|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
22.2.2009 15:46:17   
kaja02
anita, tinka, andrejaboris, lana777 super slikce,

naša pa ne bo nič za pusta oz. nisem nič kupovala, jo bom kar v medvedka oblekla, če ne bo premrzlo in bo medo, Kaja pa bo indijanka

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
22.2.2009 16:02:15   
kaja02
me daje nostalgija, pa urejam stare Kajine slikce, pa ne morem mimo, da vam pokažem svojo "malo" princesko, ki je v teh letih zrasla že v ornk deklino

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ko takole gledaš slike za nazaj mi gre kar na jok, ko tako hitro rastejo, joj kaj vse bi dala, da bi še malo ostala majhna punčka, ki se rada stisne, pa crklja, pa ko si ti njen center sveta

ma kaj je dans z mano, danes pa mene daje depresijauser posted image

PUNCE, IZKORISTITE TA ČAS, KAJTI ŠE PREHITRO MINE

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 22.2.2009 16:05:51 >

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
22.2.2009 16:03:34   
andrejaboris

7 mesecev
IVAN (cebrca)

6 mesecev
LANA (pingo80)
VID (Vilika)
NIKITA (majah)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem. Vse najboljše!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
22.2.2009 16:09:22   
andrejaboris
user posted image

_To pa je naš mali Lan. Joj kak je bil zlati. No saj je še zdaj.

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
22.2.2009 16:12:02   
andrejaboris
Kaja res je da prehiro zrastejo. Men se že Lan zdi full velik in odrasel. Kaja pa je res prava princeska in navihanka. Zdaj nima več blontnih laskov al?

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 1055
22.2.2009 16:12:44   
andrejaboris
Danes pa mam jaz monogovore.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 1056
22.2.2009 17:32:12   
buhtlčk
7 mesecev
IVAN (cebrca)

6 mesecev
LANA (pingo80)
VID (Vilika)
NIKITA (majah)

Čestitam !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
22.2.2009 18:15:06   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

PUNCE, IZKORISTITE TA ČAS, KAJTI ŠE PREHITRO MINE

ja, js si tole večkrat povem, da se mal ustavim in uživam...

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
22.2.2009 18:35:25   
tinka14
in še današnja torta za jutrišnji dan. pol torte, pol svečke, pol leta user posted image

user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
22.2.2009 18:43:31   
andrejaboris
 Tinka NJami, jaz bi pa tak torto. Nejc je ful frajer. 

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
22.2.2009 20:26:38   
anita goitan
Zoja okopana, sfrizirana..zdej se igra z očijem..jaz pa skuz neki frezam-se futramuser posted image
bem, lep večer  in mirno nočuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1061
22.2.2009 21:02:08   
Zoja Miša
Nisem vse natančno brala, se opravičujem.
Slikice so čudovite, prav vse!user posted image user posted image user posted image

Krysia, hvala za tolažilne besede. Ja no, saj bo za zdržati do naslednje runde frizerjauser posted image

In k sreči, Kaja Lina ni bolana. user posted image  Mislim, da so res zobje, ker je zelo sprejemljive volje in z usti dela kot bi imela v ustih protezouser posted image , pa ponoči ne spiva, se nosiva in maževa z gengi gelom in jokava....ja kar pestro.  Jaz pa imam zopet nahoduser posted image . Sem že na čaju.

7 mesecev
IVAN (cebrca)

6 mesecev
LANA (pingo80)
VID (Vilika)
NIKITA (majah)
user posted image user posted image user posted image čestitke!

Lepo noč, jaz upam, da bo najina vsaj kolikor toliko.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
22.2.2009 21:08:12   
matejchi
user posted image
a ste me prepoznale??user posted image
Mi smo pa jedli danes še za kosilo GH... piščančka, korenček, krompir mix... itak, ko še nimamo zob...user posted image

veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vam želim... sayuri tudi ti se lahko pregrešiš..   user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
22.2.2009 21:08:17   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Kaja res je da prehiro zrastejo. Men se že Lan zdi full velik in odrasel. Kaja pa je res prava princeska in navihanka. Zdaj nima več blontnih laskov al?

še vedno ima svetle lase, sam ne več tako zelo, se ji pa poleti lasje zelo posvetlijo, tako da zgleda, kot da ma pramene, joj vse bi dala, da bi mela jaz take lase, upam, da ji ostane tak ton  in da ne bo imela take brez izrazne barve kot jaz, Ma pa Leja za odtenek ali dva še svetlejše lase

Lan je prav šarmeruser posted image

samogovori pa so rezervirani zameuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1064
22.2.2009 22:03:23   
suzana73
čer!!!

mo sam da vam povem da smo že doma,sem pa tko utrujena,pa sploh ne vem od česa!včer smo tam ostale sam na opazovanju.saturacija O.K.,malo povišana temp. in pa prehitro dihanjetudi čez 70 vdihov na minuto je mela.tam smo dvakrat dobile inhalacijo z ventolinom tok da se je stanje normaliziralo,tud vročina nama je padla in vse srečne sva prišle domovuser posted image .mi je pa g. doktorica svetovala,da naj imam Anjo še nekaj časa doma(nič vrtca)user posted image pomoje bi blo najbol da jo kr izpišem.fora je pa to,da je bla od 13.10 lani pa do sedaj v vrtcu samo 3 dni(od 4 do 6 februarja)-pa še takrat je fasala škrlatinkouser posted image .

za nazaj vas še nisem vse prečikirala tko da kej komentarjev ne bom talala,sem pa že zadenč tla povedat o mireni in sicer sam tok,da ko so mi jo vstavli ( 4.2)ni blo nič bolečin,sam pol sem začela tko čuden krvavet(krvava sluz) in da to traje še zmeri-en dan manj drug dan pa več!sem pa glede tega(mirene)mal skeptična saj mi je G. rekla da lahko celo izgubim menstro.sej slišat je čist O.K.,sam kaj pa je to za organizem,glede na to da se pol ne ščisti enkat na mesec pa mi ni prov najbl ušeč!! morm še premislt do pregleda čez 14 dni.

slikce so pa prov iber od teh naših user posted image  .

še tole: moje pustovanje in pa peka krofov-padlo v vodouser posted image !! user posted image  in pa Anja pa sta šla na karneval v Cerknico.Anja polna lepih in novih doživetij.je bla vsa navdušena. šemili se bomo,če se bomo pa v torek-vsaj otroc nouser posted image

vsem bolančkom  hitro okrevanje

zdej pa grem mojmu na sedežno družbo delat user posted image  user posted image

se jutr javm pa še kaj napišem

L.P. Suzana

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
22.2.2009 22:44:44   
žanneža
Mamice pozdravljene!

Končno mi je uspelo priti do računalnika! Moji trije otroci me kar okupirajo, pa možek je bolan (to je huje kot otrok), tako da mi enostavno zmanjkuje časa.

Preden grem brat nazaj, naj povem :
-3.cepljenje: 17.2.2009, naslednji pregled 14.5.2009
-6mesecev: 8430g, 66cm
- samostojno sedi 1.2.2009

SEDI ŽE STABILNO. RADA SE IGRA Z LESENO KOCKO.
http://www.shrani.si/?2G/WC/4Ld9K17l/februar09-047.jpg]user posted image [/url
POGLEJTE MOJA DVA ZOBKA
http://www.shrani.si/?K/H7/4IXLFM5T/februar09010.jpg]user posted image [/url
MMM, TO BO ZAME....
http://www.shrani.si/?W/Kb/1Uw8btj4/februar-09-011.jpg]user posted image [/url
BLJAK! TO PA ŠE DOLGO NE BOM PILA!
http://www.shrani.si/?1D/qJ/6g18R42/februar-09-015.jpg]user posted image [/url

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
22.2.2009 23:30:54   
žanneža
Z Lano se zahvaljujeva za čestitke! Žal Lana za praznovanje ni bila najbolj navdušena, saj jo muči prehlad!

Uspelo mi je prebrati nekaj strani nazaj! Zelo lepe slike otrok. Vedno jih rada pogledam.

Imate mogoče kakšne ideje za GH z zelenjavo? Meni jih je zmanjkalo.

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
22.2.2009 23:41:37   
Erin
v toys'r us imajo medvedka Pu-ja na isto "sceno" kot je kužek Fredi, če bo katera kaj tja hodila...user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 22.2.2009 23:54:16 >

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
22.2.2009 23:51:30   
Erin
LEpe slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image še lepše maškarce user posted image user posted image user posted image Naš je bil pikapoka še na nos sem mu naredila črno pikico in potem je... zaspaluser posted image user posted image user posted image No ampak smo vseeno šli gledat sprevod skozi mesto in šli še na kafetka...user posted image wiiiiiiii prva naša skupinska kavicauser posted image user posted image user posted image

žanneža
- GH z zelenjavo - ponavadi ali riž ali krompir ali polenta ali samo zelenjava...kar mi prvo pride pod roke oz kar imam v hladilniku potem pa malo probavam...
Lana pa že sediuser posted image user posted image user posted image Super!! KAko je luškana!user posted image Pa se sama usede ali jo vi posedete? Naj bi bilo sedenje "kao" pravo takrat kose otrok sam posede, samo to bi lahko še nekaj časa čakali.. user posted image user posted image user posted image sej ne vem ali naj na seznamu vodim sedenje kot dan ko se otrok prvič sam posede ali ko stabilno sedi ko ga posedeš.user posted image .punce, kaj pravite???

suzana - super da ste doma in user posted image user posted image user posted image da se pozdravite...

miškolinček, naty, sandra, bella kako ste pri vas??user posted image user posted image user posted image Upam da je vse ok in ste že boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7 mesecev
IVAN (cebrca)

6 mesecev
LANA (pingo80)
VID (Vilika)
NIKITA (majah)

ČESTITKE slavljenčkom!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 22.2.2009 23:53:50 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
23.2.2009 6:54:10   
anita goitan
jutrooouser posted image

user posted image

uf sem kar naspana dns, alelujauser posted image in Zoja še kar spi in haloo jaz pa že tuki namesto da bi še drnjohalauser posted image

matejchi hura za piščeta, naj povem da se je ta vikend  Zoji kar odprl nov svet v smislu velik pojemo na žlicouser posted image

tejka kdaj Eva rekla plenicam dost vas mamuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
23.2.2009 8:00:26   
anita goitan
včasih sem jo poustila v postlci da sm se na hitro odpraula za ven..ma zdej jo bo potrebno spustit-ležišče 

user posted image

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1071
23.2.2009 8:07:08   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

včasih sem jo poustila v postlci da sm se na hitro odpraula za ven..ma zdej jo bo potrebno spustit-ležišče 

user posted image

user posted image

kaka zlata miška user posted image , je pa malo naši podobna user posted image .

sem pa opazila, da vam že vsem user posted image  dokaj samostojno sedijo. mi pa še ne user posted image user posted image user posted image

še eno vprašanje - a lahko pri kosilu dam namesto krompirja tudi riž? pred 10 dnevi smo začeli uvajat GH in smo do zdaj šli takole: korenček-krompir+korenček-bučke+krompir.

Neposredna povezava do sporočila: 1072
23.2.2009 8:13:51   
tejkaz
Jutro

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

tejka kdaj Eva rekla plenicam dost vas mamuser posted image

Zdaj je že en mesec suha. Na kahlico smo jo pa navajali že od kar je bila stara leto in pol. Zdaj lahko tudi kam gremo brez plenic. Vedno pove da jo lulat ali kakat.

Naty in Jošt sta doma, Nejc je še v bolnici, je pa boljši. Oba sta pa super pridna.

Eno, slikico bom še prilepila. Del mene lahko spregledate, slikica mi je zelo všeč zaradi Jaševih oči.

user posted image

Erin, ne vem. Po mojem takrat ko se otrok sam vsede, ker drugače itak že vsi sedijo.

Jaz sem bolje. Hvala vse im vsaki posebej za lepe besede. Z mojim se sedaj več pogovarjava. Danes ponoči me je celo do polnoči pustil spati in ga je sam rihtal. Mali je brez problema zaspal nazaj, ob polnoči pa ni več  mogel. Še v družini imamo res hude probleme, ampak o tem res ne bi pisala tukaj, ker bog ve kdo nas bere. Potem se pa nabere in ko človek ne more več....

Pa danes imava fizioterapijo. user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1073
23.2.2009 8:15:22   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

še eno vprašanje - a lahko pri kosilu dam namesto krompirja tudi riž? pred 10 dnevi smo začeli uvajat GH in smo do zdaj šli takole: korenček-krompir+korenček-bučke+krompir.

Smo o tem sicer že dostikrat debatirale, še celo na tej strani. Ja, lahko.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
23.2.2009 8:16:41   
anita goitan
tejka pridna Eva! ma sej verjetno se punčke prej odrečejo pleničkamuser posted image ..oz se navadijo na kahlco

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.