špelin@
|
Dobro jutro Estrella*, super, da je Asja bolje IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro!!! Pri nas še zmer situacija z zadnjo enkico krizna. Glih začenja ven rint, kak dolg proces!!!! Mislm, da je že več ko en mesec odkar se je začelo to s temi štirimi zobki ... no zdej bo zadnji od skupine . Drgač sm že mal bolš, včeri sm bla pa res tolk jezna, da bi lahk koga sam s pogledom ubila . V ponedeljek grem zadnjič tja in domov in je to to. Nikamor več! Da zamenjam temo....gremo jutri v Cerknico na karneval, komi čakam ! Aja pa ne vem, če je kera že tole povedala, včeri mi je kasso poslala sms : z Varjo je v Ljubljani na infekcijski, ker težje diha in ji merijo saturacijo. Inhalacije niso nič pomagale, zato je ostala notri, da dobi kisik, če bi se poslabšalo. Upam, da je danes že boljše, ji morm zdele poslat sms. Boščka... Hvala za pikapoke punce, upam, da Žan res ni dobu virusa, dons je še čist vredu. barbaw nobene alternative ni temu, kar dajeva skoz. Če bi se že v osnovi začelo v Trbovljah na alergološki, bi blo verjetn bolš, zdej je pa prepozno. Estrella ja ko, da mam js na porodniški čas in voljo sam po bolnici hodit, kadar jim bo zapasalo. Hudiči eni ... za kile, kako je pa z Asjo??? špelin@ sej ni besed za celo kalvarijo, upam, da bo zdej vsaj res konec. Joj, Naty*, res bo minilo, samo zdajle si pa v taki za.je.ba.ni situaciji z Žankotom, da mi je zares hudo Uživajte v Cerknici!!! Ojej, a tako boga je Varja? za kasso , za malo damico pa Čestitke Nii ob obmesečnici tudi od mene
|