Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:22:03
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka evo še eno slikico naše male maškare bravo za Tajo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:24:34
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy =jasna= a pol po porodu ti niso nič dale za jest? Sem prišla ob 19 uri v sobo, torej po večerji, pa so mi rekli, da mi lahko grejo iskat prepečenec?????? in pa tolk sladek čaj so prinesli, da bi lahko še sladkorno dobila. Tako,d a sem poklicala mojega in mi je prinesel en konkreten sendvič in pa vodo, pa še narezano sadje je kupil. Ne vem pa kako se je zmenil, da je lahko prišel gor v sobo tako pozno? Pa tolk se mi je vrtelo, da tud stat nisem mogla. Ob 20 uri pa je že tamal navil glasilke na ves glas in je trajalo celo noč. Tako, da nisem spala 2 noči, pa vmes sem še rodila in pojedla tisti sendvič... in ko pridem iz P domov sem imlea -3kg, pa je imel samo tamal 3,5kg. Sem bila zihr, da sme že v P pokurila vso zalogo odvečnih kil. moj je tudi šel vmes na kosilo, ampak mi HB ni kaj dosti razlagal, verjetno ni glih upal , ker nisem jedla vsega skupaj 29 ur , moram pa babico pohvalit, mi je pol prinesla ob 23 večerjo v sobo, sem tako napadla tisti kruh, kot da bi mi najmanj škampe prinesla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:25:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy evo izdelek ni ravno najlepši ampak je pa fajn sladek tako da se bo vseeno pojedlo: mislim,da ostalo nič ne bo pri meni še ni nikoli pecivo ostalo pri nas tudi ne, joj, zdej sem pa spet lačna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:25:43
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam moški: moj je pri prvem porodu spal na kavču zraven mene, dokler ga niso zbudil, pol mi je pa veselo med noge gledu , pri drugem pa veselo čebljal z babco o morju , pa pol spet gledu madonca sta mi šla na živce... jjasna zdrži!!!!!!!! v tretje gre rado moj se je pa tokrat odločil,da bo zraven,prvič ni bil-sem mu rekla,če mu ne bo za zdržat,da ven še vedno lahk gre to pa nisem vedla, da bo tokrat zraven
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:28:37
|
|
|
|
pocka
|
mama m - sem se hotela spravit pečt kroštole zdaj, pa nimam olja ...v dolino se nam pa res ne da zdaj samo po olje vozit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:43:49
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: lejca Ciao, kaj novic od jasne? evo veza iz P je prišla, citiram sms-e.... ˝lačnaaaaaaaaaaaaa:-D˝pa jo vprašam, če so ji dali vsaj malo vode in pride sms ˝ne...samo infuzijo mam:-( drugače sm še vedno tle...če ne bo mojih popadkov zadosti, dobim ob 3 umetne in gremo v akcijo...˝ pa jo vprašam, če jo vsaj njen podpira in šok.... ˝ne, sama sem...moj nima jajc :-)˝ ja, in ona reva lačna, njen ji pa pošlje sms, da ravno je hamburger sva pa z jasno ugotovili, da na seznamu za v P manjkajo križanke ali pa sudoku, ker se ona kratkočasi tako, da igrice na telefonu igra ja pa po porodni sobi se s posteljo vozi sej zdaj so ji najbrž že dali umetne popadke pa tudi njena mama je najbrž gor pri njej....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:44:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka kaj novega o jasni? po mojem se je začelo, ob 15h so ji itak obljubili umetne popadke, zdaj pa tudi na SMSje ne odgovarja več, tako da nam preostane samo čakanje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:46:40
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka kaj novega o jasni? po mojem se je začelo, ob 15h so ji itak obljubili umetne popadke, zdaj pa tudi na SMSje ne odgovarja več, tako da nam preostane samo čakanje ja prejle je šla še na ctg od takrat ne duha ne sluha....bomo pa čakale....najkasneje do 18-ih.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:48:17
|
|
|
|
mama_milchy
|
nič pupe, grem jaz spet se ˝igračkat˝ s prijatelco, da me mine to vnetje čimprej da ne bo težav med porodom...jo grem dat na zračenje tako temu pravi jasna....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:57:27
|
|
|
|
Lolita23
|
Takole sestra je šla, pizza uspela, jutri sva k tašči povabljena na kosilo Ženska se mi je ponudila, da mi vsaj prvi teden kuha, pa no sem rekla, da bom že, potem pa je rekla, pa vsaj juhe, pa ajde dober, se bom lahk svoji pikici posvetila vsaj. jasna85 drži se Špikanje ma mene tud špikne na trenutke, kot da mi bo razneslo vse tam dol.Pač naša telesa in priprave.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:59:43
|
|
|
|
felix7
|
jasna je dobila umetne popadke in njen edini komentar je: ****in' shit!!! boga revica, upam, da bo šlo zdaj hitro.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 16:02:16
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jasna je dobila umetne popadke in njen edini komentar je: ****in' shit!!! boga revica, upam, da bo šlo zdaj hitro. O boga .Da vsaj čimprej mine.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 16:19:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jasna je dobila umetne popadke in njen edini komentar je: ****in' shit!!! boga revica, upam, da bo šlo zdaj hitro. za jasno,da bo čimprej svojega pikeca držala v naročju
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 16:20:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam moški: moj je pri prvem porodu spal na kavču zraven mene, dokler ga niso zbudil, pol mi je pa veselo med noge gledu , pri drugem pa veselo čebljal z babco o morju , pa pol spet gledu madonca sta mi šla na živce... jjasna zdrži!!!!!!!! v tretje gre rado moj se je pa tokrat odločil,da bo zraven,prvič ni bil-sem mu rekla,če mu ne bo za zdržat,da ven še vedno lahk gre to pa nisem vedla, da bo tokrat zraven zaenkrat si še ni premislil
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 16:36:41
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jasna je dobila umetne popadke in njen edini komentar je: ****in' shit!!! boga revica, upam, da bo šlo zdaj hitro. meni je sms kr 4x poslala in skozi ****in' shit.....da čimprej rodi....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 16:49:32
|
|
|
|
NoBady
|
o ****in shit, to more pa res bolet... naj bo čimprej zuni!!! mene pa dans cel dan tk noge bolijo, da sploh ne morm bit pokonc.. sam ležim pa noge u luft devam...je vsaj mal bolš lolita - zdej si pa lahk mal oddahneš k nimaš več sestre... pa ne met slabo vest k je nimaš met za kej!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 16:58:08
|
|
|
|
mediuhec
|
levček- ful lepa maškara joj, kakšne prigode, jaz mojega zadavim, če bi se hvalil z mafini, jaz bi pa bila sestradana. absolutno gredo z mano v P kakšni keksi! držim pesti za jasno!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 16:59:19
|
|
|
|
mediuhec
|
julam: meni je tud kri dostikrat tekla iz nosu, včasih skor vsak dan, potem kak mesec nič, pa spet kakšen dan. baje vse normalno kot je že ena napisala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 17:23:48
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady o ****in shit, to more pa res bolet... naj bo čimprej zuni!!! mene pa dans cel dan tk noge bolijo, da sploh ne morm bit pokonc.. sam ležim pa noge u luft devam...je vsaj mal bolš lolita - zdej si pa lahk mal oddahneš k nimaš več sestre... pa ne met slabo vest k je nimaš met za kej!! Sej je že več nimam Pa ljubiju reci naj ti noge zmasira.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 17:39:56
|
|
|
|
felix7
|
pa še moji dolgovi - takole sva uredila spalnico - s posteljico in previjalno mizo. No ti predali previjalne mize so popolnoma polni...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 17:44:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady mene pa dans cel dan tk noge bolijo, da sploh ne morm bit pokonc.. sam ležim pa noge u luft devam...je vsaj mal bolš upam, da se kmalu izboljša...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 17:45:48
|
|
|
|
felix7
|
Pupa je pa danes sigurno vsa blažena, ker je prišla njena mami
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 17:47:16
|
|
|
|
Lorencia
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa še moji dolgovi - takole sva uredila spalnico - s posteljico in previjalno mizo. No ti predali previjalne mize so popolnoma polni... zelo luškano in toplo...posteljica prav paše v tisti kot. Tudi previjalna se mi zdi super praktična, ker je dodatni prostor za pribor. Bom tudi jaz poslikala še našo sobico in dala slikice gor. Jasni pa upam, da je že dala skozi porod in da se bo končno lahko prepuščala lepšim občutkom.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?