Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:04:14
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit no takole.Ona je veterinarka in iz tega sledi sklep.Da debele krave tudi težko zanosijo Ampak problem je v tem,ker nisem znala razbrat a sem krava al debela al kar oboje No sej ovce so pa ponavadi suhe a ne? Pija no kaj sem pol jaz?????????
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:04:33
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja A od Daisyke pa res nobena nima GSM št. ? MARJETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:04:33
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Pija, a ti pa ne moreš brez vlažnih tipkovnic, kaj že kr mal preverzno pa sej menda veš da brez vlažnih prstov tud ne gre!!! važn, da je vlažn to je bilo pa čisto po lublansko
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:05:14
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit no takole.Ona je veterinarka in iz tega sledi sklep.Da debele krave tudi težko zanosijo Ampak problem je v tem,ker nisem znala razbrat a sem krava al debela al kar oboje No sej ovce so pa ponavadi suhe a ne? Pija no kaj sem pol jaz????????? ti si Pikovit, ali nisi?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:05:44
|
|
|
|
mismis
|
bemti, kaj samo jaz tako hitro pipkam. gremo gremo
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:06:00
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis sej sem rekla,da je svetovna.Nič punce pičim jaz domov,sem pri sestri,pa se vam kasneje javim.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:06:17
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit no takole.Ona je veterinarka in iz tega sledi sklep.Da debele krave tudi težko zanosijo Ampak problem je v tem,ker nisem znala razbrat a sem krava al debela al kar oboje No sej ovce so pa ponavadi suhe a ne? Pija no kaj sem pol jaz????????? Niš od tega, ona je pa ena navadna ovca!!!! Je_beseti, naj blebeta neumnosti! Ne poslušaj je, ker ne zna nič pametnega povedat!! Gremo naprej bejbi, tvoj podpis mi je všeč!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:06:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mismis sej sem rekla,da je svetovna.Nič punce pičim jaz domov,sem pri sestri,pa se vam kasneje javim. ok, le daj, pozdravi sekico v mojem imenu
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:06:46
|
|
|
|
dajamaja
|
Pikovit, pa ta ženska še hodi okol, al si jo predelala Po moje lsedi, da si karav, ker mamo suhe tud tle gor in nam pol le krava ostane. Dejmo šeke še enga ofnat za našo veterino! Dej ignoriraj babo neumno - oboje!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:06:51
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit no takole.Ona je veterinarka in iz tega sledi sklep.Da debele krave tudi težko zanosijo Ampak problem je v tem,ker nisem znala razbrat a sem krava al debela al kar oboje Tale tvoja svakinja je pa prijazna in taktna oseba. Mislim
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:06:58
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit no takole.Ona je veterinarka in iz tega sledi sklep.Da debele krave tudi težko zanosijo Ampak problem je v tem,ker nisem znala razbrat a sem krava al debela al kar oboje No sej ovce so pa ponavadi suhe a ne? Pija no kaj sem pol jaz????????? ti si Pikovit, ali nisi? Baje
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:07:04
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit no takole.Ona je veterinarka in iz tega sledi sklep.Da debele krave tudi težko zanosijo Ampak problem je v tem,ker nisem znala razbrat a sem krava al debela al kar oboje No sej ovce so pa ponavadi suhe a ne? Pija no kaj sem pol jaz????????? Niš od tega, ona je pa ena navadna ovca!!!! Je_beseti, naj blebeta neumnosti! Ne poslušaj je, ker ne zna nič pametnega povedat!! Gremo naprej bejbi, tvoj podpis mi je všeč!!! misliš bebeta neumnosti...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:07:24
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis važn, da je vlažn to je bilo pa čisto po lublansko A gre tud na suh? Ker mene bi lahk kir dau na Gorenjsko
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:07:51
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit no takole.Ona je veterinarka in iz tega sledi sklep.Da debele krave tudi težko zanosijo Ampak problem je v tem,ker nisem znala razbrat a sem krava al debela al kar oboje No sej ovce so pa ponavadi suhe a ne? Pija no kaj sem pol jaz????????? Ti si moja tanartablseksi lepotička Ma pust jo v k... saj veš, da ni vredna tvojih misli.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:08:09
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis važn, da je vlažn to je bilo pa čisto po lublansko A gre tud na suh? Ker mene bi lahk kir dau na Gorenjsko potem pa mal podmažeš, na suh pa žal no go, preveč boli...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:09:20
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja A od Daisyke pa res nobena nima GSM št. ? MARJETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miška svetovna podoknica
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:09:32
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis misliš bebeta neumnosti... Pr nas rečemo blebeta . To vem! Še nism dost spila Ej a je Gigi krofe zažgala ? A čmo gasilce poklicat
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:10:28
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis misliš bebeta neumnosti... Pr nas rečemo blebeta . To vem! Še nism dost spila Ej a je Gigi krofe zažgala ? A čmo gasilce poklicat ja, to je že res, ampak ovce bebečejo in ne blebečejo Beeeeee in ne Bleeeeeeeeeeee a krofi že do vas smrdijo???
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:10:50
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis važn, da je vlažn to je bilo pa čisto po lublansko A gre tud na suh? Ker mene bi lahk kir dau na Gorenjsko potem pa mal podmažeš, na suh pa žal no go, preveč boli... A ti to veš? Pa tkole objaviš . Sramežljivost?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:10:52
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis misliš bebeta neumnosti... Pr nas rečemo blebeta . To vem! Še nism dost spila Ej a je Gigi krofe zažgala ? A čmo gasilce poklicat Krofi na varnem . Jih že filam z marmelado
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:11:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis važn, da je vlažn to je bilo pa čisto po lublansko A gre tud na suh? Ker mene bi lahk kir dau na Gorenjsko potem pa mal podmažeš, na suh pa žal no go, preveč boli... A ti to veš? Pa tkole objaviš . Sramežljivost? pa ne mismis, sosedovi otroci, sej sem že prej rekla
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:12:11
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis misliš bebeta neumnosti... Pr nas rečemo blebeta . To vem! Še nism dost spila Ej a je Gigi krofe zažgala ? A čmo gasilce poklicat ja, to je že res, ampak ovce bebečejo in ne blebečejo Beeeeee in ne Bleeeeeeeeeeee a krofi že do vas smrdijo??? sem mislila da beka Poslušte komad na hitu! Bi šla plesat
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:12:41
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis misliš bebeta neumnosti... Pr nas rečemo blebeta . To vem! Še nism dost spila Ej a je Gigi krofe zažgala ? A čmo gasilce poklicat Krofi na varnem . Jih že filam z marmelado pismo je to en lep del, najprej zvalaš z roko, potem sam vzhaja in potem še filaš....asociacija
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:13:07
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis potem pa mal podmažeš, na suh pa žal no go, preveč boli... A ti to veš? Pa tkole objaviš . Sramežljivost? pa ne mismis, sosedovi otroci, sej sem že prej rekla Ja sej vem - oni podmažejo
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:13:19
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis misliš bebeta neumnosti... Pr nas rečemo blebeta . To vem! Še nism dost spila Ej a je Gigi krofe zažgala ? A čmo gasilce poklicat ja, to je že res, ampak ovce bebečejo in ne blebečejo Beeeeee in ne Bleeeeeeeeeeee a krofi že do vas smrdijo??? Dejmo nehat s to šinterko. Bomo še me beeebaste ratale kot ona. Sam res nima treh čistih v glavi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ime za punčko?temtemZoja (
36%)
Rina (
1%)
Luna (
10%)
Tara (
19%)
Lara (
29%)
Dunja (
4%)
Število vseh glasov: 356Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!