|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
21.2.2009 8:31:12   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

hej

Nejc spi danes svojo 2.rundo (prva je bila ob pol 12h  in to 20 minut), tako da revež ni već zdržal..

Jst se grem počas rihtat, grem na en RD, upam da se Nejc zbudi do 19h, da ga lahko še zrihtam, ker drugače bo ati norel z njim, mali je živc sto na uro.

Ajej. Kaj pa ste delali, da ni mogel prej spat?

obisk je imel...sestrično in sta dirkala gor in dol..

je pa spal potem do 19.30,vmes eno uro bedel in ob pol devetih nazaj zaspal.

Sem bila prepričana, da bo rogovilil do 22h. Super, da je tako hitro zaspala nazaj.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
21.2.2009 8:36:22   
barbaw
user posted image

Nii za 9 mesecev!!!!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
21.2.2009 8:43:03   
hijenca
Dobro jutro!

Noč katastrofa. Se je Videk zbudil ob 4h in sem ga do 5 h ravno spravla nazaj spat, ko prirogovili ati domov. Potem je on še ene dobre pol ure rogovilil po bajti, ko pride končno spat. Ob 6h opet alarm iz kinderpeta, grem po njega in ga poknem poleg sebe v postlo in potem nikakvo spanje. Videk pa ati spita, mama gleda v luft. Sem ob 7.30 obupala in sem vstala. Videk tu nori poleg mene, siten 100 na uro, ata spi, jaz pa pijem kavico, perem cote, sušim cote. Groza no.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
21.2.2009 8:43:30   
hijenca

user posted image

Nii za 9 mesecev!!!!

Tudi midva sa pridružujema čestitki.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
21.2.2009 8:44:40   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Estrella*, super, da je Asja bolje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!!!

Pri nas še zmer situacija z zadnjo enkico krizna. Glih začenja ven rint, kak dolg proces!!!! Mislm, da je že več ko en mesec odkar se je začelo to s temi štirimi zobki user posted image ... no zdej bo zadnji od skupine user posted image . Drgač sm že mal bolš, včeri sm bla pa res tolk jezna, da bi lahk koga sam s pogledom ubila user posted image . V ponedeljek grem zadnjič tja in domov in je to to. Nikamor več!
Da zamenjam temo....gremo jutri v Cerknico na karneval, komi čakam user posted image !

Aja pa ne vem, če je kera že tole povedala, včeri mi je kasso poslala sms user posted image :
z Varjo je v Ljubljani na infekcijski, ker težje diha in ji merijo saturacijo. Inhalacije niso nič pomagale, zato je ostala notri, da dobi kisik, če bi se poslabšalo.

Upam, da je danes že boljše, ji morm zdele poslat sms. Boščka...

Hvala za pikapoke punce, upam, da Žan res ni dobu virusa, dons je še čist vredu.

barbaw
nobene alternative ni temu, kar dajeva skoz. Če bi se že v osnovi začelo v Trbovljah na alergološki, bi blo verjetn bolš, zdej je pa prepozno.

Estrella
ja ko, da mam js na porodniški čas in voljo sam po bolnici hodit, kadar jim bo zapasalo. Hudiči eni user posted image ... user posted image user posted image user posted image za kile, kako je pa z Asjo???

špelin@ sej ni besed za celo kalvarijo, upam, da bo zdej vsaj res konec.

Joj, Naty*, res bo minilo, samo zdajle si pa v taki za.je.ba.ni situaciji z Žankotom, da mi je zares hudo user posted image user posted image user posted image user posted image  Uživajte v Cerknici!!!

Ojej, a tako boga je Varja? za kasso user posted image user posted image user posted image , za malo damico pa user posted image user posted image user posted image

Čestitke Nii ob obmesečnici tudi od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
21.2.2009 8:45:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Noč katastrofa. Se je Videk zbudil ob 4h in sem ga do 5 h ravno spravla nazaj spat, ko prirogovili ati domov. Potem je on še ene dobre pol ure rogovilil po bajti, ko pride končno spat. Ob 6h opet alarm iz kinderpeta, grem po njega in ga poknem poleg sebe v postlo in potem nikakvo spanje. Videk pa ati spita, mama gleda v luft. Sem ob 7.30 obupala in sem vstala. Videk tu nori poleg mene, siten 100 na uro, ata spi, jaz pa pijem kavico, perem cote, sušim cote. Groza no.

user posted image user posted image user posted image  Joj, dedca pa dooooolgo ni bilo user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
21.2.2009 8:47:54   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image  Joj, dedca pa dooooolgo ni bilo user posted image

tule se kar podpišem, ker sem isto mislila

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
21.2.2009 9:02:30   
Anitka
user posted image

Dobro jutro vsem skupaj in zgornja slikca za lažje čakanje pomladi.

Spali smo kar dobro, zdaj sem pa že v pogonu od osme ure kajti nečak je že tu. Zaenkrat je še znosenuser posted image user posted image

Tule pa še malo postrežbe

user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
21.2.2009 9:06:26   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!!!

Pri nas še zmer situacija z zadnjo enkico krizna. Glih začenja ven rint, kak dolg proces!!!! Mislm, da je že več ko en mesec odkar se je začelo to s temi štirimi zobki user posted image ... no zdej bo zadnji od skupine user posted image . Drgač sm že mal bolš, včeri sm bla pa res tolk jezna, da bi lahk koga sam s pogledom ubila user posted image . V ponedeljek grem zadnjič tja in domov in je to to. Nikamor več!

Upam, da se ta vaša kalvarija res končauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da zamenjam temo....gremo jutri v Cerknico na karneval, komi čakam user posted image !

O superca. Uživajteuser posted image user posted image user posted image

Aja pa ne vem, če je kera že tole povedala, včeri mi je kasso poslala sms user posted image :
z Varjo je v Ljubljani na infekcijski, ker težje diha in ji merijo saturacijo. Inhalacije niso nič pomagale, zato je ostala notri, da dobi kisik, če bi se poslabšalo.

Za Varjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da je danes že boljše, ji morm zdele poslat sms. Boščka...

Lepo jo pozdravi in ji sporoči, da mislimo nanjo in jima želimo vse dobro.

Hvala za pikapoke punce, upam, da Žan res ni dobu virusa, dons je še čist vredu.

Upam, da tako tudi ostane.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
21.2.2009 9:08:26   
Anitka

Dobro jutro!

Ahjej nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . DEDCI!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
21.2.2009 9:10:24   
Anitka
NIA

vse najboljše

user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
21.2.2009 9:11:26   
Anitka
Špelin@ kako ste pa vi spali? Pa Barbaw?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
21.2.2009 9:28:44   
Estrella*
NIA VSE NAJ NAJ
ZA 9 MESEVCEV!!!!!

user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
21.2.2009 9:28:49   
Estrella*

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
21.2.2009 9:31:20   
Estrella*
Jaz sem v polnem zagonuuser posted image

kasso sporoča: Varja je OK, ponoči ni rabila kisika, ker je bila saturacija vredu. Tudi vročine nima več.user posted image user posted image

Sem pa žalostna, ker Alja pokašljuje in seveda po hranjenju skoraj vedno bruha in to fulluser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
21.2.2009 9:33:39   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

kasso sporoča: Varja je OK, ponoči ni rabila kisika, ker je bila saturacija vredu. Tudi vročine nima več.user posted image user posted image

Sem pa žalostna, ker Alja pokašljuje in seveda po hranjenju skoraj vedno bruha in to fulluser posted image

Kasso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Aljo
A imaš kakšen sirup za pomirjanje kašlja, da bi ji ga dala kakih 15 min pred hranjenjem?

< Sporočilo je popravil barbaw -- 21.2.2009 9:34:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 3866
21.2.2009 9:33:49   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

raje se ne spominjam
Moram pa pogledat, če je že kaj dlesen "razklana".

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
21.2.2009 9:35:41   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo.

Ojej, boga Asjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 3868
21.2.2009 9:36:14   
Anitka

raje se ne spominjam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
21.2.2009 9:46:17   
barbaw

raje se ne spominjam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dlesen še ni razklana, tako da še ene 2, 3 dni verjetno ne bo, če bo tako kot pri prejšnjem. user posted image
Sem pa trenutno v takem stanju, da bi se najraje user posted image user posted image . Popoldan bo že boljše, ko bo ati doma in bo on imel otroke, pa upam, da bo šel z mano gledat povorko. Moram še otroka našemit, da bosta nekaj imela od tega pusta. V torek pa ima vrtec sprevod in grem zraven. Če bo grdo vreme, pa se je babi ponudila, da bo pazila Majo. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
21.2.2009 9:46:26   
hijenca
Tako, Vidka sem dala spat, ati še vedno spi, sedaj pa imam končno malo časa. Da darila zavijem, spakiram za Vidka,... pa malo preberem, če se kaj dogaja.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
21.2.2009 9:50:41   
barbaw

Tako, Vidka sem dala spat, ati še vedno spi, sedaj pa imam končno malo časa. Da darila zavijem, spakiram za Vidka,... pa malo preberem, če se kaj dogaja.

Jaz moje sploh ne morem spat spakirat, pa je utrujena do daske. user posted image  

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
21.2.2009 9:52:44   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Samo na hitro vas pozdravim.
Noč je bila kar se spanja tiče, super, drugače pa non stop kakanje. Sem jo previjala ob 1.30, 3.30, 6.00, 7.00 in še 9.30 user posted image

Ne vem kaj je to za en user posted image , kaj so to res zobki ali kaj drugega. Upam, da so samo zobki.

Grem zj kafe spiti potem pa se beremo

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
21.2.2009 9:53:41   
hijenca

Jaz moje sploh ne morem spat spakirat, pa je utrujena do daske. user posted image  

Saj mali še tudi ne spi, meče se po postli, bo pa vsakčas zaspal. Boga Majčika, da jo tako jezijo zobki. Kolikokrat ji daš tiste kroglice? Jaz sem Vidku dala menda glih dvakrat, pa pojma nimam če sploh pomagajo. Trenutno še ga ne muči tako, edino ta zbujanja ponoči so mi sumljiva, ker prej tega ni nikoli delal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
21.2.2009 9:54:09   
tilči
Dobro jutro!

Ati in Nejc sta šla avto oprat,midva  Tilnom bova šla pa počasi pančkatuser posted image .Noč je bila super sedaj,ko smo ukinili čokolino.Končno smo odkrili vzrok napenjanju in pikicam po ličkih.2x se je sicer zbudil in pojedel ter takoj nazaj zaspaluser posted image .Noski pa še kar spušajouser posted image

user posted image  za Varjo,da je bolje
user posted image user posted image user posted image  za Aljo
Barbaw...neuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nia...vse naj naj za 9.mesecuser posted image user posted image user posted image
Anitka..hvala z postrežbouser posted image

Gremo pančkatuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kravje mleko nima dovolj hranil za zdrav r...
Pravilna prehrana malčkov po 1. letu je ključna za zdrav razvoj. Mlečne formule, kot sta Aptamil 1+ in 2+, zagotavljajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.