Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:27:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer da vam povem da sem preživela in HB da je dneva konec in da oba spita . sedaj sem se pa ene 30min. zafrkava z internetom tako da sm klicala operaterja in čist popenila , zdej sem pa spet na vezi A ti je vsaj znal pomagat ali si se morala sama znajt? men ponavadi reče, da naj ga za 10minut iz štroma sklopim. in ko slišim ta stavek kar Zate vemo, da jih še posebej obožuješ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:27:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla joj jaz ne vem več kaj je s tem mojim otrokom. čez dan ni spala paktično nič in še sedaj ne in ne it spat. sedaj dremlje mojemu na rokah, samo se bojim da ne bo dolgo trajalo sem vam pa pozabila povedat, da sva bile danes pokonci praktično od 3h zjutraj . do 8ih zjutraj je zadremala ene 3 po 15 minut na mojih rokah ko sva se preselili v dnevno sobo, čez dan pa je spala 2x v avtu po dobre pol ure, ..... joj ti maš pa tud celo zmešnjavo, ne vem kaj jih piči ker pri meni je bila tudi podobna situacija, ne spat ampak ga je vsaj sedaj zmanjkal za neki časa upam, da ti čim dalj spi
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:28:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Za vse internetne operaterje:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:29:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla joj jaz ne vem več kaj je s tem mojim otrokom. čez dan ni spala paktično nič in še sedaj ne in ne it spat. sedaj dremlje mojemu na rokah, samo se bojim da ne bo dolgo trajalo sem vam pa pozabila povedat, da sva bile danes pokonci praktično od 3h zjutraj . do 8ih zjutraj je zadremala ene 3 po 15 minut na mojih rokah ko sva se preselili v dnevno sobo, čez dan pa je spala 2x v avtu po dobre pol ure, ..... joj ti maš pa tud celo zmešnjavo, ne vem kaj jih piči ker pri meni je bila tudi podobna situacija, ne spat ampak ga je vsaj sedaj zmanjkal za neki časa upam, da ti čim dalj spi MAANNNCCCCCCCAAAAAAA SSSSSPPAAAATTTTT in da tu spi celo nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:29:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla joj jaz ne vem več kaj je s tem mojim otrokom. čez dan ni spala paktično nič in še sedaj ne in ne it spat. sedaj dremlje mojemu na rokah, samo se bojim da ne bo dolgo trajalo sem vam pa pozabila povedat, da sva bile danes pokonci praktično od 3h zjutraj . do 8ih zjutraj je zadremala ene 3 po 15 minut na mojih rokah ko sva se preselili v dnevno sobo, čez dan pa je spala 2x v avtu po dobre pol ure, ..... A dava Manco in Gregija skupaj spat, da se bosta ponoči lahko pogovarjala? Pri nas je bila namreč že 4 noč praktično brez spanja... 2x je spravil skupaj po pol ure, drugače pa nonstop zbujanje, vmes vpitje,... Čez dan je pa spal standardnih 2x po pol ure. ja po mojem bo najbolje, da jih res dava skup spat, pol nej pa po svoje rovarita in delata kar hočeta, se bova midve vsej en dan normalno naspale. se mi zdi, da sploh ne vem večp kaj je to naromalno spanje zadnje dni. joj joj Gregi, ti boš moral pa tudi mamici malce pustiti da se bo naspala, ker drugače bo pregorela en dan. nocoj moraš pridno pančat!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:29:59
|
|
|
|
mafi
|
Kje je pa šefica??? Al sem jaz kaj spregledala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:30:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Za vse internetne operaterje:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:30:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Kje je pa šefica??? Al sem jaz kaj spregledala em em , pojma nimam VD je šla TV gledat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:30:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla joj jaz ne vem več kaj je s tem mojim otrokom. čez dan ni spala paktično nič in še sedaj ne in ne it spat. sedaj dremlje mojemu na rokah, samo se bojim da ne bo dolgo trajalo sem vam pa pozabila povedat, da sva bile danes pokonci praktično od 3h zjutraj . do 8ih zjutraj je zadremala ene 3 po 15 minut na mojih rokah ko sva se preselili v dnevno sobo, čez dan pa je spala 2x v avtu po dobre pol ure, ..... A dava Manco in Gregija skupaj spat, da se bosta ponoči lahko pogovarjala? Pri nas je bila namreč že 4 noč praktično brez spanja... 2x je spravil skupaj po pol ure, drugače pa nonstop zbujanje, vmes vpitje,... Čez dan je pa spal standardnih 2x po pol ure.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:30:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Vidim,da je danes malo bolj lenobno tukaj. No,saj mi smo tudi Čisto nedeljsko,le sedajle sva z Nejcem generalno pospravila njegovo sobo,pa eno omaro ven vrgla,sedaj ima pa prostora,da bi lahko plesal. Imam pa eno :Do kdaj boste imele svoje v kinderpetu? Imaš luštkan avatar . za pospravljeno sobo. Gal bo v kinderpetu lahko kar nekaj časa - imamo tole večjo (140x70), pa tisti dve palici se data ven vzet, kasneje pa se lahko predela v posteljo brez ograjic.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:31:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Mi smo nazaj iz karnevala, bilo je super, Vid je užival. Enkrat ob priliki bom prpopala par slikc še od mojga gepardka Lepo da ste uživali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:31:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kako sta se zdaj odločila glede ploščic? Mene ful firbec, ker si zadnjič omenjala neko zadevo, ki se da čez to neki čez še iščeva, dobi se pa baje pri mizarju, slišala sem da tudi v svei, bauhausu, ...... taka plošča, ki se da na steno namesto ploščic, al pa da se stare zakrije. midva bova mal poklicala kakšnega mizarja pa v bauhaus šla pogledat imajo pa baje vse možne barve, lahko jo imaš v barvi pulta ali pa po želji................., jaz se celo bolj nagibam k tej rešitvi sej sem se z očetom pogovarjala in on pravi, da je možno ko bomo ploščice dol dajali da še mal stene oz. ometa potegnemo dol ker je to še vse frišno polepljeno in baje se ploščice ful držijo stene. pol bi bilo treba izravnavalno maso gor dat pa potem ploščice lepit tako da res upam da najdemva kakšno alternativo ploščicam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:31:47
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi Kje je pa šefica??? Al sem jaz kaj spregledala em em , pojma nimam VD je šla TV gledat ja barbaw, kaj pa Estrella???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:31:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
evo, naša je omagala in je v svoji postelji. sedaj pa čakam da se obrne na trebuh in začne ritati po postelji grem gledat če se ni že obrnila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:32:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo, naša je omagala in je v svoji postelji. sedaj pa čakam da se obrne na trebuh in začne ritati po postelji grem gledat če se ni že obrnila me je slišala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:32:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku a si še tu? jaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:32:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jutro!!! PRI NAS SNEŽIIIII ja kričim, to bo Hijenca . Sicer res komaj čakam, da ne bo vetra in bomo lahko več zunaj, ampak tale snegec me ne moti. Ga je že napadlo 2-3 cm. Je že vse prekrilo. Pri nas pa tako na momente miceno prši sneg... Upam, da kaj hujšega ne bo... Pri nas še kar snežiiiiiiiiiiiiiiii - fuj, bljek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:33:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla joj jaz ne vem več kaj je s tem mojim otrokom. čez dan ni spala paktično nič in še sedaj ne in ne it spat. sedaj dremlje mojemu na rokah, samo se bojim da ne bo dolgo trajalo sem vam pa pozabila povedat, da sva bile danes pokonci praktično od 3h zjutraj . do 8ih zjutraj je zadremala ene 3 po 15 minut na mojih rokah ko sva se preselili v dnevno sobo, čez dan pa je spala 2x v avtu po dobre pol ure, .....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:34:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ima katera izkušnje z Marks&Spencer? Mi je šla ful na živce reklama ob strani in sem pokukala in sploh nimajo dragih stvari. Sem bila prepričana, da me bo ubilo. Ne nimam izkušenj. Sem bila pa tudi jaz prepričana, da so cene ubitačne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:34:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku a si še tu? jaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:34:21
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi SS: za tvojo mami , kolk časa pa je čakala na operacijo??? ne vem še ker je slikala v petek koleno more pa še do ortopeda da vidjo kaj bo na operacijo je čakala cca.4mesece je pa še kar hitro prišla na vrsto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:34:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kako sta se zdaj odločila glede ploščic? Mene ful firbec, ker si zadnjič omenjala neko zadevo, ki se da čez to neki čez še iščeva, dobi se pa baje pri mizarju, slišala sem da tudi v svei, bauhausu, ...... taka plošča, ki se da na steno namesto ploščic, al pa da se stare zakrije. midva bova mal poklicala kakšnega mizarja pa v bauhaus šla pogledat imajo pa baje vse možne barve, lahko jo imaš v barvi pulta ali pa po želji................., jaz se celo bolj nagibam k tej rešitvi sej sem se z očetom pogovarjala in on pravi, da je možno ko bomo ploščice dol dajali da še mal stene oz. ometa potegnemo dol ker je to še vse frišno polepljeno in baje se ploščice ful držijo stene. pol bi bilo treba izravnavalno maso gor dat pa potem ploščice lepit tako da res upam da najdemva kakšno alternativo ploščicam Me res zanima, kako to izgleda Hja, pri menjavi ploščic je vedno tako, da ne moreš jih "na gladko" dobiti dol. Vedno je treba potem izravnat steno, da lahko nove lepo in kvalitetno položiš. Koliko kvadratov ploščic pa je na steni?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:34:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, glede Marks&Spencer pojma nimam. In kaj greš gledat na TV? Še ne vem. Moj še nekaj dela na rač. Včeraj sva gledala Baby mama pa mi je bil všeč film.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:34:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jutro!!! PRI NAS SNEŽIIIII ja kričim, to bo Hijenca . Sicer res komaj čakam, da ne bo vetra in bomo lahko več zunaj, ampak tale snegec me ne moti. Ga je že napadlo 2-3 cm. Je že vse prekrilo. Pri nas pa tako na momente miceno prši sneg... Upam, da kaj hujšega ne bo... Pri nas še kar snežiiiiiiiiiiiiiiii - fuj, bljek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 21:34:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer da vam povem da sem preživela in HB da je dneva konec in da oba spita . sedaj sem se pa ene 30min. zafrkava z internetom tako da sm klicala operaterja in čist popenila , zdej sem pa spet na vezi
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?