Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:31:49
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam naš se je pa tako spustil, da mi miga že prav v sramno kost , madnoca sej ma sam še par cm do ven vprašanje: a ima katera probleme s krvavitvijo iz nosu? men stalno iz ene nosnice teče, pa stalno pozabim vpr G. podatki: + 0,5kg, pregled 26.2. zgaga: men se je čudežno umirila, odkar se je plodek spustil, sicer sem pa pila mleko, donat, 2x na dan rupurut. meni se to dogaja celo nosečnost. Ni nič narobe, spremembe pač, edino, če bi to bila neprestana krvavitev iz nosu! men tud po parkrat na dan teče kri iz nosa in je normalno...
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:32:32
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ker ste vse nekam poniknile,pa grem tud jaz-sesalec gonit po stanovanju js mam pa takega, ki sam gre!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:33:14
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy evo izdelek ni ravno najlepši ampak je pa fajn sladek tako da se bo vseeno pojedlo: a tisto skledo zadaj lahko pridem iskat? si mi take gušte naredila, njammmii ma pridi...je še noter....no vsaj bo dokler ne pride moj pa seveda moj brat in njegova pupa njami! Sam da je sladko! itak da so in to fajn....sej je še več slik v albumu noter.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:33:47
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam naš se je pa tako spustil, da mi miga že prav v sramno kost , madnoca sej ma sam še par cm do ven vprašanje: a ima katera probleme s krvavitvijo iz nosu? men stalno iz ene nosnice teče, pa stalno pozabim vpr G. podatki: + 0,5kg, pregled 26.2. zgaga: men se je čudežno umirila, odkar se je plodek spustil, sicer sem pa pila mleko, donat, 2x na dan rupurut. meni se to dogaja celo nosečnost. Ni nič narobe, spremembe pač, edino, če bi to bila neprestana krvavitev iz nosu! men tud po parkrat na dan teče kri iz nosa in je normalno... ojla, kaj že komaj čakaš, da tvoje vidiš, kaj?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:34:22
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy evo izdelek ni ravno najlepši ampak je pa fajn sladek tako da se bo vseeno pojedlo: a tisto skledo zadaj lahko pridem iskat? si mi take gušte naredila, njammmii ma pridi...je še noter....no vsaj bo dokler ne pride moj pa seveda moj brat in njegova pupa njami! Sam da je sladko! itak da so in to fajn....sej je še več slik v albumu noter..... grem pogledat, da bom jedla z očmi!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:34:24
|
|
|
|
pocka
|
Mi smo nazaj s sprehoda, smo šli potem kar v Portorož malo ob morju pohajat, je prav pasalo. Moje ledvice so čudežno nehale boleti, upam,da tako ostane. mama m - za spidermana julam - dokler ni tega preveč mislim,da ni panike, so krvavitve iz nosu baje kar pogost pojav v . A tebe tudi mali brca čisto spodaj, mene tudi tako zbada spodaj, ampak res čisto pri "izhodu" , , se mi zdi,kot da bo vsak čas kaj ven pogledalo, je pa taka ful ostra bolečina, kot bi me kdo zarezal kokica - možno,da je res čep pupa - fajn pucaj evo še eno slikico naše male maškare ...grem kavč likat, je res ful zmečkan
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:34:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: lejca Ciao, kaj novic od jasne? evo veza iz P je prišla, citiram sms-e.... ˝lačnaaaaaaaaaaaaa:-D˝pa jo vprašam, če so ji dali vsaj malo vode in pride sms ˝ne...samo infuzijo mam:-( drugače sm še vedno tle...če ne bo mojih popadkov zadosti, dobim ob 3 umetne in gremo v akcijo...˝ pa jo vprašam, če jo vsaj njen podpira in šok.... ˝ne, sama sem...moj nima jajc :-)˝ Se bo pa potem bolj izkazal. Dajte jim priložnost, sej so oni tud krvavi pod kožo! seveda se bo izkazal...sej po eni strani je bolje da je zunaj in čaka kot pa da bi babice njega reševale namesto njej pomagale.... jasna:˝babica je full fajn....jaz sem lačna...pa babica si je krof prinesla....meni pa kruli...˝
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:40:38
|
|
|
|
spps
|
jaz sem si spucala stanovanje,tak,da sem za danes zaključila s čiščenjem-no,sam perilo še mi bo ostalo za zrihtat,ker zdaj perem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:41:19
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Mi smo nazaj s sprehoda, smo šli potem kar v Portorož malo ob morju pohajat, je prav pasalo. Moje ledvice so čudežno nehale boleti, upam,da tako ostane. mama m - za spidermana julam - dokler ni tega preveč mislim,da ni panike, so krvavitve iz nosu baje kar pogost pojav v . A tebe tudi mali brca čisto spodaj, mene tudi tako zbada spodaj, ampak res čisto pri "izhodu" , , se mi zdi,kot da bo vsak čas kaj ven pogledalo, je pa taka ful ostra bolečina, kot bi me kdo zarezal kokica - možno,da je res čep pupa - fajn pucaj evo še eno slikico naše male maškare ...grem kavč likat, je res ful zmečkan v Kopru pa je bila baje gneča, je bil prejle moj stric z njegovimi tukaj in pravi da je ogromno ljudi po Kp in po semedelski.... naš Žigec pa je bil lani levček, mislim, da celo isti kostum je imel kot tvoja Taja....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:41:58
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem si spucala stanovanje,tak,da sem za danes zaključila s čiščenjem-no,sam perilo še mi bo ostalo za zrihtat,ker zdaj perem perilo pa naj do jutri počaka...da se ne utrudiš preveč....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:44:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Mi smo nazaj s sprehoda, smo šli potem kar v Portorož malo ob morju pohajat, je prav pasalo. Moje ledvice so čudežno nehale boleti, upam,da tako ostane. mama m - za spidermana julam - dokler ni tega preveč mislim,da ni panike, so krvavitve iz nosu baje kar pogost pojav v . A tebe tudi mali brca čisto spodaj, mene tudi tako zbada spodaj, ampak res čisto pri "izhodu" , , se mi zdi,kot da bo vsak čas kaj ven pogledalo, je pa taka ful ostra bolečina, kot bi me kdo zarezal kokica - možno,da je res čep pupa - fajn pucaj evo še eno slikico naše male maškare ...grem kavč likat, je res ful zmečkan kak je lušna!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:45:39
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem si spucala stanovanje,tak,da sem za danes zaključila s čiščenjem-no,sam perilo še mi bo ostalo za zrihtat,ker zdaj perem Pridna! Js tud grem zdajle v napad, da bom lahk po kosilu šla na sprehod, dokler je še sonce!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:48:55
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka julam - dokler ni tega preveč mislim,da ni panike, so krvavitve iz nosu baje kar pogost pojav v . A tebe tudi mali brca čisto spodaj, mene tudi tako zbada spodaj, ampak res čisto pri "izhodu" , , se mi zdi,kot da bo vsak čas kaj ven pogledalo, je pa taka ful ostra bolečina, kot bi me kdo zarezal evo še eno slikico naše male maškare mene včasih tko špikne, da se primem kot dec za jajca iiiiiiii, maškare!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:50:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Hello, punce! Nekaj me zanima: od cca 05h zjutraj imam rahel rjav izcedek. Kaj bi to pomenilo???? sem od devete ure pa do sedaj čutila a le cca 3x! možno,da se ti je začel luščiti čep ni rečeno,da je krvav,lahk je rjav. men se pa prvič ni odluščil
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:50:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no tako drage moje, grem jaz kopalnico spucat in prah pobrisat, ostalo pa bo moj naredu se tipkamo kasneje papa ne bit preveč pridna papa pusti malo za jutri jutri nima časa točno tako, ker mami pride že čez slabo uro jeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii malo še.... pa boste se cartali in jokali....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:50:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy evo izdelek ni ravno najlepši ampak je pa fajn sladek tako da se bo vseeno pojedlo: mislim,da ostalo nič ne bo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:50:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 Taša sporoča, da je čist srečna ker je dobla svojo malo žabico k sebi supeeeeeeer
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:50:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: lejca Ciao, kaj novic od jasne? evo veza iz P je prišla, citiram sms-e.... ˝lačnaaaaaaaaaaaaa:-D˝pa jo vprašam, če so ji dali vsaj malo vode in pride sms ˝ne...samo infuzijo mam:-( drugače sm še vedno tle...če ne bo mojih popadkov zadosti, dobim ob 3 umetne in gremo v akcijo...˝ pa jo vprašam, če jo vsaj njen podpira in šok.... ˝ne, sama sem...moj nima jajc :-)˝ da čimprej mine to čakanje...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:50:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka joj boga, še sama je tam...ah tej moški, še dobro,da ne grejo oni rodit, je glih rekla anestezistka na predavanju za epiduralno, da,če bi moški rojevali, bi sigurno že osnovno zavarovanje krilo epiduralno pa še marsikaj drugega-vprašanje ,če ne bi človeštvo po hitrem postopku izumrlo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:50:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps ker ste vse nekam poniknile,pa grem tud jaz-sesalec gonit po stanovanju js mam pa takega, ki sam gre! kaj prej ne poveš,bi si ga sposodla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:50:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka M evo še eno slikico naše male maškare ...grem kavč likat, je res ful zmečkan kašna lepa maškara
< Sporočilo je popravil spps -- 21.2.2009 13:51:21 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:50:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem si spucala stanovanje,tak,da sem za danes zaključila s čiščenjem-no,sam perilo še mi bo ostalo za zrihtat,ker zdaj perem perilo pa naj do jutri počaka...da se ne utrudiš preveč.... jutri uživam,tk,da bom kar danes
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:51:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem si spucala stanovanje,tak,da sem za danes zaključila s čiščenjem-no,sam perilo še mi bo ostalo za zrihtat,ker zdaj perem Pridna! Js tud grem zdajle v napad, da bom lahk po kosilu šla na sprehod, dokler je še sonce! jaz se pa učit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:52:15
|
|
|
|
julam
|
moški: moj je pri prvem porodu spal na kavču zraven mene, dokler ga niso zbudil, pol mi je pa veselo med noge gledu , pri drugem pa veselo čebljal z babco o morju , pa pol spet gledu madonca sta mi šla na živce... jjasna zdrži!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 13:57:06
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem si spucala stanovanje,tak,da sem za danes zaključila s čiščenjem-no,sam perilo še mi bo ostalo za zrihtat,ker zdaj perem perilo pa naj do jutri počaka...da se ne utrudiš preveč.... jutri uživam,tk,da bom kar danes pojdi zdaj malo na sonček, pa boš že potem nadaljevala
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?