|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
20.2.2009 11:49:12   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Sandra ostaja še v bolnišnici z obema T&T. Obe pikici sta še na antibiotikih. Sandra pa utrujea in potrebna svežega zraka.

Verjamem. Še malo, pa boste doma Sandra user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  super, da jim je bolje.... Verjamem, da je težko zanjo in za T&T toliko časa v bolinici, ker imajo tak slab zrak user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 926
20.2.2009 11:51:49   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

neža, vidim, da je Neža prava mala zaspanka user posted image . L&Z spita zjutraj od 8h-9h. Potem od 11h-13h in konec. Zvečer zaspita okrog 19h in se zbudita "žiljonkrat"do 6h zjutrajuser posted image

Misliš, da je normalno toliko spat? Ko se je začelo zima tako veliko spi. Prej se spominam, da se jo nosila cel popoldne, ker je bila budna in ni hotila spat (okoli 3 mes starost)

Šibam, ker se je zbudila user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 927
20.2.2009 12:17:06   
daja28
Hoj

Vsem bolančkom hitro okrevanjeuser posted image .

Blagor ti Neža, ko mala toliko spi.
Sem hotela sama isto vprašat, ker pri nas je ravno obratno.
Spi približno 20.00 - 6.00. Potem pa dvakrat čez dan po ene pol urce... če....user posted image

Evo, od zjutraj še ni spal in je ful tečen, pa ne vem kaj naj.user posted image

Včeraj je pa itak rekord podrl. Je spal samo 11.15 - 11.50 in potem do večera nič. Mi ni jasno, ker je ful utrujen.

Mejte se in se smejte.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 928
20.2.2009 12:28:52   
gajka
Spanje:
Rok spi ponoči nekje od 20:00 do 7:00 (vmes se tudi doji). Potem zaspi okrog 11h (včasih prej, včasih kasneje) in spi eno do dve uri. Včasih zaspi še okrog 17h za švoh urico, ampak to precej redko. 

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 929
20.2.2009 12:52:23   
Zoja Miša
Na plavanju bilo super, sedaj še spi, jaz pa sem vse nekako uspela v red spravit.user posted image

Neža, hvala za info.

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Spanje:
Rok spi ponoči nekje od 20:00 do 7:00 (vmes se tudi doji). Potem zaspi okrog 11h (včasih prej, včasih kasneje) in spi eno do dve uri. Včasih zaspi še okrog 17h za švoh urico, ampak to precej redko. 

Pri nas je nekako isto, le da popoldne povečini spi še kakšno uro, ampak potem zaspi okoli 21.30.

Sandra, zdrži še malo user posted image  

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 930
20.2.2009 13:01:25   
Ryssa
Lana in Maruša čestitke user posted image user posted image user posted image

Neža7 luštne slikce, je pa res Neža prava zaspanka. Naš spi ponoči 11 ur, pa čez dan od 2-3 urce, odvisno od dneva.
Pa se mi zdi da je Neža čedalje bolj tebi podobna, učke ima tvoje.

sandra user posted image user posted image prav tako naty user posted image user posted image upam da je Jošt že doma.

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 931
20.2.2009 13:14:05   
bella02

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
žanneža - LANA
matejchi - MARUŠA

Čestitke za polovičko!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za polovičko user posted image user posted image user posted image

neža7, Teja spi približno:
12h-14h
16h-18h
Sam, to je tko. Včasih urco, včasih 2 ali pa pol ure. Različno. Zvečer pa gre spat tam do 21h in se zadnje čase zbuja od 7h naprej

gajka in Zoja Miša, podoben ritem spanja imajo ti naši čmrljiuser posted image user posted image user posted image

Zoja Miša, sem pozabila, a tvoja že sedi samostojno? Naša še ne, jo pa tudi poganjavček čakauser posted image . Tjaša mi je enkrat padla vznak, ker je spodaj pri tašči lesen prag pri vratih in si je odzignila prvi del, da gre čez in jo je skipalo. Smo takoj spodaj nekaj našraufali.
Pa kak cukrček pri frizerjuuser posted image
To, kako shranit, nimam pojma, nisem računalniški tip. Je pa dobra ideja. Sam vprašanje, kje bomo našle cajt za touser posted image ?
za celulit pa ti tud ne moram pomagat. To pride na vrsto pol, ko se znebim še enih ... kg user posted image . A je Hipoxi tisti s TV, ki vibrira?
Jaz se bom verjetno vpisala v naši OŠ na telovadbo, ki je 2x na teden, traja pa do maja. Da vsaj nekaj naredim za sebeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

sandra prav tako naty upam da je Jošt že doma.

Ravno to sem hotela napisat

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 932
20.2.2009 13:31:15   
suzana73
mamice avgustovk in avgustovčkov pozdrav!!

nekatere me že poznjo iz mč,nekatere iz FB-suzana maček,za ostale pa upam,da se še spoznamo!!! no upam,da me sprejmete medse.smo  tudi avgustovke in sicer Gaja (10.08.2008),no če vas kaj več zanima kr vprašte in use vam zaupam-skor use user posted image .

no jst se še ne znajdem tle gor sam sej bo.lahko pa mi kaj pomagate,a ne?user posted image

zakaj pa so pikice od sandre v bolnci?

Sam še nekaj me zanima glede GH in sicer kako svojim malčkom date,oziroma s čim jim zmešate rižolino ali keksolino od podravke?kako mleko uporabljate če ga seveda?user posted image  nekateri prakticirajo kravje mleko(razredčeno),nekateri pa alpsko.prosim še vas za mnenje.user posted image

no zdele grem pa še mal raziskovati RR pa se potem še kaj javim!!!

l.p. suzana

L.P. Suzana

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 933
20.2.2009 13:37:44   
suzana73
no spet jst!!!!

kje pa sploh urediš svoj profil?  jjjjooooooojjjjjj sm zabita.me menda že pust mal mečeuser posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 934
20.2.2009 13:44:57   
matejchi
Najprej hvala vsem za čestitke.. danes se pa meni malo da pa malo ne da delat... tako kot vreme malo je sončno, ko se prštimam za ven pa sonce izgine... jo bom dala pa še enkrat noter spat.. malica je bila tudi danes odlična.. polenta z bučko in korenčkom pa par riževih kosmičev.. njami.. vse skupi razen kosmičev sem kar zmiksala... naslednjič ne bom.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 935
20.2.2009 13:45:55   
matejchi
suzana73 dobrodošla, do profila prideš, če klikneš na svoje ime levo v postu, ki si ga objavila...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 936
20.2.2009 14:24:29   
Erin

žanneža - LANA
matejchi - MARUŠA

Čestitke za polovičko!

Zoja Miša,neža7, sayuri - prelepe slikce!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sandra , naty in vsi ostali bolančki...user posted image user posted image user posted image user posted image

Spanje -
naš spi 3x čez dan - dopoldne pol ure, opoldne uro in pol in popoldne pol ure..pa ponoči cc 11-12 ur.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 937
20.2.2009 14:24:51   
suzana73
matejchi,sem vse probala,sam ne morm nč dopisat-roj. datum pa kako prikazno slikco dam,pa kako kako sliko prlepim,pa podpis.....

sej pravem da sem že pustna,mi nč ne rata!!!user posted image

se bom še potrudla-se bom mogla če čm,a ne?!user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 938
20.2.2009 14:34:11   
anita goitan
danuser posted image
me2 sva pohajale..
zdej ga nalaga u plenice-Zoja
jaz kavo pijem..
kosilo kuhano..čez dobro uro pride moj user posted image domov..gremo na bazen..glede na to da ima nov fleš-bliskavico si obetam da bo fotkiča sabo vzel

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 939
20.2.2009 14:34:31   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: suzana73

matejchi,sem vse probala,sam ne morm nč dopisat-roj. datum pa kako prikazno slikco dam,pa kako kako sliko prlepim,pa podpis.....

sej pravem da sem že pustna,mi nč ne rata!!!user posted image

se bom še potrudla-se bom mogla če čm,a ne?!user posted image

Klikni na MOJA RINGARAJA zgoraj levo potem se ti pa odpte okno in imaš spodaj moje povezave.. klikneš na moj profil in si ga uredišuser posted image bo šlo?

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 940
20.2.2009 14:35:39   
anita goitan
sayuri email.si NE dela več sploh..sm nekje čitalauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 941
20.2.2009 14:36:59   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Jap..jaz tudi..

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 942
20.2.2009 14:42:38   
Neža7
Hvala punca za info glede spanje...... Sedaj je bila celo 2,5 ure budna, ko sva se igrale (seveda je vmes še jedla polento s korenčkom in malo mleka).user posted image Ob 14. uri je zaspala kot kamen. Po eni stran komaj čakam, da bo bolj budna, da lahko več naredimo z njo (vem,da mi bo žal, ko bo po več ure budna user posted image )

Grem do konca kuhat....

Zoja Miša.... Ni problema. Jaz sem mislila od nje kupit vendar moram še enkrat poskusit, ko ni utrujena, če ga ima sploh rada. HB mi je prijateljica posodila obroč, da lahko poskusiva in ne takoj kupit.

Hvala punca za kompliment gled slikice..... user posted image  Res imamo vsi take lepe otročičke user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 943
20.2.2009 14:44:50   
Carol11
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Najprej hvala vsem za čestitke.. danes se pa meni malo da pa malo ne da delat... tako kot vreme malo je sončno, ko se prštimam za ven pa sonce izgine... jo bom dala pa še enkrat noter spat.. malica je bila tudi danes odlična.. polenta z bučko in korenčkom pa par riževih kosmičev.. njami.. vse skupi razen kosmičev sem kar zmiksala... naslednjič ne bom.

o ful fajn ko napises kaj ste danes jedli, jest kar kopiram za naslednjic ko zmanjka idejuser posted image .no saj je v paparici veliko pa se kje drugje, tu je pa preverjeno in komentar da je bila malica odlicna predvidevam da jo je Maruska zmazala za salouser posted image .
Mi smo danes korencek, riz in cvetaco (vse skupaj zmiksamo) pa ni bilo nekega hudega navdusenja.
A je katera mogoce opazila manjsi tek pri user posted image  po 3. cepljenju? Jest zdaj ne vem a je zanic ali pac nima teka. Samo se mlecne kasice ji grejo (pa se to brez vsakega interesa). Sem se zadnjic prehitro pohvalila kako pridno je in da 3. cepljenje ni prineslo nobenih posledicuser posted image .

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 944
20.2.2009 14:47:28   
Anonimen
Suzi, kaj zdej te moram pa še tukaj brat?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo, da si še tukaj. Si pa padla med  prave čvekice. Da ti firbec potešim kdo sem,mi mamo Saro doma.user posted image Zdej ti je vse jasno. Pa junijka sem.user posted image

Brez zamere čveke avgustovke.user posted image

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 945
20.2.2009 14:54:47   
anita goitan
matejchi a špinačo si ji že dalauser posted image jst sm ji dns 1.kropmpir v juhco dala, ji je šlo
Zdej mi je pa kolegica posodila knjigo : Zdrava kuhinja za dojenčke in malčke uf dobra, mam vsaj ideje za recepte

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 946
20.2.2009 14:57:07   
sayuri
Sm mogla takoj pridt pogledat, kaj se dogaja, ker je Didlinaa sem gor pisala user posted image user posted image user posted image

Suzana73, dobrodošla user posted image user posted image user posted image . Pogoj, da te sprejmemo je dost čvekat. To pa vidm, da znaš user posted image . Jst te mam na FBju od srede se mi zdi user posted image  Keksolino mešam z Aptamilom user posted image

Posodim komu naši dve tečnobici do večera????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 947
20.2.2009 15:06:43   
sayuri
Pravzaprav sm prišla vprašat, če ima katera od vas tistega kužka Fredija al Ferdota al kaj je že user posted image za spodbujanje plazenja? Enkrat je naty o tem pisala, se mi zdi.

suzana sandra123 je z dvojčicami v bolnici zaradi virusne pljučnice.

Aja....naš user posted image ima baje artritisuser posted image . Smo dobili ene tabletke in bi moralo biti v enem tednu ok. Se je pa danes postavil na noge user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 20.2.2009 15:07:57 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 948
20.2.2009 15:09:41   
Neža7
Suzana73.... Dobrodošli user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 949
20.2.2009 15:11:19   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Jap..jaz tudi..

user posted image user posted image user posted image

No, prejle je začel delat user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.