Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 6:58:12
|
|
|
|
mama_milchy
|
pa še čisto sveža novička: jasna je v P, ji je odtekla voda in so jo zjutraj ob 6-ih peljali v P.....sinoči še ni nič kazalo, je rekla da je malemu fajn v bušiju in da veselo brca.... no, jasna, čimhitreje in čimlažje opravi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 7:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooo, moji soimenjakinji želim lahek porod in da bi čimprej držala svojo štručko v rokah!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 7:36:13
|
|
|
|
pocka
|
Aja, pa dobro jutro vsem! Spali lahko skoraj rečem,da nismo...se je Taja celo noč nekaj zbujala pa nas klicala, tisti vmesni čas,ko je spala, sem pa jaz na WC hodila ali se z boka na bok obračala ...mislim,da bo danes dolg dan ...mama m a greste kaj do taverne danes pogledat maškare? Mi bomo verjetno pol šli malo tja, no nismo se še dokončno odločili.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 7:39:50
|
|
|
|
bambam
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Nove podatke za seznam bi morale javiti: - julam - Grahec - sahary - petrcaK - dana - yassy - mamica00 - bambam - sončica* - dolči - Irena83 Punce, prosim za nove podatke. Hi! Jaz sem že enkrat javla nove podatke, pa zgleda da ste jih spregledale. Pa sem jih napisala ponovno in mi je rač. crknu . Pa nič zato! No, kila je še zraven,+21kg, naslednji pregled 6.3.. Naj čestitam tudi vsem ki so že povile svoje otročičke v tem času. Moram priznat, da nisem ravno velikokrat na RRu, malo pa pokukam tu in tam . Vas berem!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 7:59:18
|
|
|
|
kajaka
|
Dobro jutro! Jaz sem že spet tukaj...s čisto rdečimi očmi od nespanja...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 8:01:48
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pa še čisto sveža novička: jasna je v P, ji je odtekla voda in so jo zjutraj ob 6-ih peljali v P.....sinoči še ni nič kazalo, je rekla da je malemu fajn v bušiju in da veselo brca.... no, jasna, čimhitreje in čimlažje opravi Jasna Upam, da čimprej beremo vesele novice.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 8:01:57
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Nove podatke za seznam bi morale javiti: - julam - Grahec - sahary - petrcaK - dana - yassy - mamica00 - bambam - sončica* - dolči - Irena83 Punce, prosim za nove podatke. Hi! Jaz sem že enkrat javla nove podatke, pa zgleda da ste jih spregledale. Pa sem jih napisala ponovno in mi je rač. crknu . Pa nič zato! No, kila je še zraven,+21kg, naslednji pregled 6.3.. Naj čestitam tudi vsem ki so že povile svoje otročičke v tem času. Moram priznat, da nisem ravno velikokrat na RRu, malo pa pokukam tu in tam . Vas berem!! Potem pa zdaj nadoknadi in večkrat klepetaj! za pregled.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 8:02:21
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Aja, pa dobro jutro vsem! Spali lahko skoraj rečem,da nismo...se je Taja celo noč nekaj zbujala pa nas klicala, tisti vmesni čas,ko je spala, sem pa jaz na WC hodila ali se z boka na bok obračala ...mislim,da bo danes dolg dan ...mama m a greste kaj do taverne danes pogledat maškare? Mi bomo verjetno pol šli malo tja, no nismo se še dokončno odločili. pocka, pri nas bo tudi dolg dan; Žiga je sicer zelo lepo spal ampak jaz sem se pa zbujala na pol ure in bila že pred 6-to pokonci, no pol mi je Jasna pisala, pol sem pa kr ustala in šla za računalknik.... ne vem, če bomo šli; mene boli vse tam spodaj in komaj hodim; pa gre na bajto pogledat kaj počnejo, ker nas včeraj gor ni blo....kdaj se pa začne tam v taverni? kaj pa bo Tija za pusta?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 8:25:14
|
|
|
|
mama_milchy
|
sms jasne: ˝se ne odpiram in verjetno bo treba dajat umetne popadke...zaenkrat imam svoje preslabe...vse kar vem je, da do 18-ih ga bojo spravli ven˝ jasna, drži se
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 8:46:29
|
|
|
|
Pupa7
|
JASNI 85 JE ODTEKLA VODA, JE V P IN DOBIVA UMETNE POPADKE, KER SO NJENI PREŠVOH. DRŽIMO PESTKE!!! ZA ČIMHITREJŠI IN ČIMLAŽJI POROD!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 8:46:49
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sms jasne: ˝se ne odpiram in verjetno bo treba dajat umetne popadke...zaenkrat imam svoje preslabe...vse kar vem je, da do 18-ih ga bojo spravli ven˝ jasna, drži se jasna želim ti da čimprej držiš svojega korenjaka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 8:49:05
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Ma spim za en drek, ker me skoz spodaj špika, pa imam res včasih občutek, kot da me nekaj trga tam dol. Upam, da so to kake predpriprave, ki bodo trajale še en teden. Jasni tudi jaz privoščim, ker je v bistvu, to njen mesec.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 8:54:14
|
|
|
|
Pupa7
|
vidm da prihaja do podvajanja info... zato bom prepustila da nadaljuješ ti mamaM ker jaz tako popoldan več ne bom utegnila skakat po rr
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 9:39:22
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sms jasne: ˝se ne odpiram in verjetno bo treba dajat umetne popadke...zaenkrat imam svoje preslabe...vse kar vem je, da do 18-ih ga bojo spravli ven˝ jasna, drži se
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 9:39:57
|
|
|
|
novo
|
pa še eno lepo dobro jutro voščim!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 9:42:17
|
|
|
|
Pupa7
|
si se naspala, al vstat nis mogla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 9:46:33
|
|
|
|
NoBady
|
Dobr jutro... Tudi jaz želim jasni85 čim hitrejši in čimlažji porod... to je njen mesec ja, pa je le dočakala ta dan, marčevke - ve pa noge skup tišat!!! lolita ti še posebi, ker mam občutek da boš prej šla kam... potrud se (lahko je men govort, ane?)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 9:51:16
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 vidm da prihaja do podvajanja info... zato bom prepustila da nadaljuješ ti mamaM ker jaz tako popoldan več ne bom utegnila skakat po rr oooo,hvala....ti imaš priprave na ponedeljek?....kdaj je zvečer dekliščina, da ne zamudim slučajno zaenkrat ni še sprememb pri Jasni, sporoči ko se kaj premakne da se čimprej reši in da dobi svoj zaklad v naročje.... no, z Najo je vse OK, Nika je pri njej že dva dni in pridno papca, počasi pridobiva na teži ter spančka seveda; danes jo pride tudi Tija pogledat; jaz sem zdaj končala mojo terapijo pri ta spodnji prijateljici, upam, da bo kmalu bolje, ker to je že prav nadležno...... grem sede delat flancate, če mi uspejo seveda...sej bo padla kakšna slikica, saj imam čudovitega asistenta z Žigcem pa žal ne bova šla nikamor , ker ne morem hodit, mi bodo kosti spodaj kr odpadle; bo pa šel z mojo mamo malo tle po ulici do sosedov, je pa že od 7-me v svojem spidermenu
< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 21.2.2009 9:58:00 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:02:45
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 si se naspala, al vstat nis mogla sm šla pozno spat. Me bolj muči zaspat, vmes pa tak no comment.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:03:59
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 vidm da prihaja do podvajanja info... zato bom prepustila da nadaljuješ ti mamaM ker jaz tako popoldan več ne bom utegnila skakat po rr oooo,hvala....ti imaš priprave na ponedeljek?....kdaj je zvečer dekliščina, da ne zamudim slučajno zaenkrat ni še sprememb pri Jasni, sporoči ko se kaj premakne da se čimprej reši in da dobi svoj zaklad v naročje.... no, z Najo je vse OK, Nika je pri njej že dva dni in pridno papca, počasi pridobiva na teži ter spančka seveda; danes jo pride tudi Tija pogledat; jaz sem zdaj končala mojo terapijo pri ta spodnji prijateljici, upam, da bo kmalu bolje, ker to je že prav nadležno...... grem sede delat flancate, če mi uspejo seveda...sej bo padla kakšna slikica, saj imam čudovitega asistenta z Žigcem pa žal ne bova šla nikamor , ker ne morem hodit, mi bodo kosti spodaj kr odpadle; bo pa šel z mojo mamo malo tle po ulici do sosedov, je pa že od 7-me v svojem spidermenu ob 19.ih, ne okol govort!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:05:00
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 vidm da prihaja do podvajanja info... zato bom prepustila da nadaljuješ ti mamaM ker jaz tako popoldan več ne bom utegnila skakat po rr oooo,hvala....ti imaš priprave na ponedeljek?....kdaj je zvečer dekliščina, da ne zamudim slučajno zaenkrat ni še sprememb pri Jasni, sporoči ko se kaj premakne da se čimprej reši in da dobi svoj zaklad v naročje.... no, z Najo je vse OK, Nika je pri njej že dva dni in pridno papca, počasi pridobiva na teži ter spančka seveda; danes jo pride tudi Tija pogledat; jaz sem zdaj končala mojo terapijo pri ta spodnji prijateljici, upam, da bo kmalu bolje, ker to je že prav nadležno...... grem sede delat flancate, če mi uspejo seveda...sej bo padla kakšna slikica, saj imam čudovitega asistenta z Žigcem pa žal ne bova šla nikamor , ker ne morem hodit, mi bodo kosti spodaj kr odpadle; bo pa šel z mojo mamo malo tle po ulici do sosedov, je pa že od 7-me v svojem spidermenu njami! Držim pesti, da ti uspejo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:05:35
|
|
|
|
mama_milchy
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?