|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
23.2.2009 10:57:59   
anita goitan
Dopust ti pripada za celo leto, saj si v delovnem razmerju..vse pravice imaš enake kot da bi bila v službi (regres, nagrade, morebitne božičnice hoho--), aja lanski dopust-pač odvisno kako maš v kolektivni, lahko se ti celo prilagodijo..men ne sem ga junija porabila

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 23.2.2009 10:59:22 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
23.2.2009 10:58:20   
Luna2008
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

A tisti dopust, ki je ostal od lani, lahko porabiš še letos od poteka porodniške dalje? Vem, da lahko dopust, ki je ostal od preteklega leta po zakonu porabiš do konca junija tekočega leta, ne vem pa, če lahko to storiš tudi kasneje, če si bil vmes na porodniški. Pa a ti pripada dopust za celo leto ali le procentualno toliko kot si v službi (brez časa, ko si v porodniški)?

po moje lanskega ne moreš več porabiti. dopust ti pripada v celoti !!

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
23.2.2009 11:02:36   
Luna2008
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

in še današnja torta za jutrišnji dan. pol torte, pol svečke, pol leta user posted image

user posted image

super tortica in simpatičen slavljenec!! čestitke!! a imate doma slaščičarno user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
23.2.2009 11:07:43   
Luna2008
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

dopust rezerviralauser posted image v začetku julija..

sayuri s kašnim prevoznim boste šli na morjeuser posted image mal hec mal pa čist zares te vprašam, kr robe mate vi juhuhu-maš ZS

user posted image user posted image  za dopust. super. tudi mi smo rezervirali začetek julija.letos za spremembo na slovenski obali. moj ne zaupa Hrvatom,vsaj letos ne user posted image  pa saj bo tudi tu fajn, gremo v Fieso, so kolegi svetovali super apartmaje pa greš od njih samo po stopnicah, pa si že na plaži.... fajn za otročke, drugo leto pa že šibnemo kam dlje...

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
23.2.2009 12:13:53   
Zoja Miša
Mi2 iz sprehoda! Danes sva uspeli kavo politi. Sem bila neprevidna in šalco pred njo postavila, pa je bila v trenutku vsa kava na njej in po stolčkuuser posted image . Ni bila vroča. Pozabila slikatiuser posted image

Tato, namaži ga z Johnson&Jihnson kremo Natural, nama je super fino pomagala!

Erin, tale Pu je super, ampak kdo bo šel sedaj v ToysRus?user posted image  A ga lahko naročim? Mislim ti vse najdeš, pa je laže tebe sekirat, kot da iščemuser posted image

Anita, kje pa! Nikakor, jaz bi bila kar doma, čeprav v osnovi mi je služba kar všeč. Ampak jaz bom šla tja šele drugi teden v septembruuser posted image  Zoja je navihanka!user posted image
Gajka, meni se uradno izteče 1.8., ampak imam še ful dopusta in bom to koristilauser posted image Mislim, da je dopust cel! Vsaj jaz ga imam. In nekaj neporabljenega, lanskega mi bodo prestavili (oz. smo ga malo skrili, ker po zakonu bi ga morala porabiti do junija, ja) Mam kar fajne šefe, pa se vse dauser posted image . In nič sekirati glede sedenja in plazenja...čeprav ja, lahko je to rečt, sekiramo se pa itak vseuser posted image

Buhtlček, sem vesela, da se je z mucem dobro obneslo in da bo dobil lep dom! Glede alergije, pa ni fajn, ampak poskušaj se čim manj obremenjevati, Gašper je ja fejst fant!

Barbariha, ne morem verjet, da je to v teh časih še možno...user posted image  In lušna slikica, ja!

Naty user posted image user posted image user posted image

Suzana, važno, da ste doma!

Luna, v Fiesi je le voda problem, ponavadi ni ravno čistauser posted image  Vsaj jaz imam te izkušnje, ker kadar koli sem šla z otroki tja v šolo v naravi je bilauser posted image

Tejkaz, si kaj bolje? Ko si malo ta nahod pozdravim pridem k tebi na čvek, prav?! Super slika je, Jaša ima lepe učke!

Sayuri, kul za kašice, bom drugič malo pofirbcala.

Lepe slikice!!! Vse!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
23.2.2009 12:17:10   
Zoja Miša

Čudna?!? user posted image Očitno je tvoj malo čuden! Mene tudi prav skrbi, da imam še samo 4 mesece polne uživancije z Rokom! user posted image Mi je šef zadnjič, ko sva se po nekaj mesecih sploh slišala, rekel, če bi slučajno kaj prej prišla v službo... Ne vem, a je na glavo padel ali kaj? user posted image Ko sem pa skoraj do 8 meseca nosečnosti po terenu hodila in s trebuhom opremo okrog nosila, ni pa nihče nič videl. No, so videli naročniki, ki so se potem iz njega norčevali... user posted image
Najbolj me matra, ker se mi porodniška izteče ravno na začetku poletne sezone (konec junija). user posted image Pa tako bi lahko uživala na morju celo poletje... user posted image Pa kako, da se vam porodniška izteče šele avgusta? user posted image Saj ja nastopiš porodniško pri 8m nosečnosti in potem traja 12 mesecev...

user posted image  za šefa!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
23.2.2009 12:32:21   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Čudna?!? user posted image Očitno je tvoj malo čuden! Mene tudi prav skrbi, da imam še samo 4 mesece polne uživancije z Rokom! user posted image Mi je šef zadnjič, ko sva se po nekaj mesecih sploh slišala, rekel, če bi slučajno kaj prej prišla v službo... Ne vem, a je na glavo padel ali kaj? user posted image Ko sem pa skoraj do 8 meseca nosečnosti po terenu hodila in s trebuhom opremo okrog nosila, ni pa nihče nič videl. No, so videli naročniki, ki so se potem iz njega norčevali... user posted image
Najbolj me matra, ker se mi porodniška izteče ravno na začetku poletne sezone (konec junija). user posted image Pa tako bi lahko uživala na morju celo poletje... user posted image Pa kako, da se vam porodniška izteče šele avgusta? user posted image Saj ja nastopiš porodniško pri 8m nosečnosti in potem traja 12 mesecev...

user posted image  za šefa!

Ima svoje vzpone in padce. Čeprav zadnji 2 leti vse preveč padcev in bolj malo vzponov... user posted image Ampak, ker je v planu enkrat v bližnji prihodnosti še en user posted image , se še ne bom vrgla v intenzivno iskanje nove službe.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
23.2.2009 12:33:25   
Zoja Miša
Nama je včeraj taboljši fotoaparat crkniluser posted image .

Anita, kateri Nikon je vajin in cca cena in kako je velik? Ker tole Minolto, ki sva jo imela sedaj je sicer super (bilauser posted image ), ampak za prenašat pa malo zoperna, ker je kar (bilauser posted image ) kar velika.

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1108
23.2.2009 12:34:40   
Zoja Miša
Gajka pametno! Najboljše da greš za mesec ali dva v službo, zanosiš in si kmalu zopet doma!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
23.2.2009 12:43:13   
Zoja Miša

Srečanje CE: kraj- še neznan
ponedeljek 9.3.09, začetek 10-11h

-cebrca - Ivan
-Zoja Miša - Kaja Lina

-Kaja - Leja
-košuta - Teodor
-K_a_t_j_a - Jan
-nell - Tibor

-gajka - Rok
-lana - Lovro
-Pablo - Otmar
Če sem katero sfalila mi javite, ker nisem sledila sedajuser posted image , nadomeščam pač Cebrco

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1110
23.2.2009 12:56:45   
gajka
Gajka pametno! Najboljše da greš za mesec ali dva v službo, zanosiš in si kmalu zopet doma!user posted image

Nekaj takega imam tudi v zaenkrat planu. user posted image

Glede lokacije za srečanje v CE predlagam, da se srečanje spet izvede na enaki lokaciji kot zadnjič. To je Planet Tuš, v zgornjem nadstropju, lokal zraven kina. Pa Zoja Miša, en popravek, od lane fante je Lev.

< Sporočilo je popravil gajka -- 23.2.2009 12:58:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 1111
23.2.2009 13:38:18   
anita goitan
zoja miša D80 z dvema objektivoma en Sigma 70mm en pa 300mm, cenauser posted image bom vpršala popoldan ti sporočim

Ble zuni, nesla vlogo za vrtec ..si kupla sladoled, krof,..user posted image user posted image

pa še bova šle vn..ptički se oglašajo, vijolice, trobentice,..lalala

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 23.2.2009 13:41:17 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
23.2.2009 14:15:00   
Zoja Miša

Srečanje CE: kraj- še neznan
ponedeljek 9.3.09, začetek 10-11h, lokacija Planet Tuš zgoraj

-cebrca - Ivan
-Zoja Miša - Kaja Lina

-Kaja - Leja
-košuta - Teodor
-K_a_t_j_a - Jan
-nell - Tibor

-gajka - Rok
-lana - Lev
-Pablo - Otmar
Če sem katero sfalila mi javite, ker nisem sledila sedajuser posted image , nadomeščam pač Cebrco

Popravljeno. Lana se opravičujem. Ups. Kot od Aleksandre (igralke).

Gajka, tako se dela! A je lift u Plenetu?user posted image

Anita, hvala. Sporoči še ceno, ja.user posted image

Igramo se z žogicamiuser posted image user posted image user posted image  Pojedli veliko riža z brokolijem.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1113
23.2.2009 14:16:06   
Zoja Miša

Srečanje CE:
ponedeljek 9.3.09, začetek 10-11h, lokacija Planet Tuš zgoraj

-cebrca - Ivan
-Zoja Miša - Kaja Lina

-Kaja - Leja
-košuta - Teodor
-K_a_t_j_a - Jan
-nell - Tibor

-gajka - Rok
-lana - Lev
-Pablo - Otmar

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1114
23.2.2009 14:22:37   
Erin

Erin, tale Pu je super, ampak kdo bo šel sedaj v ToysRus?user posted image  A ga lahko naročim? Mislim ti vse najdeš, pa je laže tebe sekirat, kot da iščemuser posted image

Mislim da bova midva šla v kratkem..samo ne vem a špreha tudi v nemščini oz poje..vem da daje ene zvoke od sebe..no sicer pa..pravijo da se tujega jezika najlažje naučiš ko si mladuser posted image user posted image user posted image
ČE bomo šli ti sporočim in če bi ga imela ti ga lahko prinesem...in ČE boš prišla k meni na kafe ti ga bom dalauser posted image user posted image aja, pa FREDIJA imajo tut!user posted image imajo pa na isto "sceno" kot je Fredi tudi levčka, no upam da ga imajo ker je toysRus vsepovsod po svetu to sem pa našla na ameriškem trgu user posted image

Nikon80 je "težak" kar nekaj novcev...

http://www.mimovrste.com/katalog/product.php?product_id=1730039326 plus objektivi...

Midva tudi šparava zanj ali D60... bomo videli...

Dopusta jaz tudi nimam, ker sem na zavodu, upam pa da me s 1.9 zaposlijo tako da bom še celo poletje "frej"...se moram še zment z ravnateljico v naslednjem mesecu da vem kam Tilna vpisat v vrtec....
in NE, ne veselim se odhoda v službouser posted image user posted image user posted image
Barbarinha - user posted image user posted image user posted image slonček in user posted image user posted image user posted image za nesramne ljudi...

< Sporočilo je popravil Erin -- 23.2.2009 14:32:57 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1115
23.2.2009 14:25:42   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: nell

No me pa neki zanima - tiste punce, ki imate doma fantke - kako so vam rekli, da skrbite za otrokov lulček - ga katera umiva z oljem.

Ne, niso nič rekli..samo ob kopanju da mu ga malo "požlajfam" da nategnem kožico...

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
23.2.2009 14:28:33   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Naty in Jošt sta doma, Nejc je še v bolnici, je pa boljši. Oba sta pa super pridna.

Ooooooooo super..še Nejček naj se vrne domov potem bo pa sploh fajn... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za njih...

miškolinček, sandra - kako ste...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim na vas vse...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
23.2.2009 14:51:00   
sandra123
Danuser posted image , pa hvala punce, ker ste bile v mislih z namiuser posted image , pa zahvala Sayuri, da vas je tako lepo obveščala o stanju mojih dveh žabicuser posted image ...

Erin, smo kar ok, Teja je še na antibiotiku, ker je poleg tega RSV-ja staknila potem še okužbo sečiluser posted image ...Taja je bila zelo bogauser posted image , dva dni je bila na kisiku, ker je ponoči naenkrat začela ful težko dihatuser posted image , meni se je pa rolalo zraven od skrbiuser posted image user posted image ...imamo pa zdaj probleme s Tajo, ker si je revica očitno zelo dobro zapomnila, kaj se je dogajalo v B, da joče takoj, ko jo položim vodoravno...čiščenje noska se ji je zamerilo 100/uro, dobesedno ponori, ko ji dam v nos fiziološko...sicer pa nič čudnega, če so ji tam aspirirali nos vsake 3 ureuser posted image ....
No, ampak zdaj smo končno doma, pa se malo v red spravljamo....se mi zdi, kot da gre vse od začetkauser posted image ...ponovno privajanje na samostojno spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , katastrofa, hranjenje nonstop ponočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....eh, bo že, samo, da se malce v red spravimouser posted image ...
Lep pozdravčekuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
23.2.2009 14:53:54   
Erin
sandra user posted image user posted image user posted image user posted image samo da je najhuje  mimo in se je vse dobro končalo...

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
23.2.2009 15:36:23   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Mislim da bova midva šla v kratkem..samo ne vem a špreha tudi v nemščini oz poje..vem da daje ene zvoke od sebe..no sicer pa..pravijo da se tujega jezika najlažje naučiš ko si mladuser posted image user posted image user posted image
ČE bomo šli ti sporočim in če bi ga imela ti ga lahko prinesem...in ČE boš prišla k meni na kafe ti ga bom dalauser posted image user posted image aja, pa FREDIJA imajo tut!user posted image imajo pa na isto "sceno" kot je Fredi tudi levčka, no upam da ga imajo ker je toysRus vsepovsod po svetu to sem pa našla na ameriškem trgu user posted image

Nikon80 je "težak" kar nekaj novcev...

http://www.mimovrste.com/katalog/product.php?product_id=1730039326 plus objektivi...

Midva tudi šparava zanj ali D60... bomo videli...

Pa ti si user posted image .Če bosta res šla v kratkem, bom ful vesela imela bi pa raje levčka. Pa še velik vzrok bom imela, da pridem končno do vaju!!!!user posted image user posted image user posted image

Tale Nikon pa res ima ceno..., čeprav je tudi najina Minolta bila 6let nazaj 120.000 takratnih sit.
No bomo videli kaj bomo.

Sandra lepo da ste doma! Poštimajte se!!!!

Greva ven, samo tako mi brez problemov zaspančkauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
23.2.2009 15:50:40   
suzana73
dan

sandra sam da ste doma!!!
vem kako je bit tam not zaprt.kje pa ste to bile?jst sem bla s tamalima na infekcijski in tam sploh ne aspirirajo več,ker ni ravno zdravo?!smo sam ful fiziološke pa vodne inhalacije mel.smo bli pa brez zdravil,ker za RSV itak ni zdravila.zdej k sm bla z Gajo pa smo imeli sam vpreveč vdihov na minuto,pa mal vročino povečano,drugo pa je bo O.K..hvala bogu 
sem pa bla lani na pediatriji in tam so aspiriral prav z užitkom se mi zdi.pa smo pol tam fasale še vse drugo kar je možno.no smo preživel.
pa boga Teja.a še vnetje fasala?hudo!!

naty tud vam želim čimprejšnje okrevanje,pa da tud Nejc hitr pride domov.

kar se kopanja dečkov tiče vam ne morem nič pomagat,saj moja dva fanta sta že velika in takrat je bil čist drug način pri negi telesa in pa lulčka seveda tud.

dopust!!! mi ga bomo mel doma na strehi,saj bomo letos zamenjali kompleten cimper,podilali,dali folijo in pa strešnike nove itak tud.tko da bomo pol lahko počas še gor sobe rihtal za naše otroke!

no si bomo prvoščili kak dan ob norju lih tok da otroke mal peleš na izlet.ne mormo kr skoz bit doma ,a me?

pa še mal komentarja glede porodniške:mene kr po želodcu začne šravfat sam da se spomnem,da bo treba it spet nazaj na šiht.pa sej sam šiht je O.K.,sam kaj k ni nobenga dnara.sem mal razmišlala o 4-urnem delavniku,sam je človek pol spet pr dnaru prkrajšan.sploh v teh časih k je vsak dinar-evro dobrodošel.
dopust pa sm jst skoristla že pred porodniško,pa še to sam en del k mi niso tli vse priznat,ker sem šla iz porodniške takoj po treh mesecih na bolniško in pol na porodniško.upam pa,da mi bojo zdej k se vrnem ,to je 25.07.,dal kompletenga.

me pa zanima o kakih kroglicah in peskih al kar koli že to so,se mente?men je to neki novga!

na srečanje pa na žalost ne bomo pršli,pa čeprav bi ras prov rada spoznala,sam je mal predaleč.a boste kako srečanje nardile tud u lublani?tja pa bi pršla

luna 2008 jst bi tud tortico!! pa vsenajbolše za polletnico!!!

tejkaz-pridna Eva.maša Anja tud na kahlo noče jit več sedet.sploh ne vem kaj jo je pičlo pa en velik  user posted image zate,pa čeprav mal z zamudo

buhtlčk lepo da ste našli mucki nov dom.najbrž mu ne bo nič hudga,tko da tolaži se s tem.smo tud mi te dni oddali enga pasjega mladička pa se tolažim,da je šel k dobrim ljudem in da mu ne bo nič hudega.

zdej pa konc za zdej saj že mal preveč makladam..........................

sam še tole:  KOK SO LEPE TELE MAŠKARCE NA SLIKAH!!!

L.P. Suzana

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
23.2.2009 16:24:45   
anita goitan
recepti za prve obroke po 6m..mogoče so že bili objavljeni, no pa še 1x..poglejte

http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/knjiga_alergije/recepti.php#1

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
23.2.2009 16:46:59   
bella02
Hej!
Bom kratka, šibam za knjige.

Barbarinha, kaj je to sploh mogočeuser posted image user posted image user posted image ? Jao, kej se vse dogaja. Včasih si to videl le v filmu, zdaj pa ... Ne vem, kakšna mamica bo ta punca, začetek ni bil obetaven. Je pa res, da ne smemo obsojati ljudi, ker ne poznamo ozadja. Ampak vseeno sem kar zajela sapo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
7 mesecev
IVAN (cebrca)

6 mesecev
LANA (pingo80)
VID (Vilika)
NIKITA (majah)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi naše čestitke!

VSE maškarce so krasne!

Sandra, lepo je slišat, da ste doma. Želim vam, da se čimprej aklimatizirate

Služba me ne mori, ker je še nimamuser posted image , bo treba prej še veliko izpitov naredit (to pa ni več smešnouser posted image )

Nič, grem. Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1123
23.2.2009 16:50:54   
anita goitan
bella02 dejmo, zdržiuser posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
23.2.2009 16:57:09   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

recepti za prve obroke po 6m..mogoče so že bili objavljeni, no pa še 1x..poglejte

http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/knjiga_alergije/recepti.php#1

Jao, koliko receptov, v celem letu jih ne bom porabilauser posted image . Super, še nisem imelauser posted image
A tolk bom mogla jaz sedaj kuhatiuser posted image . Ja, se počasi navajamuser posted image

Bella, držimo pesti!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.