|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
21.2.2009 15:22:03   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

evo še eno slikico naše male maškare user posted image
user posted image  

bravo za Tajo user posted image user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
21.2.2009 15:24:34   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

=jasna= a pol po porodu ti niso nič dale za jest?

Sem prišla ob 19 uri v sobo, torej po večerji, pa so mi rekli, da mi lahko grejo iskat prepečenec?????? user posted image in pa tolk sladek čaj so prinesli, da bi lahko še sladkorno dobila. Tako,d a sem poklicala mojega in mi je prinesel en konkreten sendvič in pa vodo, pa še narezano sadje je kupil. Ne vem pa kako se je zmenil, da je lahko prišel gor v sobo tako pozno? Pa tolk se mi je vrtelo, da tud stat nisem mogla. Ob 20 uri pa je že tamal navil glasilke na ves glas in je trajalo celo noč. Tako, da nisem spala 2 noči, pa vmes sem še rodila in pojedla tisti sendvič... in ko pridem iz P domov sem imlea -3kg, pa je imel samo tamal 3,5kg. Sem bila zihr, da sme že v P pokurila vso zalogo odvečnih kil.

moj je tudi šel vmes na kosilo, ampak mi HB ni kaj dosti razlagal, verjetno ni glih upaluser posted image user posted image , ker nisem jedla vsega skupaj 29 ur user posted image user posted image , moram pa babico pohvalit, mi je pol prinesla ob 23 večerjo v sobo, sem tako napadla tisti kruh, kot da bi mi najmanj škampe prineslauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
21.2.2009 15:25:16   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: spps

evo izdelek ni ravno najlepši ampak je pa fajn sladek tako da se bo vseeno pojedlo:

user posted image
mislim,da ostalo nič ne bo user posted image

pri meni še ni nikoli pecivo ostalo user posted image

pri nas tudi ne, joj, zdej sem pa spet lačna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
21.2.2009 15:25:43   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: julam

moški: moj je pri prvem porodu spal na kavču zraven mene, dokler ga niso zbudil, pol mi je pa veselo med noge gledu user posted image user posted image user posted image user posted image , pri drugem pa veselo čebljal z babco o morju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa pol spet gledu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

madonca sta mi šla na živce...

jjasna zdrži!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image v tretje gre radouser posted image user posted image

moj se je pa tokrat odločil,da bo zraven,prvič ni bil-sem mu rekla,če mu ne bo za zdržat,da ven še vedno lahk gre user posted image

to pa nisem vedla, da bo tokrat zraven user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
21.2.2009 15:26:40   
pocka
hvala za pohvale naše maškare user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
21.2.2009 15:28:37   
pocka
mama m - sem se hotela spravit pečt kroštole zdaj, pa nimam olja user posted image ...v dolino se nam pa res ne da zdaj samo po olje vozit

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
21.2.2009 15:29:19   
pocka
kaj novega o jasni?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
21.2.2009 15:43:49   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Ciao, kaj novic od jasne?

evo veza iz P je prišla, citiram sms-e....

˝lačnaaaaaaaaaaaaa:-D˝pa jo vprašam, če so ji dali vsaj malo vode in pride sms

˝ne...samo infuzijo mam:-( drugače sm še vedno tle...če ne bo mojih popadkov zadosti, dobim ob 3 umetne in gremo v akcijo...˝

pa jo vprašam, če jo vsaj njen podpira in šok....

˝ne, sama sem...moj nima jajc :-)˝

ja, in ona reva lačna, njen ji pa pošlje sms, da ravno je hamburger user posted image  sva pa z jasno ugotovili, da na seznamu za v P manjkajo križanke ali pa sudoku, ker se ona kratkočasi tako, da igrice na telefonu igra user posted image

ja pa po porodni sobi se s posteljo vozi user posted image  sej zdaj so ji najbrž že dali umetne popadke pa tudi njena mama je najbrž gor pri njej....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
21.2.2009 15:44:07   
felix7

kaj novega o jasni?

po mojem se je začelo, ob 15h so ji itak obljubili umetne popadke, zdaj pa tudi na SMSje ne odgovarja več, tako da nam preostane samo čakanje

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
21.2.2009 15:46:40   
mama_milchy

kaj novega o jasni?

po mojem se je začelo, ob 15h so ji itak obljubili umetne popadke, zdaj pa tudi na SMSje ne odgovarja več, tako da nam preostane samo čakanje

ja prejle je šla še na ctg od takrat ne duha ne sluha....bomo pa čakale....najkasneje do 18-ih.....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
21.2.2009 15:48:17   
mama_milchy
nič pupe, grem jaz spet se ˝igračkat˝ s prijatelco, da me mine to vnetje čimprej da ne bo težav med porodom...jo grem dat na zračenje user posted image user posted image user posted image  tako temu pravi jasna....

Neposredna povezava do sporočila: 2711
21.2.2009 15:57:27   
Lolita23
Takole sestra je šla, pizza uspela, jutri sva k tašči povabljena na kosilouser posted image Ženska se mi je ponudila, da mi vsaj prvi teden kuha, pa no sem rekla, da bom že, potem pa je rekla, pa vsaj juhe, pa ajde dober, se bom lahk svoji pikici posvetila vsaj.user posted image

jasna85user posted image user posted image user posted image drži se

Špikanje ma mene tud špikne na trenutke, kot da mi bo razneslo vse tam dol.Pač naša telesa in priprave.user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2712
21.2.2009 15:59:43   
felix7
jasna je dobila umetne popadke in njen edini komentar je: ****in' shit!!! boga revica, upam, da bo šlo zdaj hitro.

Neposredna povezava do sporočila: 2713
21.2.2009 16:02:16   
Lolita23

jasna je dobila umetne popadke in njen edini komentar je: ****in' shit!!! boga revica, upam, da bo šlo zdaj hitro.

O bogauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Da vsaj čimprej mine.user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
21.2.2009 16:19:45   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image za jasno,da bo čimprej svojega pikeca držala v naročjuuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
21.2.2009 16:20:57   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: julam

moški: moj je pri prvem porodu spal na kavču zraven mene, dokler ga niso zbudil, pol mi je pa veselo med noge gledu user posted image user posted image user posted image user posted image , pri drugem pa veselo čebljal z babco o morju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa pol spet gledu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

madonca sta mi šla na živce...

jjasna zdrži!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image v tretje gre radouser posted image user posted image

moj se je pa tokrat odločil,da bo zraven,prvič ni bil-sem mu rekla,če mu ne bo za zdržat,da ven še vedno lahk gre user posted image

to pa nisem vedla, da bo tokrat zraven user posted image user posted image user posted image user posted image
zaenkrat si še ni premisliluser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
21.2.2009 16:36:41   
mama_milchy

meni je sms kr 4x poslala in skozi ****in' shit.....da čimprej rodi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
21.2.2009 16:49:32   
NoBady
o ****in shit, to more pa res bolet...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo čimprej zuni!!!

mene pa dans cel dan tk noge bolijo, da sploh ne morm bit pokonc.. sam ležim pa noge u luft devam...je vsaj mal bolšuser posted image

lolita - zdej si pa lahk mal oddahneš k nimaš več sestre... pa ne met slabo vest k je nimaš met za kej!!

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

Neposredna povezava do sporočila: 2718
21.2.2009 16:58:08   
mediuhec
levček- ful lepa maškara

joj, kakšne prigode, jaz mojega zadavim, če bi se hvalil z mafini, jaz bi pa bila sestradana. absolutno gredo z mano v P kakšni keksi!

držim pesti za jasno!

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
21.2.2009 16:59:19   
mediuhec
julam: meni je tud kri dostikrat tekla iz nosu, včasih skor vsak dan, potem kak mesec nič, pa spet kakšen dan. baje vse normalno kot je že ena napisala.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
21.2.2009 17:23:48   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

o ****in shit, to more pa res bolet...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo čimprej zuni!!!

mene pa dans cel dan tk noge bolijo, da sploh ne morm bit pokonc.. sam ležim pa noge u luft devam...je vsaj mal bolšuser posted image

lolita - zdej si pa lahk mal oddahneš k nimaš več sestre... pa ne met slabo vest k je nimaš met za kej!!

Sej je že več nimamuser posted image Pa ljubiju reci naj ti noge zmasira.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
21.2.2009 17:39:56   
felix7
pa še moji dolgovi - takole sva uredila spalnico - s posteljico in previjalno mizo. No ti predali previjalne mize so popolnoma polni... user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
21.2.2009 17:44:55   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

upam, da se kmalu izboljša... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
21.2.2009 17:45:48   
felix7
Pupa je pa danes sigurno vsa blažena, ker je prišla njena mami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
21.2.2009 17:47:16   
Lorencia

pa še moji dolgovi - takole sva uredila spalnico - s posteljico in previjalno mizo. No ti predali previjalne mize so popolnoma polni... user posted image

user posted image

user posted image

zelo luškano in toplo...posteljica prav paše v tisti kot. Tudi previjalna se mi zdi super praktična, ker je dodatni prostor za pribor.
Bom tudi jaz poslikala še našo sobico in dala slikice gor.

Jasni pa upam, da je že dala skozi porod in da se bo končno lahko prepuščala lepšim občutkom.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?