Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:18:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: julam tale forum se je sprevrgel v tekmo , tako kot pri mojih fantih, ki tekmujeta pri vsaki stvari, kdo bo prej... Sam smo hujše od februarčic, tam jih veliko zamuja, pri nas pa skoz nekaj. sej preden se je februar začel,jih je rodilo 9 so pa zdaj začele štrajkat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:18:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam Danes me je napadla vzgojiteljica od mojga mlajšega, če bomo mel res punčko Baje da mali govori, da bo sestrica...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:18:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa_m je v porodni, odteka plodovnica ne mi rect...ce jo boste slisale jo pozdravte,pa pupa naj mi sporoci,ce ko bo tasa rodila,please. naj ti bo o pupa, očitno si dobro razpoložena se dobro počutiš? jaz grem pa zdajle po opravkih in se vam pridružim kasneje. Koliko jaz vem, bo pupa sam še slabe 4 dni koruznica , kar pomeni, da je zadnji vikend samska. jaz že lep čas nisem samska, mi družbo dela cvirglček v trebuhu se ne morjo povsod oženit trije naenkrat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:18:22
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa_m je v porodni, odteka plodovnica ne mi rect...ce jo boste slisale jo pozdravte,pa pupa naj mi sporoci,ce ko bo tasa rodila,please. naj ti bo o pupa, očitno si dobro razpoložena se dobro počutiš? jaz grem pa zdajle po opravkih in se vam pridružim kasneje. Koliko jaz vem, bo pupa sam še slabe 4 dni koruznica , kar pomeni, da je zadnji vikend samska. a pol bi pa mogla bit dekliščina ta vikend. a bo kaj pupa? se lahko kam povabimo? hahaha, deklišna bo v soboto na rr
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:19:31
|
|
|
|
julam
|
pupa, to se pa jest tud povabim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:19:44
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa_m je v porodni, odteka plodovnica ne mi rect...ce jo boste slisale jo pozdravte,pa pupa naj mi sporoci,ce ko bo tasa rodila,please. naj ti bo o pupa, očitno si dobro razpoložena se dobro počutiš? jaz grem pa zdajle po opravkih in se vam pridružim kasneje. Koliko jaz vem, bo pupa sam še slabe 4 dni koruznica , kar pomeni, da je zadnji vikend samska. a pol bi pa mogla bit dekliščina ta vikend. a bo kaj pupa? se lahko kam povabimo? hahaha, deklišna bo v soboto na rr super, js naročim striptizerja!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:20:14
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa_m je v porodni, odteka plodovnica ne mi rect...ce jo boste slisale jo pozdravte,pa pupa naj mi sporoci,ce ko bo tasa rodila,please. naj ti bo o pupa, očitno si dobro razpoložena se dobro počutiš? jaz grem pa zdajle po opravkih in se vam pridružim kasneje. Koliko jaz vem, bo pupa sam še slabe 4 dni koruznica , kar pomeni, da je zadnji vikend samska. jaz že lep čas nisem samska, mi družbo dela cvirglček v trebuhu se ne morjo povsod oženit trije naenkrat nismo mi kr tak
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:20:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa_m je v porodni, odteka plodovnica ne mi rect...ce jo boste slisale jo pozdravte,pa pupa naj mi sporoci,ce ko bo tasa rodila,please. naj ti bo o pupa, očitno si dobro razpoložena se dobro počutiš? jaz grem pa zdajle po opravkih in se vam pridružim kasneje. Koliko jaz vem, bo pupa sam še slabe 4 dni koruznica , kar pomeni, da je zadnji vikend samska. a pol bi pa mogla bit dekliščina ta vikend. a bo kaj pupa? se lahko kam povabimo? hahaha, deklišna bo v soboto na rr a ricky-ja nabavmo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:20:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa_m je v porodni, odteka plodovnica ne mi rect...ce jo boste slisale jo pozdravte,pa pupa naj mi sporoci,ce ko bo tasa rodila,please. naj ti bo o pupa, očitno si dobro razpoložena se dobro počutiš? jaz grem pa zdajle po opravkih in se vam pridružim kasneje. Koliko jaz vem, bo pupa sam še slabe 4 dni koruznica , kar pomeni, da je zadnji vikend samska. jaz že lep čas nisem samska, mi družbo dela cvirglček v trebuhu se ne morjo povsod oženit trije naenkrat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:21:24
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa_m je v porodni, odteka plodovnica ne mi rect...ce jo boste slisale jo pozdravte,pa pupa naj mi sporoci,ce ko bo tasa rodila,please. naj ti bo js ga pokličem in naročim, ti pa si zadolžena za slikce, ok?! o pupa, očitno si dobro razpoložena se dobro počutiš? jaz grem pa zdajle po opravkih in se vam pridružim kasneje. Koliko jaz vem, bo pupa sam še slabe 4 dni koruznica , kar pomeni, da je zadnji vikend samska. a pol bi pa mogla bit dekliščina ta vikend. a bo kaj pupa? se lahko kam povabimo? hahaha, deklišna bo v soboto na rr a ricky-ja nabavmo js ga pokličem ,da pride, ti ga pa nalepi (slikce),ok?!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:23:16
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa_m je v porodni, odteka plodovnica ne mi rect...ce jo boste slisale jo pozdravte,pa pupa naj mi sporoci,ce ko bo tasa rodila,please. naj ti bo o pupa, očitno si dobro razpoložena se dobro počutiš? jaz grem pa zdajle po opravkih in se vam pridružim kasneje. Koliko jaz vem, bo pupa sam še slabe 4 dni koruznica , kar pomeni, da je zadnji vikend samska. a pol bi pa mogla bit dekliščina ta vikend. a bo kaj pupa? se lahko kam povabimo? hahaha, deklišna bo v soboto na rr a ricky-ja nabavmo tam ma feliša veze
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:24:40
|
|
|
|
čebeica maja
|
če se slučajno da kateri gledat slikce v mojem albumu so nove slike od preurejene miniaturne sobice za dva in rojstni dan od Mihca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:25:11
|
|
|
|
novo
|
dekoracijo imajo dekleta od a-d (prve črke v imenu), pijačo od e-i, hrano: ruski bife j-n, od o-š imajo razsvetljavo, t-ž pa poskrbijo za glasbo! Bo vredu Pupa?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:26:11
|
|
|
|
Lolita23
|
Pupa mal sem radovedna, zakaj poroka med tednom???No sej važen, pa je da je. Punce moj , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:26:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa_m je v porodni, odteka plodovnica ne mi rect...ce jo boste slisale jo pozdravte,pa pupa naj mi sporoci,ce ko bo tasa rodila,please. naj ti bo o pupa, očitno si dobro razpoložena se dobro počutiš? jaz grem pa zdajle po opravkih in se vam pridružim kasneje. Koliko jaz vem, bo pupa sam še slabe 4 dni koruznica , kar pomeni, da je zadnji vikend samska. a pol bi pa mogla bit dekliščina ta vikend. a bo kaj pupa? se lahko kam povabimo? hahaha, deklišna bo v soboto na rr a ricky-ja nabavmo tam ma feliša veze a spet bomo gledali nage dede. no saj ne da se kaj pritožujem - ne me narobe razumet tak, zdaj mam pa vsega dovolj, ker mi ta RR že pošteno štrajka. in zato grem smeti ven nest pa en krog okoli bloka - do pekarne po krofe
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:27:22
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja če se slučajno da kateri gledat slikce v mojem albumu so nove slike od preurejene miniaturne sobice za dva in rojstni dan od Mihca lepo si uredila. Malo in sladko!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:27:37
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo dekoracijo imajo dekleta od a-d (prve črke v imenu), pijačo od e-i, hrano: ruski bife j-n, od o-š imajo razsvetljavo, t-ž pa poskrbijo za glasbo! Bo vredu Pupa? supeeeeer, všeč mi je kak si to porazdelila, da ne bo kreganja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:28:08
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja če se slučajno da kateri gledat slikce v mojem albumu so nove slike od preurejene miniaturne sobice za dva in rojstni dan od Mihca lepe slikice
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:28:24
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo dekoracijo imajo dekleta od a-d (prve črke v imenu), pijačo od e-i, hrano: ruski bife j-n, od o-š imajo razsvetljavo, t-ž pa poskrbijo za glasbo! Bo vredu Pupa? jst že šivam in limam dekoracijo, aja v keri barvi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:28:27
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja če se slučajno da kateri gledat slikce v mojem albumu so nove slike od preurejene miniaturne sobice za dva in rojstni dan od Mihca Ful je lušten tvoj Mihec
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:28:29
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pupa mal sem radovedna, zakaj poroka med tednom???No sej važen, pa je da je. Punce moj , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares. pol ko bo pa šlo zares, bo pa spal, ko klada!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:28:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja če se slučajno da kateri gledat slikce v mojem albumu so nove slike od preurejene miniaturne sobice za dva in rojstni dan od Mihca lepo si uredila. Malo in sladko!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:29:12
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo dekoracijo imajo dekleta od a-d (prve črke v imenu), pijačo od e-i, hrano: ruski bife j-n, od o-š imajo razsvetljavo, t-ž pa poskrbijo za glasbo! Bo vredu Pupa? A to imaš po forumskih začetnicah ali realnih imenih???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:29:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: novo dekoracijo imajo dekleta od a-d (prve črke v imenu), pijačo od e-i, hrano: ruski bife j-n, od o-š imajo razsvetljavo, t-ž pa poskrbijo za glasbo! Bo vredu Pupa? jst že šivam in limam dekoracijo, aja v keri barvi pupa naj pove!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:30:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo dekoracijo imajo dekleta od a-d (prve črke v imenu), pijačo od e-i, hrano: ruski bife j-n, od o-š imajo razsvetljavo, t-ž pa poskrbijo za glasbo! Bo vredu Pupa? A to imaš po forumskih začetnicah ali realnih imenih???
|
Ena "vzgojna po zadnji plati" je opravičljiva...agneskadar me otrok pripelje do tega (
15%)
ker včasih nič druga ne zaleže (
24%)
ker občasno nikomur ne škodi (
8%)
le v izredih okoliščinah (
35%)
ni nikoli opravičljiva (
19%)
Število vseh glasov: 540Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!