo kaj slabo, ponoči pa tako . zdej se počutim malo slabotno nimam toliko moči v sebi, če bo pa čez dan spet kaj pa grem do zdravnice A si mogoče pomislila na slepič?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:45:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ jaz te ful občudujem. Ne vem kako ti guraš dalje, ko imaš take noči. Meni se že meša od ene noči z vreščanjem kaj šele, da bi bila vsaka taka. Noč s prebujanjem za čaj in dudo še gre, tole pa me je čisto povozilo. Kaj naj ti rečem? Veš, kolikokrat se dobesedno zjokam sredi noči, ker imam občutek, da se mi bo kar utrgalo Ampak nimam izbire Drži se Jaz ne vem ali bi jokala ali piz...., ampak guramo naprej, ker nimamo izbire. Jaz sem danes ponoči enostavno rekla da ne morem vstat, ker fizično nisem mogla tako sem bila utrujena, pa jo je malo pocartal. Moramo se sprijaznit ja, da nimamo izbire, kaj pa čemo drugega. Saj tudi jaz nisem mogla več in jo je moj imel, ampak je tudi on ni mogel več imet po eni uri in sem mogla potem jo jaz na rokah pocrkljat in uspavat, da je trdno zaspala, da sem jo lahko odložila. Hb, homeopatske krgolice hitro primejo. Prej kot Calpol. Kaj še zdaj zobek/ki niso predrli? Kristus, boga ti in tvoja pikica En je cca 14 dni nazaj, zdaj pa čakamo naslednjega. to pri njej trrrraaajjjjjjaaaa O krizaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:45:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mala sitnobica je končno omagala, eno uro sma se sedaj matrala, da je zaspal. Drl pa se je vsepovsod, med igračami, pri meni,... Sem mu kinderpet preoblekla, edino obrobe mu nisem dala, ker sem eno dala prat, pri drugi sem pa vrvico vtrgala, moram pošit, pa ne da se mi, mam že enih par stvari na stran danih za pošit, pa se nikak zraven ne spravim. Moram se pohvalit, da električarji delajo na polno in je prva etaža že skoraj fertig. Je boterček še v soboto zvečer delal. Mi smo lumpali na RD, on pa delal . Pravi moj, da se bomo jeseni selili, če bo šlo tako naprej. Naslednji teden pa ima moj dopust in bo delal 100 na uro na hiši, jaz pa tudi, ker bo treba prvo etažo spucat, ker je grozna od tega štemanja sten. zdaj se verjetno malo boljše počutiš, ker se premika.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:46:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mala sitnobica je končno omagala, eno uro sma se sedaj matrala, da je zaspal. Drl pa se je vsepovsod, med igračami, pri meni,... Sem mu kinderpet preoblekla, edino obrobe mu nisem dala, ker sem eno dala prat, pri drugi sem pa vrvico vtrgala, moram pošit, pa ne da se mi, mam že enih par stvari na stran danih za pošit, pa se nikak zraven ne spravim. Jaz imam kar eno polico v omari s takimi zadevami - ki jih je treba zašit Moram se pohvalit, da električarji delajo na polno in je prva etaža že skoraj fertig. Je boterček še v soboto zvečer delal. Mi smo lumpali na RD, on pa delal . Pravi moj, da se bomo jeseni selili, če bo šlo tako naprej. Naslednji teden pa ima moj dopust in bo delal 100 na uro na hiši, jaz pa tudi, ker bo treba prvo etažo spucat, ker je grozna od tega štemanja sten. Super
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:46:47
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi hvala z a opozorilo čupkota jutri peljeva k P , ne bom pozabila. hvala tudi vsem za pomoč okrog kuhinje , pa še malo poročam o naši noči. Emilija je spala kot ponavadi, mene je pa neki matralo pa še zdej ne vem kaj mi je bilo. ob 3 so me zbudile bolečine v trebuhu okrog šivov in postajalo mi je čedalje slabo, pa sem mojega zbudila in šla v kopalnico, on je prišel za mano in je rekel dasem bila tolk bleda skoraj že rumena in da sem v nezavest padla . to je trajalo kakšne pol ure da sem se spet kolko tolikko normalno počutila in šla nazaj ležat. še dobro da je bil doma si sploh ne predstavljam kaj bi naredila če bi bil v nočni jaz pa v nezavest padem . to se mi še nikoli ni zgodilo Mogoče si pa slabokrvna, pa nizek pritisk imaš mogoče, pojdi k zdravniku. Imam pa jaz blazno občutljivo brazgotino, pa mali me tako brca noter, da kar škilim. Sploh ko je slabo vreme, me kar špika noter. Čutim pa še tudi jaz ne vse, pa mislim, da bo zmeraj tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:47:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Uff . A ves da je mene tud leta in leta tam vcasih spikalo... Sedaj pa nisem imela zunanjih sivov in me nic ne boli... hvala Bogu, tud zacelilo se je koncno po tistem sranju, ki sem ga imela... Samo trebuh je pa se kar mrtev... nic ga ne cutim, koze tam okrog. Pa ti?? Ampak to da si padla v nezavest ni dobro in bi res morala k zdravniku... **** men se je tudi rana krasno zacelila in sem imela tudi notranje šive. sedaj je videti samo bledo črto. kožo pa tudi jaz kr lep čas nisem čutila ene 4-5 mesecev po CR zdej jo pa že lepo čutim. to da sem padla v nezavest pa tudi meni ne gre v glavo, včeraj sem čisto normalno funkcionirala, vse delala nič me ni bolelo ali da mi je bilo kaj slabo, ponoči pa tako . zdej se počutim malo slabotno nimam toliko moči v sebi, če bo pa čez dan spet kaj pa grem do zdravnice A si mogoče pomislila na slepič? veš da sem ponoči ko me je začelo boleti in mi je bilo slabo je bilo to prvo na kaj sem pomislila, vem kako je bilo pri mojem bratu, sam da je on še zraven bruhal vse kar je pojedel . bom vidla kako bo čez dan pa še moj je doma, zvečer pa gre v nočno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:47:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O krizaaaaaaaaaaaaaaaa Zdaj sem se že navadila, da ne spimo več cele noči. Sploh se ne spomnim kdaj smo nehali. Če ne tuli in takoj zaspi in se čez 1,5 min ne zbudi mi ni težko, ampak tole je pa ....... ni za govorit. Moram ji malo v usta pokukat pa ne pusti. Danes, jutri bi se mogla dlesen "razklat".
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:48:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mala sitnobica je končno omagala, eno uro sma se sedaj matrala, da je zaspal. Drl pa se je vsepovsod, med igračami, pri meni,... Sem mu kinderpet preoblekla, edino obrobe mu nisem dala, ker sem eno dala prat, pri drugi sem pa vrvico vtrgala, moram pošit, pa ne da se mi, mam že enih par stvari na stran danih za pošit, pa se nikak zraven ne spravim. Moram se pohvalit, da električarji delajo na polno in je prva etaža že skoraj fertig. Je boterček še v soboto zvečer delal. Mi smo lumpali na RD, on pa delal . Pravi moj, da se bomo jeseni selili, če bo šlo tako naprej. Naslednji teden pa ima moj dopust in bo delal 100 na uro na hiši, jaz pa tudi, ker bo treba prvo etažo spucat, ker je grozna od tega štemanja sten. super
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:48:59
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mala sitnobica je končno omagala, eno uro sma se sedaj matrala, da je zaspal. Drl pa se je vsepovsod, med igračami, pri meni,... Sem mu kinderpet preoblekla, edino obrobe mu nisem dala, ker sem eno dala prat, pri drugi sem pa vrvico vtrgala, moram pošit, pa ne da se mi, mam že enih par stvari na stran danih za pošit, pa se nikak zraven ne spravim. Moram se pohvalit, da električarji delajo na polno in je prva etaža že skoraj fertig. Je boterček še v soboto zvečer delal. Mi smo lumpali na RD, on pa delal . Pravi moj, da se bomo jeseni selili, če bo šlo tako naprej. Naslednji teden pa ima moj dopust in bo delal 100 na uro na hiši, jaz pa tudi, ker bo treba prvo etažo spucat, ker je grozna od tega štemanja sten. zdaj se verjetno malo boljše počutiš, ker se premika. Saj to je to, ker se res nekaj dela, pa lepo je videt, ko je zvečer lučka noter prižgana (trenutno je podaljšek iz kleti ).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:49:16
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella kje si ti naročila svojo kuhinjo? Kranj, Jesenice, Ljubljana?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:49:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Uff . A ves da je mene tud leta in leta tam vcasih spikalo... Sedaj pa nisem imela zunanjih sivov in me nic ne boli... hvala Bogu, tud zacelilo se je koncno po tistem sranju, ki sem ga imela... Samo trebuh je pa se kar mrtev... nic ga ne cutim, koze tam okrog. Pa ti?? Ampak to da si padla v nezavest ni dobro in bi res morala k zdravniku... **** men se je tudi rana krasno zacelila in sem imela tudi notranje šive. sedaj je videti samo bledo črto. kožo pa tudi jaz kr lep čas nisem čutila ene 4-5 mesecev po CR zdej jo pa že lepo čutim. to da sem padla v nezavest pa tudi meni ne gre v glavo, včeraj sem čisto normalno funkcionirala, vse delala nič me ni bolelo ali da mi je bilo kaj slabo, ponoči pa tako . zdej se počutim malo slabotno nimam toliko moči v sebi, če bo pa čez dan spet kaj pa grem do zdravnice A si mogoče pomislila na slepič? veš da sem ponoči ko me je začelo boleti in mi je bilo slabo je bilo to prvo na kaj sem pomislila, vem kako je bilo pri mojem bratu, sam da je on še zraven bruhal vse kar je pojedel . bom vidla kako bo čez dan pa še moj je doma, zvečer pa gre v nočno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:50:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mala sitnobica je končno omagala, eno uro sma se sedaj matrala, da je zaspal. Drl pa se je vsepovsod, med igračami, pri meni,... Sem mu kinderpet preoblekla, edino obrobe mu nisem dala, ker sem eno dala prat, pri drugi sem pa vrvico vtrgala, moram pošit, pa ne da se mi, mam že enih par stvari na stran danih za pošit, pa se nikak zraven ne spravim. Moram se pohvalit, da električarji delajo na polno in je prva etaža že skoraj fertig. Je boterček še v soboto zvečer delal. Mi smo lumpali na RD, on pa delal . Pravi moj, da se bomo jeseni selili, če bo šlo tako naprej. Naslednji teden pa ima moj dopust in bo delal 100 na uro na hiši, jaz pa tudi, ker bo treba prvo etažo spucat, ker je grozna od tega štemanja sten. zdaj se verjetno malo boljše počutiš, ker se premika. Saj to je to, ker se res nekaj dela, pa lepo je videt, ko je zvečer lučka noter prižgana (trenutno je podaljšek iz kleti ). Ko boš imela elektriko, ogrevanje (kdo ti bo delal centralno?), odtoke se lahko že zmenite za omete in estrihe. potem bo šlo pa kot šus
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:51:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi hvala z a opozorilo čupkota jutri peljeva k P , ne bom pozabila. hvala tudi vsem za pomoč okrog kuhinje , pa še malo poročam o naši noči. Emilija je spala kot ponavadi, mene je pa neki matralo pa še zdej ne vem kaj mi je bilo. ob 3 so me zbudile bolečine v trebuhu okrog šivov in postajalo mi je čedalje slabo, pa sem mojega zbudila in šla v kopalnico, on je prišel za mano in je rekel dasem bila tolk bleda skoraj že rumena in da sem v nezavest padla . to je trajalo kakšne pol ure da sem se spet kolko tolikko normalno počutila in šla nazaj ležat. še dobro da je bil doma si sploh ne predstavljam kaj bi naredila če bi bil v nočni jaz pa v nezavest padem . to se mi še nikoli ni zgodilo Mogoče si pa slabokrvna, pa nizek pritisk imaš mogoče, pojdi k zdravniku. Imam pa jaz blazno občutljivo brazgotino, pa mali me tako brca noter, da kar škilim. Sploh ko je slabo vreme, me kar špika noter. Čutim pa še tudi jaz ne vse, pa mislim, da bo zmeraj tako. ma slabokrvna na verjamem, sem decembra šla na preiskave ker sem imela povišan pritisk in je bilo vse v redu kri ok, ledvice, ščitnične hormone mi je dala tudi pregledat skratka celo generalko je naredila tako da res ne vem kaj bi bilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:51:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O krizaaaaaaaaaaaaaaaa Zdaj sem se že navadila, da ne spimo več cele noči. Sploh se ne spomnim kdaj smo nehali. Če ne tuli in takoj zaspi in se čez 1,5 min ne zbudi mi ni težko, ampak tole je pa ....... ni za govorit. Moram ji malo v usta pokukat pa ne pusti. Danes, jutri bi se mogla dlesen "razklat". Ej, ti pikica boga Kolikokrat ji pa daš homeopatske kroglice?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:51:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Uff . A ves da je mene tud leta in leta tam vcasih spikalo... Sedaj pa nisem imela zunanjih sivov in me nic ne boli... hvala Bogu, tud zacelilo se je koncno po tistem sranju, ki sem ga imela... Samo trebuh je pa se kar mrtev... nic ga ne cutim, koze tam okrog. Pa ti?? Ampak to da si padla v nezavest ni dobro in bi res morala k zdravniku... **** men se je tudi rana krasno zacelila in sem imela tudi notranje šive. sedaj je videti samo bledo črto. kožo pa tudi jaz kr lep čas nisem čutila ene 4-5 mesecev po CR zdej jo pa že lepo čutim. to da sem padla v nezavest pa tudi meni ne gre v glavo, včeraj sem čisto normalno funkcionirala, vse delala nič me ni bolelo ali da mi je bilo kaj slabo, ponoči pa tako . zdej se počutim malo slabotno nimam toliko moči v sebi, če bo pa čez dan spet kaj pa grem do zdravnice A si mogoče pomislila na slepič? veš da sem ponoči ko me je začelo boleti in mi je bilo slabo je bilo to prvo na kaj sem pomislila, vem kako je bilo pri mojem bratu, sam da je on še zraven bruhal vse kar je pojedel . bom vidla kako bo čez dan pa še moj je doma, zvečer pa gre v nočno A imaš kako možnost, da bi prišel kdo k tebi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:51:34
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mala sitnobica je končno omagala, eno uro sma se sedaj matrala, da je zaspal. Drl pa se je vsepovsod, med igračami, pri meni,... Sem mu kinderpet preoblekla, edino obrobe mu nisem dala, ker sem eno dala prat, pri drugi sem pa vrvico vtrgala, moram pošit, pa ne da se mi, mam že enih par stvari na stran danih za pošit, pa se nikak zraven ne spravim. Moram se pohvalit, da električarji delajo na polno in je prva etaža že skoraj fertig. Je boterček še v soboto zvečer delal. Mi smo lumpali na RD, on pa delal . Pravi moj, da se bomo jeseni selili, če bo šlo tako naprej. Naslednji teden pa ima moj dopust in bo delal 100 na uro na hiši, jaz pa tudi, ker bo treba prvo etažo spucat, ker je grozna od tega štemanja sten. za pridne električarje! še malo, pa bo imel videk več prostora za laufanje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:52:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O krizaaaaaaaaaaaaaaaa Zdaj sem se že navadila, da ne spimo več cele noči. Sploh se ne spomnim kdaj smo nehali. Če ne tuli in takoj zaspi in se čez 1,5 min ne zbudi mi ni težko, ampak tole je pa ....... ni za govorit. Moram ji malo v usta pokukat pa ne pusti. Danes, jutri bi se mogla dlesen "razklat". Ej, ti pikica boga Kolikokrat ji pa daš homeopatske kroglice? 2x jih je dobila pa je bilo dovolj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:53:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Uff . A ves da je mene tud leta in leta tam vcasih spikalo... Sedaj pa nisem imela zunanjih sivov in me nic ne boli... hvala Bogu, tud zacelilo se je koncno po tistem sranju, ki sem ga imela... Samo trebuh je pa se kar mrtev... nic ga ne cutim, koze tam okrog. Pa ti?? Ampak to da si padla v nezavest ni dobro in bi res morala k zdravniku... **** men se je tudi rana krasno zacelila in sem imela tudi notranje šive. sedaj je videti samo bledo črto. kožo pa tudi jaz kr lep čas nisem čutila ene 4-5 mesecev po CR zdej jo pa že lepo čutim. to da sem padla v nezavest pa tudi meni ne gre v glavo, včeraj sem čisto normalno funkcionirala, vse delala nič me ni bolelo ali da mi je bilo kaj slabo, ponoči pa tako . zdej se počutim malo slabotno nimam toliko moči v sebi, če bo pa čez dan spet kaj pa grem do zdravnice A si mogoče pomislila na slepič? veš da sem ponoči ko me je začelo boleti in mi je bilo slabo je bilo to prvo na kaj sem pomislila, vem kako je bilo pri mojem bratu, sam da je on še zraven bruhal vse kar je pojedel . bom vidla kako bo čez dan pa še moj je doma, zvečer pa gre v nočno A imaš kako možnost, da bi prišel kdo k tebi? imam brata, ki živi pet min stran tako da bi prišel v parih minutah do mene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 9:53:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O krizaaaaaaaaaaaaaaaa Zdaj sem se že navadila, da ne spimo več cele noči. Sploh se ne spomnim kdaj smo nehali. Če ne tuli in takoj zaspi in se čez 1,5 min ne zbudi mi ni težko, ampak tole je pa ....... ni za govorit. Moram ji malo v usta pokukat pa ne pusti. Danes, jutri bi se mogla dlesen "razklat". Ej, ti pikica boga Kolikokrat ji pa daš homeopatske kroglice? 2x jih je dobila pa je bilo dovolj Kako pa piše na navodilu, kolikokrat jih lahko daš? No, predozirati jih itak ne moreš, ampak da bi mala vsaj lahko ponoči spala...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.