Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 16:51:18
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Vidim,da je danes malo bolj lenobno tukaj. No,saj mi smo tudi Čisto nedeljsko,le sedajle sva z Nejcem generalno pospravila njegovo sobo,pa eno omaro ven vrgla,sedaj ima pa prostora,da bi lahko plesal. Imam pa eno :Do kdaj boste imele svoje v kinderpetu?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 16:59:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo še mojega piščančka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 17:00:18
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Mi smo nazaj iz karnevala, bilo je super, Vid je užival. Enkrat ob priliki bom prpopala par slikc še od mojga gepardka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 17:01:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Vidim,da je danes malo bolj lenobno tukaj. No,saj mi smo tudi Čisto nedeljsko,le sedajle sva z Nejcem generalno pospravila njegovo sobo,pa eno omaro ven vrgla,sedaj ima pa prostora,da bi lahko plesal. Imam pa eno :Do kdaj boste imele svoje v kinderpetu? Jaz sem lenobno tukaj, ker sem naredila generalko doma. Glede kinderpeta pa ne vem. Pri nas je ta problem, da sta moja otroka tako različna, da ju ne morem dat skupaj v sobo in posledično bo Maja dalje v kinderpetu. Niti za Jako se ne spomnim. Bi mogla it gledat, če sem si zapisala kam mogoče. Med letom in pol in dvema je šel v veliko posteljo. Naš kinderpet ima možnost, da vzameš ven 2 palici in lahko otrok hodi ven in not. Tako je Jaka bil, potem pa smo ga dali v noramlno posteljo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 17:08:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Mi smo nazaj iz karnevala, bilo je super, Vid je užival. Enkrat ob priliki bom prpopala par slikc še od mojga gepardka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 17:09:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Vidim,da je danes malo bolj lenobno tukaj. No,saj mi smo tudi Čisto nedeljsko,le sedajle sva z Nejcem generalno pospravila njegovo sobo,pa eno omaro ven vrgla,sedaj ima pa prostora,da bi lahko plesal. Imam pa eno :Do kdaj boste imele svoje v kinderpetu? za generalno. Mala pika se je preselila v veliko posteljo pri 2,5 letih.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 17:09:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan pri nas je bila noč malo bolja, blo je malo jamranja in stokanja tako da smo se sam ene 5-krat zbudil, ampak bolje kot včeraj. sumim da ga matra desni ušesek tako da mu grem malo ruknit calpola .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 17:09:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan ! Mi smo spet spali super. Se mi zdi, da se Gal od 22.00 do 5.ure sploh ni zbudil V trebuhu me je tudi nehalo tiščati tako, da sem spet top fit. Sva bila z Galom že na kofetkanju, Gal sedaj panča, ati je še na treningu (zdaj verjetno že pijači), potem gremo pa ven na kosilo, ker sem rekla, da danes pa kuhinja ne bo moja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 17:10:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jutro danes je bila pa naša noč v pravem pomenu besede katastrofa. sem ji namazala dlesni, ni pomagalo, sem ji dala caplol, se je drla da je pomoje zbudila celo vas...sploh ni nehala. sej vem da prime po 1 uri, ma njej očitno sploh ni prijel al kaj jaz vem kaj. zaspala je enkrat priti jutru, pomoje od vsega hudega. je že meni živce načela.... jana, kako lepo brat, da ste vredu spali. barbaw, medve se bove pa hajcale z zobki... še en čas.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 17:10:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, za tvojo mami in zate. A to je ta sestra, ki je takrat v tvojem imenu na forum pisala? Koliko je pa stara, da ne more mami vsaj malo priskočiti na pomoč? ja to je ta koka in vedn bo, 19 Tvoja mami je lahko zelo vesela, ker ima tebe Tvoja sestra bo pa očitno morala dobiti takega tipčka, da jo bo stregel spred in zad... hvala, moja sestra- mah zanjo škoda besed in živcev, ker bi lahko glede nje napisala kar cel roman-si bo mogla umislit kakega copatarja pa še un bo kmalu skliznil ko bo videl kaka je Če ne bo taka kot ena gospa za katero sem slišala pred kratkim. Možu nastavi 3 obroke, kuhinjo zaklene in wc, da gospod še scat ne more. Nič ne sme naredit, pa če kaj narobe naredi je tepen. O hudo!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 17:11:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jutro!!! PRI NAS SNEŽIIIII ja kričim, to bo Hijenca . Sicer res komaj čakam, da ne bo vetra in bomo lahko več zunaj, ampak tale snegec me ne moti. Ga je že napadlo 2-3 cm. Je že vse prekrilo. Pri nas pa tako na momente miceno prši sneg... Upam, da kaj hujšega ne bo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 17:11:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 v glavnem naša nočka je bila sijajna..spali od 20-8h, ob 23h samo flaška mlekeca. obisk super uspel, nasmejali smo se do solz.. Je pa moja prijateljica zraven prinesla štraube in se nisem mogla upret..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 17:12:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer! Evo pa sem se tudi jaz končno dokopala do računalnika. No naj vam povem, da naša Manca še kar skoz kaka. Danes sem jo previla 9-10x v celem dnevu zaradi kakanja. Smo popoldan prav zaradi tega morali v Kranj v Mullerja po plenice, ker je kupček kar kopnel in najbrž ne bi zneslo do ponedeljaka, če se bo še jutri tako nadaljevalo. Se šla pa še v lekarno iskat bepanten plus, da bo še malo dezinfekcije zraven, da ji bom s tem mazala ritko, ker jo ima že čisto živo rdečo. Drugače pa ful malo je, oziroma skoraj nič. Tudi čaja noče. V celem dnevu sej ji ga takorekoč uturila samo 250ml. Sem jo dala spat ob 9ih, sedaj pa hodim gledat kdaj bo kaj "pridišlo2 izpod odeje, da jo previjem. Me prav zanima kakšna noč nas čaka Je bilo čez dan kaj bolje glede Mančinega kakanja?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 17:13:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika hoj, da vam pozdravim po nekaj neaktivni h dneh... Upam, da ste vsi bolj ali manj zdrai, da ste lepo pustovali in da še boste v torek. Mi smo se tudi včeraj malo potepali z malim piščančkom , zvečer pa smo se se prenažrli krofov moje zlate mami! Evo, muca moja zdaj aja, ati se naganja po pohorskih strminah, jaz pa malo da dodam kak post. Gremo k babici na koslilo popoldne pa na poročni sejem Lepo bodite, mogoče uspem kaj pokomentirat...frčafela že nekja preveč miga v postlici za fajn dan. Jeeeeeeeeej, kako je Taja srčkana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 17:14:29
|
|
|
|
špelin@
|
Skoraj ceeeeeeeeeeeelaaaaaaaaaaaa stran je MOOOOJAAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 17:23:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Skoraj ceeeeeeeeeeeelaaaaaaaaaaaa stran je MOOOOJAAAAAAAAA Ne pa ne bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 17:43:38
|
|
|
|
aurora28
|
Čmrlika super piščanček .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 17:47:51
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Skoraj ceeeeeeeeeeeelaaaaaaaaaaaa stran je MOOOOJAAAAAAAAA Ne pa ne bo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 17:49:15
|
|
|
|
tilči
|
Tilen je danes končno dočakal svojo najljubšo risanko na baby tv Ponavadi se ravno rihtamo takrat. Je čisto noter padel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 17:49:51
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Čmrlika super piščanček . se strinjam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 17:51:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Mi smo nazaj iz karnevala, bilo je super, Vid je užival. Enkrat ob priliki bom prpopala par slikc še od mojga gepardka za uživanje na karnevalu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 17:56:02
|
|
|
|
tilči
|
No,sedaj mi je pa pod mizo ušel in gleda knjigo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 22.2.2009 18:37:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči No,sedaj mi je pa pod mizo ušel in gleda knjigo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.