Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 7:41:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ne govori... tisto popoldne, ko smo imeli za 2 urici nečakinjo tukaj...je bila skoz akcija... Mami dajva pokazat A moje igrače, pa mojo sobo, pa barvice, pa kako jaz jem, pa pijem...a bi ona tudi pila?...pa kje jaz lulam...kje pa ona?...itd...itd... Ga nismo mogli dohajat .... uh Petarda, pa to sta bili le 2 uri Drugače pa Anže ni nikdar bil preveč navdušen nad učenjem Tine oz. se (in se je) Tina učila od njega bolj samoiniciativno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 7:44:44
|
|
|
|
petarda
|
Nina!...Ko sem začela gledat mi je zadišala ta iz avtomata, sem že hotela lubija poklicat naj mi eno dostavi...no...pa me je hitro minilo... Dobro jutro tudi iz NM ....ja...lep sonček je zunaj...upam, da je tudi bolj prijetno, ker včeraj je bilo brrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 7:48:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ne govori... tisto popoldne, ko smo imeli za 2 urici nečakinjo tukaj...je bila skoz akcija... Mami dajva pokazat A moje igrače, pa mojo sobo, pa barvice, pa kako jaz jem, pa pijem...a bi ona tudi pila?...pa kje jaz lulam...kje pa ona?...itd...itd... Ga nismo mogli dohajat .... uh Petarda, pa to sta bili le 2 uri Drugače pa Anže ni nikdar bil preveč navdušen nad učenjem Tine oz. se (in se je) Tina učila od njega bolj samoiniciativno ja...saj pravim, da naj naš kar še uživa v trebuščku
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 8:12:25
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ada, veeeelik trebušček! Teni, res lepotička! Pri nas že odštevata kolikokrat je treba it še spat do maškar. se podpišem pod tem mi smo pa danes dostavili kostumček od Ele v vrtec (čebelico), danes se bodo prvič seznanini z maškarami in malo jih bodo oblekli, pa v ponedeljek spet me prav zanima kakšna bo reakcija pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 8:36:50
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Nina, hvala vsaj za jutranji smeh, če že kava ni bila za spit petarda, ne hodi ven, ker je mrazzzzzzzzz
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 9:20:34
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro.... slaba noč.... nina
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 9:41:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* petarda, ne hodi ven, ker je mrazzzzzzzzz Prav. Itak kuham govejo župco in ne morem nikamor...jao mi smo ratal čiiiiiiist obsedeni s to juho ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 9:46:07
|
|
|
|
ada2
|
petarda pri nas je tudi goveja žuoca zakon, bi jo lahko jedel za vsak obrok vsak dan ej, še eno vprašanje iz tvoje stroke... če grem danes na banko in zaprosim za 100 eur limita, a to še isti mesec lahko koristiš, ali se kaj čaka? malo sem v krizi, plača je zadnja 2 meseca katastrofalna , stroški so pa kar ostali, pa še nekaj izdatkov več je bilo kot ponavadi, pa me malo skrbi, da ne bi prekoračila, ko mi 28 še trajnike odbijejo....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 10:17:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda pri nas je tudi goveja žuoca zakon, bi jo lahko jedel za vsak obrok vsak dan ej, še eno vprašanje iz tvoje stroke... če grem danes na banko in zaprosim za 100 eur limita, a to še isti mesec lahko koristiš, ali se kaj čaka? malo sem v krizi, plača je zadnja 2 meseca katastrofalna , stroški so pa kar ostali, pa še nekaj izdatkov več je bilo kot ponavadi, pa me malo skrbi, da ne bi prekoračila, ko mi 28 še trajnike odbijejo.... A nimaš še nič limita? Ker nek osnovni limit ti ponavadi pripada pri skoraj vsakem računu brezplačno, moraš pa zanjga zaprosit. Največkrat je to 125 EUR ali recimo 420 EUR. Pri nas je tako, da zaprosiš za limit in če ni nobene gneče, pa da je stranka b.p. (brez kakih dolgov pri kaki drugi banki...ker danes se vse preverja) ji te osnovne limite odobrimo takoj in lahko tudi takoj dvigne, tudi limite do recimo 3x prihodka, sploh, če pove, da ji gre na tesno...skratka res se trudimo pomagat. Ko sem bila na NLB pa smo limite odobravali 1x tedensko...ampak, če bi povedala, da ti gre za nohte ti bodo verjetno tudi tam ali pa kjerkoli prisluhnili. ... No, vsekakor pa več kot 1 teden nebi smela čakat na odobritev in posledično tudi koriščenje. Upam, da boš s porodniško bolj zadovoljna .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 10:23:57
|
|
|
|
ada2
|
o hvala petarda... imam limita 80 eur, ampak kot sem rekla, za enih slabih 100 eur mi gre ta mesec navskriž saj porodniška bo višja, samo še malo....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 14:23:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina zna smučat (tudi BREZ vajeti), uh sem spet ponosna . Smo danes smučali tri ure in pol in drobižka kar nista hotela odnehat Anže je nekaj časa šibal sam gor in dol (ravno 2x se je peljal, medtem ko midve s Tino 1x ), pol se je že malo naveličal in mi pomagal pri Tini - jo spodbujal, ji svetoval, vozil za vajeti (pripopam zvečer kako fotko), no nato si je pa našel družbo dveh starejših punc in seveda ni imel časa niti za čaj, ko so ga skupaj srali . Tina pa seveda ni hotela zaključit, ko ji je tako dobro šlo in ji njen ponos ni dovoljeval, da bi si malo odpočila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 16:48:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tina zna smučat (tudi BREZ vajeti), uh sem spet ponosna .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 16:50:47
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, sem te hotela vprašat, kako si rešla s prenosno torbo in vozičkom? Ti gre skupaj? Oz. si torbo sploh našla?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 17:05:56
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tina zna smučat (tudi BREZ vajeti), uh sem spet ponosna . seveda si lahko ponosna, jaz bi bila tudi smo pa glih kar prišli notri, Aleks se je igral s snegom oz. ga prevažal v samokolnici Ela se pa vozila na poganjalcu končno da smo bili malo dlje zunaj, nič ni pihalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 17:36:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
We are sory
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 17:38:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zdaj pa brez komentarjev
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 18:15:38
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ada, sem te hotela vprašat, kako si rešla s prenosno torbo in vozičkom? Ti gre skupaj? Oz. si torbo sploh našla? ja, sem našla in paše ko da je original, edino barve ni iste, ampak sem eno rumeno dekico čez dala in je super
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 18:17:36
|
|
|
|
ada2
|
vau Tina in Anže jaz sem tudi že pri 3 smučala, moji otroci pa ne znajo..... no, nuša je že bila na smučeh, ampak še zdaleč ne obvlada, bo mogla nadoknadit v šoli v naravi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 18:18:07
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa na banki sem zrihtala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 18:19:07
|
|
|
|
ada2
|
aja, bubi, sem te že hotela vprašat.... kdaj se dajejo notri vloge za subvencije za stanovanje?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 18:26:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, pa na banki sem zrihtala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 18:27:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, bubi, sem te že hotela vprašat.... kdaj se dajejo notri vloge za subvencije za stanovanje? ko bo razpis.... takrat lahko tudi za nazaj. Nas so lani obvestili, da bo razpis, in pričakujem, da nas bodo letos spet. Te bom pocukala za rokav
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 18:29:40
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, bubi, sem te že hotela vprašat.... kdaj se dajejo notri vloge za subvencije za stanovanje? ko bo razpis.... takrat lahko tudi za nazaj. Nas so lani obvestili, da bo razpis, in pričakujem, da nas bodo letos spet. Te bom pocukala za rokav lepo prosim, ker imam občutek, da glih ne bom imela preveč časa pazit na razpis, če pa jaz ne bom na brigi imela pa tak nihče ne bo lani je bilo 1x v aprilu, ne? danes smo ravno dali še eno ponudbo za predračun, zdaj pa čaaakamoooo.....
< Sporočilo je popravil ada2 -- 20.2.2009 18:30:27 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.2.2009 18:29:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Zdaj pa brez komentarjev fantastična sta Ful mi je všeč, da se je Anže angažiral za učenje za bubija pa ne vem, če ga bomo na smuči postavljali Vsekakor pa bo to delo smučarskih učiteljev Ravno ta teden imajo smučarski vrtec, ampak pri nas (še) ni interesa.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.