|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
20.2.2009 7:53:39   
Zoja Miša
Sem šla včeraj zvečer k zobarju, pa pridem ob 20h domov in princeska spiuser posted image , že od 19h. Sem mislila, da bo juhu ponoči, pa se je zbudila ob 23h, 2h in 6h, pa sedaj zopet spiuser posted image , ve da gre potem plavati in mora biti spočitauser posted image .

Tejkaz, uživaj na Štajerskem!

Anita, hvala za kofe in zakaj imate mrzle radiatorje?user posted image  No, saj tudi mi2 po mojem ne bova čakali do 9m, tja do ene 8 pa že. Za enkrat nama vse gre bp, razen brokoli naju zapirauser posted image  in cvetača ni dobra.

Bella, boga Teja, naj se hitro pozdravi. To sem še želela vprašati, kako se inhalira s takim malim pikcem?

Matejchi, za seznamček (doma izmerjeno in vagano) 6m 6d, 6000g, 66 cm (jeeeee, živele šestke!)user posted image

Verjetno sem še kaj sfalila, upam, da ne kaj pomembnegauser posted image

Bolančki user posted image user posted image user posted image  - ve katera kako sta Sandra in Naty?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 901
20.2.2009 8:01:28   
Zoja Miša
user posted image

Gremo na pot:
user posted image

Pri frizerju:
user posted image

user posted image

Slikic čisto z novo frizuro pa nimamuser posted image  

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 902
20.2.2009 8:04:27   
anita goitan
zoja miša ma Kaja Lina je tud ena navihana princeskauser posted image
mrzli radiatorji pa pojma nimam zakaj souser posted image ..sej mi2 imava termostatske ventile in so večinoma vsi zaprti ker se grejeva s klimo, edin v kopalnici, wc-ju, pa v dveh sobah so mal na več odprti..

v metropolis spa v Kamniku bi lahko šle matejchi,ti,jaz in naše punce

Mi mamo tud pop plavanjeuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 20.2.2009 8:06:21 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 903
20.2.2009 8:07:01   
Zoja Miša
A katera ve, ali se tu na RR dela arhiva za vse te naše čveke in vse kar je gor? Jaz bi si to potem nekako shranila, če gre (in če gre kako?user posted image ), da bi lahko recimo žez 5 let pogledala skupaj s Kajo Lino. To gre?!?

In ima katera dober recept kako se znebiti celulita?user posted image  Jaz kg viška nimam, mam pa celulita za izvozuser posted image .  Pa ne Hipoxi, ker je drag ko user posted image , ampak sem slišala da pomaga. Ampak kako si naj s porodniško to privoščimuser posted image
Če ne ga bom pa imela, ali pa dobro prodalauser posted image

Grem se pakirati za plavanje.
Uživajte!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 904
20.2.2009 8:09:04   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

zoja miša ma Kaja Lina je tud ena navihana princeskauser posted image
mrzli radiatorji pa pojma nimam zakaj souser posted image ..sej mi2 imava termostatske ventile in so večinoma vsi zaprti ker se grejeva s klimo, edin v kopalnici, wc-ju, pa v dveh sobah so mal na več odprti..

v metropolis spa v Kamniku bi lahko šle matejchi,ti,jaz in naše punce

Mi mamo tud pop plavanjeuser posted image

Ja res je firbčna ko user posted image
A ni ogrevanje s klimo dražje?user posted image
Metropolis spa?user posted image  Ja, verjetno bi lahko šle...sam moram svoj Fredov obroč nabavit, pa glede velikosti se pozanimati. Matejchi, tvoja Maruša je tudi bolj majhna, kakšen obroč imaš?

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 905
20.2.2009 8:21:41   
anita goitan
ma zoja miša dej klikn na link pa poglej kaj majo..to je razvajanje za mamiceeee

Ogrevanje s klimo je ceneje, ti kr mojgauser posted image vpraš..no do T -6°C

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 906
20.2.2009 8:24:44   
sayuri
Jutro user posted image user posted image user posted image user posted image  Noči ne bom komentirala user posted image

Mi je poslala vaditeljica iz plavanja sličice po mailu. Jaz sploh še nism nič slikala user posted image .

user posted image

user posted image

user posted image

Zoja Miša celulit - ne vem user posted image  Kakšnih blaznih težav z njim nimam. Ti ne znam nič svetovat user posted image  Je pa Kaja LIna res navihanka. Una sličica s kapico vs edežu je tko prisrčna user posted image

Aaa

Pridem nazaj...

Neposredna povezava do sporočila: 907
20.2.2009 8:26:09   
gajka
Danes praznujeta:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
žanneža - LANA
matejchi - MARUŠA

Čestitke za polovičko!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša - ko najdeš dober recept za celulit, mi ga zaupaj. user posted image Fredov obroč pa rabiš ta rdeč, ker je ta najmanjši, je pa 6-18 kg, pa nekaj centov je ceneje v BC kot preko Plavalne zveze, mislim, da je cena okrog 23€.

tejkaz- lahko se komot dobiva za špancir. user posted image Ti kar pokliči!

Vilika - voda je imela 30-31°C, po občutku kar hladnejša kot na našem tečaju (tam ima okrog 33°C), ampak je bil Rok zelo živ v njej. Je bil pa zrak tudi ogret na nekje 30-31°C, tako da ni bilo nobene panike. Saj morska voda ima precej manj, pa se bo poleti tudi kopal v njej.

< Sporočilo je popravil gajka -- 20.2.2009 8:28:27 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 908
20.2.2009 8:28:02   
Zoja Miša
Sayuri, lepi, lepi...

Anita, ja bom kar verjela...pogledam link kasneje...

Šibam, se je navihanka zbudilauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 909
20.2.2009 8:29:43   
Zoja Miša
žanneža - LANA
matejchi - MARUŠA
Čestitke za polovičko! user posted image user posted image user posted image

Gajka, sem mislila, da imajo rdeče različnih velikostiuser posted image . Mi na tečaju da najmanšegauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 910
20.2.2009 8:31:06   
aradej
Jutro

Naša noč tudi katastrofalna. Se je zbudila ob 22 pa ne zaspat, sem jo nahranla pa kapljice, pa ni nič pomagal. Sva bili pokonc do pol enih zjutraj pa je potem zaspala pri nama. Sem jo ob 2.30 dala v nejeno posteljo pa se je zbudila že ob 3 da sva jedli pa je zaspala do 6. Sem taka kot zombi. Me glava boli, pa še spala bi.

Sedaj pa tečka v stajici. Se obrne na trebuh potem pa joka ker ne more nazaj na hrbet.

Grem se malo igrat z njo bo mogoče se umirila in zaspala.

Neposredna povezava do sporočila: 911
20.2.2009 8:36:03   
matejchi
sayuri a hodite afne guncat al plavat.... user posted image user posted image
mi pa se ne grejemo s klimo, ker če bi imela radiatorje zaprte bi plačala enako kot če bi jih imela odprte na ful... zaenkrat, letos še, drugo leto bodo dali števce gor pol se bomo pa odločali.
zoja naša paše čisto ok v rdečega freda... ne ferrarija..user posted image
glede strani od RR, pomoje je dovolj, če si shraniš link od strani.. user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 912
20.2.2009 8:41:29   
sayuri
Evo me nazaj...

Zoja Miša, rdeči fredov obroč je najmanjši - in vsi so enake vellikosti. Vsaj tko so nas učili na tečaju za učitelje plavanja user posted image user posted image user posted image  Bomo pa Zaro zdaj tudi nekako od spodaj zapeli - tko kot je gajka zadnjič povedala- ker mi ful dol zleze in je potem pravokotno na vodno gladino. PA čeprav ji podložimo tisto črno gumo. user posted image  JAz sem kupila rabljen obroč za 10€ - resda od punce, ki jo poznam (februarka dolenjka). Moram pa še enega kupit. Gremo drug teden na Roglo, pa bomo malce tud plavali. user posted image  Grem gledat oglase user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 913
20.2.2009 10:25:18   
Ryssa
Joj kok je Kaja Lina posrečena user posted image Pa kake mere, same šestke user posted image

Pa Lovro in Zara sta tudi user posted image , bi mela kar dvojčke ko ju gledam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 914
20.2.2009 10:41:45   
Ryssa
buhtlčk sem mogoče že tečna ampak vseeno. A si razmišljala o bioresonanci?

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 915
20.2.2009 11:18:59   
Neža7
Lep pozdrav punce user posted image

Sori, ker se ne oglasim toliko kot prej?

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako so lepe naši Avgustovčki user posted image

cita..... tudi tvoja je tak angelček user posted image

Vidim, da veliko uživajte na bazenu user posted image  Mi smo tudi končno šli v Terme Dobrna. Naša ne mara obroč user posted image  (jaz mislim, da je bila že utrujena, ko smo prišli tja. Zaspala pa ni morala tam, ker je bilo preveč hrupa zanjo....

Vprašanje: kolikokrat vaši user posted image  grejo spat čez dan? Ali za kakoli časa so pokonc po spanjem?

• 18. uri do 6. uri.
  • 7. uri do 8. uri.
  • 10.uri do 12.uri
  • 13:30 do 15.ure ali 14:00 do 15:30
  • potem spet za nina nana celo noč.

Zato je tako težko iti plavat z njo ker toliko spi user posted image

V Dobrni

user posted image

S teto se igrava

user posted image

Moj prvi žar.... user posted image

user posted image

Kako je dober meso na žar z bučkami user posted image  

user posted image

Obožujem mešanice z spinačo, buče, in brokoli....

user posted image

Kako je s Sandro in Naty?

Erin.... Kako je tvoj Tilen?

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 916
20.2.2009 11:19:48   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Danes praznujeta:

žanneža - LANA
matejchi - MARUŠA

Čestitke za polovičko!

user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 917
20.2.2009 11:22:59   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Gajka, sem mislila, da imajo rdeče različnih velikostiuser posted image . Mi na tečaju da najmanšegauser posted image

Ena na mama.si prodaja ta obroč za 15 evro (to je poštnino vključeno) Njen nik je didy2a

Neposredna povezava do sporočila: 918
20.2.2009 11:28:05   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

sayuri a hodite afne guncat al plavat.... user posted image user posted image
mi pa se ne grejemo s klimo, ker če bi imela radiatorje zaprte bi plačala enako kot če bi jih imela odprte na ful... zaenkrat, letos še, drugo leto bodo dali števce gor pol se bomo pa odločali.

Pri nas je enako user posted image  Isto plačamo, če bi imela zaprto. T mesec je bilo 30evro  več od mesec prej, ker naš hišnik je tako nor, ko pri do gretje... Saj je en dal na vrata, da naj malo dol da, ker so res takooooooooooooo vroči naši radiatorji user posted image  V eni sobi imam vedno okno odprto, ker se tako zagreje. Ko gre Neža spat vse imam odprto (za pol ure), da dobim sveži zrak.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 919
20.2.2009 11:29:07   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

tejkaz- lahko se komot dobiva za špancir. user posted image Ti kar pokliči!

Je naša tejkaz na naši strani na obisku user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 920
20.2.2009 11:39:45   
sayuri

žanneža - LANA
matejchi - MARUŠA

Čestitke za polovičko!

Čestitke za polovičko, punci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 921
20.2.2009 11:42:05   
sayuri
Sandra ostaja še v bolnišnici z obema T&T. Obe pikici sta še na antibiotikih. Sandra pa utrujea in potrebna svežega zraka.

Verjamem. Še malo, pa boste doma Sandra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 922
20.2.2009 11:44:26   
sayuri
neža, vidim, da je Neža prava mala zaspanka user posted image . L&Z spita zjutraj od 8h-9h. Potem od 11h-13h in konec. Zvečer zaspita okrog 19h in se zbudita "žiljonkrat"do 6h zjutrajuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 923
20.2.2009 11:44:51   
sayuri
A sam men ne dela email.si že dva dni????

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 924
20.2.2009 11:46:29   
Luna2008
Anita pozdravljena. imam še eno vprašanje glede plavanja v Kamniku - ali si šla na uvodno predavanje in ali se gre z otročki? hvala ti. lep dan user posted image

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.