|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
20.2.2009 7:15:45   
Naty*Taja
Ja, Snorči, tole o barbiki in kenu sem tudi jaz že pomisla. Ti baba frdamana, zakaj je hotla glih tega? user posted image Ful mi je bilo hecno. Pa sej verjetno je vzrok samo sposobnost, a ne? Sicer pa tale naša zdejšnja vlada je bolj za špas, kot kej druga. Sej ga sam serejo! user posted image Po moje bodo vse čist zafural predno se bodo naučil, kako je treba. Sam da naše plače in regres primiru pustijo!! Tam naj tistga falkona prodajo (ga čist en klinc rabmo), pa bomo ven iz krize! Pa še vse brezposelne bodo lahko nahranli in to ne v sos-trgovinah!
Sem dobla včeraj en dober mail, kam je šel svetovni denar, da je zdej taka kriza v gospodarstvu. Prikazuje Dubaj včasih in danes pa še v prihodnost. mater se preseravajo!

E zdej me je pa mal politično zaneslo! user posted image Pa to ni moja navada, sam sem danes, ne vem zakaj, ful dobre volje! Sem se verjetno spočila orng zdej cel teden.

Evo še en lep dan naprej jaz pa na delo....

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
20.2.2009 7:46:00   
Ropotuljica
Ropotuljica: BTW, z mojo sodelavko se na videz poznata, je iz tvojga konca, stanovala je v istem bloku kot ti in je imela punčko Emo, pa črno-bel voziček. Se je spomniš? Od tvojga brat in ona pa sta bila menda celo sošolca?

user posted image user posted image Ej, pojma nimam. Mater no, po 8 letih še vedno ne vem, kdo vse stanuje v našem bloku. Prav nerodno mi je včasih. Grem mimo ljudi, me pozdravljajo, jaz pa nimam pojma, kdo so. Pol pa ugotovim, da stanuje v našem bloku. Eh, takšna pač sem. Mi je pa smešno, ker eni v bloku točno vejo, katere dneve hodim jaz na rekreacijo, pa da hodim poleti s kolesom ... Mi je kr malo čuden filing, zdaj ko vem, da me tako opazujejo in preučujejo.

Sam tolk pa sem radovedna, da me zdaj zanima, katera je ta tvoja sodelavka. Če maš kakšno fotko, mi jo pošlji na mejl ali po skajpu, a boš?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
20.2.2009 7:49:44   
Ropotuljica
Aja, še pomembno obvestilo: jaz sem danes drugič v letu 2009 prespala celo noč. No, sicer neke uzbune so ble, sem se prebudila in mojga M poslala tja, pa so ble stvari hitro rešene, tako da za mene je zdaj to skoraj tako, kot da ni bilo nič. Ampak! Ja, ampak ... ob 4h zjutraj sem se zbudila s takim glavobolom, da nisem mogla več spat. Semo vstala, požrla dva lekadola in šla nazaj spat. Zdaj me še malo boli, ampak nič proti tistemu ponoči. Ne vem, kaj se mi dogaja, ampak že včeraj me je bolela glava, ponoči spet, zdaj tudi. Bahhhhhhhh .... ni mi namenjeno ..........
Evo, zdaj pa šibam v LJ. S sabo bom vzela škatlo lekadola in dva naklofena - za vsak slučaj.
papa

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
20.2.2009 7:50:27   
blanči
Dobro jutro celjanke!

Že nekaj časa se vam nisem javila, a vas kolikor čas dopušča redno berem.

V ponedeljek sem začela delati po dveh letih. Med porodniško sem ostala brez zaposlitve in zdaj se mi je nasmehnila sreča. Delam sicer v Ljubljani in se dnevno vozim, a ni panike samo, da je služba in veš, da dobiš vsak mesec plačo. Anja se je tudi že hitro navadila, da gre mami zdaj v službo in mora ona prej vstati, da jo še prej peljem v vrtec. Tako, da je v vrtcu že ob 6 zjutraj. Imamo namreč samo en avto, zato jo jaz vozim. Vedno smo imeli dva, a ko sem bila brez službe ni šlo. Tudi to bomo s časom uredili. Potem pa gre babi po Anjo v vrtec.
Ja res sem vesela, da sem dobila službo, ker ko sem bila doma sem bila že sama sebi tečna.

Joj sem vam malo zamorila, a tako sem vesela, da sem vam mogla to povedat.

Janička: Kako je v vrtcu za pusta, ali lahko pridejo maskirani? Nič ne vem, ker ne vidim ne Nade ne Katje, da bi ju kaj vprašala. Ste zdravi? Naša je ravno danes zjutraj se zbudila z zamašenim noskom in upam, da se ne razvije v kaj več.

Tako, lepo se imejte in se tipkamo.

Lep dan.

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
20.2.2009 8:31:34   
jerebica
dobro jutro,

Teta beta pridna, pridna

Ropotulica spremljam tvojo zgodbo, jaz sem imela pri M tudi kr velike težave, pa bi se jih rada pri R. izognila
Blanči bravo za službouser posted image

Naty-Taja še enkrat hvala za fliper, mali ful uživa.

mraz  brrr  brrr , pa tak je že lepo kazal, da sem jaz že tud šla 2x za savinjo šetat Joj kdaj bo pomlad?

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
20.2.2009 9:24:05   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: blanči
Kako je v vrtcu za pusta, ali lahko pridejo maskirani?

Ja, seveda lahko! Saj se že zdaj šemijo, smo prinesli nekaj mask in stare cote. Predvsem zato, da se navadijo in jih potem ni strah. Bolj je vprašanje, če tamali potem sploh hočejo bit maskirani. Ponavadi ne. Tavečji pa tudi že cel teden skačejo maskirani naokoli (Vasja je že šel kot Spidermanuser posted image ).

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
20.2.2009 9:39:26   
mavo
O, jaz sem bila pa od včeraj popoldne do zdaj odrezana od sveta, brez TV, telefona in interneta. Ampak so mojstri od telekoma že ob osmih zjutraj pozvonili in vse zrihtali. Nisem si mislila, da bodo tako hitri. Včeraj zvečer je bilo pa grozno. Sama doma, pa brez vsega. Še dobro, da sem imela knjige iz knjižnice, da sem se zamotla.
Ja, danes je pa spet lepo vreme, pa mrzli kot sam satan. Ampak tja do 12ih bo že boljše. Bo treba malo za Savinjo. Če bo ktera tam, se vidimo.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
20.2.2009 12:13:54   
Dali*
Punce mam vprašanje za vas...mogoče ima katera izmed vas izkušnjo ali pa vsaj ve kako je s tem v CE.

Zanima me, kako je s spinalnim blokom v Celjski porodnišnici pri porodu s carskim rezom in vaše izkušnje.

Zanima me tudi, če je pri spinalnem bloku lahko partner zraven (pri glavi), ali mora počakati zunaj kot pri splošni narkozi.

Zakaj me to zanima...ja naš malček je še vedno v medenični vstavi in nič ne kaže, da se bo kaj premaknil. Tako vztraja že par mesecev. Poleg tega je pa G rekla, da je kr obilen in fino zasidran v medenico, tko da bom šla na posvet še k dr. Korenu (po še enem UZ, ki ga imam 26.2.) glede zunanjega obrata, sicer sledi CR.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
20.2.2009 12:37:49   
nemrak
Teta beta imaš ZS!!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
20.2.2009 16:42:54   
Meggi
Eto oglašam na zadnji počitniški dan za otroke. Ok dva od 5ih možnih sem bla tud jaz fraj- je pasalo zelo!

Smo pa danes naleteli na super vreme res! Sonce brez vetra dopoldne. Pa še smučar. karte smo pol naprej zakšeftali.

Malo crkjena me čaka razpakiranje vse drobnarije za povrh dobim še obisk. Juhej!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
20.2.2009 20:25:58   
Ropotuljica
To smo pa mi (za Š sem kupila, za T naredila sama):

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 20.2.2009 20:27:20 >

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
20.2.2009 20:33:36   
Janeja
Ropotuljica, kakšne luštne maškarce. user posted image
Naša dva nista pa nič pustno razpoložena. Jutri ne bomo šli nikamor, ker imamo popoldne doma fešto za Lein in P. rojstni dan. Mogoče se bosta kaj oblekla v torek za v vrtec in šolo, pa popoldne bomo šli v Žalec na povorko kot vsako leto.

Jančika, a si že dobila recept za polnjena jajčka?

Neposredna povezava do sporočila: 3587
20.2.2009 20:42:41   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Ropotuljica, kakšne luštne maškarce. user posted image
Naša dva nista pa nič pustno razpoložena. Jutri ne bomo šli nikamor, ker imamo popoldne doma fešto za Lein in P. rojstni dan. Mogoče se bosta kaj oblekla v torek za v vrtec in šolo, pa popoldne bomo šli v Žalec na povorko kot vsako leto.

Eh, sej mi tud ne bomo kaj pretirano veseljačili. Malemu sem danes naredila kostum, Špeli sem ga kupila, ker nisem vedela, a bom sploh mela kaj časa za šivanje. Potem smo se pa oblekli, slikali, Š je bila do večera Indijanka, T pa ni bil pretirano navdušen. Oblekli ju bomo jutri, ko gremo na koroško, pa v torek za v vrtec. Da bi šla ven pustovat - aa, premrzlo!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
20.2.2009 21:23:57   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja
Jančika, a si že dobila recept za polnjena jajčka?

Joooj, sooooori, sem ti pozabila sporočit! V bistvu nič posebnega, rumenjak zmešaš s kislo smetano, soliš, popraš in dodaš drobnjak. Ful fajn pride tole z drobnjakom! Ostalo pa po trenutnem navdihu naredita, stalnica je samo tole.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
20.2.2009 21:27:32   
teta beta
O, kaka lepa indijančka user posted image !

Mi tudi najbrž jutri ne bomo šli nikamor, meni se že ne da. Za Dašo je itak najpomembnejše pustovanje v vrtcu v torek.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 3590
20.2.2009 21:32:01   
teta beta
A to se gre za one beljake s filo iz rumenjakov? Mi jo naredimo z majonezo, lahko kakšno čebulo, žlico senfa. S kislo smetano še nisem probala, ampak sliši se še skoraj boljše. 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
20.2.2009 21:46:59   
Janeja
Jančika, hvala user posted image

Ja, teta beta, to so polnjene jajčne polovičke. Jih imam namen jutri prvič naredit, pa sem spraševala za ideje, kaj zmešat skupaj z rumenjaki za "nadev" beljakov. Bom probala s kislo smetano, pa verjetno bodo zraven namesto drobnjaka kar drobno narezane kisle kumarice. Poročam, kako bo uspelo.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
20.2.2009 22:02:15   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

Ropotuljica: BTW, z mojo sodelavko se na videz poznata, je iz tvojga konca, stanovala je v istem bloku kot ti in je imela punčko Emo, pa črno-bel voziček. Se je spomniš? Od tvojga brat in ona pa sta bila menda celo sošolca?

user posted image user posted image Ej, pojma nimam. Mater no, po 8 letih še vedno ne vem, kdo vse stanuje v našem bloku. Prav nerodno mi je včasih. Grem mimo ljudi, me pozdravljajo, jaz pa nimam pojma, kdo so. Pol pa ugotovim, da stanuje v našem bloku. Eh, takšna pač sem. Mi je pa smešno, ker eni v bloku točno vejo, katere dneve hodim jaz na rekreacijo, pa da hodim poleti s kolesom ... Mi je kr malo čuden filing, zdaj ko vem, da me tako opazujejo in preučujejo.

Sam tolk pa sem radovedna, da me zdaj zanima, katera je ta tvoja sodelavka. Če maš kakšno fotko, mi jo pošlji na mejl ali po skajpu, a boš?

Bi, če bi imela tvoj mail. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

Neposredna povezava do sporočila: 3593
20.2.2009 22:03:46   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Ja, Snorči, tole o barbiki in kenu sem tudi jaz že pomisla. Ti baba frdamana, zakaj je hotla glih tega? user posted image Ful mi je bilo hecno. Pa sej verjetno je vzrok samo sposobnost, a ne? Sicer pa tale naša zdejšnja vlada je bolj za špas, kot kej druga. Sej ga sam serejo! user posted image Po moje bodo vse čist zafural predno se bodo naučil, kako je treba. Sam da naše plače in regres primiru pustijo!! Tam naj tistga falkona prodajo (ga čist en klinc rabmo), pa bomo ven iz krize! Pa še vse brezposelne bodo lahko nahranli in to ne v sos-trgovinah!
Sem dobla včeraj en dober mail, kam je šel svetovni denar, da je zdej taka kriza v gospodarstvu. Prikazuje Dubaj včasih in danes pa še v prihodnost. mater se preseravajo!

E zdej me je pa mal politično zaneslo! user posted image Pa to ni moja navada, sam sem danes, ne vem zakaj, ful dobre volje! Sem se verjetno spočila orng zdej cel teden.

Evo še en lep dan naprej jaz pa na delo....

Ja, res je sposoben in prijazen in oh in sploh. Samo po moje ga je hotela zato, da bo lepa zgledala na sliki zraven.

Sploh če bo na eni strani G., pa na drugi P., pa v sredini KK. user posted image Vem, hudobna sem. user posted image

< Sporočilo je popravil snorlax -- 20.2.2009 22:04:11 >

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
21.2.2009 21:45:05   
Janeja
Halo, kje pa ste vse?

Tako, pa je za nami fešta za Lein RD. Super vzdušje, otroci so se tako pridno igrali, da še vedeli nismo, da jih imamo 6 v hiši... user posted image Jajčka je naredil P. in so bila zelo dobra. Jaz sem nardila pa prvič mini pizze in "bureke". Jih niso mogli prehvalit. Najmi, saj so bili res dobri. Pa še standard biftek in pršut varianta. Smo se spet najedli kot user posted image . Prilepim jutri kakšno slikico.

Aja, pa da se še pohvalim: končno si bova po dooolgem času tudi midva privoščila nekaj samo za dušo. Ravno sva kupila karte za koncert IL DIVO. JUHUUU! Komaj čakam. user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
21.2.2009 23:02:51   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Punce mam vprašanje za vas...mogoče ima katera izmed vas izkušnjo ali pa vsaj ve kako je s tem v CE.

Zanima me, kako je s spinalnim blokom v Celjski porodnišnici pri porodu s carskim rezom in vaše izkušnje.

Zanima me tudi, če je pri spinalnem bloku lahko partner zraven (pri glavi), ali mora počakati zunaj kot pri splošni narkozi.

Zakaj me to zanima...ja naš malček je še vedno v medenični vstavi in nič ne kaže, da se bo kaj premaknil. Tako vztraja že par mesecev. Poleg tega je pa G rekla, da je kr obilen in fino zasidran v medenico, tko da bom šla na posvet še k dr. Korenu (po še enem UZ, ki ga imam 26.2.) glede zunanjega obrata, sicer sledi CR.

Dali, jaz sem rodila s CR, samo da sem bila na polno pod narkozo. Sem prej toliko časa rojevala, da ko me je anastezist vprašal, ali bi imela rajši lokalno, sem samo vpila, naj naredi tako, da bom čimprej zaspalauser posted image . Samo moram pa reči, da mi je bilo potem žal, da nisem videla malega M. takoj, ko se je rodil. Tisti prvi stik z otročkom sem zamudila, ker sem bila še čist zakomirana, ko so mi ga prinesli. Zato sem se odločila, da naslednjič definitivno grem na lokalno narkozo samo od pasu navzdol (po vsej verjetnosti bom morala spet na CR).
Kakorkoli, če boš morala na CR, se nimaš kaj bati. Vse se da, tudi dojenje steče. Prvih par dni sicer ni prijetno, ker te vse boli, ampak zato tudi ostaneš v bolnici dva dni dlje kot ostale porodnice. Če zaupaš sestram in dohtarjem, se bo vse super izteklo.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
22.2.2009 8:26:00   
darja33
Oj!

Ste pa res pridne s temi maškarami... Midve z Mavo sva včeraj šli po mestu, samo najina bizgeca nista bla nič namaskirana. Itak še ne dojemata...

Dali, sprašuješ če je lahko mož zraven pri epiduralni. Ne. Ker je to operacija, kot vse ostale in nihče razen ginek, anestezista in sester ni zraven. Razen če bi imela velike veze...? Pa dvomim. Sej ga pa dobi čez 3 minute. Ti pa ga lahko slišiš, vidiš takoj...

Ropotuljica včeri sem tud js bla v topfitu! Pa zdele ob 9 tud grem....

Migulja, kam si se skrila? Te je mamin obisk čisto okupiral?! Te ni nič tu gor, niti za Savinjo...

Ostalim želim lep dan, pa da se najeste krofov. Js jih moram iti še nekam kupit...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
22.2.2009 11:52:45   
Ropotuljica
Punce, včeraj sva šla v kino gledat tale film: http://www.imdb.com/title/tt0497465/
Super, res, se splača pogledat. Mene je še cel večer razganjalo :)
Igra pa v Metropolu (oz. v malem unionu v Cejskem domu, kamor so začasno prestavili kino Metropol)

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
22.2.2009 14:45:00   
žanek
Ropotuljica, tale film sem pa včeraj dol povlekla user posted image . Zdej ga bom pa iz firbca šla gledat user posted image .

Spet sneži user posted image , hočem pomlad!

Naty-taja, pridete v torek na pustovanje v OŠ od 16 ure dalje (telovadnica)? Mi bomo tam user posted image .
Punce, tudi ve ste vabljene!

Aja, dobrodošle vse nove čvekice.

Uživajte!

< Sporočilo je popravil žanek -- 22.2.2009 14:46:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 3599
22.2.2009 14:46:38   
migulja
Hello, I'm back user posted image !

Prejšnji teden sem se učila, kolikor mi je to pač dopuščal prosti čas ob 4-mesečnem dojenčku. Še dobro, da se je moja mati začasno preselila k nam, da je bilo vse skuhano pa da je imela malega Oja, ki uživa v naroćjih, vse povsod drugod pa ne toliko (saj vem, da sem ga sama razvadila, se nič ne pritožujem (;

Prejšnji teden sem še nekaj pošiljala sms-je za sprehod, samo potem smo pa hodili že okoli 10, ko je bilo še vsaj malo sonca - zdaj pa SPET SNEŽIuser posted image !!!!

No, kakorkoli, v petek sem imela izpit, ki sem ga naredila user posted image user posted image user posted image , tako da sem spet za sprehajanje ob savinji. Mavo, darja. jerebica,katja_p, urska25...? Je bilo pa kar stresno na izpiu, pa oli ni hotel piti po steklenički (pred 2 mesecema je jedel samo po steklenički, ker je šlo hitreje, zdaj pa nič. verjetno bi ga morala že prej malo privajati nazaj, tako kot so mi svetovali). še dobro, da smo tako majhna skupina in da se med sabo vsi poznamo, tako da mi je I pripeljal O-ja do izpitnega prostora, da sva jedla user posted image , pa ni nihče nič kompliciral. Se mi zdi, da res še najbolj jaz kompliciram, samo kaj, ko se res težko ločim od malega.verjetno to čuti, pa je potem kažim,ko me ni. se bom morala malo skulirat, če ne, se bo meni zmešalo,ko bo moral v vrtec oz. jaz nazaj v službo.

Skratka, upam, da se kmalu spet vidimo.

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.