Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 8:42:12
|
|
|
|
Freycha
|
dan! evo, dete oddano v vrtec, jaz sem pa doma še zaradi včeraj, ko me je tako v hrbtenici vsekalo. Sem dobila hvala bogu injekcijo in je mučos boljše, kot včeraj...... čist dobro pa še ni.... kave še vedno ni? Ku.rc gleda vse skupaj, jaz sem začeča varat, pa sem si doma eno kavo skuhala dobesedno.....
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 8:42:29
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Prosimo, obiščite spletno stran kasneje.Ponudnik spletnega gostovanja je podjetje Hitrost.com d.o.o. Please access this page later.This site is hosted by Hitrost.com d.o.o. Ponudnik je HITROST:com. Vscala se bom.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 8:43:08
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina Ja ja, sam priznej, da sm ti jst manjkala Mhm, sem resno računala nate, veš.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.2.2009 8:43:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.2.2009 8:44:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 8:44:32
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Enolla Jutrce - še vedno brez kafeta ampak meni se pa :dens: Kuga se ti?Povej teti!! Enolla je šokirana ob dejstvu, ker sem jst tako milo dete. ZRaven joče in pleše. O, a potem to lahko kar na glas povemo, da si milo dete. Da ti imidža ne frdirbamo.
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 8:44:43
|
|
|
|
ElaM
|
Hitrost je njihova vrlina. Res jim paše ime.
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 8:45:15
|
|
|
|
Kalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla IZVIRNO SPOROČILO: Kalina Ja ja, sam priznej, da sm ti jst manjkala Mhm, sem resno računala nate, veš. Ja sej jst sm tud ...moj moz se vedno ni prisel domov ves? Pa se vedno sva na bojni nogi..
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 8:45:58
|
|
|
|
Mešamdrek
|
A ste včerej spet mele randi?
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 8:46:43
|
|
|
|
ElaM
|
Lukra, saj jaz sem bla tud šokirana, k sem te prvič vidla.
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 8:46:45
|
|
|
|
moci
|
sej ma hitrost telefonsko. če se vsujemo jim bo še telefonska centrala crkinla
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 8:47:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha dan! evo, dete oddano v vrtec, jaz sem pa doma še zaradi včeraj, ko me je tako v hrbtenici vsekalo. Sem dobila hvala bogu injekcijo in je mučos boljše, kot včeraj...... čist dobro pa še ni.... kave še vedno ni? Ku.rc gleda vse skupaj, jaz sem začeča varat, pa sem si doma eno kavo skuhala dobesedno..... No a je injekcija prijela?Ti je bolš se mi zdi. Že spet počasen RR, ismo vsja pet od vas že kaj napiše, preden se dokopljem do sem Pa to ne velja!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 8:47:21
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina IZVIRNO SPOROČILO: Enolla IZVIRNO SPOROČILO: Kalina Ja ja, sam priznej, da sm ti jst manjkala Mhm, sem resno računala nate, veš. Ja sej jst sm tud ...moj moz se vedno ni prisel domov ves? Pa se vedno sva na bojni nogi.. Pa si upaš biti z njim na bojni nogi , da ne izvleče kakšen pištolj
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 8:49:58
|
|
|
|
Kalina
|
Hahaha enolči un pistolj ne sme uporabljat, bi blo pa fajn ja
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 8:50:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina IZVIRNO SPOROČILO: Enolla IZVIRNO SPOROČILO: Kalina Ja ja, sam priznej, da sm ti jst manjkala Mhm, sem resno računala nate, veš. Ja sej jst sm tud ...moj moz se vedno ni prisel domov ves? Pa se vedno sva na bojni nogi.. Madona, ta je pa sigurno šel po cigarete!!!!
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 9:05:55
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
http://www.mojforum.si/brezplacno-gostovanje-novice-0-25.html Mislim ma kaj črnogorci ne marajo kave? Zdaj ni več napisano 19.2 ampak v kratkem... MD ko sem vidla HITROST.COM sem se začela režat...jap pa hitrost.... Drugače pa lenarimo doma....včeraj sem v hoferju dobila za 9.99 € anatomski poušter in danes zjutraj sem se zbudila prav lepo, spala še lepše in nič ni bolelo...
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 9:07:18
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Ponudnik je HITROST:com. U, to je pa tako, kot bi bila kakšna moja firma. Samo ni, prisežem.
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 9:08:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz si moram nabavit nove pouštre. Ti je pomagalo tisto kar sem ti včeri dala?
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 9:27:23
|
|
|
|
riders
|
fak, a ste pomislile na možnost, da ga sploh ne bodo mogli popravit
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 9:27:58
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina Ja sej jst sm tud ...moj moz se vedno ni prisel domov ves? Pa se vedno sva na bojni nogi.. seveda, če pa je vojak
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 9:28:17
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Tudi jaz si moram nabavit nove pouštre. Ti je pomagalo tisto kar sem ti včeri dala? O ja je pomagalo...
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 9:29:15
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders fak, a ste pomislile na možnost, da ga sploh ne bodo mogli popravit Niti ne pomislit na to
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 9:29:35
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders fak, a ste pomislile na možnost, da ga sploh ne bodo mogli popravit ne bomo pa italijane prosili za servisiranje
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 9:30:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KATY&TIMMY IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Tudi jaz si moram nabavit nove pouštre. Ti je pomagalo tisto kar sem ti včeri dala? O ja je pomagalo... Super! če potrebuješ lahko odstopim še enega.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 9:31:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa IZVIRNO SPOROČILO: riders fak, a ste pomislile na možnost, da ga sploh ne bodo mogli popravit ne bomo pa italijane prosili za servisiranje To ni možno, ne sme bit možno. Ne ne bo!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?