Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:57:12
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy evo izdelek ni ravno najlepši ampak je pa fajn sladek tako da se bo vseeno pojedlo: mislim,da ostalo nič ne bo pri meni še ni nikoli pecivo ostalo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:57:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam moški: moj je pri prvem porodu spal na kavču zraven mene, dokler ga niso zbudil, pol mi je pa veselo med noge gledu , pri drugem pa veselo čebljal z babco o morju , pa pol spet gledu madonca sta mi šla na živce... jjasna zdrži!!!!!!!! v tretje gre rado moj se je pa tokrat odločil,da bo zraven,prvič ni bil-sem mu rekla,če mu ne bo za zdržat,da ven še vedno lahk gre
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 14:00:07
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam moški: moj je pri prvem porodu spal na kavču zraven mene, dokler ga niso zbudil, pol mi je pa veselo med noge gledu , pri drugem pa veselo čebljal z babco o morju , pa pol spet gledu madonca sta mi šla na živce... jjasna zdrži!!!!!!!! no, moj je pa babici govoril kako mora izpolni evropsko poročilo o prometni nesreči, jaz pa tam s popadki.... revca je full lačna: babice se mastijo s krofi, zdravnica si je pico naročila ona pa revca sama v porodni....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 14:14:41
|
|
|
|
mama_milchy
|
lejca, sey...a ne boste nič napisale in čvekale
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 14:36:27
|
|
|
|
spps
|
barby,še vedn sem doma in zgleda,da še bom kar nekaj časa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 14:45:56
|
|
|
|
barby78
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps barby,še vedn sem doma in zgleda,da še bom kar nekaj časa Eh,pa si me spet dobila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 14:47:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby78 IZVIRNO SPOROČILO: spps barby,še vedn sem doma in zgleda,da še bom kar nekaj časa Eh,pa si me spet dobila mam skor vse pod kontrolo in kako ste? stee zdravi?vaša Lia je ok?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 14:47:20
|
|
|
|
barby78
|
spps,a te še nič ne matra? (razen zgage ?) :)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 14:48:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby78 spps,a te še nič ne matra? (razen zgage ?) :) pa neprespanost,pa boleč kolk,drugač pa nič
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 14:48:50
|
|
|
|
barby78
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: barby78 IZVIRNO SPOROČILO: spps barby,še vedn sem doma in zgleda,da še bom kar nekaj časa Eh,pa si me spet dobila mam skor vse pod kontrolo in kako ste? stee zdravi?vaša Lia je ok? Ja zaenkrat smo OK,sicer mal kašlja,ampak še ni sile.Vito pa je na počitnicah.In vi?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 14:50:39
|
|
|
|
barby78
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: barby78 spps,a te še nič ne matra? (razen zgage ?) :) pa neprespanost,pa boleč kolk,drugač pa nič še dobr da je sam to
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 14:51:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby78 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: barby78 IZVIRNO SPOROČILO: spps barby,še vedn sem doma in zgleda,da še bom kar nekaj časa Eh,pa si me spet dobila mam skor vse pod kontrolo in kako ste? stee zdravi?vaša Lia je ok? Ja zaenkrat smo OK,sicer mal kašlja,ampak še ni sile.Vito pa je na počitnicah.In vi? po starem jaz sem danes sama doma,moj je na šihtu,mala pri tašči,jaz se pa učit spravljam,pa mi ne rata
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 14:52:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby78 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: barby78 spps,a te še nič ne matra? (razen zgage ?) :) pa neprespanost,pa boleč kolk,drugač pa nič še dobr da je sam to a ne de?kmal tud tega ne bo več kdaj boš kaj v Konjicah?se lahk mal oglasiš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 14:57:57
|
|
|
|
Anonimen
|
jjasna85, sej bo! Pa naj bo kmalu. Kar se pa hranjenja v P tiče je bil pa v prvo mož še največji "majster". Babice so ga poslale na kosilo, jaz ob 12-ih brez hranjenja že cel dan (no, že od prejšnjega dne), brez spanja,... da ne govorim, da sme bila že čisto hin (ne vem kako sem zdržala še potem 4 ure)... V glavnem gre na kosilu in potem pride nazaj in mi razlaga kako dobre muffine je jedel s takoooo velikimi koščki čokolade. Mislim, da se bom tega spomnila še dooooooolgo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 14:58:22
|
|
|
|
barby78
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: barby78 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: barby78 spps,a te še nič ne matra? (razen zgage ?) :) pa neprespanost,pa boleč kolk,drugač pa nič še dobr da je sam to a ne de?kmal tud tega ne bo več kdaj boš kaj v Konjicah?se lahk mal oglasiš mogoče drugi teden te pokličem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:02:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby78 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: barby78 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: barby78 spps,a te še nič ne matra? (razen zgage ?) :) pa neprespanost,pa boleč kolk,drugač pa nič še dobr da je sam to a ne de?kmal tud tega ne bo več kdaj boš kaj v Konjicah?se lahk mal oglasiš mogoče drugi teden te pokličem OK
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:02:27
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= jjasna85, sej bo! Pa naj bo kmalu. Kar se pa hranjenja v P tiče je bil pa v prvo mož še največji "majster". Babice so ga poslale na kosilo, jaz ob 12-ih brez hranjenja že cel dan (no, že od prejšnjega dne), brez spanja,... da ne govorim, da sme bila že čisto hin (ne vem kako sem zdržala še potem 4 ure)... V glavnem gre na kosilu in potem pride nazaj in mi razlaga kako dobre muffine je jedel s takoooo velikimi koščki čokolade. Mislim, da se bom tega spomnila še dooooooolgo. =jasna= a pol po porodu ti niso nič dale za jest?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:03:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= jjasna85, sej bo! Pa naj bo kmalu. Kar se pa hranjenja v P tiče je bil pa v prvo mož še največji "majster". Babice so ga poslale na kosilo, jaz ob 12-ih brez hranjenja že cel dan (no, že od prejšnjega dne), brez spanja,... da ne govorim, da sme bila že čisto hin (ne vem kako sem zdržala še potem 4 ure)... V glavnem gre na kosilu in potem pride nazaj in mi razlaga kako dobre muffine je jedel s takoooo velikimi koščki čokolade. Mislim, da se bom tega spomnila še dooooooolgo. v vsakem primeru se je fajn najest,preden greš v P
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:06:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy =jasna= a pol po porodu ti niso nič dale za jest? Sem prišla ob 19 uri v sobo, torej po večerji, pa so mi rekli, da mi lahko grejo iskat prepečenec?????? in pa tolk sladek čaj so prinesli, da bi lahko še sladkorno dobila. Tako,d a sem poklicala mojega in mi je prinesel en konkreten sendvič in pa vodo, pa še narezano sadje je kupil. Ne vem pa kako se je zmenil, da je lahko prišel gor v sobo tako pozno? Pa tolk se mi je vrtelo, da tud stat nisem mogla. Ob 20 uri pa je že tamal navil glasilke na ves glas in je trajalo celo noč. Tako, da nisem spala 2 noči, pa vmes sem še rodila in pojedla tisti sendvič... in ko pridem iz P domov sem imlea -3kg, pa je imel samo tamal 3,5kg. Sem bila zihr, da sme že v P pokurila vso zalogo odvečnih kil.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:13:01
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= jjasna85, sej bo! Pa naj bo kmalu. Kar se pa hranjenja v P tiče je bil pa v prvo mož še največji "majster". Babice so ga poslale na kosilo, jaz ob 12-ih brez hranjenja že cel dan (no, že od prejšnjega dne), brez spanja,... da ne govorim, da sme bila že čisto hin (ne vem kako sem zdržala še potem 4 ure)... V glavnem gre na kosilu in potem pride nazaj in mi razlaga kako dobre muffine je jedel s takoooo velikimi koščki čokolade. Mislim, da se bom tega spomnila še dooooooolgo. malo kruto...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:17:23
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam mene včasih tko špikne, da se primem kot dec za jajca no, pri meni je isto
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:19:25
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam moški: moj je pri prvem porodu spal na kavču zraven mene, dokler ga niso zbudil, pol mi je pa veselo med noge gledu , pri drugem pa veselo čebljal z babco o morju , pa pol spet gledu madonca sta mi šla na živce... jjasna zdrži!!!!!!!! jaz pa lahko mojega samo pohvalim,se je res super odrezal
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:19:36
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy =jasna= a pol po porodu ti niso nič dale za jest? Sem prišla ob 19 uri v sobo, torej po večerji, pa so mi rekli, da mi lahko grejo iskat prepečenec?????? in pa tolk sladek čaj so prinesli, da bi lahko še sladkorno dobila. Tako,d a sem poklicala mojega in mi je prinesel en konkreten sendvič in pa vodo, pa še narezano sadje je kupil. Ne vem pa kako se je zmenil, da je lahko prišel gor v sobo tako pozno? Pa tolk se mi je vrtelo, da tud stat nisem mogla. Ob 20 uri pa je že tamal navil glasilke na ves glas in je trajalo celo noč. Tako, da nisem spala 2 noči, pa vmes sem še rodila in pojedla tisti sendvič... in ko pridem iz P domov sem imlea -3kg, pa je imel samo tamal 3,5kg. Sem bila zihr, da sme že v P pokurila vso zalogo odvečnih kil. ma če rodiš čez dan naj bi ti vedno kaj dali za jest, ker itak ne odjavljajo mamic takoj ko grejo domov ampak recimo po kosilu, večerji da ja ostane obrok za naslednjo ki rojeva...jaz sem že pri Žigcu si v torbo dala petit kekse in 2dcl mleka in bom tudi tokrat to nardila, no keksi so že noter tako da samo mleko še kupim, če bi rodila recimo ponoči pa da bi bla lačna...no, njega sem rodila ob 11:10 in sem ob 13:30 dobila celo kosilo....ja, tisti čaji v P so pa res full sadki, jaz sem samo vodo pila oziroma mi je moj prinesel od doma kuhan jabolčni kompot...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:21:40
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam vprašanje: a ima katera probleme s krvavitvijo iz nosu? men stalno iz ene nosnice teče, pa stalno pozabim vpr G. v telesu je precej preveč krvi in posledično razširjene žile. Zato krvavitve iz nosu, kjer so žilice bolj občutljive, ni nič neobičajnega.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 15:21:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: lejca Ciao, kaj novic od jasne? evo veza iz P je prišla, citiram sms-e.... ˝lačnaaaaaaaaaaaaa:-D˝pa jo vprašam, če so ji dali vsaj malo vode in pride sms ˝ne...samo infuzijo mam:-( drugače sm še vedno tle...če ne bo mojih popadkov zadosti, dobim ob 3 umetne in gremo v akcijo...˝ pa jo vprašam, če jo vsaj njen podpira in šok.... ˝ne, sama sem...moj nima jajc :-)˝ ja, in ona reva lačna, njen ji pa pošlje sms, da ravno je hamburger sva pa z jasno ugotovili, da na seznamu za v P manjkajo križanke ali pa sudoku, ker se ona kratkočasi tako, da igrice na telefonu igra
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?