Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 10:06:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Ati in Nejc sta šla avto oprat,midva Tilnom bova šla pa počasi pančkat .Noč je bila super sedaj,ko smo ukinili čokolino.Končno smo odkrili vzrok napenjanju in pikicam po ličkih.2x se je sicer zbudil in pojedel ter takoj nazaj zaspal .Noski pa še kar spušajo za Varjo,da je bolje za Aljo Barbaw...ne Nia...vse naj naj za 9.mesec Anitka..hvala z postrežbo Gremo pančkat Čokolino je alergen, ker je noter čokolada in je možno, da mu zaradi tega ni odgovarjalo. Pikice in napenjanje sta znaka alergije. Najbolj važno je, da ste odkrili kaj ga muči in ga sedaj ne bo več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 10:06:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Tako, Vidka sem dala spat, ati še vedno spi, sedaj pa imam končno malo časa. Da darila zavijem, spakiram za Vidka,... pa malo preberem, če se kaj dogaja. Jaz moje sploh ne morem spat spakirat, pa je utrujena do daske. Saj mali še tudi ne spi, meče se po postli, bo pa vsakčas zaspal. Boga Majčika, da jo tako jezijo zobki. Kolikokrat ji daš tiste kroglice? Jaz sem Vidku dala menda glih dvakrat, pa pojma nimam če sploh pomagajo. Trenutno še ga ne muči tako, edino ta zbujanja ponoči so mi sumljiva, ker prej tega ni nikoli delal. Nam kroglice pomagajo. Jih pa čez dan ne dajem, ker ni takega problema, zvečer in ponoči pa po potrebi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 10:06:54
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro, mi smo pa bolj naspani kot ponavadi, spali smo super. Zaspala je sicer komaj ob 23.00, zbudila se ob 02.00, spila malo mleka, pa ob 06.00, spila malo čaja in zategnila do 08.30. Zanimivo da ne glede na to kdaj gre spat, vedno spi do pol devetih, 10 minut gor ali dol Hvala za čestitke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 10:08:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Ati in Nejc sta šla avto oprat,midva Tilnom bova šla pa počasi pančkat .Noč je bila super sedaj,ko smo ukinili čokolino.Končno smo odkrili vzrok napenjanju in pikicam po ličkih.2x se je sicer zbudil in pojedel ter takoj nazaj zaspal .Noski pa še kar spušajo za Varjo,da je bolje za Aljo Barbaw...ne Nia...vse naj naj za 9.mesec Anitka..hvala z postrežbo Gremo pančkat Super da ste odkrili vzrok težavam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 10:09:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Samo na hitro vas pozdravim. Noč je bila kar se spanja tiče, super, drugače pa non stop kakanje. Sem jo previjala ob 1.30, 3.30, 6.00, 7.00 in še 9.30 Ne vem kaj je to za en , kaj so to res zobki ali kaj drugega. Upam, da so samo zobki. Grem zj kafe spiti potem pa se beremo Verjetno je to od zobkov, če ni nič takega/drugačnega jedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 10:09:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, mi smo pa bolj naspani kot ponavadi, spali smo super. Zaspala je sicer komaj ob 23.00, zbudila se ob 02.00, spila malo mleka, pa ob 06.00, spila malo čaja in zategnila do 08.30. Zanimivo da ne glede na to kdaj gre spat, vedno spi do pol devetih, 10 minut gor ali dol Hvala za čestitke v bistvu je dobro, da se zbuja isto. Nima porušenega dnevnega reda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 10:09:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Samo na hitro vas pozdravim. Noč je bila kar se spanja tiče, super, drugače pa non stop kakanje. Sem jo previjala ob 1.30, 3.30, 6.00, 7.00 in še 9.30 Ne vem kaj je to za en , kaj so to res zobki ali kaj drugega. Upam, da so samo zobki. Grem zj kafe spiti potem pa se beremo držim pesti, da je kakanje zaradi zobk
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 10:11:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ kako ste pa vi spali? Pa Barbaw? raje se ne spominjam Moram pa pogledat, če je že kaj dlesen "razklana". Dlesen še ni razklana, tako da še ene 2, 3 dni verjetno ne bo, če bo tako kot pri prejšnjem. Sem pa trenutno v takem stanju, da bi se najraje . Popoldan bo že boljše, ko bo ati doma in bo on imel otroke, pa upam, da bo šel z mano gledat povorko. Moram še otroka našemit, da bosta nekaj imela od tega pusta. V torek pa ima vrtec sprevod in grem zraven. Če bo grdo vreme, pa se je babi ponudila, da bo pazila Majo. Še kar ni mira? Tudi jaz sumim da se pri nas ni končalo, saj se še kar ful slini in si prstke noro tišči not
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 10:12:10
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem v polnem zagonu kasso sporoča: Varja je OK, ponoči ni rabila kisika, ker je bila saturacija vredu. Tudi vročine nima več. Sem pa žalostna, ker Alja pokašljuje in seveda po hranjenju skoraj vedno bruha in to full Bogica mala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 10:12:42
|
|
|
|
tilči
|
Tilen spančka,jaz grem pa kruh zamesit.Ali ima katera kakšen dober in preprost recept za rogljičke?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 10:13:14
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dobro jutro vsem skupaj in zgornja slikca za lažje čakanje pomladi. Spali smo kar dobro, zdaj sem pa že v pogonu od osme ure kajti nečak je že tu. Zaenkrat je še znosen Tule pa še malo postrežbe Hvala za postrežbo, nam lušte delaš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 10:14:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen spančka,jaz grem pa kruh zamesit.Ali ima katera kakšen dober in preprost recept za rogljičke? žal ne Jaz ponavadi pokukam na klik če rabim pomoč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 10:15:00
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Noč katastrofa. Se je Videk zbudil ob 4h in sem ga do 5 h ravno spravla nazaj spat, ko prirogovili ati domov. Potem je on še ene dobre pol ure rogovilil po bajti, ko pride končno spat. Ob 6h opet alarm iz kinderpeta, grem po njega in ga poknem poleg sebe v postlo in potem nikakvo spanje. Videk pa ati spita, mama gleda v luft. Sem ob 7.30 obupala in sem vstala. Videk tu nori poleg mene, siten 100 na uro, ata spi, jaz pa pijem kavico, perem cote, sušim cote. Groza no. Tudi mene to razkuri, ko se Nia prebudi in ji dam čajek, lepo zadrema nazaj, pol pa se začne premetavat in naštimavat in jo nazaj prebudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 10:17:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Spali smo kar dobro, zdaj sem pa že v pogonu od osme ure kajti nečak je že tu. Zaenkrat je še znosen Uživajte!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 10:18:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen spančka,jaz grem pa kruh zamesit.Ali ima katera kakšen dober in preprost recept za rogljičke? žal ne Jaz ponavadi pokukam na klik če rabim pomoč. hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 10:19:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ati in Nejc sta šla avto oprat,midva Tilnom bova šla pa počasi pančkat .Noč je bila super sedaj,ko smo ukinili čokolino.Končno smo odkrili vzrok napenjanju in pikicam po ličkih.2x se je sicer zbudil in pojedel ter takoj nazaj zaspal .Noski pa še kar spušajo Za noske pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 10:20:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem v polnem zagonu kasso sporoča: Varja je OK, ponoči ni rabila kisika, ker je bila saturacija vredu. Tudi vročine nima več. Sem pa žalostna, ker Alja pokašljuje in seveda po hranjenju skoraj vedno bruha in to full za Varjo, za Aljo pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 10:21:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Samo na hitro vas pozdravim. Noč je bila kar se spanja tiče, super, drugače pa non stop kakanje. Sem jo previjala ob 1.30, 3.30, 6.00, 7.00 in še 9.30 Ne vem kaj je to za en , kaj so to res zobki ali kaj drugega. Upam, da so samo zobki. Grem zj kafe spiti potem pa se beremo Tudi jaz stiskam pestke, da so to samo zobki krivi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 10:22:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ kako ste pa vi spali? Pa Barbaw? Jaz sem spala super. Ker sem sredi noči šla k mali piki, ki je jokala v postelji. In sva potem stisnjeni drmavhali do jutra Sem pa vmes v polsnu slišala Gregčevo teženje, tako da je bolj slabo spal...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 10:24:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ kako ste pa vi spali? Pa Barbaw? Jaz sem spala super. Ker sem sredi noči šla k mali piki, ki je jokala v postelji. In sva potem stisnjeni drmavhali do jutra Sem pa vmes v polsnu slišala Gregčevo teženje, tako da je bolj slabo spal... vseeno je boljše, da je en slabo naspan kot obadva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 11:05:49
|
|
|
|
jana81
|
ZDEJ SEM PA RESNIČNO UŽALJENA KER STE VSE POZABILE DA IMA MOJ SONČEK DANES 10. MESECEV DRAGI MOJ NEJČEK Z ATIJEM TI ŽELIVA VSE NAJLEPŠE ZA 10 MESECEV
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 11:06:30
|
|
|
|
jana81
|
NIA IN TUDI TEBI VSE NAJ ZA 9 MESECEV
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 11:10:52
|
|
|
|
nia5
|
Hvala, tudi Nejcu želiva vse naj naj, pa ne bit užaljena, jaz sem včeraj imela roj dan in se je ful malo ljudi spomnilo, vsako leto jih je manj in sem se že navadila , tisti ki so mi najbljiže se spomnijo, pa še to včasih ne. Vem da smo ljudje pač pozabljivi in si ne jemljem k srcu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 11:12:49
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ kako ste pa vi spali? Pa Barbaw? Jaz sem spala super. Ker sem sredi noči šla k mali piki, ki je jokala v postelji. In sva potem stisnjeni drmavhali do jutra Sem pa vmes v polsnu slišala Gregčevo teženje, tako da je bolj slabo spal... za tvoje spanje in za spanje.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.