migulja
|
Hello, I'm back ! Prejšnji teden sem se učila, kolikor mi je to pač dopuščal prosti čas ob 4-mesečnem dojenčku. Še dobro, da se je moja mati začasno preselila k nam, da je bilo vse skuhano pa da je imela malega Oja, ki uživa v naroćjih, vse povsod drugod pa ne toliko (saj vem, da sem ga sama razvadila, se nič ne pritožujem (; Prejšnji teden sem še nekaj pošiljala sms-je za sprehod, samo potem smo pa hodili že okoli 10, ko je bilo še vsaj malo sonca - zdaj pa SPET SNEŽI !!!! No, kakorkoli, v petek sem imela izpit, ki sem ga naredila , tako da sem spet za sprehajanje ob savinji. Mavo, darja. jerebica,katja_p, urska25...? Je bilo pa kar stresno na izpiu, pa oli ni hotel piti po steklenički (pred 2 mesecema je jedel samo po steklenički, ker je šlo hitreje, zdaj pa nič. verjetno bi ga morala že prej malo privajati nazaj, tako kot so mi svetovali). še dobro, da smo tako majhna skupina in da se med sabo vsi poznamo, tako da mi je I pripeljal O-ja do izpitnega prostora, da sva jedla , pa ni nihče nič kompliciral. Se mi zdi, da res še najbolj jaz kompliciram, samo kaj, ko se res težko ločim od malega.verjetno to čuti, pa je potem kažim,ko me ni. se bom morala malo skulirat, če ne, se bo meni zmešalo,ko bo moral v vrtec oz. jaz nazaj v službo. Skratka, upam, da se kmalu spet vidimo.
|