|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
21.2.2009 10:28:54   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: novo

Taša sporoča, da je čist srečna ker je dobla svojo malo žabico k sebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

verjamem! Joj, me kr zmrazi od sreče! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz zmer dobim solzne okice ko preberem tako user posted image

kaj šele bo, ko bomo imele svojega user posted image ! Bodo ja poplave! user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
21.2.2009 10:29:16   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Lolitka, ti pa še 5 postov zdajle vsekaš pa ti kar čestitam za četrto zvezdico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom potem zvečer ali pop. zdajle enkrat pride brat po sestro.user posted image

kar vidim, kako se ti oči svetjo od sreče user posted image user posted image user posted image

Sej mi je hudo malo hudo, ker nisem bolj se potrudila jo razvajat, sam ta nosečnost ima tudi svoj davek, pa ja sem kar vesela, da gre, ker ima doma vsaj kolegice.user posted image

če bi se malo odzivala na okolico, bi mela ti pol manj dela, tako da ne rabi ti bit hudo... nisi ti kriva, si naredila kar je bilo v tvoji moči user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
21.2.2009 10:29:40   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Dobr jutro...user posted image

Tudi jaz želim jasni85 čim hitrejši in čimlažji porod... user posted image user posted image user posted image
to je njen mesec ja, pa je le dočakala ta dan, marčevke - ve pa noge skup tišat!!!user posted image
lolita ti še posebi, ker mam občutek da boš prej šla kam... potrud seuser posted image (lahko je men govort, ane?)user posted image

Po moje bova šle skupi!!!user posted image user posted image user posted image Ti nisi čisto nič boljša.jaz sem tamali rekla, še en teden, potem pa lahk.user posted image user posted image user posted image

in ena in druga do naslednje nedelje nimata kam hodit, ni še marec!!! user posted image user posted image user posted image

Lahk je rečt.Jaz se res trudim, ker mi noben datum v februarju všeč, hočem imet marčevski datum.Sem kar nehala pit malinov čaj, sej tak imam baje vse razmehčano, kaj bi mehčali še bolj.user posted image user posted image user posted image user posted image

pravilno! user posted image user posted image user posted image
Kak dolgo si ga pa pila?user posted image

Ja dva tedna skoraj, eno šalico, pa sem mislila, če bi mi rekla G, da ni nič da bi drug teden 2 začela pit.Potem pa mi reče obratno, sam baje ga je vseen fajn pit so lažji popadki, tak da v sredo ga spet začnem.user posted image user posted image

pa ne sred tedna.user posted image user posted image user posted image
Začni s pon.! user posted image user posted image

nehaj, ko pa more do nedelje bit za 100 posto še 2v1 user posted image user posted image

sej sem mislila naslednji teden!

Itak idealni datum je 1.3, res bi ga rad doživela.Sam me pa zanima, koliko sem sploh odptra, ker mi ni povedala, pa sej to lahk še traja a ne???

18.3.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
21.2.2009 10:29:55   
Pupa7

Taša sporoča, da je čist srečna ker je dobla svojo malo žabico k sebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

verjamem! Joj, me kr zmrazi od sreče! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj šele bo, ko bomo imele svojega user posted image ! Bodo ja poplave! user posted image user posted image user posted image

jaz bom za mojga dala v torbo pakungo al pa dve robcev, ko vem da bo jokal ko dež user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
21.2.2009 10:30:36   
Pupa7

Itak idealni datum je 1.3, res bi ga rad doživela.Sam me pa zanima, koliko sem sploh odptra, ker mi ni povedala, pa sej to lahk še traja a ne???

traja lahko še 14 dni ali pa še več, tako da ni panike, samo lepo počivaj pa bo user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
21.2.2009 10:30:50   
novo

Lolitka, ti pa še 5 postov zdajle vsekaš pa ti kar čestitam za četrto zvezdico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom potem zvečer ali pop. zdajle enkrat pride brat po sestro.user posted image

kar vidim, kako se ti oči svetjo od sreče user posted image user posted image user posted image

Sej mi je hudo malo hudo, ker nisem bolj se potrudila jo razvajat, sam ta nosečnost ima tudi svoj davek, pa ja sem kar vesela, da gre, ker ima doma vsaj kolegice.user posted image

nič slabe vesti imet! Lahk bi pa tud ona tebe razvajala. user posted image
Ko meni pride mlajši brat, s katerim sva 10 let narazen, ga kr zaposlim, da bo vsaj kaj znal. Mama ga itak ful razvaja, ker je 3 oz. zadnji!user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
21.2.2009 10:32:05   
novo

traja lahko še 14 dni ali pa še več, tako da ni panike, samo lepo počivaj pa bo user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
21.2.2009 10:32:45   
lejca
Dobro jutro..
Pupa,hvala za novico....sem vesela za Jasno in seveda Tasouser posted image user posted image user posted image

lp lejca

p.s. Pupa v ponedeljek vso sreco ..ob kateri uri pa mas?

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
21.2.2009 10:32:56   
novo

jaz bom za mojga dala v torbo pakungo al pa dve robcev, ko vem da bo jokal ko dež user posted image user posted image user posted image

vidiš, fajn da si me spomnila. user posted image Morm še js spakirat robce.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
21.2.2009 10:33:51   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dobro jutro..
Pupa,hvala za novico....sem vesela za Jasno in seveda Tasouser posted image user posted image user posted image

lp lejca

p.s. Pupa v ponedeljek vso sreco ..ob kateri uri pa mas?

ob 14.00 user posted image prosim da mate riž pripravljen, dans pa je dekliščina po 19 uri na rr user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
21.2.2009 10:37:33   
Pupa7

vidiš, fajn da si me spomnila. user posted image Morm še js spakirat robce.user posted image user posted image user posted image

najboljš da dodamo še seznam za v P za bodočega očka: obvezna oprema robčki user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
21.2.2009 10:38:58   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

pa še čisto sveža novička:

jasna je v P, ji je odtekla voda in so jo zjutraj ob 6-ih peljali v P.....sinoči še ni nič kazalo, je rekla da je malemu fajn v bušiju in da veselo brca....

no, jasna, čimhitreje in čimlažje opravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jasna, čim prej imej svoje sončece v naročju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko sem zjutraj vstala, se mi je kar zdelo, da me bo kakšna taka novica pričakala, imam občutek, da bo zdaj skoraj vsako jutro podobno user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
21.2.2009 10:39:01   
felix7

aha ob 19. je štart torej, jaz bom po vsej verjetnosti malček zamudila, ker dans pride moja mami user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  a že pri vratih dežuraš? user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
21.2.2009 10:41:13   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

aha ob 19. je štart torej, jaz bom po vsej verjetnosti malček zamudila, ker dans pride moja mami user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  a že pri vratih dežuraš? user posted image

ja skorej, ma pridejo šele po kosilu, če so štartali tam okol 9 zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
21.2.2009 10:41:13   
felix7
Tasi pa čestitke za to, da je Lija prišla k njej user posted image user posted image user posted image user posted image

se mi zdi, da tele naše mamice prav uživajo, ko nam delajo skomine s svojimi otročki user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
21.2.2009 10:45:52   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: bambam

Jaz sem že enkrat javla nove podatke, pa zgleda da ste jih spregledale. Pa sem jih napisala ponovno in mi je rač. crknuuser posted image . Pa nič zato!user posted image user posted image

No, kila je še  zraven,+21kg, naslednji pregled 6.3..

Naj čestitam tudi vsem ki so že povile svoje otročičke v tem času. Moram priznat, da nisem ravno velikokrat na RRu, malo pa pokukam tu in tamuser posted image .

Vas berem!!user posted image

potem se pa opravičujem user posted image

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
21.2.2009 10:49:40   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: bambam

Jaz sem že enkrat javla nove podatke, pa zgleda da ste jih spregledale. Pa sem jih napisala ponovno in mi je rač. crknuuser posted image . Pa nič zato!user posted image user posted image

No, kila je še  zraven,+21kg, naslednji pregled 6.3..

Naj čestitam tudi vsem ki so že povile svoje otročičke v tem času. Moram priznat, da nisem ravno velikokrat na RRu, malo pa pokukam tu in tamuser posted image .

Vas berem!!user posted image

potem se pa opravičujem user posted image

že zgleda, da niso bli dost pisani user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
21.2.2009 10:53:45   
felix7
ej, pupca, a si ti včeraj pobirala stave, kakšnega spola bo naslednji otročiček? jaz stavim, da bo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
21.2.2009 10:56:12   
felix7
a danes kaj krofe pečete? jaz se bom kar k tašči povabila, predvidevam, da jih ima danes na programu user posted image user posted image user posted image

pa na karnevale kaj greste? gre katera jutri v Cerknico? Mi imamo tu pri nas dva takšna lokalna mini karnevala, enega danes in enega jutri, pa bom verjetno šla malo preverit.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
21.2.2009 10:56:42   
Lolita23
Vprašanje V materinski šoli smo dobili seznam za v P, pa piše da poročene naj imajo z sabo Poročni list, samske pa rojstni list A to moj, ker jaz niti ne vem, kje ga imam, sem pa rojena v isti P????

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
21.2.2009 10:59:08   
spps

ej, pupca, a si ti včeraj pobirala stave, kakšnega spola bo naslednji otročiček? jaz stavim, da bo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image ni bla Pupauser posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste punce?
user posted image user posted image user posted image user posted image  za jasnouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
21.2.2009 10:59:32   
mama_milchy

haha,user posted image js sm pa bla rojena na pustno nedeljo, tak da če me vidite v živo, boste vedle , o čem govorim! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bomo vprašale tvojo mamo

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
21.2.2009 11:01:04   
spps

Vprašanje V materinski šoli smo dobili seznam za v P, pa piše da poročene naj imajo z sabo Poročni list, samske pa rojstni list A to moj, ker jaz niti ne vem, kje ga imam, sem pa rojena v isti P????
jaz se ne spomnim,da sem prvič nosla rojstni list,sem pa tud rojena v Ce.
Poročnega bom pa nesla s sabo.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
21.2.2009 11:02:04   
felix7

hm, najbrž tvoj... če ga slučajno ne najdeš, greš pa na UE in ti izdajo dvojnik. Ampak mislim, da moraš na UE, kjer si bila rojena. Jaz sem morala narediti dvojnik enkrat pred ene 8 leti in ga nisem mogla dobiti v Grosuplju, sem morala v LJ, ker sem tam živela ob rojstvu. No, tako je bilo 8 let nazaj.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
21.2.2009 11:02:59   
Lolita23

hm, najbrž tvoj... če ga slučajno ne najdeš, greš pa na UE in ti izdajo dvojnik. Ampak mislim, da moraš na UE, kjer si bila rojena. Jaz sem morala narediti dvojnik enkrat pred ene 8 leti in ga nisem mogla dobiti v Grosuplju, sem morala v LJ, ker sem tam živela ob rojstvu. No, tako je bilo 8 let nazaj.

Bom domov poklicala, naj mi ga mama pošlje, če ga bo našlauser posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?