Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:40:41
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 A ve to se opravljate? Razpravljamo Nevonja.Kadi
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:42:10
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: čiwawa našla sem vas!!!! keri blesavi smajliji so tu. In ti si Drugače pa živijo seveda
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:42:48
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: neva6 A ve to se opravljate? Razpravljamo Nevonja.Kadi O čem pa razpravljamo/opravljamo?
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:44:18
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: neva6 A ve to se opravljate? Razpravljamo Nevonja.Kadi O čem pa razpravljamo/opravljamo? Nimam pojma.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:44:30
|
|
|
|
čiwawa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla IZVIRNO SPOROČILO: čiwawa našla sem vas!!!! keri blesavi smajliji so tu. In ti si Drugače pa živijo seveda mamai....
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:45:23
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: čiwawa IZVIRNO SPOROČILO: Enolla IZVIRNO SPOROČILO: čiwawa našla sem vas!!!! keri blesavi smajliji so tu. In ti si Drugače pa živijo seveda mamai.... O mama
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:45:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: neva6 A ve to se opravljate? Ja kaj kaj, o čem!!!O zunanjem videzu, o mastnih laseh pa mozoljih!!! Razpravljamo Nevonja.Kadi O čem pa razpravljamo/opravljamo? PI.... a.... ne znam citrat!!!!!!!!! Hej mamaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil neva6 -- 20.2.2009 10:47:11 >
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:48:25
|
|
|
|
riders
|
o čivawa, helou
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:49:44
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Grem jest.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:50:30
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Grem jest. kam greš ti? prov, grem še jest
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:51:54
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Grem jest. kam greš ti? prov, grem še jest Jedet grem.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:52:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Grem jest. kam greš ti? prov, grem še jest A, da greste? Pa, da moram pol tudi jaz? Prou grem na regrad. smajlikižvižga
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:53:08
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Grem jest. kam greš ti? prov, grem še jest Jedet grem. dober tek Neva, regrat, matr vam primorsko, pr nas pa samo blato
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:54:01
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Grem jest. kam greš ti? prov, grem še jest A, da greste? Pa, da moram pol tudi jaz? Prou grem na regrad. smajlikižvižga Dej nehi me rajcat z regradom mater ti primorsku.Valjar.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:54:15
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Lukra, saj jaz sem bla tud šokirana, k sem te prvič vidla. jst pa nisem bla šokirana, mi je delovala čist taka kot tle, ja ja sej vem js sem itak čudna Kašna pa je ****ra.A nede da ima mastne lase z ogromno narastka pa škilasto gleda pa en zob ma mal odlomljen,drugih pa sploh nima?A ne de je taka?Pili ja približno nekako tako ja, s tem da ima sred nosa še eno urnk bradavico, ja pa da ne pozabim grba, ta nama je dala vetra, noben stol ji ni pasal.
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:55:11
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: čiwawa našla sem vas!!!! keri blesavi smajliji so tu. WTF si ti? Že vem ni treba odgovorit. Čaj le ni kofe a ne ampak če piješ zelenga še gre.
< Sporočilo je popravil puncica -- 20.2.2009 10:56:03 >
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:55:40
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Grem jest. kam greš ti? prov, grem še jest A, da greste? Pa, da moram pol tudi jaz? Prou grem na regrad. smajlikižvižga Dej nehi me rajcat z regradom mater ti primorsku.Valjar. no, to sem hotla povedat :pili:
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:56:07
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: čiwawa našla sem vas!!!! keri blesavi smajliji so tu. WTF si ti? preber še mal naprej....mamai
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:56:38
|
|
|
|
puncica
|
ja sem vidla
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:57:10
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Lukra, saj jaz sem bla tud šokirana, k sem te prvič vidla. jst pa nisem bla šokirana, mi je delovala čist taka kot tle, ja ja sej vem js sem itak čudna Kašna pa je ****ra.A nede da ima mastne lase z ogromno narastka pa škilasto gleda pa en zob ma mal odlomljen,drugih pa sploh nima?A ne de je taka?Pili ja približno nekako tako ja, s tem da ima sred nosa še eno urnk bradavico, ja pa da ne pozabim grba, ta nama je dala vetra, noben stol ji ni pasal. A še grbo da ima?Puli si lase(jana).
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:58:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Grem jest. kam greš ti? prov, grem še jest A, da greste? Pa, da moram pol tudi jaz? Prou grem na regrad. smajlikižvižga Dej nehi me rajcat z regradom mater ti primorsku.Valjar. Počak mal, do tega, da si ga naredim eno skledo z vročim kropirjem pa vam sporočim, če je dober.samjlikipili
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:58:23
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Puli si lase(jana). smaljikitolčezroko
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:59:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Lukra, saj jaz sem bla tud šokirana, k sem te prvič vidla. jst pa nisem bla šokirana, mi je delovala čist taka kot tle, ja ja sej vem js sem itak čudna Kašna pa je ****ra.A nede da ima mastne lase z ogromno narastka pa škilasto gleda pa en zob ma mal odlomljen,drugih pa sploh nima?A ne de je taka?Pili ja približno nekako tako ja, s tem da ima sred nosa še eno urnk bradavico, ja pa da ne pozabim grba, ta nama je dala vetra, noben stol ji ni pasal. A še grbo da ima?Puli si lase(jana). Ja pa na metli jaha!smajličarovnica
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 11:06:26
|
|
|
|
puncica
|
pa kaj se zdej hecate no to so resne stvari :valar:
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 11:08:33
|
|
|
|
Kalina
|
Jao bre, ku ste vi ene čurke
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Gospodinjska opravila.
пеперутка16
Katera gospodinjska opravila večinoma opravlja vaš mož?