Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:06:00
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 vidm da prihaja do podvajanja info... zato bom prepustila da nadaljuješ ti mamaM ker jaz tako popoldan več ne bom utegnila skakat po rr oooo,hvala....ti imaš priprave na ponedeljek?....kdaj je zvečer dekliščina, da ne zamudim slučajno zaenkrat ni še sprememb pri Jasni, sporoči ko se kaj premakne da se čimprej reši in da dobi svoj zaklad v naročje.... no, z Najo je vse OK, Nika je pri njej že dva dni in pridno papca, počasi pridobiva na teži ter spančka seveda; danes jo pride tudi Tija pogledat; jaz sem zdaj končala mojo terapijo pri ta spodnji prijateljici, upam, da bo kmalu bolje, ker to je že prav nadležno...... grem sede delat flancate, če mi uspejo seveda...sej bo padla kakšna slikica, saj imam čudovitega asistenta z Žigcem pa žal ne bova šla nikamor , ker ne morem hodit, mi bodo kosti spodaj kr odpadle; bo pa šel z mojo mamo malo tle po ulici do sosedov, je pa že od 7-me v svojem spidermenu ob 19.ih, ne okol govort! aha ob 19. je štart torej, jaz bom po vsej verjetnosti malček zamudila, ker dans pride moja mami
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:06:09
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 vidm da prihaja do podvajanja info... zato bom prepustila da nadaljuješ ti mamaM ker jaz tako popoldan več ne bom utegnila skakat po rr oooo,hvala....ti imaš priprave na ponedeljek?....kdaj je zvečer dekliščina, da ne zamudim slučajno zaenkrat ni še sprememb pri Jasni, sporoči ko se kaj premakne da se čimprej reši in da dobi svoj zaklad v naročje.... no, z Najo je vse OK, Nika je pri njej že dva dni in pridno papca, počasi pridobiva na teži ter spančka seveda; danes jo pride tudi Tija pogledat; jaz sem zdaj končala mojo terapijo pri ta spodnji prijateljici, upam, da bo kmalu bolje, ker to je že prav nadležno...... grem sede delat flancate, če mi uspejo seveda...sej bo padla kakšna slikica, saj imam čudovitega asistenta z Žigcem pa žal ne bova šla nikamor , ker ne morem hodit, mi bodo kosti spodaj kr odpadle; bo pa šel z mojo mamo malo tle po ulici do sosedov, je pa že od 7-me v svojem spidermenu ob 19.ih, ne okol govort! ok, se dobiva na ovinku, ne??? pa ne smem na gospodiča pozabit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:06:38
|
|
|
|
novo
|
Nič, grem js v trgovino in mal naokrog. Sm bila včeraj celi ljubi dan doma, naredila nič, tak da me vse dans čaka. Če pa ne dans, pa jutri, pojutrišnjem,...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:07:11
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 si se naspala, al vstat nis mogla sm šla pozno spat. Me bolj muči zaspat, vmes pa tak no comment. hehe, jaz zaspim še, samo vmes je dizastr, pa boljš da se ne zbudim vmes, ker tak pol rabim pol noči, da zaspim nazaj
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:07:13
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 vidm da prihaja do podvajanja info... zato bom prepustila da nadaljuješ ti mamaM ker jaz tako popoldan več ne bom utegnila skakat po rr oooo,hvala....ti imaš priprave na ponedeljek?....kdaj je zvečer dekliščina, da ne zamudim slučajno zaenkrat ni še sprememb pri Jasni, sporoči ko se kaj premakne da se čimprej reši in da dobi svoj zaklad v naročje.... no, z Najo je vse OK, Nika je pri njej že dva dni in pridno papca, počasi pridobiva na teži ter spančka seveda; danes jo pride tudi Tija pogledat; jaz sem zdaj končala mojo terapijo pri ta spodnji prijateljici, upam, da bo kmalu bolje, ker to je že prav nadležno...... grem sede delat flancate, če mi uspejo seveda...sej bo padla kakšna slikica, saj imam čudovitega asistenta z Žigcem pa žal ne bova šla nikamor , ker ne morem hodit, mi bodo kosti spodaj kr odpadle; bo pa šel z mojo mamo malo tle po ulici do sosedov, je pa že od 7-me v svojem spidermenu ob 19.ih, ne okol govort! ok, se dobiva na ovinku, ne??? pa ne smem na gospodiča pozabit to pa sigurno ne!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:07:53
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 vidm da prihaja do podvajanja info... zato bom prepustila da nadaljuješ ti mamaM ker jaz tako popoldan več ne bom utegnila skakat po rr oooo,hvala....ti imaš priprave na ponedeljek?....kdaj je zvečer dekliščina, da ne zamudim slučajno zaenkrat ni še sprememb pri Jasni, sporoči ko se kaj premakne da se čimprej reši in da dobi svoj zaklad v naročje.... no, z Najo je vse OK, Nika je pri njej že dva dni in pridno papca, počasi pridobiva na teži ter spančka seveda; danes jo pride tudi Tija pogledat; jaz sem zdaj končala mojo terapijo pri ta spodnji prijateljici, upam, da bo kmalu bolje, ker to je že prav nadležno...... grem sede delat flancate, če mi uspejo seveda...sej bo padla kakšna slikica, saj imam čudovitega asistenta z Žigcem pa žal ne bova šla nikamor , ker ne morem hodit, mi bodo kosti spodaj kr odpadle; bo pa šel z mojo mamo malo tle po ulici do sosedov, je pa že od 7-me v svojem spidermenu ob 19.ih, ne okol govort! aha ob 19. je štart torej, jaz bom po vsej verjetnosti malček zamudila, ker dans pride moja mami ti si vzami čas, pa še zrihtat se moraš, ne....da ne bo kdo mislu, da je katera druga srečnica, ki bo v pon rekla DA.... joooj, ampak mi se tle malo hecamo, mi2 z mojim sva res imela fantovščino in dekliščino na pustno soboto pred celimi 4leti in jaz s trebuhom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:08:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 si se naspala, al vstat nis mogla sm šla pozno spat. Me bolj muči zaspat, vmes pa tak no comment. hehe, jaz zaspim še, samo vmes je dizastr, pa boljš da se ne zbudim vmes, ker tak pol rabim pol noči, da zaspim nazaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:08:45
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 vidm da prihaja do podvajanja info... zato bom prepustila da nadaljuješ ti mamaM ker jaz tako popoldan več ne bom utegnila skakat po rr oooo,hvala....ti imaš priprave na ponedeljek?....kdaj je zvečer dekliščina, da ne zamudim slučajno zaenkrat ni še sprememb pri Jasni, sporoči ko se kaj premakne da se čimprej reši in da dobi svoj zaklad v naročje.... no, z Najo je vse OK, Nika je pri njej že dva dni in pridno papca, počasi pridobiva na teži ter spančka seveda; danes jo pride tudi Tija pogledat; jaz sem zdaj končala mojo terapijo pri ta spodnji prijateljici, upam, da bo kmalu bolje, ker to je že prav nadležno...... grem sede delat flancate, če mi uspejo seveda...sej bo padla kakšna slikica, saj imam čudovitega asistenta z Žigcem pa žal ne bova šla nikamor , ker ne morem hodit, mi bodo kosti spodaj kr odpadle; bo pa šel z mojo mamo malo tle po ulici do sosedov, je pa že od 7-me v svojem spidermenu ob 19.ih, ne okol govort! ok, se dobiva na ovinku, ne??? pa ne smem na gospodiča pozabit to pa sigurno ne! je že vse dogovorjeno....malo ga je strah, ker bo tolko na kupu ampak mu vsaj nihče ne bo očital da je on za kaj kriv
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:08:49
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Nič, grem js v trgovino in mal naokrog. Sm bila včeraj celi ljubi dan doma, naredila nič, tak da me vse dans čaka. Če pa ne dans, pa jutri, pojutrišnjem,... ušlo ti nikamor ne bo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:08:58
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dobr jutro... Tudi jaz želim jasni85 čim hitrejši in čimlažji porod... to je njen mesec ja, pa je le dočakala ta dan, marčevke - ve pa noge skup tišat!!! lolita ti še posebi, ker mam občutek da boš prej šla kam... potrud se (lahko je men govort, ane?) Po moje bova šle skupi!!! Ti nisi čisto nič boljša.jaz sem tamali rekla, še en teden, potem pa lahk.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:09:39
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 vidm da prihaja do podvajanja info... zato bom prepustila da nadaljuješ ti mamaM ker jaz tako popoldan več ne bom utegnila skakat po rr oooo,hvala....ti imaš priprave na ponedeljek?....kdaj je zvečer dekliščina, da ne zamudim slučajno zaenkrat ni še sprememb pri Jasni, sporoči ko se kaj premakne da se čimprej reši in da dobi svoj zaklad v naročje.... no, z Najo je vse OK, Nika je pri njej že dva dni in pridno papca, počasi pridobiva na teži ter spančka seveda; danes jo pride tudi Tija pogledat; jaz sem zdaj končala mojo terapijo pri ta spodnji prijateljici, upam, da bo kmalu bolje, ker to je že prav nadležno...... grem sede delat flancate, če mi uspejo seveda...sej bo padla kakšna slikica, saj imam čudovitega asistenta z Žigcem pa žal ne bova šla nikamor , ker ne morem hodit, mi bodo kosti spodaj kr odpadle; bo pa šel z mojo mamo malo tle po ulici do sosedov, je pa že od 7-me v svojem spidermenu njami! Držim pesti, da ti uspejo! zdaj pa grem res v kuhinjo...bo asistent nadure računal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:09:54
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 vidm da prihaja do podvajanja info... zato bom prepustila da nadaljuješ ti mamaM ker jaz tako popoldan več ne bom utegnila skakat po rr oooo,hvala....ti imaš priprave na ponedeljek?....kdaj je zvečer dekliščina, da ne zamudim slučajno zaenkrat ni še sprememb pri Jasni, sporoči ko se kaj premakne da se čimprej reši in da dobi svoj zaklad v naročje.... no, z Najo je vse OK, Nika je pri njej že dva dni in pridno papca, počasi pridobiva na teži ter spančka seveda; danes jo pride tudi Tija pogledat; jaz sem zdaj končala mojo terapijo pri ta spodnji prijateljici, upam, da bo kmalu bolje, ker to je že prav nadležno...... grem sede delat flancate, če mi uspejo seveda...sej bo padla kakšna slikica, saj imam čudovitega asistenta z Žigcem pa žal ne bova šla nikamor , ker ne morem hodit, mi bodo kosti spodaj kr odpadle; bo pa šel z mojo mamo malo tle po ulici do sosedov, je pa že od 7-me v svojem spidermenu ob 19.ih, ne okol govort! aha ob 19. je štart torej, jaz bom po vsej verjetnosti malček zamudila, ker dans pride moja mami ti si vzami čas, pa še zrihtat se moraš, ne....da ne bo kdo mislu, da je katera druga srečnica, ki bo v pon rekla DA.... joooj, ampak mi se tle malo hecamo, mi2 z mojim sva res imela fantovščino in dekliščino na pustno soboto pred celimi 4leti in jaz s trebuhom haha, js sm pa bla rojena na pustno nedeljo, tak da če me vidite v živo, boste vedle , o čem govorim!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:10:30
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dobr jutro... Tudi jaz želim jasni85 čim hitrejši in čimlažji porod... to je njen mesec ja, pa je le dočakala ta dan, marčevke - ve pa noge skup tišat!!! lolita ti še posebi, ker mam občutek da boš prej šla kam... potrud se (lahko je men govort, ane?) Po moje bova šle skupi!!! Ti nisi čisto nič boljša.jaz sem tamali rekla, še en teden, potem pa lahk. in ena in druga do naslednje nedelje nimata kam hodit, ni še marec!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:11:10
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo haha, js sm pa bla rojena na pustno nedeljo, tak da če me vidite v živo, boste vedle , o čem govorim! bom spps prašala, če drži
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:11:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 vidm da prihaja do podvajanja info... zato bom prepustila da nadaljuješ ti mamaM ker jaz tako popoldan več ne bom utegnila skakat po rr oooo,hvala....ti imaš priprave na ponedeljek?....kdaj je zvečer dekliščina, da ne zamudim slučajno zaenkrat ni še sprememb pri Jasni, sporoči ko se kaj premakne da se čimprej reši in da dobi svoj zaklad v naročje.... no, z Najo je vse OK, Nika je pri njej že dva dni in pridno papca, počasi pridobiva na teži ter spančka seveda; danes jo pride tudi Tija pogledat; jaz sem zdaj končala mojo terapijo pri ta spodnji prijateljici, upam, da bo kmalu bolje, ker to je že prav nadležno...... grem sede delat flancate, če mi uspejo seveda...sej bo padla kakšna slikica, saj imam čudovitega asistenta z Žigcem pa žal ne bova šla nikamor , ker ne morem hodit, mi bodo kosti spodaj kr odpadle; bo pa šel z mojo mamo malo tle po ulici do sosedov, je pa že od 7-me v svojem spidermenu ob 19.ih, ne okol govort! aha ob 19. je štart torej, jaz bom po vsej verjetnosti malček zamudila, ker dans pride moja mami Ti kr počasi. Sej brez tebe se tak ne začne! Pa sej veš kaj pravijo, zvijezda uvijek kasne!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:11:59
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dobr jutro... Tudi jaz želim jasni85 čim hitrejši in čimlažji porod... to je njen mesec ja, pa je le dočakala ta dan, marčevke - ve pa noge skup tišat!!! lolita ti še posebi, ker mam občutek da boš prej šla kam... potrud se (lahko je men govort, ane?) Po moje bova šle skupi!!! Ti nisi čisto nič boljša.jaz sem tamali rekla, še en teden, potem pa lahk. in ena in druga do naslednje nedelje nimata kam hodit, ni še marec!!! tako!
< Sporočilo je popravil novo -- 21.2.2009 10:12:08 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:12:10
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Ti kr počasi. Sej brez tebe se tak ne začne! Pa sej veš kaj pravijo, zvijezda uvijek kasne! sam da ne bote že vse nasekane ko pridem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:13:01
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Ti kr počasi. Sej brez tebe se tak ne začne! Pa sej veš kaj pravijo, zvijezda uvijek kasne! sam da ne bote že vse nasekane ko pridem to se pa res lahk naredi! No, sej jih bom js štopala!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:13:45
|
|
|
|
Pupa7
|
novo, odlično ga sekaš peti zvezdici naproti!!! pohvalno!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:13:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo haha, js sm pa bla rojena na pustno nedeljo, tak da če me vidite v živo, boste vedle , o čem govorim! bom spps prašala, če drži ona je tak vredu, da ti ne bo povedala realno!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:14:14
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Ti kr počasi. Sej brez tebe se tak ne začne! Pa sej veš kaj pravijo, zvijezda uvijek kasne! sam da ne bote že vse nasekane ko pridem to se pa res lahk naredi! No, sej jih bom js štopala! le dej, da ne bo potem prevelkih neumnosti prekmalu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:14:42
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 novo, odlično ga sekaš peti zvezdici naproti!!! pohvalno!!!! o, hvala. Torej, ko rodimo, dobimo še kak posebni bonus!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:14:59
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo haha, js sm pa bla rojena na pustno nedeljo, tak da če me vidite v živo, boste vedle , o čem govorim! bom spps prašala, če drži ona je tak vredu, da ti ne bo povedala realno! to maš pa tud prav
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:15:46
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 novo, odlično ga sekaš peti zvezdici naproti!!! pohvalno!!!! o, hvala. Torej, ko rodimo, dobimo še kak posebni bonus!? ti sam glej da peto dobiš preden greš rodit, samo še točno 500 postov ti manjka bonus pa je premik na starši čvekamo
< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 21.2.2009 10:16:20 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 21.2.2009 10:15:52
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Ti kr počasi. Sej brez tebe se tak ne začne! Pa sej veš kaj pravijo, zvijezda uvijek kasne! sam da ne bote že vse nasekane ko pridem to se pa res lahk naredi! No, sej jih bom js štopala! le dej, da ne bo potem prevelkih neumnosti prekmalu ja, sej če še ne bo striptizerja, ne bo take panike. Js bom pa naročila, da pride mal poznej, ok!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Ringarajini blogiUredništvo RRAli veste, da lahko na Ringaraji ustvarjate tudi svoj blog?Ja (
37%)
Ne (
63%)
Število vseh glasov: 202Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!