Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:40:39
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 morm povedat! je prišel v čet domov in pravi, da so edinega od 6ih dali v lJ, ostale pa v KR. in danes štarta pred 6.uro, da bo pravi čas v LJ, kjer izve, da ne bo v LJ, ampak v MB! jupiiii!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:41:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan... bombe smo preziveli ampak sem zelo zalostna, ker na El Husein (Khan Al Khalili )tudi sama rada zahajam... Po resnici povedano, me je kar malo strah postalo. Drugace pa danes peljem otroka k P. imata cepljenje Omar za Hepatitis B zadnjo dozo in Samia za Hepatitis A zadnjo dozo. No vsaj upam, da ne pride kaj vmes ker ju vozim ze od 16. februarja - se pravi en teden, pa skoz je nekaj da ne pridem do tja. vse naj Alji za 9 mesecev kakšne bombe? a sem jst za luno ? hmmm, vceraj zvecer smo imeli obsedeno stanje...1 turistka mrtva in 24 ranjenih( nemci in francozi v glavnem) To je pa cudno da tega ni pri vas pri porocilih... zato ,ker ponavadi take stvari takoj na naslovnico dajo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:41:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj se nisem uspela privleči do računalnika, ker smo bili leteči. Andraž je danes zjutraj zbolel(prehlajen, ušes ga boli ) in gre z atom popoldan k zdravniku, mi2 z Aljo pa tudi v posvetovalnico. Oba še spita, kar se mi zdi čudno. Končno sem nabavila kruhomat. Špelin @, hvala za namig Samo malo vzpodbude rabim za kruhomat. Vzpodbuda? 350 ml vode, žlica olja ali košček masla, 500 g moke, mala merica soli, pol male merice sladkorja, 1 vrečka suhega kvasa in program, ki traja 2 uri Dobro opravite pri P danes s obema
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:43:18
|
|
|
|
tally
|
mafi hvala z a opozorilo čupkota jutri peljeva k P , ne bom pozabila. hvala tudi vsem za pomoč okrog kuhinje , pa še malo poročam o naši noči. Emilija je spala kot ponavadi, mene je pa neki matralo pa še zdej ne vem kaj mi je bilo. ob 3 so me zbudile bolečine v trebuhu okrog šivov in postajalo mi je čedalje slabo, pa sem mojega zbudila in šla v kopalnico, on je prišel za mano in je rekel dasem bila tolk bleda skoraj že rumena in da sem v nezavest padla . to je trajalo kakšne pol ure da sem se spet kolko tolikko normalno počutila in šla nazaj ležat. še dobro da je bil doma si sploh ne predstavljam kaj bi naredila če bi bil v nočni jaz pa v nezavest padem . to se mi še nikoli ni zgodilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:43:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj se nisem uspela privleči do računalnika, ker smo bili leteči. Andraž je danes zjutraj zbolel(prehlajen, ušes ga boli ) in gre z atom popoldan k zdravniku, mi2 z Aljo pa tudi v posvetovalnico. Oba še spita, kar se mi zdi čudno. Končno sem nabavila kruhomat. Špelin @, hvala za namig Samo malo vzpodbude rabim za kruhomat. Vzpodbuda? 350 ml vode, žlica olja ali košček masla, 500 g moke, mala merica soli, pol male merice sladkorja, 1 vrečka suhega kvasa in program, ki traja 2 uri Dobro opravite pri P danes s obema ali pa že pripravljeno zmes za kruh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:43:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ jaz te ful občudujem. Ne vem kako ti guraš dalje, ko imaš take noči. Meni se že meša od ene noči z vreščanjem kaj šele, da bi bila vsaka taka. Noč s prebujanjem za čaj in dudo še gre, tole pa me je čisto povozilo. Kaj naj ti rečem? Veš, kolikokrat se dobesedno zjokam sredi noči, ker imam občutek, da se mi bo kar utrgalo Ampak nimam izbire Drži se
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:44:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj se nisem uspela privleči do računalnika, ker smo bili leteči. Andraž je danes zjutraj zbolel(prehlajen, ušes ga boli ) in gre z atom popoldan k zdravniku, mi2 z Aljo pa tudi v posvetovalnico. Oba še spita, kar se mi zdi čudno. Končno sem nabavila kruhomat. Špelin @, hvala za namig Samo malo vzpodbude rabim za kruhomat bogi andraž pa dobro opravita z Aljo pri P
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:44:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Naša sitnobica se je zbudila danes ob 7 uri in je samo čakal, kje bo kateri zmigal, da ga bo vzel iz kinderpeta. Mislim, da je malemu že v navado prišlo, da cvenka in zendra. Trenutno si keks v usta tišči pa poleg zendra. Zobki so tik pod dlesnijo in mali cvili in cvili. Na moment pa vreščanje. Z branjem sem nekje na 166 strani, sem malo na off dala RR ta vikend, ker smo bili res celi vikend skupaj z atijem in smo morali nadoknadit izgubljene dneve. O, potem bodo tudi pri vas kmalu zobki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:44:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan... bombe smo preziveli ampak sem zelo zalostna, ker na El Husein (Khan Al Khalili )tudi sama rada zahajam... Po resnici povedano, me je kar malo strah postalo. Drugace pa danes peljem otroka k P. imata cepljenje Omar za Hepatitis B zadnjo dozo in Samia za Hepatitis A zadnjo dozo. No vsaj upam, da ne pride kaj vmes ker ju vozim ze od 16. februarja - se pravi en teden, pa skoz je nekaj da ne pridem do tja. vse naj Alji za 9 mesecev Joj, ****, sploh nimam besed, mi je tako hudo za vse to...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:45:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro Noč: Spanje: Počutje: Glavobol: Mislim, da ni treba nič več dodati. Aja v bistvu je: Manca ima spet drisko A Linex si ji že dala? Posvetuj se s P, tole že kar dolgo traja. Pa zdaj vsaj kaj je? Vem, da pije bolj malo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:45:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi hvala z a opozorilo čupkota jutri peljeva k P , ne bom pozabila. hvala tudi vsem za pomoč okrog kuhinje , pa še malo poročam o naši noči. Emilija je spala kot ponavadi, mene je pa neki matralo pa še zdej ne vem kaj mi je bilo. ob 3 so me zbudile bolečine v trebuhu okrog šivov in postajalo mi je čedalje slabo, pa sem mojega zbudila in šla v kopalnico, on je prišel za mano in je rekel dasem bila tolk bleda skoraj že rumena in da sem v nezavest padla . to je trajalo kakšne pol ure da sem se spet kolko tolikko normalno počutila in šla nazaj ležat. še dobro da je bil doma si sploh ne predstavljam kaj bi naredila če bi bil v nočni jaz pa v nezavest padem . to se mi še nikoli ni zgodilo o kriza , kaj če bi se tud ti šla mal pokazat Dr.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:46:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj se nisem uspela privleči do računalnika, ker smo bili leteči. Andraž je danes zjutraj zbolel(prehlajen, ušes ga boli ) in gre z atom popoldan k zdravniku, mi2 z Aljo pa tudi v posvetovalnico. Oba še spita, kar se mi zdi čudno. Končno sem nabavila kruhomat. Špelin @, hvala za namig Samo malo vzpodbude rabim za kruhomat pa za Andraža. dobro opravite pri P
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:46:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro Noč: Spanje: Počutje: Glavobol: Mislim, da ni treba nič več dodati. Aja v bistvu je: Manca ima spet drisko zate, za Manco pa da se hitro pozdravi! pije dosti? hvala. spije pa cca.300ml čaja na dan. poleti sploh ni bilo problemov s tem, ker je pila kot nora, tudi po 3 flaše in več, sedaj pa jo moram prav siliti da spravim kaj vanjo mi imamo vsakodnevno borbe glede čaja. komaj 2 flaši mi spije (3dl), včasih še manj! Moj ne pije se vedno nic.. uh, pa sem mislila, da naša noče pit, zdej pa vidim, da nekateri hroščki spijejo še manj! **** pa vi imate še bolj toplo kot pri nas in res čudno, da noče pit Ja moj ne pije nic razen mleka pa se tega sam ponoci. Caj mu redno vsak dan nastimam 1 deci ampak , ni govora. Pije ga samo kadar ima vrocino, takrat pa rukne kake 2 deci cez dan...V normalnih dneh pa niti slucajno. Mi pa cez noc popije cez 700 ml AM. Prakticno celo noc se hraniva Zvecer zaspi ob flaski za kake 3 ure pol pa skoz : am, am... pa steklenicka mleka , pa spet 1 ura mir pa spet am, am... Prakticno skoz je...Podnevi na dve uri al pa tri in ponoci ... me prav cudi da ni bajsejk...no je pa ful aktiven, ko zivo srebro nic primiru, siba ko metek skoz po celem stanovanju...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:47:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Lepa kuhinja Tudi pri nas imamo to plastično oblogo,je tanka in super za čiščenje.Smo jo dali kar čez ploščice.Za ceno pa ne bi vedela. lepa kuhinja, jaz imam tudi od Dan tilči še tebe boom vprašala a to steno ste dobili zraven kuhinje al ste naknadno naročili in kje. mi bi jo tudi dali čez ploščice Posebej smo jo vzeli in sicer v Slovenijalesu še cena
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:48:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi ni do tega, da bi opisovala nespanje Velika pika ima počitnice in mi kuka čez ramo, Gregi z mano je kruh in sir, mala pika pa je v vrtcu, ker ne sme zamuditi jutrišnjega pustovanja kdaj boste tudi vi končno spali kopt je treba? a se spomneš mogoče kaj je Gregi počel takrat čez dan, ko je ponoči tako fino spal?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:48:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 morm povedat! je prišel v čet domov in pravi, da so edinega od 6ih dali v LJ, ostale pa v KR. in danes štarta pred 6.uro, da bo pravi čas v LJ, kjer izve, da ne bo v LJ, ampak v MB! jupiiii! super novička
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:48:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan... bombe smo preziveli ampak sem zelo zalostna, ker na El Husein (Khan Al Khalili )tudi sama rada zahajam... Po resnici povedano, me je kar malo strah postalo. Drugace pa danes peljem otroka k P. imata cepljenje Omar za Hepatitis B zadnjo dozo in Samia za Hepatitis A zadnjo dozo. No vsaj upam, da ne pride kaj vmes ker ju vozim ze od 16. februarja - se pravi en teden, pa skoz je nekaj da ne pridem do tja. vse naj Alji za 9 mesecev kakšne bombe? a sem jst za luno ? hmmm, vceraj zvecer smo imeli obsedeno stanje...1 turistka mrtva in 24 ranjenih( nemci in francozi v glavnem) To je pa cudno da tega ni pri vas pri porocilih... zato ,ker ponavadi take stvari takoj na naslovnico dajo... možno da je bilo, ampak nisem gledala poročil. kdo pa je vrgel bombo ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:48:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi hvala z a opozorilo čupkota jutri peljeva k P , ne bom pozabila. hvala tudi vsem za pomoč okrog kuhinje , pa še malo poročam o naši noči. Emilija je spala kot ponavadi, mene je pa neki matralo pa še zdej ne vem kaj mi je bilo. ob 3 so me zbudile bolečine v trebuhu okrog šivov in postajalo mi je čedalje slabo, pa sem mojega zbudila in šla v kopalnico, on je prišel za mano in je rekel dasem bila tolk bleda skoraj že rumena in da sem v nezavest padla . to je trajalo kakšne pol ure da sem se spet kolko tolikko normalno počutila in šla nazaj ležat. še dobro da je bil doma si sploh ne predstavljam kaj bi naredila če bi bil v nočni jaz pa v nezavest padem . to se mi še nikoli ni zgodilo o moj bog, poznam take zadeve, samo da js sem padla v nezavest, ker sem tolk bruhala in driskala. Samo da si vredu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:48:57
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi hvala z a opozorilo čupkota jutri peljeva k P , ne bom pozabila. hvala tudi vsem za pomoč okrog kuhinje , pa še malo poročam o naši noči. Emilija je spala kot ponavadi, mene je pa neki matralo pa še zdej ne vem kaj mi je bilo. ob 3 so me zbudile bolečine v trebuhu okrog šivov in postajalo mi je čedalje slabo, pa sem mojega zbudila in šla v kopalnico, on je prišel za mano in je rekel dasem bila tolk bleda skoraj že rumena in da sem v nezavest padla . to je trajalo kakšne pol ure da sem se spet kolko tolikko normalno počutila in šla nazaj ležat. še dobro da je bil doma si sploh ne predstavljam kaj bi naredila če bi bil v nočni jaz pa v nezavest padem . to se mi še nikoli ni zgodilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:49:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro Noč: Spanje: Počutje: Glavobol: Mislim, da ni treba nič več dodati. Aja v bistvu je: Manca ima spet drisko zate, za Manco pa da se hitro pozdravi! pije dosti? hvala. spije pa cca.300ml čaja na dan. poleti sploh ni bilo problemov s tem, ker je pila kot nora, tudi po 3 flaše in več, sedaj pa jo moram prav siliti da spravim kaj vanjo mi imamo vsakodnevno borbe glede čaja. komaj 2 flaši mi spije (3dl), včasih še manj! Moj ne pije se vedno nic.. uh, pa sem mislila, da naša noče pit, zdej pa vidim, da nekateri hroščki spijejo še manj! **** pa vi imate še bolj toplo kot pri nas in res čudno, da noče pit Ja moj ne pije nic razen mleka pa se tega sam ponoci. Caj mu redno vsak dan nastimam 1 deci ampak , ni govora. Pije ga samo kadar ima vrocino, takrat pa rukne kake 2 deci cez dan...V normalnih dneh pa niti slucajno. Mi pa cez noc popije cez 700 ml AM. Prakticno celo noc se hraniva Zvecer zaspi ob flaski za kake 3 ure pol pa skoz : am, am... pa steklenicka mleka , pa spet 1 ura mir pa spet am, am... Prakticno skoz je...Podnevi na dve uri al pa tri in ponoci ... me prav cudi da ni bajsejk...no je pa ful aktiven, ko zivo srebro nic primiru, siba ko metek skoz po celem stanovanju... u madonca ga pa spije ponoč, kako pa je z GH>??????? naš namreč tudi malo spije mogoče 1 deci čez dan vode ali čaja, v laboratorij morm te dni nest urin in sploh ne vem če mi bo ratal, da se bo orenk polulal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:50:29
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Lepa kuhinja Tudi pri nas imamo to plastično oblogo,je tanka in super za čiščenje.Smo jo dali kar čez ploščice.Za ceno pa ne bi vedela. lepa kuhinja, jaz imam tudi od Dan tilči še tebe boom vprašala a to steno ste dobili zraven kuhinje al ste naknadno naročili in kje. mi bi jo tudi dali čez ploščice Posebej smo jo vzeli in sicer v Slovenijalesu še cena pojma nimam, saj smo jo dajali gor pred 4.leti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:50:52
|
|
|
|
jana81
|
no se morem mal pohvalit... Nejc je včeri naredu sam dva koraka, od do mene.. ..sej vem da to še nič ne pomeni, ampak sploh nima straha in se kr spusti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:51:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi hvala z a opozorilo čupkota jutri peljeva k P , ne bom pozabila. hvala tudi vsem za pomoč okrog kuhinje , pa še malo poročam o naši noči. Emilija je spala kot ponavadi, mene je pa neki matralo pa še zdej ne vem kaj mi je bilo. ob 3 so me zbudile bolečine v trebuhu okrog šivov in postajalo mi je čedalje slabo, pa sem mojega zbudila in šla v kopalnico, on je prišel za mano in je rekel dasem bila tolk bleda skoraj že rumena in da sem v nezavest padla . to je trajalo kakšne pol ure da sem se spet kolko tolikko normalno počutila in šla nazaj ležat. še dobro da je bil doma si sploh ne predstavljam kaj bi naredila če bi bil v nočni jaz pa v nezavest padem . to se mi še nikoli ni zgodilo Tole bi bilo pa obvezno treba sporočiti zdravniku!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:51:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no se morem mal pohvalit... Nejc je včeri naredu sam dva koraka, od do mene.. ..sej vem da to še nič ne pomeni, ampak sploh nima straha in se kr spusti. za Nejca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 8:52:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi ni do tega, da bi opisovala nespanje Velika pika ima počitnice in mi kuka čez ramo, Gregi z mano je kruh in sir, mala pika pa je v vrtcu, ker ne sme zamuditi jutrišnjega pustovanja kdaj boste tudi vi končno spali kopt je treba? a se spomneš mogoče kaj je Gregi počel takrat čez dan, ko je ponoči tako fino spal? Ma isto kot vedno. Je pa 10 dni po dozi homeopatskega zdravila super spal. Ampak naslednjo lahko zdaj dobi šele čez 2 tedna...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.