Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:31:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj se pa ti ven mečeš, če je tvoj dan! Pusti se presenetit! točno tak
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:32:41
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ojla...evo mene...jem zajtrk , ja j***** ga, ni časa prej, ko mi mali je eno uro.... Kaj je novega s Taso? Včeraj mi je Felix nekaj omenila da je v P.... dobro jutro. kako si kaj? s taso pa mislim, da ni še nič novega. vsaj en da bi jaz vedela...
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:32:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj se pa ti ven mečeš, če je tvoj dan! Pusti se presenetit! sem že nehala pridna! čakam da pride sonček na balkon, da grem ven mal kofetkat Ti mi pa vedno narediš lušte s to kavo! Pri nas pa ni variante, kljub temu, da je sonce, je mrzlo! če pride, uživaj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:33:36
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam Zdej grem pa jest mal reda po bajti nardit, pa pridem pol spet počekirat, če je tasa že rešena .... lepo čvekajte! js tudi! Je že čas, ko mi gredo bedarije po glavi! jaz bom tud šla počas,ker še nisem imela časa nič naredit kam bi ti šla spet delat, nehaj pa si malo spočij nimam časa počivat,je treba mal pospravit,pa kaj skuhat-dans bomo spet meli špinačo,ker se mali lušta ,špopoldan pa grem na predavanje boš spet pridna!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:34:11
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica to pa ne. nevesta ne sme nič prispevat za dekliščino. v bistvu ne bi niti smela vedet, da ti jo bomo pripravili v soboto te pridemo ugrabit, pol pa žur do jutranjih ur spat itak ne moremo skoraj več, tak da smo ravno pripravne za akcijo pol pa ne, jaz sem ready za neprespano noč, kondicijo že tak mam no vidiš. zmenjeno. samo se pa moreš vseeno delat presenečeno ko pridemo po tebe - kao da nič nisi vedla da bo res ta prava dekliščina znam dobr igrat, sploh ne bote vedle, da sem kdaj kaj vedla o kaki dekliščini vi to???
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:34:55
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj se pa ti ven mečeš, če je tvoj dan! Pusti se presenetit! sem že nehala pridna! čakam da pride sonček na balkon, da grem ven mal kofetkat Ti mi pa vedno narediš lušte s to kavo! Pri nas pa ni variante, kljub temu, da je sonce, je mrzlo! če pride, uživaj! tu ni vprašanje če, ampak ko (čez 20 minutk)
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:35:18
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem mojmu danes rekla,da sem sanjala,da sva ,pa mi odgovori,še boš lahk sanjala neki časa Moj se začne kar trest kot da bi mu kja hudega bilo.Včasih se je tresel od veselja, zdaj pa od groze Če si pa preveč divja!? ja včasih sem mogoč bila, zdaj sem pa kot slon ki napada srno ti pa sigurno podpiraš kloniranje?! Sem študirala, pa študirala katero žival naj ponucam, pa se jaz res počutim kot slon moj je pa res kot srna. Edin kit mi še hod po glav midva pa zgledama tako,on in njegovih 65 kg in mojih skoraj 80 midva mama tudi nekje tako razmerje v kg. se mi zdi da se me včasih prav res boji, ker bi ga lahko fizično poškodovala Js še pa pridno nabiram. Čakam na magičnih 70, pol bom pa blizu!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:35:52
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Upam, da se taša ne muči, glede na to koliko časa že rojeva.Ti umetni popadki niso baje ravno mačji kašelj.Za ziher jaz tudi upam. samo verjetno malo bolj dolgo časa traja, če ti najprej voda odteče pa da še nimaš nič popadkov, da se vseskup začne...
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:36:34
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj se pa ti ven mečeš, če je tvoj dan! Pusti se presenetit! sem že nehala pridna! čakam da pride sonček na balkon, da grem ven mal kofetkat Ti mi pa vedno narediš lušte s to kavo! Pri nas pa ni variante, kljub temu, da je sonce, je mrzlo! če pride, uživaj! tu ni vprašanje če, ampak ko (čez 20 minutk) kaj ti si mogoče v Švici doma? (točna)!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:36:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps midva pa zgledama tako,on in njegovih 65 kg in mojih skoraj 80 pol sm jst med redkimi ko ne presegam kilaže svojga bodočga moža k ma 2 metra jaz tudi ne presegam njegove kilaže , pa meri manj kot 2m
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:38:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
tak zdaj pa resnično grem na en sprehod pa po krof. pozneje več ne bo imelo smisla, ko bo že kosilo na vidiku... pa grem se zmenit da mi jih priskrbijo en kamion za jutrišnjo dekliščino upam da bo dovolj uživajte. pridem pol spet mimo
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:39:26
|
|
|
|
julam
|
yania, jest se spomnim,da sem z kar skupi jedla, on na men, jest za mizo al pa na kavču. a se leže dojita?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:40:21
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps midva pa zgledama tako,on in njegovih 65 kg in mojih skoraj 80 pol sm jst med redkimi ko ne presegam kilaže svojga bodočga moža k ma 2 metra jaz tudi ne presegam njegove kilaže , pa meri manj kot 2m jaz tudi ne presegam... bi se mogla res orng razvlečt, da bi, ko pa ima moj nekaj čez 120 kg.... v normalnem stanju sem jaz ravno pol manj kot on
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:41:41
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Upam, da se taša ne muči, glede na to koliko časa že rojeva.Ti umetni popadki niso baje ravno mačji kašelj.Za ziher jaz tudi upam. samo verjetno malo bolj dolgo časa traja, če ti najprej voda odteče pa da še nimaš nič popadkov, da se vseskup začne... jest sem šla obakrat rodit brez popadkov, ampak po klistiru in predrtem mehurju so pa kar pršli. očitno ni pravila...kot vedno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:41:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps midva pa zgledama tako,on in njegovih 65 kg in mojih skoraj 80 pol sm jst med redkimi ko ne presegam kilaže svojga bodočga moža k ma 2 metra jaz tudi ne presegam njegove kilaže , pa meri manj kot 2m jaz tudi ne presegam... bi se mogla res orng razvlečt, da bi, ko pa ima moj nekaj čez 120 kg.... v normalnem stanju sem jaz ravno pol manj kot on
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:58:36
|
|
|
|
yania
|
Julam dojiva se sede, hode, ma karkoli samo da ga zbujam...ma ni šans, da leže, ker potem takoj zaspančka...sej, potem pa jamram ,od česa me boli hrbet...od drže, sigurno... Ponoči ko se zbudi, pa ful vleče, včeraj je jedel ob 23.00, pa je ob 1.00 že spet hotel, s tem, da je res veliko popacal....no ja...sej gre...bo že, takrat, ko ga pa zbudim, če mine že več kot tri urce, pa je bolj zaspanček....se pa trudimo....ni kaj.. Aja, o Taši še nič novega? za njo, da bo čimprej njena Lija zunaj....jaz mislim da je že no...samo je še v šoku in občuduje svojo pupiko......
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 12:00:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps a ricky-ja nabavmo tam ma feliša veze ha ha ha, jih mam pa res, ja če on pride, se jest pod mizo skrijem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 12:01:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo dekoracijo imajo dekleta od a-d (prve črke v imenu), pijačo od e-i, hrano: ruski bife j-n, od o-š imajo razsvetljavo, t-ž pa poskrbijo za glasbo! Bo vredu Pupa? glede na to, da sem za pijačo zadolžena - a bo otroški šampanjec v redu?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 12:01:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Punce moj , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares. pol ko bo pa šlo zares, bo pa spal, ko klada! ha ha, tko kot od moža sestra - sredi noči zbudi svojga moža, da bo treba it, on pa reče, joj, a lohk še 10 minut?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 12:01:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem mojmu danes rekla,da sem sanjala,da sva ,pa mi odgovori,še boš lahk sanjala neki časa Moj se začne kar trest kot da bi mu kja hudega bilo.Včasih se je tresel od veselja, zdaj pa od groze Če si pa preveč divja!? ja včasih sem mogoč bila, zdaj sem pa kot slon ki napada srno ha ha ha. joj kake mate danes. se bom polulala od smeha upam da še meni ne začne kaj odtekati kot tasi.... jaz sem tudi skoraj umrla od smeha in sem tele dialoge poslala mojemu v službo, da se bo še on mal nasmejal
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 12:01:31
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz se kr sama za družico povabim in se izognem delu dobro družice ste tri, ena je v porodni sicer, tak da naj ji bo pravzaprav smo štiri, od tega dve v mariborski P
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 12:01:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps midva pa zgledama tako,on in njegovih 65 kg in mojih skoraj 80 pol sm jst med redkimi ko ne presegam kilaže svojga bodočga moža k ma 2 metra ja, meni je tudi to v uteho
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 12:01:49
|
|
|
|
yania
|
Kilogrami? glejte jaz sem šla iz 57 na 67....ko sem prišla s P sem imela 64,5.... no danes po enem tednu imam pa 61 kg..., sej bo...ful malo sem res šla gor in trebušček je že skoraj izginil, ne moreš verjeti.. Včeraj me je moj gledal, ko sva si umivala zobe, pa pravi: Kolk si lepa, tko če te pogledam, ne bi nikoli rekel, da si en teden nazaj rodila.... ...kako to paše, daj še dragi...haha
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 12:06:25
|
|
|
|
yania
|
Hej, a katera ve, koliko ml naj bi dojenček popil mlekca na obrok...to gre nekaj na težo, a ne?...nisem nikjer pe tega zasledila...no sej pravijo, da štejejo polulane in pokakane pleničke, kaka pa itak skos pa polula me tudi...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 12:07:10
|
|
|
|
julam
|
yania, uf, tole je pa tvoj dragi lepo povedal ,paše verjamem. jaz sem po vsakem porodu obdržala 2kg, tako da bom počas nehala rojevat. no, res pa sem štartala prvič s 43kg...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
odlocitev!?v3sn4Kaj ti najvec pomeni v zivljenju!?druzina (
98%)
sluzba (
2%)
prijatelji (
0%)
Število vseh glasov: 49Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!