|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
20.2.2009 20:53:58   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

gigi in miška... dans pa že celi dan mislim na vaju... pa nea vem zakaj... pač mislim.... user posted image  in mislit je dober... user posted image

Lunčika zlata user posted image . Kako si ti meni? Tudi jaz tebe pogrešam.

Trenutno kažem tasredinski prst bacilom in virusom, da bi jih odgnala... pa nekak niso navdušeni nad zapustitvijo bojnega mesta v mojem telesu... user posted image user posted image  ah jeb**ga...jih bom pa zastrupla s šnopsom...
TI, pa si mi...kako?user posted image  

Lunči šumadijski čaj definitivno pomaga. Upam, da nisi na kakšnih antibiotikih user posted image

Jaz sem kar dobro, hvala. Se konsolidiram user posted image

žiži, s kirga žepa pa si zdej prvlekla šumadijski čaj???!!! user posted image  Kaj sploh to je?user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
20.2.2009 20:54:05   
pikovit
user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
20.2.2009 20:55:11   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

jaz hodim v lj. dr.drobnič!uspelo mi je z barvami!super!hvala za pomoč!7.3. začnem pikat,imam dolgi postopek!držim pesti za vse!

Super za barve! Pa ne zdej pobegnat, zdej moraš vadit z nami! Pa videt, kako bo Mismis ažurirala seznam (čeprav ji z Drobničem v zelje hodiš user posted image ). Dobro ti gre slovenščina. JAz se ne bi tko dobro odrezala z madžarščino. Iz katerega kraja pa si?

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
20.2.2009 20:55:21   
n74
Oj,

miške še nismo pregnali, bova jutri stopila v akcijo. Naši pupiki je ime Katja in je še čisto mičkena, ker se je rodila mesec in pol prezgodaj. Sem pa danes ponosno vsem v službi razlagala, da sem novopečena teta, čeprav me je brat zelo prehitel, ker je 5 let mlajši od mene. Samo v takih stvareh ne moreš tekmovat.

arneja - jaz sem imela dipherline in menopur, cetrotida mi ni ponudil.  Pa saj dipherline ima isto funkcijo kot dipherline, a ne? Sem gledala v ekran, pa nisem uspela pogledat koliko so veliki folikli, sem jih samo štela. Ata mi pa tud ni nič konkretnega povedal, samo da je eden že zelo zrel. Spunktiral bo pa vseh 5.
Drugače bom pa jaz v nedeljo vzela enega ali dva naglesina kakšno uro pred punkcijo, če bo prijelo bomo pa potem videli. Pa od punkcije petih foliklov me tud ne bo pobralouser posted image

mojsonček, reby-fino, da sta se javile ravno take z endometriozo, pa še srečno noseče povrh. Se mi je zdelo, da ni to tak bavbav, da ravno zaradi tega ne moreš zanosit. Je ata dons nekaj razlagal kako je s to težavo in primerjal s plevelom na vrtu, ko se ga tudi ne moreš znebit. Sem pa na internetu našla eno stran z dieto, ki ravno to nadlogo pozdravi in se je bom sigurno lotila, če sedaj ne uspe (čeprav so v dieti ful važne alge, fuj, bljak)

lučka25-jaz tudi naskrivaj upam, da bosta dve celice. Pa v nedeljo bo sigurno kakšen lep sončen dan, v torek na dan ET ima pa mami rojstni dan, tko da bo to tudi kaj pomenilo. Mogoče me pa tud kakšna lepa mavrica preseneti na nebu kot tebe takrat.

mišmiš - se trudimo sto na uro, da bo nečakinja dobila družbo. Pa hecno je, da sem ravno v prvem postopku izvedela, da je od brata punca noseča (so mi malo prikrivali, ker so mislili, da bom užaljena oz.žalostna, ojej), sedaj v drugem postopku je pa že rodila.

bambi75-že šibam pod tuš, pa počasi na en fiks, upam, da zadnjiuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
20.2.2009 20:55:45   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

user posted image

kaj, a to si danes kupila v Ikei. Nisem vedela, da tam tudi kaj tacga prodajajouser posted image
Ti, kaj pa boš s tem, a to je zato, da ti ne bo več treba bajte pucat, Fata pa to

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
20.2.2009 20:56:20   
Pija76

To je tvoje izrazoslovje...tko k je moja gluha svina user posted image  user posted image  user posted image

S5 si me nasmejala, pa veš s katero user posted image user posted image user posted image Na ksiht sem že mal pozabila user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
20.2.2009 20:56:23   
miska73

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako  to, da si se pa glih na tegale dečkota spomnila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
20.2.2009 20:56:39   
LuNa73

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sam TOLE še manjak, pa je tale post popoln...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
20.2.2009 20:57:33   
gigi1

gigi in miška... dans pa že celi dan mislim na vaju... pa nea vem zakaj... pač mislim.... user posted image  in mislit je dober... user posted image

Lunčika zlata user posted image . Kako si ti meni? Tudi jaz tebe pogrešam.

Trenutno kažem tasredinski prst bacilom in virusom, da bi jih odgnala... pa nekak niso navdušeni nad zapustitvijo bojnega mesta v mojem telesu... user posted image user posted image  ah jeb**ga...jih bom pa zastrupla s šnopsom...
TI, pa si mi...kako?user posted image  

Lunči šumadijski čaj definitivno pomaga. Upam, da nisi na kakšnih antibiotikih user posted image

Jaz sem kar dobro, hvala. Se konsolidiram user posted image

žiži, s kirga žepa pa si zdej prvlekla šumadijski čaj???!!! user posted image  Kaj sploh to je?user posted image user posted image

Hmmm neke vrste kuhan šnops.

Karameliziraš sladkor, dodaš deci šnopca in deci vode. prevreš in juhuuuu, bacili zbežijo. Al so pa tolk zadeti, da te nehajo napadat user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
20.2.2009 20:58:03   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako  to, da si se pa glih na tegale dečkota spomnila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne no!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
20.2.2009 20:58:21   
pikovit
Punce moje vam moram povedat,da mi je moja prezlata svakinja razložila zakaj jaz ne morem zanosit.A vas zanima????Ker tale je pa svetovna in moram to deliti z vami,če želite?

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
20.2.2009 20:59:04   
mismis

Punce moje vam moram povedat,da mi je moja prezlata svakinja razložila zakaj jaz ne morem zanosit.A vas zanima????Ker tale je pa svetovna in moram to deliti z vami,če želite?

no pa povej...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
20.2.2009 20:59:11   
gigi1

Povej, tole me pa res zanima.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
20.2.2009 20:59:26   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image

Pa ne no!!!!!!!!!!!!!!!!!

YESSSSSSSS user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
20.2.2009 21:00:21   
dajamaja
A od Daisyke pa res nobena nima GSM št. ?

MARJETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
20.2.2009 21:00:22   
mismis
Kaj je dej, a boš povedala, al ja user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
20.2.2009 21:00:36   
Pija76

Karameliziraš sladkor, dodaš deci šnopca in deci vode. prevreš in juhuuuu, bacili zbežijo. Al so pa tolk zadeti, da te nehajo napadat user posted image  user posted image

Šumadijski šnops user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image !
Tega ma naš najrajš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
20.2.2009 21:00:41   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

A od Daisyke pa res nobena nima GSM št. ?

MARJETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mlinčka ga ma...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
20.2.2009 21:00:46   
miska73
Evo, kje je moja vljudnost...
Sploh nisem ponudla pira puncam, ki so vmes uskočle sem gor.

Evo pupike Diana, Luna, Pikovitka, Žiži, N74, za vsako eno pivo

user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
20.2.2009 21:01:07   
pikovit
no takole.Ona je veterinarka in iz tega sledi sklep.Da debele krave tudi težko zanosijouser posted image Ampak problem je v tem,ker nisem znala razbrat a sem krava al debela al kar obojeuser posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
20.2.2009 21:01:19   
Pija76

OFKORS

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
20.2.2009 21:02:27   
Pija76

no takole.Ona je veterinarka in iz tega sledi sklep.Da debele krave tudi težko zanosijouser posted image Ampak problem je v tem,ker nisem znala razbrat a sem krava al debela al kar obojeuser posted image user posted image

No sej ovce so pa ponavadi suhe  a ne?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
20.2.2009 21:02:58   
dajamaja
Pija, a ti pa ne moreš brez vlažnih tipkovnic, kaj user posted image user posted image user posted image že kr mal preverznouser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
20.2.2009 21:03:51   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Pija, a ti pa ne moreš brez vlažnih tipkovnic, kaj user posted image user posted image user posted image že kr mal preverznouser posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image pa sej menda veš da brez vlažnih prstov tud ne gre!!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
20.2.2009 21:03:54   
mismis

pa sej ne vem, a je to žalostno, ali smešno.
še dobro, da ti ni rekla, da si debela super krava user posted image user posted image user posted image

ma za znort, v rt jo bincn

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kdaj ste začeli z uvajanjem GH?

pred 4. mesecem (16%)

med 4. in 5. mesecem (28%)

med 5. in 6. mesecem (29%)

po 6. mesecu (27%)

Število vseh glasov: 313

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!