|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
21.2.2009 10:06:02   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Ati in Nejc sta šla avto oprat,midva  Tilnom bova šla pa počasi pančkatuser posted image .Noč je bila super sedaj,ko smo ukinili čokolino.Končno smo odkrili vzrok napenjanju in pikicam po ličkih.2x se je sicer zbudil in pojedel ter takoj nazaj zaspaluser posted image .Noski pa še kar spušajouser posted image

user posted image  za Varjo,da je bolje
user posted image user posted image user posted image  za Aljo
Barbaw...neuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nia...vse naj naj za 9.mesecuser posted image user posted image user posted image
Anitka..hvala z postrežbouser posted image

Gremo pančkatuser posted image

Čokolino je alergen, ker je noter čokolada in je možno, da mu zaradi tega ni odgovarjalo. Pikice in napenjanje sta znaka alergije. Najbolj važno je, da ste odkrili kaj ga muči in ga sedaj ne bo več. user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
21.2.2009 10:06:07   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Tako, Vidka sem dala spat, ati še vedno spi, sedaj pa imam končno malo časa. Da darila zavijem, spakiram za Vidka,... pa malo preberem, če se kaj dogaja.

Jaz moje sploh ne morem spat spakirat, pa je utrujena do daske. user posted image  

Saj mali še tudi ne spi, meče se po postli, bo pa vsakčas zaspal. Boga Majčika, da jo tako jezijo zobki. Kolikokrat ji daš tiste kroglice? Jaz sem Vidku dala menda glih dvakrat, pa pojma nimam če sploh pomagajo. Trenutno še ga ne muči tako, edino ta zbujanja ponoči so mi sumljiva, ker prej tega ni nikoli delal.

Nam kroglice pomagajo. Jih pa čez dan ne dajem, ker ni takega problema, zvečer in ponoči pa po potrebi.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
21.2.2009 10:06:54   
nia5
Dobro jutro, mi smo pa bolj naspani kot ponavadi, spali smo super. Zaspala je sicer komaj ob 23.00, zbudila se ob 02.00, spila malo mleka, pa ob 06.00, spila malo čaja in zategnila do 08.30. Zanimivo da ne glede na to kdaj gre spat, vedno spi do pol devetih, 10 minut gor ali dol user posted image
Hvala za čestitke user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
21.2.2009 10:08:33   
nia5

Dobro jutro!

Ati in Nejc sta šla avto oprat,midva  Tilnom bova šla pa počasi pančkatuser posted image .Noč je bila super sedaj,ko smo ukinili čokolino.Končno smo odkrili vzrok napenjanju in pikicam po ličkih.2x se je sicer zbudil in pojedel ter takoj nazaj zaspaluser posted image .Noski pa še kar spušajouser posted image

user posted image  za Varjo,da je bolje
user posted image user posted image user posted image  za Aljo
Barbaw...neuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nia...vse naj naj za 9.mesecuser posted image user posted image user posted image
Anitka..hvala z postrežbouser posted image

Gremo pančkatuser posted image

Super da ste odkrili vzrok težavam user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
21.2.2009 10:09:32   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla!

Samo na hitro vas pozdravim.
Noč je bila kar se spanja tiče, super, drugače pa non stop kakanje. Sem jo previjala ob 1.30, 3.30, 6.00, 7.00 in še 9.30 user posted image

Ne vem kaj je to za en user posted image , kaj so to res zobki ali kaj drugega. Upam, da so samo zobki.

Grem zj kafe spiti potem pa se beremo

Verjetno je to od zobkov, če ni nič takega/drugačnega jedla.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
21.2.2009 10:09:50   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro, mi smo pa bolj naspani kot ponavadi, spali smo super. Zaspala je sicer komaj ob 23.00, zbudila se ob 02.00, spila malo mleka, pa ob 06.00, spila malo čaja in zategnila do 08.30. Zanimivo da ne glede na to kdaj gre spat, vedno spi do pol devetih, 10 minut gor ali dol user posted image
Hvala za čestitke user posted image

v bistvu je dobro, da se zbuja isto. Nima porušenega dnevnega reda. user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
21.2.2009 10:09:56   
barbaw

Ojla!

Noč je bila kar se spanja tiče, super, drugače pa non stop kakanje. Sem jo previjala ob 1.30, 3.30, 6.00, 7.00 in še 9.30 user posted image

Ne vem kaj je to za en user posted image , kaj so to res zobki ali kaj drugega. Upam, da so samo zobki.

držim pesti, da je kakanje zaradi zobk

Neposredna povezava do sporočila: 3882
21.2.2009 10:11:11   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Špelin@ kako ste pa vi spali? Pa Barbaw?

raje se ne spominjam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moram pa pogledat, če je že kaj dlesen "razklana".

Dlesen še ni razklana, tako da še ene 2, 3 dni verjetno ne bo, če bo tako kot pri prejšnjem. user posted image
Sem pa trenutno v takem stanju, da bi se najraje user posted image user posted image . Popoldan bo že boljše, ko bo ati doma in bo on imel otroke, pa upam, da bo šel z mano gledat povorko. Moram še otroka našemit, da bosta nekaj imela od tega pusta. V torek pa ima vrtec sprevod in grem zraven. Če bo grdo vreme, pa se je babi ponudila, da bo pazila Majo. user posted image

Še kar ni mira?user posted image Tudi jaz sumim da se pri nas ni končalo, saj se še kar ful slini in si prstke noro tišči not user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
21.2.2009 10:12:10   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz sem v polnem zagonuuser posted image

kasso sporoča: Varja je OK, ponoči ni rabila kisika, ker je bila saturacija vredu. Tudi vročine nima več.user posted image user posted image

Sem pa žalostna, ker Alja pokašljuje in seveda po hranjenju skoraj vedno bruha in to fulluser posted image

Bogica mala user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
21.2.2009 10:12:42   
tilči
Tilen spančka,jaz grem pa kruh zamesit.Ali ima katera kakšen dober in preprost recept za rogljičke?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
21.2.2009 10:13:14   
nia5

user posted image

Dobro jutro vsem skupaj in zgornja slikca za lažje čakanje pomladi.

Spali smo kar dobro, zdaj sem pa že v pogonu od osme ure kajti nečak je že tu. Zaenkrat je še znosenuser posted image user posted image

Tule pa še malo postrežbe

user posted image user posted image

Hvala za postrežbo, nam lušte delaš user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
21.2.2009 10:14:18   
barbaw

Tilen spančka,jaz grem pa kruh zamesit.Ali ima katera kakšen dober in preprost recept za rogljičke?

žal ne
Jaz ponavadi pokukam na klik  če rabim pomoč.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
21.2.2009 10:15:00   
nia5

Dobro jutro!

Noč katastrofa. Se je Videk zbudil ob 4h in sem ga do 5 h ravno spravla nazaj spat, ko prirogovili ati domov. Potem je on še ene dobre pol ure rogovilil po bajti, ko pride končno spat. Ob 6h opet alarm iz kinderpeta, grem po njega in ga poknem poleg sebe v postlo in potem nikakvo spanje. Videk pa ati spita, mama gleda v luft. Sem ob 7.30 obupala in sem vstala. Videk tu nori poleg mene, siten 100 na uro, ata spi, jaz pa pijem kavico, perem cote, sušim cote. Groza no.

Tudi mene to razkuri, ko se Nia prebudi in ji dam čajek, lepo zadrema nazaj, pol pa se user posted image začne premetavat in naštimavat in jo nazaj prebudi user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
21.2.2009 10:17:23   
špelin@
Spali smo kar dobro, zdaj sem pa že v pogonu od osme ure kajti nečak je že tu. Zaenkrat je še znosenuser posted image user posted image

user posted image  Uživajte!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
21.2.2009 10:18:25   
tilči

žal ne
Jaz ponavadi pokukam na klik  če rabim pomoč.

hvalauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
21.2.2009 10:19:52   
špelin@

user posted image user posted image user posted image  Za noske pa user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
21.2.2009 10:20:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz sem v polnem zagonuuser posted image

kasso sporoča: Varja je OK, ponoči ni rabila kisika, ker je bila saturacija vredu. Tudi vročine nima več.user posted image user posted image

Sem pa žalostna, ker Alja pokašljuje in seveda po hranjenju skoraj vedno bruha in to fulluser posted image

user posted image  za Varjo, za Aljo pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
21.2.2009 10:21:02   
špelin@

user posted image  Tudi jaz stiskam pestke, da so to samo zobki krivi user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3893
21.2.2009 10:22:28   
špelin@

Jaz sem spala super. Ker sem sredi noči šla k mali piki, ki je jokala v postelji. In sva potem stisnjeni drmavhali do jutra user posted image  Sem pa vmes v polsnu slišala Gregčevo teženje, tako da user posted image  je bolj slabo spal...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
21.2.2009 10:24:57   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jaz sem spala super. Ker sem sredi noči šla k mali piki, ki je jokala v postelji. In sva potem stisnjeni drmavhali do jutra user posted image  Sem pa vmes v polsnu slišala Gregčevo teženje, tako da user posted image  je bolj slabo spal...

vseeno je boljše, da je en slabo naspan kot obadva

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
21.2.2009 11:05:49   
jana81
ZDEJ SEM PA RESNIČNO UŽALJENA KER STE VSE POZABILE DA IMA MOJ SONČEK DANES 10. MESECEVuser posted image

DRAGI MOJ NEJČEK Z ATIJEM TI ŽELIVA VSE NAJLEPŠE ZA 10 MESECEV

user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
21.2.2009 11:06:30   
jana81
NIA IN TUDI TEBI VSE NAJ ZA 9 MESECEV
user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
21.2.2009 11:10:52   
nia5
Hvala, tudi Nejcu želiva vse naj naj, pa ne bit užaljena, jaz sem včeraj imela roj dan in se je ful malo ljudi spomnilo, vsako leto jih je manj in sem se že navadila user posted image , tisti ki so mi najbljiže se spomnijo, pa še to včasih ne. Vem da smo ljudje pač pozabljivi in si ne jemljem k srcu.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
21.2.2009 11:12:49   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image za tvoje spanje in user posted image za user posted image spanje.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
21.2.2009 11:13:30   
mafi

NIA

vse najboljše

user posted image

tudi od naju z Filipomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.