|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
21.2.2009 15:53:01   
matejchi
Krysia čestitke za poln album...user posted image
naš GH obrok spet uspel... riž, jabolko in mmmmmmarelica
zdaj šibam pa na sončeka.... brala bom pa ponoč..user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
21.2.2009 16:00:35   
matejchi
no očitno ne bom šla na sončka... se je skril, tamala pa na joški zaspala...user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
21.2.2009 16:15:03   
matejchi
čestitke.... za:
7 mesecev
URH - m@j@
user posted image
 &
6 mesecev
JAKA - Nejka23
user posted image
ROK - betty user posted image

čeprav ste nas zapustile... 

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
21.2.2009 18:18:21   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Zoja Miša, a ste kej bolš? Men pa tvoja barva las ni napačna ...

user posted image kako tolažilno se tole sliši... pa kako znano mi je... samo nadaljevanje bi bilo še boljše.... user posted image

mirena pa ni tak bavbav... je pa res kot pravi Erin 100 ludi, 200 jošk... enim paše enim ne, ene boli ene ne.. enim po M, enim prej.. ah kot da je nevem kakšna tehnika to... user posted image itak pa nobena stvar, ki gre v telo ali se dogaja v zvezi s telesom ni prijetna, razen ene, samo tiste ti pa tko ne nudi ginekolog, vsaj moj ne... (je ona).user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tejkaz, suzana73, naty, Zoja in vse brezvoljne in bolančkane..  user posted image

Jaz sem pa zaspaaaanaaa.....

RD RR

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
21.2.2009 19:06:20   
Vilika
Živ ziv!

Sam na hitro se javljam -  sem leteča..

Se odpravljamo jutri v pustno povorko na Ptuj in nas bo ena veliiiiiiika skupina - predstavljali bomo doooooooolgo gosenico. To bo še smeha, smo imeli eno kratko vajo prejšnjo soboto - se bomo vsi pohodili user posted image user posted image user posted image .

Če bo katera tam naj mi pomaha, jaz bom repek gosenice user posted image - ker sem kao najmanjša user posted image user posted image

Še ena fotka naše maškarce danes - slikano s telefonom...
user posted image

V glavnem, če se daneč več ne tipkamo, želim vsem lepo pustno nedeljo.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
21.2.2009 19:34:32   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Sandra mi je sporočila, da so končno doma. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SUPER!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
21.2.2009 19:41:27   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Cerkniško jezero:
user posted image  

O, poglej te njegove učke. Se utopiš notri, tko so modre user posted image

PA še res je...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

suzana - dobro oopraviteuser posted image user posted image user posted image

tejka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vedi da si super mamica in da bo tudi to obdobje minilo.. Vedno tako nesebično pomagaš vsem, jaz ti sicer ne znam pomagati, vendar verjamem da boš zmogla in najdla rešitev za vse, saj si zelo pridna, sposobna in pametna punca... glavo gor, možeka pa malo v ... brcni in naj ti pomaga... ti kar "zanor"...ma da ti pomaga, še posebej v takem primeru ko gre vse za nohte... zato jih pa mamo...user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
21.2.2009 19:48:59   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Mogoče sem malo preveč krivično do mojega napisala. Z otrokoma mi pomaga, kolikor je pač doma. Včeraj je bil recimo toliko da je skopal Jaša in Evi dal sirup in jo  nesel spat. Ampak tudiv stanovanju bi lahko kdaj kaj naredil. Moram se sprijazniti s tem, da ima pač eno odgovorno službo in včasih ga potrebujejo tudi do večera.

Vidiš, sem napisala potem pa odposlala namesto da bi najprej do konca prebrala..

No saj vidim da pa pomagauser posted image ..ampak mogoče bi pa le koristilo če bi tvoj vzel npr teden dni dopusta in bi skočili nekam na oddih, kake toplice..vsem bi pasalo....mogoče bi se pa Jašev ritem kaj spremenil..

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
21.2.2009 20:35:30   
Nejka23
Ojla punce!
Hvala za cestitke, ja, pa je nas Jakec star 6 mesecev...Joj, kako hitro,hitro cas bezi...Ko bi se le ustavil za kaksen dan...
Z gosto hrano ne pridemo nikamor,ampak res nikamor user posted image user posted image user posted image   Se je jaka odlocil,da se bo samo dojil in pika!!  No, pa mislim da pocasi bo pa ze skapiral al kako???? Lana je jedla brez problema, zelo kmalu smo imeli kar obroke brez dojenja...Jaka pa samo ven pljuva in se jezi, nic mu ni vsec...Ne doma pripravljena hrana, ne frutki, ne mlecna kasica,ne rizolino z mojim mlekom,,, NIC,in se enkrat NIC...
Kar tanga ne plesem zraven,ko mu skusam dat, sem oborozena z ropotuljami, sedaj se ust noce vec odpret,ko zlico zagleda...
No,pa sej bo... Enkrat ze, se tolazim, hihihih....

V torek ga bom malo nasemila, danes ga nisem nic, kerje nasa Lana nekaj prehlajena,pa ji iz ucke tece, pa sem rekla da ne bom tvegala in jo zunaj sprehajala, da se ne poslabsa stvar,pa da bo lahko v torek v vrtcu imelalepo pustovanje user posted image
Drugace pa smo po starem...Kolikor toliko zdravi, Jaka se veselo kotali, ce je pri volji se celo na rokice opira,dviga...skratka, zelo sem vesela, da se jke zacel kazat napredek...vsak dan bolj...
Sedaj pa vas grem se malo prebrat...Sem se mogla oglasit, da ne boste mislile da sem vas zapustila user posted image

Lepo nedeljo vam zelim, vsem ki ste bolni,pa skorajsnje okrevanje!!!
Pozdravcki!!!

Lp, Nejka

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
21.2.2009 20:36:40   
Nejka23
Betty - Roku vse naj naj za polovicko!!!! Pa smo skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Nejka

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
21.2.2009 20:49:46   
Nejka23
TejkaZ, glavo pokonci!
Zaenkrat ti posiljam en veeeeeeliiiik user posted image in upam, da si ze bolje...Vem, da ti ne bo nic koristilo,ampak moj Jaka tudi nic ne je, moj dragi mozek je cele dneve v sluzbi, zdej bodo spet predavanja na faksu in seveda  mu bodo studentje spet morili, da imamo se vikende unicene... Ce ti povem, da sem se za menjavo gum mogla sama poskrbet....user posted image user posted image user posted image   Pac dedci frdamani,kaj nej druzga recem...Vcasih so angeli,vcasih pa user posted image user posted image user posted image ...Sej smo me tudi...
In ja, mene Lana tudi cisto nic ne uboga....
In Jaka tudi ne puza,ne stoji (hm...kaj so to noge??? ) na rokice se opre na vsake kvatre in redno telovadiva...Sedaj se mi je zacel upirat,ampak na fizio je bil do sedaj vedno nasmejan in sodeluje...Seveda meni doma dela vse kontra...Moski pac,ni kej...
Sej bo bolje...Ja, pa samo doji se, da bi zacel jesti GH....ma ni sans!!!  Pa si zelim,da zacne,da bom lahko kdaj kam mrknila...
Sej bo!!! tudi jaz se tolazim s tem, in si govorim - samo da sta zdrava,kljub nocni galami itd...Je pa tezko in te cisto rzumem...
Samo povej mi,s kaksno pravico se dere nate na fizio??? Ti hodis tja zato, da ga pravilno in konkretno razgiba,ti pa doma delas tisto,kar obvladas...Veckrat po malem,pa je...Jst bi ji ze nazaj povedala,da sem zato tam, da mi pomaga,ne da se dere name...

Upam, da bos imela mirno noc,pa lepo nedeljo ti zelim!!!!
Nejka

Lp, Nejka

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
21.2.2009 21:31:18   
karmar
Živjo!
Jaz sem nazaj iz dopusta, imeli smo se super. Urša je dobila prvi zobek, jo je pa malo matralo, sem ji dala panadol baby, da je vsaj zaspala. Sem zmatrana, zato bom jutri napisala o tem apartmaju kjer smo bili , da ne boste šli ravno tja. Bilokateri drugi bi bil verjetno boljši. No, jutri kaj več. Lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
21.2.2009 22:00:33   
buhtlčk
Tejkaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čist sama nisi, smo me tukaj, pa če vsaj kaj kdaj pomaga....

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
21.2.2009 22:15:57   
buhtlčk
Sandra super.

Krysia jst pa od Roka očke skoz občudujem ane, vse mu najbolj paše :)

Suzana a zdaj pa vi

vse najboljše
URH - m@j@

JAKA - Nejka23

ROK - betty

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
21.2.2009 23:08:17   
kaja02
čer!!!

matejchi- iz žličke vsaj nekaj kapelj popije, lončka pa noče sploh ne odpre ust, pa mam doma že 3 različne, pa nisem rekla da je mirena bavbav, opisala sem sam svojo izkušnjo, ki pa  ni bila prijetna

sayuri- postopek pri mireni, hm, najprej sem šla tja po recept, so dostavl mireno kar direkt k G, potem pa se čakala na M , pa čakala, pa čakala, ko sem jo dobila je bil vikend, pa prazniki..., no sedaj nam je ratal, v glavnem, ko dobiš M sem poklicala G, in  čez 2 dni sem šla, ker mora biti maternični vrat odprt, kar pa je pri M.; bolel pa me je baje  zato bolj od pričakovanega, ker sem imela že kar nekaj gin.posegov in je tam spodaj vse bolj občutljivo; razlaga moje G, ki me je danes poklicalauser posted image

tejkaz- user posted image  

maja t- slikce so 1a, kok je Zara že velikauser posted image

čestitke.... za:
7 mesecev
URH - m@j@ user posted image
 &
6 mesecev
JAKA - Nejka23
user posted image
ROK - betty user posted image

uh prišla do konca, pa pol pozabla, vse prebrala, bolj mal komentirala, pa itak nobena ne bere

vse slikce so čudoviteuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
21.2.2009 23:50:46   
lana777
Kuku,

upam, da je bila lepa pustna sobota user posted image
Tule bolj mal maškarc gor - Vilikauser posted image  za žabico.

Morm pa poslat en veeeeeeelikuser posted image  Tejkaz - sej bo,
pa prov, da si dala iz sebe ...

Aja, če sva mi2 na seznamu za srečanje v Celju,
je ena napakica: našmu sončku je ime Lev.
Se pa veselim, da se srečamo ...

Mi smo pa dans sam probali bit zajček,
pa bomo v torek raje neki druzga ... bo mami zajc, no zajklauser posted image
user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
22.2.2009 8:40:52   
andrejaboris
user posted image

user posted image

Prvo malo slikc pol pa komentarji, ko bo čas.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
22.2.2009 8:52:16   
andrejaboris
JUtro pa eno kavico vam pošiljam. user posted image .

Tejkaz razumam kako se počutiš. Vsakemu kdaj poči in za to smo me tu, da te vsaj malo potolažimo. Jaz s user posted image nimam težav, doma vse naredi, z Lanom in Enejem se full ukvarja, ko pač lahko in je doma. KO ni v službi. Če pa ne bi pa bi se me naposlušal. user posted image Saj vem, da gre kdaj kdo komu kaj pomagat, ampak v tem primeru si ti na 1. mestu, ki potrebuješ pomoč. Pa Eve nima noben za vzet in jo malo čuvat? Saj bo Tejkaz. Mislim na tebe in upam, da bo M. kmalu mimo in boš vidla, da bo tuu razpoloženje kmalu bolše. user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem pa pozabla, kaj sem še komu hotla napisat. Ah ta ponosečniška skleroza.user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
22.2.2009 9:08:53   
anita goitan
jutroouser posted image

včer šli na Dolenjsko v Zagradec po moko-en mlin ob Krki..pa mal te Krkine brzice pogledat, Zoja v nahrbtniku uživala, tud zakinkala jauser posted image , potem pa v Žužemberk pa na konc h Kuklju na kosilo-mnjami, priporočamuser posted image

Zdej oba spita, jaz ne moremuser posted image

bazen, smo brez neoprenk bli v petek, so jih dalai v remontuser posted image

moja dva

user posted image

Zoja v elementu na blazini

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1044
22.2.2009 9:43:49   
andrejaboris
JOj Anita ne delaj luštov. user posted image user posted image Kak bi jaz plavala.

Naš mali Enej pa pije iz kozarca. Iz flaše pa noče. Kje je zdaj tu logika. user posted image

Jaz pa imam juti izpit in upam, da mi rata. NIsem se kaj dosti učila, dans sem sama z malima. Ah saj bo. Enkrat že. Upanje umre zadnje.

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
22.2.2009 9:45:21   
anita goitan
andrejaboris uspelo ti bo, ti moreuser posted image

Tud Zoja zna pit s kozarčka, v un štamprle za borovničke ji kar dam
Moja2 še kr spita..pišuka pa sem se tud jaz zravn ulegla..ma ni šans,ne morem zaspat

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1046
22.2.2009 9:48:03   
tinka14
vilika, andrejab., žabe zmagujejouser posted image user posted image !!!
user posted image

mi mamo ju3 1/2 leta ---> torej danes je torta, sva jo včeri pacala z user posted image do polnoči (namest da bi pustovala...user posted image ). slikce sledijo!

lepo nedeljo vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1047
22.2.2009 9:59:18   
anita goitan
user posted image za žabeuser posted image

Zoja je maškura brez da jo našemiva..hm kaj če bi jo dns v zaspankouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse lepo nedeljo, pa veliko maškuser posted image cuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 22.2.2009 10:00:42 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
22.2.2009 15:19:47   
matejchi
anita a ni to ironija... spijo takrat, ko ne bi "smeli".. takrat, ko so očiji doma... lumpiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
kvak-kvak

7 mesecev
IVAN (cebrca)

6 mesecev
LANA (pingo80)
VID (Vilika)
NIKITA (majah)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 1049
22.2.2009 15:43:16   
kaja02

7 mesecev
IVAN (cebrca)

6 mesecev
LANA (pingo80)
VID (Vilika)
NIKITA (majah)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image še od mene

sem sama doma, no ja skoraj, Leja spi, ati in Kaja se pa drsata, bi se jaz tud šla user posted image , pa mi je danes mami odpovedala, jo nekaj trebuh boli, upam, da ni kaka trebušna viroza, ker si ne želim, da bi jo še mi pokasiral, mogoče pa je preveč krofov naskrivaj pojedlauser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.