felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ah jaz pa še 1 dan imam sestro na obisku, pa vam rečem, da je to noro.Zdej je začela še ful grdo kašljat.Po stanovanju hodi zamorjena, gleda v tri prazne. Res mi je žal, da sem predlagalal da nja pride, ker me je totalno zamorila, s tem ko je tak brezvolje, pa zdolgočasena. Včasih jo najdem kar ležat v pojstli pa gledat v luft,če se pa sam uležem imam pa slabo voljo.Moj pravi če ji ni dolgčas, pa itak da ji je,, ampka on ne.Potem jo pa slišim po mobiju govorit, kak komja čaka da je pon. da gre v šolo ker je živ dolgcajt. Ej...sam res kva je s temi tamladimi. Ko grem čez mesto ne srečam nobenega srednješolca nasmejanega in polnega energije...vsi so tko "prazni"..."kr neki"...kam to pelje??? Ma po resnici, ko jo gledam sploh ne vidim, nobene podobnosti, jaz sem vedno bila dobrovoljček, včasih so ljudje rekli, da očitno ne poznam žalosti, ker se skoz smejem, isto še danes.Doma sem bila na podeželju in ko so začel zvonlčki cvetet, sem jih nabirala s koreninam, pa okol sadila, ona pa ne nima volje, , raje sedi za tv, umira od dolgčasa. vsaka šola nekaj stane... najbrž jo boš naslednjič povabila na počitnice šele, ko jo mine puberteta