Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:38:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ohoj! Da se na hitro malo javim ter prpopam obljubljene slikce od mojga gepardka Na karnevalu se je Vidku dopadel tudi kuža med gledalci: Na poti proti avtu: V avtu proti domu: In moj gepardek brez kostumčka, nasmešek: Tko, zdej grem gledat pa "A si ti tud not padu?"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:39:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla joj jaz ne vem več kaj je s tem mojim otrokom. čez dan ni spala paktično nič in še sedaj ne in ne it spat. sedaj dremlje mojemu na rokah, samo se bojim da ne bo dolgo trajalo sem vam pa pozabila povedat, da sva bile danes pokonci praktično od 3h zjutraj . do 8ih zjutraj je zadremala ene 3 po 15 minut na mojih rokah ko sva se preselili v dnevno sobo, čez dan pa je spala 2x v avtu po dobre pol ure, ..... Ohjej, upam, da bo omagala in lepo spala vsaj do šestih, če že ne sedmih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:39:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi Kje je pa šefica??? Al sem jaz kaj spregledala Danes je ni bilo. Malo je pozno, da bi ji SMS poslala. Bomo videli kako bo jutri. upam, da je vse uredu in da ji Alja ni potegnila do konca živca držimo pesti, da je vse vredu
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:39:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kako sta se zdaj odločila glede ploščic? Mene ful firbec, ker si zadnjič omenjala neko zadevo, ki se da čez to neki čez še iščeva, dobi se pa baje pri mizarju, slišala sem da tudi v svei, bauhausu, ...... taka plošča, ki se da na steno namesto ploščic, al pa da se stare zakrije. midva bova mal poklicala kakšnega mizarja pa v bauhaus šla pogledat imajo pa baje vse možne barve, lahko jo imaš v barvi pulta ali pa po želji................., jaz se celo bolj nagibam k tej rešitvi sej sem se z očetom pogovarjala in on pravi, da je možno ko bomo ploščice dol dajali da še mal stene oz. ometa potegnemo dol ker je to še vse frišno polepljeno in baje se ploščice ful držijo stene. pol bi bilo treba izravnavalno maso gor dat pa potem ploščice lepit tako da res upam da najdemva kakšno alternativo ploščicam Me res zanima, kako to izgleda Hja, pri menjavi ploščic je vedno tako, da ne moreš jih "na gladko" dobiti dol. Vedno je treba potem izravnat steno, da lahko nove lepo in kvalitetno položiš. Koliko kvadratov ploščic pa je na steni? Jaz vem kako to zgleda. Moja tašča ima za moj okus tako tako, kolegica pa ima ful dobro. Ima v isti bravi kot pult. kje sta pa dobili to, a zraven kuhinje al sta posebej naročili. jaz bi imela v barvi pulta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:40:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A dava Manco in Gregija skupaj spat, da se bosta ponoči lahko pogovarjala? Pri nas je bila namreč že 4 noč praktično brez spanja... 2x je spravil skupaj po pol ure, drugače pa nonstop zbujanje, vmes vpitje,... Čez dan je pa spal standardnih 2x po pol ure. Eh tudi vi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:40:14
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo, naša je omagala in je v svoji postelji. sedaj pa čakam da se obrne na trebuh in začne ritati po postelji grem gledat če se ni že obrnila me je slišala HB in upam, da je ne vidim in ne slišim pred 6uro zjutraj je vrajt, pobožne zelje a se začnem spat dret, sam pol jo bom zbudila bože ne daj pusti lava dok spava po pa ppššššš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:41:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Za vse internetne operaterje:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:41:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kako sta se zdaj odločila glede ploščic? Mene ful firbec, ker si zadnjič omenjala neko zadevo, ki se da čez to neki čez še iščeva, dobi se pa baje pri mizarju, slišala sem da tudi v svei, bauhausu, ...... taka plošča, ki se da na steno namesto ploščic, al pa da se stare zakrije. midva bova mal poklicala kakšnega mizarja pa v bauhaus šla pogledat imajo pa baje vse možne barve, lahko jo imaš v barvi pulta ali pa po želji................., jaz se celo bolj nagibam k tej rešitvi sej sem se z očetom pogovarjala in on pravi, da je možno ko bomo ploščice dol dajali da še mal stene oz. ometa potegnemo dol ker je to še vse frišno polepljeno in baje se ploščice ful držijo stene. pol bi bilo treba izravnavalno maso gor dat pa potem ploščice lepit tako da res upam da najdemva kakšno alternativo ploščicam Me res zanima, kako to izgleda Hja, pri menjavi ploščic je vedno tako, da ne moreš jih "na gladko" dobiti dol. Vedno je treba potem izravnat steno, da lahko nove lepo in kvalitetno položiš. Koliko kvadratov ploščic pa je na steni? Jaz vem kako to zgleda. Moja tašča ima za moj okus tako tako, kolegica pa ima ful dobro. Ima v isti bravi kot pult. Iz katere snovi pa je to?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:41:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, kakšen žanr je ta Baby mama? drama o ženski, ki je iskala nadomestno mamo Grem pogledat, če se da dobit dol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:42:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, kakšen žanr je ta Baby mama? drama o ženski, ki je iskala nadomestno mamo Grem pogledat, če se da dobit dol
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:43:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla joj jaz ne vem več kaj je s tem mojim otrokom. čez dan ni spala paktično nič in še sedaj ne in ne it spat. sedaj dremlje mojemu na rokah, samo se bojim da ne bo dolgo trajalo sem vam pa pozabila povedat, da sva bile danes pokonci praktično od 3h zjutraj . do 8ih zjutraj je zadremala ene 3 po 15 minut na mojih rokah ko sva se preselili v dnevno sobo, čez dan pa je spala 2x v avtu po dobre pol ure, ..... Verjetno je preutrujena revica ali pa jo povrhu še kaj boli. A si probala s čim proti bolečinam? najbrž je res preutrujena. nisem ji nič dala proti bolečinam. bom ponoči če po treba, jo pa ful naprenja in se na čase ful matra da lahko prdne
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:43:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, glede Marks&Spencer pojma nimam. In kaj greš gledat na TV? Še ne vem. Moj še nekaj dela na rač. Včeraj sva gledala Baby mama pa mi je bil všeč film. Kaj pa je to za filma? Kdo igra? Jaz sem pa danes končno dočakala film Sex in the City in mi je bil full dober
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:43:43
|
|
|
|
mafi
|
Tally: a je šel tvoj v nočno???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:43:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kako sta se zdaj odločila glede ploščic? Mene ful firbec, ker si zadnjič omenjala neko zadevo, ki se da čez to neki čez še iščeva, dobi se pa baje pri mizarju, slišala sem da tudi v svei, bauhausu, ...... taka plošča, ki se da na steno namesto ploščic, al pa da se stare zakrije. midva bova mal poklicala kakšnega mizarja pa v bauhaus šla pogledat imajo pa baje vse možne barve, lahko jo imaš v barvi pulta ali pa po želji................., jaz se celo bolj nagibam k tej rešitvi sej sem se z očetom pogovarjala in on pravi, da je možno ko bomo ploščice dol dajali da še mal stene oz. ometa potegnemo dol ker je to še vse frišno polepljeno in baje se ploščice ful držijo stene. pol bi bilo treba izravnavalno maso gor dat pa potem ploščice lepit tako da res upam da najdemva kakšno alternativo ploščicam Me res zanima, kako to izgleda Hja, pri menjavi ploščic je vedno tako, da ne moreš jih "na gladko" dobiti dol. Vedno je treba potem izravnat steno, da lahko nove lepo in kvalitetno položiš. Koliko kvadratov ploščic pa je na steni? Jaz vem kako to zgleda. Moja tašča ima za moj okus tako tako, kolegica pa ima ful dobro. Ima v isti bravi kot pult. Iz katere snovi pa je to? jaz sem v eni trgovini gledala in mi je bilo na otip kot laminat , sam ne vem če je to res laminat. barbaw?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:44:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, glede Marks&Spencer pojma nimam. In kaj greš gledat na TV? Še ne vem. Moj še nekaj dela na rač. Včeraj sva gledala Baby mama pa mi je bil všeč film. Kaj pa je to za filma? Kdo igra? Jaz sem pa danes končno dočakala film Sex in the City in mi je bil full dober
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:44:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: a je šel tvoj v nočno??? ne pride čez 15min domov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:45:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: a je šel tvoj v nočno??? ne pride čez 15min domov pol pa hitro še kaj nakucaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:45:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč punce moje jaz grem v posteljo. Vsem skupaj pa želim še prijeten čvek naprej in mirno noč NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:45:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi Kje je pa šefica??? Al sem jaz kaj spregledala Danes je ni bilo. Malo je pozno, da bi ji SMS poslala. Bomo videli kako bo jutri. Upam, da so OK in da niso kaj zboleli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:46:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč punce moje jaz grem v posteljo. Vsem skupaj pa želim še prijeten čvek naprej in mirno noč NOČKO nočko tudi vam in da bo čimbolj mirna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:46:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč punce moje jaz grem v posteljo. Vsem skupaj pa želim še prijeten čvek naprej in mirno noč NOČKO nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:46:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kako sta se zdaj odločila glede ploščic? Mene ful firbec, ker si zadnjič omenjala neko zadevo, ki se da čez to neki čez še iščeva, dobi se pa baje pri mizarju, slišala sem da tudi v svei, bauhausu, ...... taka plošča, ki se da na steno namesto ploščic, al pa da se stare zakrije. midva bova mal poklicala kakšnega mizarja pa v bauhaus šla pogledat imajo pa baje vse možne barve, lahko jo imaš v barvi pulta ali pa po želji................., jaz se celo bolj nagibam k tej rešitvi sej sem se z očetom pogovarjala in on pravi, da je možno ko bomo ploščice dol dajali da še mal stene oz. ometa potegnemo dol ker je to še vse frišno polepljeno in baje se ploščice ful držijo stene. pol bi bilo treba izravnavalno maso gor dat pa potem ploščice lepit tako da res upam da najdemva kakšno alternativo ploščicam Me res zanima, kako to izgleda Hja, pri menjavi ploščic je vedno tako, da ne moreš jih "na gladko" dobiti dol. Vedno je treba potem izravnat steno, da lahko nove lepo in kvalitetno položiš. Koliko kvadratov ploščic pa je na steni? Jaz vem kako to zgleda. Moja tašča ima za moj okus tako tako, kolegica pa ima ful dobro. Ima v isti bravi kot pult. Mi imamo tudi tole ploščo gor in sicer v barvi pulta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:47:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: a je šel tvoj v nočno??? ne pride čez 15min domov pol pa hitro še kaj nakucaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:47:24
|
|
|
|
špelin@
|
Evo, film že šiba dol Anitka, jaz imam Sex in the city še za pogledat, ampak zadnjič nisem bila pri volji za ta hec, sva se z spravila nad akcijsko znanstveno fantastiko tally in barbaw: če bosta kje na netu našli link do te zadeve za na steno, mi dajta klik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:47:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kako sta se zdaj odločila glede ploščic? Mene ful firbec, ker si zadnjič omenjala neko zadevo, ki se da čez to neki čez še iščeva, dobi se pa baje pri mizarju, slišala sem da tudi v svei, bauhausu, ...... taka plošča, ki se da na steno namesto ploščic, al pa da se stare zakrije. midva bova mal poklicala kakšnega mizarja pa v bauhaus šla pogledat imajo pa baje vse možne barve, lahko jo imaš v barvi pulta ali pa po želji................., jaz se celo bolj nagibam k tej rešitvi sej sem se z očetom pogovarjala in on pravi, da je možno ko bomo ploščice dol dajali da še mal stene oz. ometa potegnemo dol ker je to še vse frišno polepljeno in baje se ploščice ful držijo stene. pol bi bilo treba izravnavalno maso gor dat pa potem ploščice lepit tako da res upam da najdemva kakšno alternativo ploščicam Me res zanima, kako to izgleda Hja, pri menjavi ploščic je vedno tako, da ne moreš jih "na gladko" dobiti dol. Vedno je treba potem izravnat steno, da lahko nove lepo in kvalitetno položiš. Koliko kvadratov ploščic pa je na steni? Jaz vem kako to zgleda. Moja tašča ima za moj okus tako tako, kolegica pa ima ful dobro. Ima v isti bravi kot pult. Mi imamo tudi tole ploščo gor in sicer v barvi pulta. a dobr zgleda???
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?