|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
20.2.2009 7:39:22   
NinaŠ
Dobro jutro!

Danes si pa sme kavico skuhajte: http://www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.htm?immagine=scherzi_150404_0
user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa: spet prekrasen sončen dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
20.2.2009 7:41:48   
NinaŠ
Ne govori... tisto popoldne, ko smo imeli za 2 urici nečakinjo tukaj...je bila skoz akcija... Mami dajva pokazat A moje igrače, pa mojo sobo, pa barvice, pa kako jaz jem, pa pijem...a bi ona tudi pila?...pa kje jaz lulam...kje pa ona?...itd...itd...  Ga nismo mogli dohajat user posted image ....

uh Petarda, pa to sta bili le 2 uri user posted image

Drugače pa Anže ni nikdar bil preveč navdušen nad učenjem Tine oz. se (in se je) Tina učila od njega bolj samoiniciativno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
20.2.2009 7:44:44   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  Nina!...Ko sem začela gledat mi je zadišala ta iz avtomata, sem že hotela lubija poklicat naj mi eno dostavi...no...pa me je hitro minilo...user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro tudi iz NM user posted image ....ja...lep sonček je zunaj...upam, da je tudi bolj prijetno, ker včeraj je bilo brrrrrrrrrrrruser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
20.2.2009 7:48:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ne govori... tisto popoldne, ko smo imeli za 2 urici nečakinjo tukaj...je bila skoz akcija... Mami dajva pokazat A moje igrače, pa mojo sobo, pa barvice, pa kako jaz jem, pa pijem...a bi ona tudi pila?...pa kje jaz lulam...kje pa ona?...itd...itd...  Ga nismo mogli dohajat user posted image ....

uh Petarda, pa to sta bili le 2 uri user posted image

Drugače pa Anže ni nikdar bil preveč navdušen nad učenjem Tine oz. se (in se je) Tina učila od njega bolj samoiniciativno user posted image

ja...saj pravim, da naj naš user posted image  kar še uživa v trebuščku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
20.2.2009 8:12:25   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Ada, veeeelik trebušček!user posted image user posted image user posted image
Teni, res lepotička! user posted image
Pri nas že odštevata kolikokrat je treba it še spat do maškar.user posted image

se podpišem pod tem

mi smo pa danes dostavili kostumček od Ele v vrtec (čebelico), danes se bodo prvič seznanini z maškarami in malo jih bodo oblekli, pa v ponedeljek spet
me prav zanima kakšna bo reakcijauser posted image

pa dobro jutro

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
20.2.2009 8:36:50   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

Nina, hvala vsaj za jutranji smeh, če že kava ni bila za spit user posted image user posted image user posted image

petarda, ne hodi ven, ker je mrazzzzzzzzz user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
20.2.2009 9:20:34   
ada2
dobro jutro.... slaba noč....

ninauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
20.2.2009 9:41:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

petarda, ne hodi ven, ker je mrazzzzzzzzz user posted image  

Prav. user posted image  Itak kuham govejo župco in ne morem nikamor...jao mi smo ratal čiiiiiiist obsedeni s to juhouser posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
20.2.2009 9:46:07   
ada2
petarda pri nas je tudi goveja žuoca zakon, bi jo lahko jedel za vsak obrok vsak danuser posted image

ej, še eno vprašanje iz tvoje stroke... če grem danes na banko in zaprosim za 100 eur limita, a to še isti mesec lahko koristiš, ali se kaj čaka?
malo sem v krizi, plača je zadnja 2 meseca katastrofalnauser posted image , stroški so pa kar ostali, pa še nekaj izdatkov več je bilo kot ponavadi, pa me malo skrbi, da ne bi prekoračila, ko mi 28 še trajnike odbijejo....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
20.2.2009 10:17:36   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

petarda pri nas je tudi goveja žuoca zakon, bi jo lahko jedel za vsak obrok vsak danuser posted image

ej, še eno vprašanje iz tvoje stroke... če grem danes na banko in zaprosim za 100 eur limita, a to še isti mesec lahko koristiš, ali se kaj čaka?
malo sem v krizi, plača je zadnja 2 meseca katastrofalnauser posted image , stroški so pa kar ostali, pa še nekaj izdatkov več je bilo kot ponavadi, pa me malo skrbi, da ne bi prekoračila, ko mi 28 še trajnike odbijejo....

A nimaš še nič limita? Ker nek osnovni limit ti ponavadi pripada pri skoraj vsakem računu brezplačno, moraš pa zanjga zaprosit. Največkrat je to 125 EUR ali recimo 420 EUR. Pri nas je tako, da zaprosiš za limit in če ni nobene gneče, pa da je stranka b.p. (brez kakih dolgov pri kaki drugi banki...ker danes se vse preverja) ji te osnovne limite odobrimo takoj in lahko tudi takoj dvigne, tudi limite do recimo 3x prihodka, sploh, če pove, da ji gre na tesno...skratka res se trudimo pomagat. Ko sem bila na NLB pa smo limite odobravali 1x tedensko...ampak, če bi povedala, da ti gre za nohte ti bodo verjetno tudi tam ali pa kjerkoli prisluhnili. user posted image ... No, vsekakor pa več kot 1 teden nebi smela čakat na odobritev in posledično tudi koriščenje. user posted image

Upam, da boš s porodniško bolj zadovoljna user posted image .

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
20.2.2009 10:23:57   
ada2
o hvala petarda... imam limita 80 eur, ampak kot sem rekla, za enih slabih 100 eur mi gre ta mesec navskrižuser posted image user posted image user posted image
saj porodniška bo višja, samo še malo....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
20.2.2009 14:23:40   
NinaŠ
Tina zna smučat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (tudi BREZ vajeti), uh sem spet ponosna user posted image .

Smo danes smučali tri ure in pol in drobižka kar nista hotela odnehat user posted image Anže je nekaj časa šibal sam gor in dol (ravno 2x se je peljal, medtem ko midve s Tino 1x user posted image ), pol se je že malo naveličal in mi pomagal pri Tini - jo spodbujal, ji svetoval, vozil za vajeti user posted image (pripopam zvečer kako fotko), no nato si je pa našel družbo dveh starejših punc user posted image in seveda ni imel časa niti za čaj, ko so ga skupaj srali user posted image user posted image user posted image . Tina pa seveda ni hotela zaključit, ko ji je tako dobro šlo in ji njen ponos ni dovoljeval, da bi si malo odpočila user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
20.2.2009 16:48:55   
*bubi*

Tina zna smučat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (tudi BREZ vajeti), uh sem spet ponosna user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
20.2.2009 16:50:47   
*bubi*
Ada, sem te hotela vprašat, kako si rešla s prenosno torbo in vozičkom? Ti gre skupaj? Oz. si torbo sploh našla?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
20.2.2009 17:05:56   
amy26

user posted image user posted image user posted image user posted image  seveda si lahko ponosna, jaz bi bila tudi

smo pa glih kar prišli notri, Aleks se je igral s snegom oz. ga prevažal v samokolnici Ela se pa vozila na poganjalcuuser posted image  končno da smo bili malo dlje zunaj, nič ni pihalouser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
20.2.2009 17:36:02   
NinaŠ
We are sory user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
20.2.2009 17:38:34   
NinaŠ
Zdaj pa brez komentarjev
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
20.2.2009 18:15:38   
ada2

Ada, sem te hotela vprašat, kako si rešla s prenosno torbo in vozičkom? Ti gre skupaj? Oz. si torbo sploh našla?

ja, sem našla in paše ko da je original, edino barve ni iste, ampak sem eno rumeno dekico čez dala in je superuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
20.2.2009 18:17:36   
ada2
vau user posted image user posted image user posted image  Tina in Anžeuser posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi že pri 3 smučala, moji otroci pa ne znajo..... no, nuša je že bila na smučeh, ampak še zdaleč ne obvlada, bo mogla nadoknadit v šoli v naraviuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
20.2.2009 18:18:07   
ada2
aja, pa na banki sem zrihtala user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
20.2.2009 18:19:07   
ada2
aja, bubi, sem te že hotela vprašat.... kdaj se dajejo notri vloge za subvencije za stanovanje?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
20.2.2009 18:26:49   
*bubi*

aja, pa na banki sem zrihtala user posted image

user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
20.2.2009 18:27:51   
*bubi*

aja, bubi, sem te že hotela vprašat.... kdaj se dajejo notri vloge za subvencije za stanovanje?

ko bo razpis.... takrat lahko tudi za nazaj.

Nas so lani obvestili, da bo razpis, in pričakujem, da nas bodo letos spet. Te bom pocukala za rokav user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
20.2.2009 18:29:40   
ada2

ko bo razpis.... takrat lahko tudi za nazaj.

Nas so lani obvestili, da bo razpis, in pričakujem, da nas bodo letos spet. Te bom pocukala za rokav user posted image

lepo prosim, ker imam občutek, da glih ne bom imela preveč časa pazit na razpis, če pa jaz ne bom na brigi imela pa tak nihče ne bouser posted image

lani je bilo 1x v aprilu, ne?user posted image

danes smo ravno dali še eno ponudbo za predračun, zdaj pa čaaakamoooo.....

< Sporočilo je popravil ada2 -- 20.2.2009 18:30:27 >

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
20.2.2009 18:29:52   
*bubi*

Zdaj pa brez komentarjev 

fantastična sta user posted image  Ful mi je všeč, da se je Anže angažiral za učenje user posted image

za bubija pa ne vem, če ga bomo na smuči postavljali user posted image  Vsekakor pa bo to delo smučarskih učiteljev user posted image  Ravno ta teden imajo smučarski vrtec, ampak pri nas (še) ni interesa.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.