Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:35:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla joj jaz ne vem več kaj je s tem mojim otrokom. čez dan ni spala paktično nič in še sedaj ne in ne it spat. sedaj dremlje mojemu na rokah, samo se bojim da ne bo dolgo trajalo sem vam pa pozabila povedat, da sva bile danes pokonci praktično od 3h zjutraj . do 8ih zjutraj je zadremala ene 3 po 15 minut na mojih rokah ko sva se preselili v dnevno sobo, čez dan pa je spala 2x v avtu po dobre pol ure, ..... Verjetno je preutrujena revica ali pa jo povrhu še kaj boli. A si probala s čim proti bolečinam?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:35:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla joj jaz ne vem več kaj je s tem mojim otrokom. čez dan ni spala paktično nič in še sedaj ne in ne it spat. sedaj dremlje mojemu na rokah, samo se bojim da ne bo dolgo trajalo sem vam pa pozabila povedat, da sva bile danes pokonci praktično od 3h zjutraj . do 8ih zjutraj je zadremala ene 3 po 15 minut na mojih rokah ko sva se preselili v dnevno sobo, čez dan pa je spala 2x v avtu po dobre pol ure, ..... A dava Manco in Gregija skupaj spat, da se bosta ponoči lahko pogovarjala? Pri nas je bila namreč že 4 noč praktično brez spanja... 2x je spravil skupaj po pol ure, drugače pa nonstop zbujanje, vmes vpitje,... Čez dan je pa spal standardnih 2x po pol ure.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:35:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer Evo mi smo se pa danes malce potepali, nas je brat opd mojega lubija povabil na kosilo, ker je praznoval 23 let Popolan pa smo imeli obiske. Mi je mami od moje kolegice zrihtala nekaj materiala za poročna vabila, tako da sedaj samo še nekaj dodatkov kupim in jih lahko začnem počasi izdelovati O fajn . Upam, da dobimo na vpogled, ko bodo končana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:35:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo, naša je omagala in je v svoji postelji. sedaj pa čakam da se obrne na trebuh in začne ritati po postelji grem gledat če se ni že obrnila me je slišala HB in upam, da je ne vidim in ne slišim pred 6uro zjutraj je vrajt, pobožne zelje
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:35:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer da vam povem da sem preživela in HB da je dneva konec in da oba spita . sedaj sem se pa ene 30min. zafrkava z internetom tako da sm klicala operaterja in čist popenila , zdej sem pa spet na vezi upam, da si ga nekam poslala skor sem se mal zadrževala, da ne bi posumil da sem kaka đankica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:35:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer da vam povem da sem preživela in HB da je dneva konec in da oba spita . sedaj sem se pa ene 30min. zafrkava z internetom tako da sm klicala operaterja in čist popenila , zdej sem pa spet na vezi A ti je vsaj znal pomagat ali si se morala sama znajt? men ponavadi reče, da naj ga za 10minut iz štroma sklopim. in ko slišim ta stavek kar smo bili en teden v čatežu, pridemo domov in net ne dela, model mi pa reče da naj ga ven iz štroma izklučim za 10 minut. veš a sem čist pop**** ker računalnik 7 dni štroma videl ni od blizu To pa je rezultat tega, da dajo na telefon "navadne" ljudi, ki so opravili hiter tečaj, tehnika pa kličejo samo v sili.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:35:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Za vse internetne operaterje:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:35:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer da vam povem da sem preživela in HB da je dneva konec in da oba spita . sedaj sem se pa ene 30min. zafrkava z internetom tako da sm klicala operaterja in čist popenila , zdej sem pa spet na vezi o lepo si se vrnila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:35:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Kje je pa šefica??? Al sem jaz kaj spregledala Danes je ni bilo. Malo je pozno, da bi ji SMS poslala. Bomo videli kako bo jutri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:36:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer Evo mi smo se pa danes malce potepali, nas je brat opd mojega lubija povabil na kosilo, ker je praznoval 23 let Popolan pa smo imeli obiske. Mi je mami od moje kolegice zrihtala nekaj materiala za poročna vabila, tako da sedaj samo še nekaj dodatkov kupim in jih lahko začnem počasi izdelovati O fajn . Upam, da dobimo na vpogled, ko bodo končana seveda
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:36:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo, naša je omagala in je v svoji postelji. sedaj pa čakam da se obrne na trebuh in začne ritati po postelji grem gledat če se ni že obrnila me je slišala HB in upam, da je ne vidim in ne slišim pred 6uro zjutraj je vrajt, pobožne zelje a se začnem spat dret, sam pol jo bom zbudila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:36:20
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Za vse internetne operaterje:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:36:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ohoj! Da se na hitro malo javim ter prpopam obljubljene slikce od mojga gepardka Na karnevalu se je Vidku dopadel tudi kuža med gledalci: Na poti proti avtu: V avtu proti domu: In moj gepardek brez kostumčka, nasmešek: Tko, zdej grem gledat pa "A si ti tud not padu?" Jojjjjjjjjj kako luštkana maškarca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:36:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ohoj! Da se na hitro malo javim ter prpopam obljubljene slikce od mojga gepardka Na karnevalu se je Vidku dopadel tudi kuža med gledalci: Na poti proti avtu: V avtu proti domu: In moj gepardek brez kostumčka, nasmešek: Tko, zdej grem gledat pa "A si ti tud not padu?"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:36:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no zdej grem pa mojo čebelo skopat in dat spat dobro čofotajte Naša dva že spita,grem pa jaz počasi čofotat opala nova slkica v avatarju luštna slikica v avatarju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:36:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kako sta se zdaj odločila glede ploščic? Mene ful firbec, ker si zadnjič omenjala neko zadevo, ki se da čez to neki čez še iščeva, dobi se pa baje pri mizarju, slišala sem da tudi v svei, bauhausu, ...... taka plošča, ki se da na steno namesto ploščic, al pa da se stare zakrije. midva bova mal poklicala kakšnega mizarja pa v bauhaus šla pogledat imajo pa baje vse možne barve, lahko jo imaš v barvi pulta ali pa po želji................., jaz se celo bolj nagibam k tej rešitvi sej sem se z očetom pogovarjala in on pravi, da je možno ko bomo ploščice dol dajali da še mal stene oz. ometa potegnemo dol ker je to še vse frišno polepljeno in baje se ploščice ful držijo stene. pol bi bilo treba izravnavalno maso gor dat pa potem ploščice lepit tako da res upam da najdemva kakšno alternativo ploščicam Me res zanima, kako to izgleda Hja, pri menjavi ploščic je vedno tako, da ne moreš jih "na gladko" dobiti dol. Vedno je treba potem izravnat steno, da lahko nove lepo in kvalitetno položiš. Koliko kvadratov ploščic pa je na steni? uh v to se jaz ne razumem na eni strani imava 280cmx 60cm višina, na drugi pa 120x60
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:37:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi Kje je pa šefica??? Al sem jaz kaj spregledala Danes je ni bilo. Malo je pozno, da bi ji SMS poslala. Bomo videli kako bo jutri. upam, da je vse uredu in da ji Alja ni potegnila do konca živca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:37:25
|
|
|
|
špelin@
|
barbaw, kakšen žanr je ta Baby mama?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:37:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku iz gozda odmeva...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:37:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kako sta se zdaj odločila glede ploščic? Mene ful firbec, ker si zadnjič omenjala neko zadevo, ki se da čez to neki čez še iščeva, dobi se pa baje pri mizarju, slišala sem da tudi v svei, bauhausu, ...... taka plošča, ki se da na steno namesto ploščic, al pa da se stare zakrije. midva bova mal poklicala kakšnega mizarja pa v bauhaus šla pogledat imajo pa baje vse možne barve, lahko jo imaš v barvi pulta ali pa po želji................., jaz se celo bolj nagibam k tej rešitvi sej sem se z očetom pogovarjala in on pravi, da je možno ko bomo ploščice dol dajali da še mal stene oz. ometa potegnemo dol ker je to še vse frišno polepljeno in baje se ploščice ful držijo stene. pol bi bilo treba izravnavalno maso gor dat pa potem ploščice lepit tako da res upam da najdemva kakšno alternativo ploščicam Me res zanima, kako to izgleda Hja, pri menjavi ploščic je vedno tako, da ne moreš jih "na gladko" dobiti dol. Vedno je treba potem izravnat steno, da lahko nove lepo in kvalitetno položiš. Koliko kvadratov ploščic pa je na steni? Jaz vem kako to zgleda. Moja tašča ima za moj okus tako tako, kolegica pa ima ful dobro. Ima v isti bravi kot pult.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:38:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no zdej grem pa mojo čebelo skopat in dat spat dobro čofotajte Naša dva že spita,grem pa jaz počasi čofotat opala nova slkica v avatarju luštna slikica v avatarju se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:38:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo, naša je omagala in je v svoji postelji. sedaj pa čakam da se obrne na trebuh in začne ritati po postelji grem gledat če se ni že obrnila me je slišala HB in upam, da je ne vidim in ne slišim pred 6uro zjutraj je vrajt, pobožne zelje a se začnem spat dret, sam pol jo bom zbudila bože ne daj pusti lava dok spava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:38:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, kakšen žanr je ta Baby mama? drama o ženski, ki je iskala nadomestno mamo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:38:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kako sta se zdaj odločila glede ploščic? Mene ful firbec, ker si zadnjič omenjala neko zadevo, ki se da čez to neki čez še iščeva, dobi se pa baje pri mizarju, slišala sem da tudi v svei, bauhausu, ...... taka plošča, ki se da na steno namesto ploščic, al pa da se stare zakrije. midva bova mal poklicala kakšnega mizarja pa v bauhaus šla pogledat imajo pa baje vse možne barve, lahko jo imaš v barvi pulta ali pa po želji................., jaz se celo bolj nagibam k tej rešitvi sej sem se z očetom pogovarjala in on pravi, da je možno ko bomo ploščice dol dajali da še mal stene oz. ometa potegnemo dol ker je to še vse frišno polepljeno in baje se ploščice ful držijo stene. pol bi bilo treba izravnavalno maso gor dat pa potem ploščice lepit tako da res upam da najdemva kakšno alternativo ploščicam Me res zanima, kako to izgleda Hja, pri menjavi ploščic je vedno tako, da ne moreš jih "na gladko" dobiti dol. Vedno je treba potem izravnat steno, da lahko nove lepo in kvalitetno položiš. Koliko kvadratov ploščic pa je na steni? uh v to se jaz ne razumem na eni strani imava 280cmx 60cm višina, na drugi pa 120x60 Uf, res kar veliko, da bi menjali
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?