|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
19.2.2009 18:49:09   
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

cita a je imela zlatenico Lia?
gajka kje ste pa to imeli zakopan avto? še dobro, da nimate belega....user posted image

Ni imela zlatenice je pa bila rumena ampak ni bilo tako močno da bi jo moglo obsevat...

Hvala za lepe pohvale...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 876
19.2.2009 18:49:28   
gajka
gajka kje ste pa to imeli zakopan avto? še dobro, da nimate belega....user posted image

Avto je bil na ulici v Kranjski Gori. Ga človek skoraj ne bi opazil. user posted image Škoda, da ni bil naš, ker bi še danes uživali na dopustu! user posted image Je pa bolj zanimivo, kako blizu so plužili, pa ga niso niti oprasnili. user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 877
19.2.2009 18:54:43   
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

en gospodinjski nasvet.... našla sem čistilo za laminat, ki me je zadovoljil, no ne mene, ampak nima onih lisssssss... o ja....user posted image

zaupaj skrivnost, čistila seveda, ne zadovoljevanjauser posted image

kakanje- mi mamo tud bobke, kako ji naj vsilim tekočino? ne gre ne po žlici, flaški, lončku, nič, pa sem probala vse od vode, soka, čaja...

cita- lep rumena Liauser posted image , no kaj sem ti govorila, je isto kot pri nasuser posted image

Joj da ti sploh ne govorim kaja pr nas je noro hudo pa še ati naredi svoje od Laure...mogoče drugič kaj več povem ko se oglasim na kavico...sem pa močno močno user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 878
19.2.2009 20:02:02   
matejchi
kaja user posted image user posted image ..pa ne okol govort.
jaz sem tudi danes kupila suhe slive in marelice, sem videla, da obstaja kašica samo iz sliv.. bljak tole mi glih ne potegne...

< Sporočilo je popravil matejchi -- 19.2.2009 20:16:02 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 879
19.2.2009 20:17:02   
tejkaz
Buhtlčkuser posted image user posted image malo naj te tolaži misel, da običajno otroške alergije izzvenijo. Glede muceka ti pa na žalost ne morem pomagati. Upam da mu najdeš varen dom.

Gajka, si jutri za kakšen sprehod? Pridemo v vaše konce.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 880
19.2.2009 20:30:17   
buhtlčk
sayuri zs

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 881
19.2.2009 20:39:20   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: aradej

Ryssa lahko se dobimo na kavici v Laškem. Od 3. do 10. marca bom tam. Pa še en teden prej bom hodila gor ker gre moj v toplice na rehabilitacijo.

To se pa morava res zmenit. Mi se skoraj vsak dan sprehajamo mimo zdravilišča. Če nas slučajno kje vidiš, nas ustavi

buhtlčk nerodna situacija   Je pa zanimivost to, da v stanovanju še pol leta po odstranitvi mačke ostanejo alergeni. A se ne da kako drugače z mucem? Da je več zunaj in da mu omejiš stik z Gašperjem? Pri takšnih alergijah je potrebna previdnost z preprogami, zavesami itd., ker najprej je alergija na navadno pršico, šele potem alergija na pršico v mačji dlaki. Tak da če gre maček, pol boljše da grejo tudi preproge in zavese.... sicer pa to že najbrž veš.
Vem pa da sem tudi brala nekje o enem primeru, ko je imela mamica mačka kljub temu da je imel sin alergijo. Odstranila je le vse, kjer bi se pršica lahko zadrževala in omejila stik otroka z mačkom, pa so lepo shajali.
Sem se poučila o tej alergiji, ker se sama najbolj bojim tega ker imam dve in sta mi družina, ju ne bi mogla dat stran.
Muca bi rade volje vzela, pa že imam dve. Lahko bi ga sicer imeli starši ki so spodaj in bi bil notri in zunaj, samo se bojim da bi ga kje povozil avto. Se mimo naše hiše tako vozijo, da moji dve sploh ne upam ven spustit.

Pa tale članek je še zanimiv: http://bobi4ever.net/doglog/?p=157
Pa še nekaj o alergiji http://www.alergije.net/baza-znanja/alergija-na-pse-ma%C4%8Dke
Nočem te zmesti ali karkoli, samo obstajajo tudi druge poti.

Me je pa tole streznilo in v kratkem grejo v pranje vse zavese in tudi tepih bom vrgla ven.

sayuri bogi psiček

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 882
19.2.2009 20:53:46   
buhtlčk
gajka ja menda da 100% user posted image

bella02 ja te bom vprašala kaj najbrž, hvala. Menda mine. Je rekla zdravnica, da večinoma mine oboje, bo pa vsaj eno 100%. Torej kaj lahko tudi ostane user posted image . Pa super za prevod user posted image . Držim pesti za Tjašo.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 883
19.2.2009 20:54:06   
Ryssa
Očitno mi je nekaj pojedlo smajlije.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 884
19.2.2009 20:58:51   
buhtlčk
Ryssa je rekla zdravnica, da bo trajalo, da bo stanovanje čisto. Ni pa pršic nič omenjala. Nimamo nič preprog, le zavese in kavč, katerega pa ravno novega kupujeva. Zdravnica je rekla, da bo v primeru, če bo maček ostal, G zagotovo dobil astmo, možne pa so še druge bolezni dihal.

Tud moj muc je naš član družine, ampak nikoli si ne bi oprostila, če bi Gašper dobil astmo, pa najbrž bi bila tako živčna od skrbi, da je za vse bolje, da mu najdem drug dom, kjer bodo zanj lepo skrbeli in ga imeli radi. drugače pa avtomobile obvlada. čakam eno sodelavko, da mi sporoči, če ga bodo vzeli...

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 885
19.2.2009 21:00:07   
buhtlčk
sayuri jaz ne bom več imela domačih živali. Tud psa sem imela, enega, nikoli več. Verjamem, da se ti srce trga.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 886
19.2.2009 21:08:51   
buhtlčk
Ryssa tole se izključuje

Pri otrocih, ki so alergični na mačko, se potek bolezni ne spremeni, četudi mačko odstranimo. Mačko zato lahko obdržijo.

in

Problematika alergij na hišne ljubljenčke je ta, da lahko ob stalni izpostavljenosti vodi k astmatičnemu odgovoru.

Mah ponavadi je pri alergijah tako, da moraš vzrok odstranit. Dons sm žalostna.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 887
19.2.2009 21:15:53   
Ryssa
buhtlčk boga user posted image

Če ne boš dobila lastnika, lahko jaz vprašam moje če bi ga vzeli.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 888
19.2.2009 21:25:03   
Vilika
Čer!

Na kratko vas pokomentiram, ker mi veke že dol vleče user posted image

Tejka - dobro da si uspela pogruntati psa, jaz sem tudi kakšen teden rabila user posted image , pa dobro je čim več jih obiskat...

Počitnice
- mi bomo za zdaj kar v prikoli (podobno kot pri Zoji Miši), ko bomo malo zrasli, pa še kam skočimo..

URSKAP - user posted image , res ludno, da se kar naenkrat noce vozit v vozicku. Upam da ga kmalu mine.

Buhtlčk - user posted image , te alergije dandanes so katastrofa, res je hudo, ko je treba na vse pazit. Naj se čimprej omilijo do meje normale user posted image user posted image user posted image . Za mucka mi je zelo žal - moj user posted image jih ne mara preveč, jaz pa mojega/našega strčka celega zmrcvarim ko pridem k našim.

Sayuri - user posted image , tudi tebi objemček. To je pa ta kratka starostna doba pri ljubljenčkih user posted image . Naš maček je kot družinski član že 17 let in ko bo prišel njegov čas, mi bo strašno hudo.

Cita - luštkana punčka. Sestrica se bo pa zagotovo kmalu unesla, saj je bila koneckoncev do sedaj edinka in ni enostavno ko tako nekdo pride na novo v življenje. Jaz že vem, ker imam 8 let mlajšega brata.

Gajka - lušten Rok - a je bla dovolj topla voda? Zista fotka z avtomobilom v snegu je pa zeloo zanimiva.

kakanje - user posted image

VSI BOLANČKI - dajte se hitro pozdravit user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

URSKA_P - ŽAN
             buhtlčk - GAŠPER

Čestitke za polovičko!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko!

< Sporočilo je popravil Vilika -- 19.2.2009 21:26:11 >

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 889
19.2.2009 22:02:48   
bella02
sayuri in buhtlčk, za obe imam user posted image user posted image user posted image
Verjamem, da ni lahko dati stran ljubljeno žival. Samo, če je treba, je pač treba.

buhtlčk, alergija na KM izzveni povečini do 3. leta, če pa ne, pa najkasneje v najstniških letih. Za ostale ne vem.

gajka, kul, kolk snega

cita, joj, je srčkana, obe sta. Želim vam, da bi starejša mlajšo sestrico začela sprejemat. Naša je HB nora na Tejo. Verjetno je tudi razlika v letih, Tjaša je bila stara 5, tvoja je pa videti starejša. Ja, sem pogledala na trak, 9 let je pa res kar precejšnja razlika. In kot pravi Vilika, do zdaj je bila edina, zdaj pa njeno pozornost in končno tudi materialne dobrine "krade" oz. jih je deležen še nekdo. Verjetno nekako tako razmišlja.

Tejo sva peljala k zdravniku. Ima vneta ušesa in imamo Hiconcil. Pa sem mislila, da se bomo tega otepali s fiziološko, pa se niti nismo mogli, ker je začela ponoči kar na lepem kašljati, danes pa imamo že AB. Včerej sploh še ni imela zamašenega noska, zdaj pa to. Pa še vročino je imela, tako da sem jo skopala v mlačni vodi in ji dala svečko. Zdaj pa reva v spanju še kar kašlja. Se mi kar smili.

Mirno noč!

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 890
19.2.2009 22:04:15   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

buhtlčk boga user posted image

Če ne boš dobila lastnika, lahko jaz vprašam moje če bi ga vzeli.

velja. hvala

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 891
19.2.2009 22:53:30   
kaja02
matejchi- pa lahk to kupiš v "normalni" štacuni ala mercator, spar, al morem it iskat v mullerja?  mam jaz enga tud prav za laminat, pa mam same lise po stanovanju, pa pazit moraš v katero smer čistiš... eh najbolje da sploh ne pucam, se potem itak nič ne vid user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 892
19.2.2009 23:21:02   
matejchi

matejchi- pa lahk to kupiš v "normalni" štacuni ala mercator, spar, al morem it iskat v mullerja?  mam jaz enga tud prav za laminat, pa mam same lise po stanovanju, pa pazit moraš v katero smer čistiš... eh najbolje da sploh ne pucam, se potem itak nič ne vid user posted image

sem v Mullerju vzela, samo mislim, da imajo tut pri sosedu pa ostalih, mogoče edino, da je 750ml... 1000ml je v Mullerju nekaj čez 5€ za info... sem pa rekla, da je to zadnje kar še sprobam...user posted image pa tudi laminata ne bi več imela...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 893
19.2.2009 23:27:23   
Erin

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
URSKA_P - ŽAN
buhtlčk - GAŠPER
Čestitke za polovičko!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

buhtlčk in sayuri - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sandra in naty - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miškolinček, kako ste? Upam da je vse uredu...

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 894
19.2.2009 23:32:15   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Ima vneta ušesa in imamo Hiconcil.

pozdravite se!user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 895
19.2.2009 23:33:32   
kaja02

sem v Mullerju vzela, samo mislim, da imajo tut pri sosedu pa ostalih, mogoče edino, da je 750ml... 1000ml je v Mullerju nekaj čez 5€ za info... sem pa rekla, da je to zadnje kar še sprobam...user posted image pa tudi laminata ne bi več imela...

jaz tud ne več in ko bo možnost ( finančna injekcija- sam še nisem pogruntala od kod) ga vržem ven; v Mulerja se mi pa ne splača hodt, je predaleč

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 896
20.2.2009 7:02:45   
anita goitan
jutro
user posted image

zoja miša v Kamniku se lahko da jogurt, skute itd prejuser posted image ..po 6m rekla babca in tud P (če pa bi blo blato zeleno ...se preneha in čez nekaj časa spet proba)

Upam da mi kmal zaspi, smo že od 6ih auf..da potem greve na obisk
čaw

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 897
20.2.2009 7:07:36   
tejkaz
Jutro user posted image

Današnja noč je bila pa res katastrofalna. Ob desetih sem ga malo nosila, sem mislila da mi bo tako uspelo da bi zaspal nazaj, pa sem ga samo zdražila. Ne samo da se še potem dve uri ni mogel umiriti, celo noč se je zbujal na pol ure do eno uro.

Bella, pozdravite se. Jaz moram potrkat, da je bila Eva med to zimo zaenkrat samo enkrat na AB. Upam da zdaj česa ne pokasiramo.

Še kavo do konca, počakamo mulca da se zbudi, pa gremo na Štajersko. Se grem naspat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 898
20.2.2009 7:13:08   
anita goitan
uživajte na Štajerskemuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 899
20.2.2009 7:33:11   
anita goitan
HB za klimouser posted image ..mrzli radiatorjiuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.