Gina
|
To so hude reči, ko se ti v resnici zgodi. Sama se spomnim, da sem že prej pošteno sumila, da se nekaj dogaja, pa sem sama sebi tajila, da ne more biti res. Pa je bilo res veliko znakov, ko zdaj nazaj pomislim. Potem sem po naklučju odkrila fizične dokaze, da je to res, da me vara. Najprej sem se tresla, potem jokala, potem sem mu povedala...seveda je tajil. Jaz sem ga imela rada, hudo mi je bilo, pa ravno drugi otrok je bil še zelo majhen, oba sta bila majhna pravzaprav... pogosto se to zgodi, ko so otroci majhni, moški pa zbežijo od težkega življenja, odgovornosti, pač res so nekateri taki...NO, potem je torej on tajil, in tajil in tajil....pa vse je bilo črno na belem. Grdo, grdo, grdo. Pa mene je krivil, da sem jaz kriva za vse, da se ne razumeva. Halo? Bumbar trapast, eh, brez veze. Jaz sem mislila, da lahko to odpustim, da se lahko oba še bolj trudiva...potem pa sem pogruntala, da se še kar dogaja med njima! Po enem letu takega življenja mi je postalo šele kristalno jasno, da ne morem več, da bom šla proč. In še potem je minilo še eno leto, da sem v resnici vse speljala tako, da je bilo zame in za otroka ok. A veš, vsak človek rabi svoj čas, da reči pri sebi razčisti. Ko pa razčistiš, pa vidiš, da je bilo vse za nekaj dobro. Zame je zihr bilo. Moraš se zavedat nečesa, da če je bil on nesrečen v zakonu, pa si je našel drugo (to itak ne pove nič o tebi, ampak samo o njegovem okusu), te prvič zihr ni imel dovolj rad, oz. te nima, drugič je neodgovoren in nezanesljiv in tretjič, slej ko prej bi bila ob njem tudi ti nezadovoljna in bi imela dovolj, ter bi odšla ali pa trpela in trpela. Torej ti dela uslugo. Rešil te bo neresnega človeka in tega, da nisi dovolj ljubljena in sprejeta. Zaslužiš si več. Najbrž boš rabila čas, da boš to sprejela, ampak povem ti, zaslužiš si nekoga, ki te ima dovolj rad in kjer ne boš druga violina. Srečno!
|