Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:09:55
|
|
|
|
GoYa
|
kriza je, kriza...še čajnik crkuje
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:11:01
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa kriza je, kriza...še čajnik crkuje ****uboga pa kwa je zdej to?
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:12:14
|
|
|
|
GoYa
|
jah, štalo nardimo....kjerkoli že smo
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:12:44
|
|
|
|
Anonimen
|
A ne, da je crknu čajnik? Ni sam pri meni bil mrk. O majke mi,če nismo me krive, da vse crkuje Preveč smo dejavne.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:13:26
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders fak, a ste pomislile na možnost, da ga sploh ne bodo mogli popravit Kaj pa če res crkne?Kje se bomo pa pol dobile? Še RR šteka.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:14:00
|
|
|
|
GoYa
|
namest da bi šle ven na sončka no, sej jst bom šla kmal...ena polovica se je že zbudila, čakam še na drugo 1/2
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:14:40
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: riders fak, a ste pomislile na možnost, da ga sploh ne bodo mogli popravit Kaj pa če res crkne?Kje se bomo pa pol dobile? Še RR šteka. pol bomo pa sam še na vodi
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:15:14
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa namest da bi šle ven na sončka no, sej jst bom šla kmal...ena polovica se je že zbudila, čakam še na drugo 1/2 Sonček,sonček....jebotesonček,kaj pa ko bo snegovalo,kam bomo pa pol šle?
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:15:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa namest da bi šle ven na sončka no, sej jst bom šla kmal...ena polovica se je že zbudila, čakam še na drugo 1/2 Hvala lepa za sonce, če je mraz. Že pol ure si prigovarjam, da bi šla vsaj malo regrada nabrat, pa me ne vleče v ta mraz.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:16:40
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: GoYa namest da bi šle ven na sončka no, sej jst bom šla kmal...ena polovica se je že zbudila, čakam še na drugo 1/2 Sonček,sonček....jebotesonček,kaj pa ko bo snegovalo,kam bomo pa pol šle? halo, na sneg bomo šle, na sneg
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:17:10
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: GoYa namest da bi šle ven na sončka no, sej jst bom šla kmal...ena polovica se je že zbudila, čakam še na drugo 1/2 Hvala lepa za sonce, če je mraz. Že pol ure si prigovarjam, da bi šla vsaj malo regrada nabrat, pa me ne vleče v ta mraz. ma men se pa meša, če sem doma 24h
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:17:20
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: GoYa namest da bi šle ven na sončka no, sej jst bom šla kmal...ena polovica se je že zbudila, čakam še na drugo 1/2 Sonček,sonček....jebotesonček,kaj pa ko bo snegovalo,kam bomo pa pol šle? halo, na sneg bomo šle, na sneg Ne seri.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:18:20
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: GoYa IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: GoYa namest da bi šle ven na sončka no, sej jst bom šla kmal...ena polovica se je že zbudila, čakam še na drugo 1/2 Sonček,sonček....jebotesonček,kaj pa ko bo snegovalo,kam bomo pa pol šle? halo, na sneg bomo šle, na sneg Ne seri. sem že 2x danes, pa pravim, da je to ena velika škoda, ker je kriza, jaz pa hrano v školjko mečem
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:20:35
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders vinček je bil dober, hik... slikce bom dala pa takrat, ko bo kufe začel delat A mate slikce ne morem verjet
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:21:30
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni U, ta trenutek mi je proradilo, kaj pomeni tole "namesto kave". joj mišni po 2 dneh ne morem verjet, no sej to je še hitro
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:22:25
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Upam da boste slike nalimale na kofetu.Pijana
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:23:01
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Sej vse lepo in prav sam po tem čaju mene nekam srat navija. ja mene tud zdej pa ne vem al je čaj pokvarjen al je kej z vodo narobe?
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:23:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: GoYa namest da bi šle ven na sončka no, sej jst bom šla kmal...ena polovica se je že zbudila, čakam še na drugo 1/2 Hvala lepa za sonce, če je mraz. Že pol ure si prigovarjam, da bi šla vsaj malo regrada nabrat, pa me ne vleče v ta mraz. ma men se pa meša, če sem doma 24h Stvar je takale in tako stoji.Če bi le na obali bilo sneženo, me bajta ne vidi, ker pa je pusto n ledeno se ne spravim ven. Ko bo pomlad in toplo bom nonsop zunaj.In polet tudi. Za po štacunah ni penezov.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:26:13
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Lukra, saj jaz sem bla tud šokirana, k sem te prvič vidla. jst pa nisem bla šokirana, mi je delovala čist taka kot tle, ja ja sej vem js sem itak čudna
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:30:54
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Lukra, saj jaz sem bla tud šokirana, k sem te prvič vidla. jst pa nisem bla šokirana, mi je delovala čist taka kot tle, ja ja sej vem js sem itak čudna Kašna pa je ****ra.A nede da ima mastne lase z ogromno narastka pa škilasto gleda pa en zob ma mal odlomljen,drugih pa sploh nima?A ne de je taka?Pili
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:31:43
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
hehe....kofetjera crknila čajnik trokira...babe...tle nas dol mečejo... outsiderji.....to smo... No ko bo kofetjera s5 kofe kuhala bom pa jaz našega smučarja prilepla...v 1,5 uri se je naučil smučat...pravzaprav je takoj ko je stopil na smučke kar odsmučal po hribu
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:32:23
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Lukra, saj jaz sem bla tud šokirana, k sem te prvič vidla. jst pa nisem bla šokirana, mi je delovala čist taka kot tle, ja ja sej vem js sem itak čudna Kašna pa je ****ra.A nede da ima mastne lase z ogromno narastka pa škilasto gleda pa en zob ma mal odlomljen,drugih pa sploh nima?A ne de je taka?Pili Si imela lepo včeraj v Lj prit pa bi jo videla :dens: - čisto nič ti ne povem.
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:37:00
|
|
|
|
Anonimen
|
A ve to se opravljate?
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:38:41
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 A ve to se opravljate? Kaj?
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:40:27
|
|
|
|
čiwawa
|
našla sem vas!!!! keri blesavi smajliji so tu.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?