|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
20.2.2009 11:31:48   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: novo

kaj se pa ti ven mečeš, če je tvoj dan! Pusti se presenetit!user posted image user posted image user posted image

točno tak user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
20.2.2009 11:32:41   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Ojla...evo mene...jem zajtrk user posted image , ja j***** ga, ni časa prej, ko mi mali je eno uro....

Kaj je novega s Taso? Včeraj mi je Felix nekaj omenila da je v P....

dobro jutro. kako si kaj?

s taso pa mislim, da ni še nič novega. vsaj en da bi jaz vedela...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
20.2.2009 11:32:55   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

kaj se pa ti ven mečeš, če je tvoj dan! Pusti se presenetit!user posted image user posted image user posted image

sem že nehala user posted image user posted image user posted image

pridna! user posted image user posted image user posted image

čakam da pride sonček na balkon, da grem ven mal kofetkat user posted image

Ti mi pa vedno narediš lušte s to kavo!user posted image

Pri nas pa ni variante, kljub temu, da je sonce, je mrzlo!user posted image
če pride, uživaj!user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
20.2.2009 11:33:36   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: julam

Zdej grem pa jest mal reda po bajti nardit, pa pridem pol spet počekirat, če je tasa že rešena .... lepo čvekajte!

js tudi! user posted image   Je že čas, ko mi gredo bedarije po glavi! user posted image user posted image user posted image

jaz bom tud šla počas,ker še nisem imela časa nič naredituser posted image user posted image

kam bi ti šla spet delat, nehaj pa si malo spočij user posted image
nimam časa počivat,je treba mal pospravit,pa kaj skuhat-dans bomo spet meli špinačo,ker se mali luštauser posted image ,špopoldan pa grem na predavanjeuser posted image

boš spet pridna! user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
20.2.2009 11:34:11   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

to pa ne. nevesta ne sme nič prispevat za dekliščino. v bistvu ne bi niti smela vedet, da ti jo bomo pripravili user posted image
v soboto te pridemo ugrabit, pol pa žur do jutranjih ur user posted image user posted image spat itak ne moremo skoraj več, tak da smo ravno pripravne za akcijo user posted image

pol pa ne, jaz sem ready za neprespano noč, kondicijo že tak mam user posted image user posted image user posted image

no vidiš. zmenjeno. samo se pa moreš vseeno delat presenečeno ko pridemo po tebe - kao da nič nisi vedla user posted image da bo res ta prava dekliščina user posted image

znam dobr igrat, sploh ne bote vedle, da sem kdaj kaj vedla o kaki dekliščini vi to??? user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
20.2.2009 11:34:55   
Pupa7

tu ni vprašanje če, ampak ko (čez 20 minutk) user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
20.2.2009 11:35:18   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

user posted image user posted image user posted image  jaz sem mojmu danes rekla,da sem sanjala,da sva user posted image ,pa mi odgovori,še boš lahk sanjala neki časa user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj se začne kar trestuser posted image user posted image user posted image kot da bi mu kja hudega bilo.Včasih se je tresel od veselja, zdaj pa od grozeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Če si pa preveč divja!? user posted image user posted image user posted image

ja včasih  sem mogoč bila, zdaj sem pa kot slon ki napada srnouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa sigurno podpiraš kloniranje?! user posted image user posted image user posted image

Sem študirala, pa študirala katero žival naj ponucam, pa se jaz res počutim kot slon moj je pa res kot srna.user posted image user posted image user posted image user posted image Edin kit mi še hod po glavuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image midva pa zgledama tako,on in njegovih 65 kg in mojih skoraj 80 user posted image user posted image user posted image

midva mama tudi nekje tako razmerje v kg. se mi zdi da se me včasih prav res boji, ker bi ga lahko fizično poškodovala user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Js še pa pridno nabiram. Čakam na magičnih 70, pol bom pa blizu!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2257
20.2.2009 11:35:52   
MalaČebelica

Upam, da se taša ne muči, glede na to koliko časa že rojeva.Ti umetni popadki niso baje ravno mačji kašelj.Za ziheruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi upam.

samo verjetno malo bolj dolgo časa traja, če ti najprej voda odteče pa da še nimaš nič popadkov, da se vseskup začne...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
20.2.2009 11:36:34   
novo

tu ni vprašanje če, ampak ko (čez 20 minutk) user posted image user posted image user posted image

kaj ti si mogoče v Švici doma? (točna)!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
20.2.2009 11:36:43   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image midva pa zgledama tako,on in njegovih 65 kg in mojih skoraj 80 user posted image user posted image user posted image

pol sm jst med redkimi ko ne presegam kilaže svojga bodočga moža k ma 2 metra user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi ne presegam njegove kilaže user posted image user posted image user posted image , pa meri manj kot 2muser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
20.2.2009 11:38:16   
MalaČebelica
tak zdaj pa resnično grem na en sprehod pa po krof. pozneje več ne bo imelo smisla, ko bo že kosilo na vidiku... pa grem se zmenit da mi jih priskrbijo en kamion za jutrišnjo dekliščinouser posted image upam da bo dovolj user posted image user posted image user posted image

uživajte. pridem pol spet mimo

Neposredna povezava do sporočila: 2261
20.2.2009 11:39:26   
julam
yania, jest se spomnim,da sem z user posted image kar skupi jedla, on na men, jest za mizo al  pa na kavču. a se leže dojita?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
20.2.2009 11:40:21   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

pol sm jst med redkimi ko ne presegam kilaže svojga bodočga moža k ma 2 metra user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi ne presegam njegove kilaže user posted image user posted image user posted image , pa meri manj kot 2muser posted image user posted image user posted image

jaz tudi ne presegam... bi se mogla res orng razvlečt, da bi, ko pa ima moj nekaj čez 120 kg.... v normalnem stanju sem jaz ravno pol manj kot onuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
20.2.2009 11:41:41   
julam

Upam, da se taša ne muči, glede na to koliko časa že rojeva.Ti umetni popadki niso baje ravno mačji kašelj.Za ziheruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi upam.

samo verjetno malo bolj dolgo časa traja, če ti najprej voda odteče pa da še nimaš nič popadkov, da se vseskup začne...

jest sem šla obakrat rodit brez popadkov, ampak po klistiru in predrtem mehurju so pa kar pršli. očitno ni pravila...kot vedno

Neposredna povezava do sporočila: 2264
20.2.2009 11:41:59   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

jaz tudi ne presegam... bi se mogla res orng razvlečt, da bi, ko pa ima moj nekaj čez 120 kg.... v normalnem stanju sem jaz ravno pol manj kot onuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
20.2.2009 11:58:36   
yania
Julam dojiva se sede, hode, ma karkoli samo da ga zbujam...ma ni šans, da leže, ker potem takoj zaspančka...sej, potem pa jamram ,od česa me boli hrbet...od drže, sigurno...
Ponoči ko se zbudi, pa ful vleče, včeraj je jedel ob 23.00, pa je ob 1.00 že spet hotel, s tem, da je res veliko popacal....no ja...sej gre...bo že, takrat, ko ga pa zbudim, če mine že več kot tri urce, pa je bolj zaspanček....se pa trudimo....ni kaj..

Aja, o Taši še nič novega? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za njo, da bo čimprej njena Lija zunaj....jaz mislim da je že no...samo je še v šoku in občuduje svojo pupiko......

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
20.2.2009 12:00:58   
felix7

a ricky-ja nabavmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tam ma feliša veze user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha ha, jih mam pa res, ja user posted image user posted image user posted image  če on pride, se jest pod mizo skrijem user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
20.2.2009 12:01:08   
felix7

dekoracijo imajo dekleta od a-d (prve črke v imenu), pijačo od e-i, hrano: ruski bife j-n, od o-š imajo razsvetljavo, t-ž pa poskrbijo za glasbo!
Bo vredu Pupa? user posted image user posted image user posted image

glede na to, da sem za pijačo zadolžena - a bo otroški šampanjec v redu? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
20.2.2009 12:01:16   
felix7

Punce moj user posted image , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pol ko bo pa šlo zares, bo pa spal, ko klada!user posted image user posted image user posted image

ha ha, tko kot od moža sestra - sredi noči zbudi svojga moža, da bo treba it, on pa reče, joj, a lohk še 10 minut? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
20.2.2009 12:01:24   
felix7

user posted image user posted image user posted image  jaz sem mojmu danes rekla,da sem sanjala,da sva user posted image ,pa mi odgovori,še boš lahk sanjala neki časa user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj se začne kar trestuser posted image user posted image user posted image kot da bi mu kja hudega bilo.Včasih se je tresel od veselja, zdaj pa od grozeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Če si pa preveč divja!? user posted image user posted image user posted image

ja včasih  sem mogoč bila, zdaj sem pa kot slon ki napada srnouser posted image user posted image user posted image

ha ha ha. joj kake mate danes. se bom polulala od smeha user posted image user posted image user posted image upam da še meni ne začne kaj odtekati kot tasi....

jaz sem tudi skoraj umrla od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in sem tele dialoge poslala mojemu v službo, da se bo še on mal nasmejal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2270
20.2.2009 12:01:31   
felix7

jaz se kr sama za družico povabim  in se izognem delu user posted image user posted image

dobro družice ste tri, ena je v porodni sicer, tak da naj ji bo user posted image user posted image user posted image

pravzaprav smo štiri, od tega dve v mariborski P user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
20.2.2009 12:01:38   
felix7

ja, meni je tudi to v uteho user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
20.2.2009 12:01:49   
yania
Kilogrami? glejte jaz sem šla iz 57 na 67....ko sem prišla s P sem imela 64,5....user posted image user posted image user posted image no danes po enem tednu imam pa 61 kg..., sej bo...ful malo sem res šla gor in trebušček je že skoraj izginil, ne moreš verjeti..

Včeraj me je moj gledal, ko sva si umivala zobe, pa pravi:
Kolk si lepa, tko če te pogledam, ne bi nikoli rekel, da si en teden nazaj rodila....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kako to paše, daj še dragi...haha

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
20.2.2009 12:06:25   
yania
Hej, a katera ve, koliko ml naj bi dojenček popil mlekca na obrok...to gre nekaj na težo, a ne?...nisem nikjer pe tega zasledila...no sej pravijo, da štejejo polulane in pokakane pleničke, kaka pa itak skos user posted image user posted image pa polula me tudi...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
20.2.2009 12:07:10   
julam
yania, uf, tole je pa tvoj dragi lepo povedal ,paše verjamem.

jaz sem po vsakem porodu obdržala 2kg, tako da bom počas nehala rojevat. no, res pa sem štartala prvič s 43kg...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

odlocitev!?
v3sn4

Kaj ti najvec pomeni v zivljenju!?

druzina (98%)

sluzba (2%)

prijatelji (0%)

Število vseh glasov: 49

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!