|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
19.2.2009 14:07:05   
jazzmine
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

vem da nimam kaj... ampak mal prijaznosti pa si vendarle zaslužmo ne? to ni slab dan to so že kaki slabi  tedni ...
mah bo že:)

user posted image user posted image user posted image še dobro da smo navajeneuser posted image user posted image user posted image ...sicer slaba navada...navada je pa leuser posted image user posted image user posted image . Saj vem kaj si mislila, krona bi ji padla z glave, če bi lepo v normalnem tonu povedala....user posted image

ma prijaznosti je povsod premal... najbolj me pa jezi, ko punce čakajo na izvide za AC in kličejo v laboratorij, pa jih za vsako na grdo odslovijo. sploh tu bi mogle bit babe iz lab.prijazne, pa se nobeni nič ne da. ...jezne na cel svet...
dans mam pa spet zabit urnik. upam da bo jutri več časa, ker planiram  s souser posted image ki je skor moja soseda it na tortico. upam da kmal rata srečanje.

babe fajn čvekajte

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
19.2.2009 14:10:32   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_

Jaz sem pa zvedla da je AC bil OK, zdej danes še pričakujem izvid , da vidim kaj bomo imeli.

By By

Super user posted image , sem vesela za vas!!!! Zdej je pa samo še spol user posted image  uganka ... le glej, da sporočiš, ko izveš!

elevitka, jazz: svetovat sicer ne morem nič, ampak če kaj pomaga user posted image , mene ful trtica boli. Če recimo nekaj časa sedim, komaj vstanem, vsak premik boli ko šus. Moji G če rečem, ali pa če ji ne, je čist vseen. Me v vsakem primeru ne upošteva user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Belika

Jaz vas bom začela ignorirati... sedaj moram še jaz v trgovino po en krof...

IN ker sem še na bolniški (ki se mi sicer izteka), in če pride komisija ravno v tem času, kako naj jim razložim, da sem nujno rabla krof, ker me je par punc prek neta že celo dopoldne izivalo z njim... user posted image ....

user posted image  user posted image  user posted image  Mam jest podobne težave ... presneti forumi, najboljš, da gremo kar v izolacijo, kaj praviš?

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
19.2.2009 14:19:56   
ana**
 No pa še jst nekaj napišem user posted image

Snaha obišče taščo v bolnišnici. Tašča ves čas
pogovora stoka in joka: " umrla bom!! "
Snahi je nenadoma vsega dovolj
in reče: "če pa je bilo že doslej vse po vaše,pa naj bo še to!"

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
19.2.2009 14:39:25   
monty
punce čist nore ste s temle čvekanjem!

fino je mal prebrat tele zabavne mamice, samo jst dans nisem mela ravno časa, je bl kriza ker mam jutri dopust in seveda naj naredim še vse za jutriuser posted image .

komaj čakam MF in da bov se okej.

ja s tokso sem jaz zdej naredila celo znanost in zdaj me je strah jest že pečeno domače meso, ker pri nas imamo vedno une na črno koline in meso sigurno ni pregledano. ampak če je pečeno ni panike a ne? pa domače krajnske so tudi okej ker so kuhane?
ste ma pa mal pomirile ker vidim, da se ne ukvarjate tolk s tem, tko da najbrž med nami ne bo nobene nesrečnice!

vsem želim max lep vikend!!!

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
19.2.2009 14:40:39   
Melika
Komaj čakam da obije pol štiri ter da grem domov!! user posted image user posted image
Spet me matra zgaga user posted image , pri nas se sodelavke veselo bašejo s krofi, jaz pa ne morem,..... user posted image user posted image

No pa vseeno je dans tak en lušen dan, a ni??
user posted image se vsake toliko malo premakne, da mi gre kr na smeh!! Ful dober feeling!

user posted image

Pa še nekaj za konec službe:

Se jih pelje pet v renoju 4 pa jih ustavi mlad policist:
"Voznisko in prometno, pa kako to, da vas je pet v tem avtomobilu," rece policist.
"Saj je za pet ljudi," odvrne voznik.
Pa gre mlad policist h starejsemu in mu rece:
"Tam jih je pet v renoju 4 !"
Starejsi policist pa mu odgovori:
"Samo bodi tiho, ker sva midva dva prisla s fiatom uno !"

Fata in Mujo ne moreta imeti otrok. Mujo se potoži Hasu in ta mu svetuje, da naj po seksu Fato obesi za noge, tako se bo reč bolje prijela. Mujo se naslednje jutro drži nasveta in zatem oddide po opravkih.Med tem se oglasi Poštar in ko zagleda Fato ga popade poželenje in jo nagovarja naj mu dovoli, da jo poliže.. Končno mu Fata dovoli, a glej ravno tedaj vstopi Mujo in zakriči: "Znači ti si taj koji mi krade deco!"

Gre Janezek z mamo po cesti in jo vpraša, če mu lahko kupi sladoled.Mama pa mu reče: "Ne Janezek, boš postal okrogel in debel, če boš lizal sladoled."Pride mimo nosečnica v 8. mesecu nosečnosti.Janezka pograbi hudobija in ji reče: "Kaj pa si ga lizala!"

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
19.2.2009 15:02:38   
sabina84
O kake čveke. Ko priem iz službe vas komi preberem. Ja jazmine kaj je zej s sprehodomuser posted image ? Jz se pa tle že dooooolllggg nisem javla,ampak kot vidim nisem edina.
Nč lepo čvekajte še naprej pa uletim spet mal pogledat  kaj se dogaja.
Lp

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
19.2.2009 15:06:06   
sabina84
JAZZMINE tortica? A si to name mislala? Takoj ko bo mal bol toplo,ker je tak hladn da še lahk grema na sprehod!user posted image

(odgovor članu sabina84)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
19.2.2009 15:06:31   
Belika
Uau, nobena nni nobene tortice prilepila user posted image user posted image user posted image . Grem kar s strahom na forum, mi take lušte naredite... joj punce to ni lepo, vam babice niso povedale, da če nosečka ne dobi kar si zaželi, da ima potem dete znamenje v obliki tistega... pa kaj v hočte da bo moje dete celo v toritcah???
No ja sicer moj me na ta stavek vedno vpraša, kako to da ni videl še nobenega otroka z znamenji hrane... pa mu rečem, jah ene mamice so skromne, pa si nič ne želijo....
Je pa dobra tale....  jaz jo tako s pridom uporabljam, pa tudi moj na koncu nima srca, da mi nebi ustregel...
Sploh tisto obdobje ko sem bruhala, mi je tud ob 1h zjutraj juhce delal, in bil čisto tiho, ko mi jo je prinesel in sem rekla da je ne morem, da smrdiuser posted image . No se je pa poznalo na kg, tisto obdobje, ko sem šla jaz 7kg dol, jih je on 6 dobil gor...user posted image . No ampak zdaj zdaj bo sitacija spet obrnjena...
Ampak jaz pravim, kdaj pa me bo, če me ne bo zdaj razvajal...

Joj vam morem povedati, zdaj kar pogosto čutim naše dete. Še vedno ni pravih brcik, ampak meni je glavno, da čutim. In včeraj mojega pokličem, ko sem čutila, pa je bil moj kar mal žalosten. Je rekel kaj mu pravim, da čutim, če on še ne more tega čutiti oz. zakaj ga kličem. Sem rekla, če bi zamenjal z mano, je rekel, da prec, samo potem pa ko bi blo treba roditi bi mi ga pa nazaj daluser posted image

Uf zdaj sem (zaradi vas) pojedla cel čips. Mi je kar slabo.... Kupila sem ga pa prej ko sem šla po krofe...Pa jaz čips drugače jem 2x letno...

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
19.2.2009 15:22:58   
jazzz27

Uf zdaj sem (zaradi vas) pojedla cel čips. Mi je kar slabo.... Kupila sem ga pa prej ko sem šla po krofe...Pa jaz čips drugače jem 2x letno...

punce kaj ste simpatične.....neverjetno...okrogle nosečkeuser posted image .

kaj vse naredimo za hrano....tud rezervo iz user posted image  je treba vzetuser posted image .

glede križa sem jaz že diplomirala in našli niso nič, še ko nise bila noseča. Tud alternativo sem probala, pa nič..kot je videti me še vedno ščipa...user posted image ....

vic:

Kako se sklanja mama po 50tem?
Bolj težko brez kozmodiska!!user posted image user posted image

a smo že v tej grupi?user posted image user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
19.2.2009 16:09:47   
Belika
Hm... moj včasih pravi, da sem kot stara mama, da ne ve kako bo, ko bo še trebuh zrastel....
Križ me sicer ne matra, me pa spredaj špika, zbada, zateguje,..... in ni prav nič luštno...

Magnesol sedaj (od kar ga več ne zbruham) malo pomaga.... samo sem pa sama kria, ko je kak dan vredu, kar pozabim na magnesol... in potem spet navalim nanj ko že zateguje...

Vidim, da ene še vedno skrbi za toxo.... mene niti ne se pa seveda zato ne izpostavljam tveganju.... pri mojem imajo muce, ki sem jih bila navajana crkljati, pa se jih od kar sem noseča še dotaknila nisem (čez dan sta namreč zunaj, in se potepata ter sta v stiku z drugimi mačkami.... nikoli ne veš kdaj bosta kaj prinesla).
Sam se mi pa smilita, tako vedno priletita k meni... jaz pa kar stran. Sem opazila, da maček kar gre ko jaz pridem zadnje dni. Verjetno mi je malo zamiril...

Punce pomagajte mi...:

Decembra (za novo leto) imava priložnost iti smučat v avstrijo z našim malčkom... povejte tiste, ki imate izkušnje, kaj menite. Jaz mislim, da nebi smelo biti ovire. Če bo malček zdrav. Midva sicer ne smučava, oz. nisva smučala že slabih 10 let. Zraven bi bila tudi družinca z malčkom (eno leto starejšim) in pa še par s psom. Jaz mislim, da ovire nebi smelo biti. Pri smučanju se lahko z mojmu komot izmenjavava (vprašanje koliko bova imela sploh želje), pa saj so tudi druge stvari za početi.

Jaz navijam, da bi šla, že zato, da si opremo nabaviva, jaz jo sicer še imam, moj pa nič. In če bova imela enkrat opremo, tudi kasneje ne bo tak problem malčka na kako smučišče peljati (ko bo večji seveda).

Le datum da se odločiva bo kmalu tukaj (nekje marca je treba rezerviratiuser posted image ).... jaz sem za, moj pa je rahlo v dvomih (user posted image user posted image pomoje zato, ker se boji, da ga bom videla na smučkah, ko se tako rad pohvali da zna smučati).

Ne vem no, kaj pravite, malček po moje nebi smel biti ovira?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
19.2.2009 17:06:21   
donna22
Belika, meni se smučanje ne zdi problem ... Se boste že zmenli, kdo bo kateri dan malo več ob user posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
19.2.2009 17:32:14   
zoga08
Hoj,
krofki, jaz sem jih tu danes jedla jih je tašča scvrlauser posted image in not dala fuulll domače slivove marmeladeuser posted image .
Se me pa spet smrkava in posledično me spet boli grlo.user posted image  
Mene križ še ne boli me pa boli levi kolk ko vstanem, in komaj shodim. user posted image  Joj jamram ko ena babica.

pozdravčka se še kej oglasim grem počivat, ker sem utrujena.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
19.2.2009 18:29:08   
Ribica 80
Ok, a je mogoče katera, ki danes NI jedla krofov? Sploh ne vem, zakaj nisem kupila kakšnega za domov...zdajle bi dala vse za en krof! user posted image

Predlagam, da naredimo še poseben seznam nevstic! Vedno pozabim, katera punca to ureja....Vas je kar nekaj bodočih ga.!

Naš mali brca že 14 dni in se mi zdi, da zadnje tri dni vedno brca drugje...do sedaj na desni, včeraj pri tamali spodaj, danes levo spodaj...

Punce, meni že od včeraj "boli" trebuh od popka navzgor oz. kaj pa vem kaj to je...ena taka topa bolečina. Ali je možno, da je to zgaga? Mene nikoli ne matra zgaga, zato ne vem, kaj bi to sploh bilo. Ampak zgaga je višje, je tako?

Jaz sem se tudi že veselila, kako bomo na vložkih prišparali, zdaj pa uporabim več dnevnih, kot sem jih kdaj koli! Pa čeprav vem, da jih ni dobro nosit vsak dan...tako pravijo...

Ninočka - testiranje za ta streptokok opravlja kdo? V laboratoriju? Kako je ime temu korenjaku na tvoji slikici? Upam da se ne motim, da je to en luštkan fantek?

Možek prihaja, jedli bomo....jupi!!!!

lp

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
19.2.2009 19:04:13   
Češnca

Punce pomagajte mi...:

Decembra (za novo leto) imava priložnost iti smučat v avstrijo z našim malčkom... povejte tiste, ki imate izkušnje, kaj menite. Jaz mislim, da nebi smelo biti ovire. Če bo malček zdrav. Midva sicer ne smučava, oz. nisva smučala že slabih 10 let. Zraven bi bila tudi družinca z malčkom (eno leto starejšim) in pa še par s psom. Jaz mislim, da ovire nebi smelo biti. Pri smučanju se lahko z mojmu komot izmenjavava (vprašanje koliko bova imela sploh želje), pa saj so tudi druge stvari za početi.

Jaz navijam, da bi šla, že zato, da si opremo nabaviva, jaz jo sicer še imam, moj pa nič. In če bova imela enkrat opremo, tudi kasneje ne bo tak problem malčka na kako smučišče peljati (ko bo večji seveda).

Le datum da se odločiva bo kmalu tukaj (nekje marca je treba rezerviratiuser posted image ).... jaz sem za, moj pa je rahlo v dvomih (user posted image user posted image pomoje zato, ker se boji, da ga bom videla na smučkah, ko se tako rad pohvali da zna smučati).

Ne vem no, kaj pravite, malček po moje nebi smel biti ovira?

Po mojem gresta čisto mirne vesti in z veseljem - že sama sprememba okolja vam bo pasala, ostalo se bosta pa tud zmenila! Mi sicer še nismo šli (se ni pojavila priložnost oz. točneje se nisva zorganizirala), hodijo pa naši prijatli in se majo zmeri fajn. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ribica 80

Ok, a je mogoče katera, ki danes NI jedla krofov? Sploh ne vem, zakaj nisem kupila kakšnega za domov...zdajle bi dala vse za en krof! user posted image

uf, celo jaz sem ga, pa jih niti ne maram preveč - mi je pa dons fuuuul zadišal. Pridi do nas, mam še 2 - eden je za mojga bodočega možeka, enega ti pa z veseljem dam... user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 19.2.2009 19:06:06 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
19.2.2009 19:43:20   
Naty*Taja
Uf babike, vas ne folgam več!! Krofe pa tudi jaz mažem po vrstnem redu. Včerj mi je moj prinesu taprave Trojanske!!user posted image  

MONTIGNAC

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
19.2.2009 21:34:32   
jazzmine
IZVIRNO SPOROČILO: sabina84

JAZZMINE tortica? A si to name mislala? Takoj ko bo mal bol toplo,ker je tak hladn da še lahk grema na sprehod!user posted image

ja ja sabina, tebe. sam mam ta tedn kr eno laufanje sem pa tja. jutr pa šibam ob 3h v lj da dobim eno literaturo za izpit. v soboto pa moj hoče na en karneval.... skos neki. sej bo, kmal user posted image ti javim ko bo kej lufta, a prav? uživaj

(odgovor članu sabina84)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
20.2.2009 7:55:14   
Anonimen
Joooj, čist vsak dan vas berem, pa morm zjutraj še vseen pol ure samo brat. Čveke! user posted image

Hrana - a lahko prosim nehate? user posted image  Js sm učeri ugotovila, da sm se zredila kr velik, sicer ne vem, kolk je tista tehtnica točna (morm si novo kupit), ampak prvič je šlo vsega skupaj gor za 18,5 kg. In zdej se redim po kili točno kot prvič. Se pravi +5,5 v 22. tednu. AAAAAAAaaaaaauser posted image

Drugače pa je mene tudi danes ponoči en krč grabu, pa sm za vsako skočla pa ful stisnala nogo. Me pa vseen mal boli, ko hodim. user posted image  Js tudi pozabim magnesol, ko je vse ok. Ko pa ni, bi pa najraje spila 15 šumečk.

OK, grem še mal delat. Še par uric, pa je vikeennddd!!! user posted image

(odgovor članu jazzmine)
  Neposredna povezava do sporočila: 2617
20.2.2009 8:02:08   
ninocka
Dobro jutrooo user posted image
mene je mali vrgel pokonc ze neki pred 7. Je hotu ven iz posteljice, ko sem ga pa dala je pa okrog moje pojstle setal in me mal bozal in me lepo gledal user posted image Potem je pa nasel elastiko za lase in mi jo dal in me se po laseh pobozal, da sem ja jasno vedela, da si moram cop narest.
Midva sva ze pozajtrkovala - on pasteto, jst nesqick kuglice (mi je moj kupil vceraj novo skatlouser posted image user posted image ), zdaj pa tam razturava v dnevni. Boljs, da ne grem gledat user posted image
Mam pa tak raztur v kuhinji in jedilnici - sem pucala hladilnik, ker je smrdel pa se yamrznil je, pa sva ga vceraj vklopila, pa neki ne dela in je treba ga se mal razstavit. In seveda vse tiste policke in hrana je na vsakem moznem koncu...
Sem sla vseen pogledat kaj dela, ker sem slisla neko zvenketanje in si je frajer vzel posodico z rozinami jih stresel na tla in jh potem v zrak metal user posted image user posted image user posted image user posted image

Belika, vi kar pejte na smucanje - jst sem bila s taprvim, ko je bil star 5 mesecev, drugi je bil pa star slabe 3, ko smo sli na smucanje. Pa smo se meli ful fino. Drugo leto pa isto planiram, da gremo, se ze veselimo.

Ribica 80, test naredi G in ti v 36 tednu vzame bris. Ce si pozitivna, pa dobis antibiotik in mislim da potem se med porodom. Moram poiskat tale link o tem streptokoku, pa ga vam bom prilepla.
Tale frajercek na slikici je pa moj starejsi, ime mu je pa Evan Max user posted image . Sam je stara slikica, tuki se ni mel 2 leti.

Jst sem pa tko vesela, da je danes petek user posted image user posted image user posted image Ceprav sem bila cel teden doma, ampak komaj cakam vikend, da bomo vsi skupaj in da se bomo crkljali user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu jazzmine)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
20.2.2009 8:05:42   
zaspančka
Moje poročanje z včerejšnjega pregleda: vnetje oz glivice se še niso pozdravle in morm še en tedn svečke not dajat. user posted image  Zredila sem se še za dve kili tko da mam že 7 kg plusa. Joj, kam bomo pršli do konca. user posted image  Drugače je vse v redu, edin pritiska sem mela 140/80 in to jst k ga mam ponavadi prej prenizkega kukr previsokega. Pa mi je dal še kri pregledat, ampak je kri v redu, tko da mi res ni jasn. Kr prejšn tedn mi je ene parkrat slabo ratal, k se mi je zavrtel od prenizkega pritiska, včeri pa kr previsokega. user posted image  Men ni nč jasn.

Naslednji pregled je pa že MF in to že 5.3., samo 2 tedna do takrat. user posted image  Držte pesti, da bo hitr minil pa da bo user posted image  takrat pri volji pokazat, kaj ima med nogami. user posted image  Z mojim user posted image  sva že čist nestrpna, sploh jst bi šla rada že v nabavo, pa nočem samo belo-rumeno kupovat. user posted image

Aja, jaz sem med tistimi redkimi, ki včeri niso jedle krofa. Sicer bi ga lahko, kr so jih mel pri mojmu user posted image  doma, ampak mi neki ni pasal. Prou čudn, glede na to, da zadnje čase pojem vse kar vidim. user posted image  To ste itak ve krive, k skos o hrani sanjate. user posted image  Men gredo pa kile sam gor. user posted image  Ah, zdej mam vsaj izgovor. user posted image

Nč, fajn se mejte, morm it delat naprej. Pa pa

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu jazzmine)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
20.2.2009 8:15:18   
Melika

Dobro jutro user posted image !!

Ste si že privoščile??
user posted image

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
20.2.2009 8:47:02   
jazzmine
dobro jutro bejbe... men se že 14dni lušta kave, pa si je kar ne grem skuhat. ker sem včasih pila ful močno, pa je zdej ne upam da ne bi blo kajga šoka za user posted image sam me bo ziher premamila, bom pač bolj rahlo skuhala. sem mojga nahecala da mi je šel zdajle po krofe v trgovine, se men še ni dalo. joj kk fajn, krofi so že tu. grem se basat. njamsi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
20.2.2009 9:03:29   
Belika
Ste že začele user posted image ... joj meni je tako dolgčas, jaz bi šla na eno kavo, pa vsi kolegi delajo...

Pa danes mi je moj pustil € da si bom lahko šla po krof...

Ja glede smučanja bomo pa kar rezervirali, ker če ne gremo, si midva nikoli ne bova kupila nove opreme, in peljala dete na kako smučišče (kasneje), tako sva si pa primorana. In je fino imeti te zadeve pri roki, drugače je vedno izgovor (ja za en an pa ne bomo kupovali itd...), Pa za vsak slučaj imamo rezervo, če midva nebi mogla iti bosta šla kar naša dva (ni panike, so že bili skupaj, itd..)

Sem pa bila včeraj malouser posted image , in sem tastu in tašči povedala da bo šlo decembra dete že smučati... sem vedla da bo tast proti (jaz pa zanalašč kurila, ker ko je bil moj majhen niso šli nikamor ne na izlet, ne na more, ne na bilokam, pa ne zaradi denarja, ampak zato ker tast ni hotel, moj je še zdaj navdušen kot otrok ko pride na morje - prvič ga je pa videl pri 16).
Sem ga včeraj čist nakurila... on pa mene nazaj, v stilu, zdaj pride še en ne bote več imeli denarja okol hodit - pa smučanje, pa morje, pa izleti... Sem rekla ravno sedaj ko bo malček, bo treba več okol hodit,...
Joj saj ni slab, ampak po njegovem bi morali biti otroci kar doma in pred hišo..., joj joj...

V ponedeljek pa mene čaka pregled.... včeraj sem malo klicala za 3D UZ, pa so bile cene od 110-40 €.. sedaj pa ne vem, a mislite, da je tisti za 40 € (vključno s filmčkom) res tako slabše kakovosti,  ali je cena taka samo zaradi lokacije izven LJ- Zasavje.

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
20.2.2009 9:10:34   
andmoj
Dobro jutro.

Jaz sem si danes že spet privoščila krof (čokoladni z vanilijevo kremo), pa še mojmu sem 2 odstopila, da jih bo v službi pojedel.

Ne vem, kaj naj danes počnem. Včeraj sem po stanovanju pospravila, ampak komaj, sem 4x počivala vmes. Joj ta bolniška, pa še nikamor ne smem. user posted image

Jaz bi šla pa tko rada tasta in taščo obiskat, pa ne upam. user posted image  

Pa še tko lep sonček je zunaj.

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
20.2.2009 10:16:36   
katrinka
zivjo punceuser posted image

očitno sem edina k se nisem pojedla krofauser posted image - enostavno ničasa da bi šla v trgovino in jih kupila....bom mogoče jutriuser posted image

danes z mojim odpeketava na vikend paket na otočecuser posted image ...končno malu miru in oddihauser posted image

sem pa včeraj...beri(prva nosečnost tko da zdi se mi) začutila zgačkanje v trebuhuuser posted image , mislim da se je moja pikica javilauser posted image ...in to na faksu na predavanju o javni upravi...a mi hoče kej povadat...hahauser posted image

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
20.2.2009 10:27:49   
Melika
joj kak sem jezna. Ravno, ko sem končala s pisanjem, je računalnik zablokiral. Pa gremo jovo na novo user posted image ..

Andmoj: pa pojdi popoldan k tašči, takrat sigurni ni več kontrol - po moje

Katrinka: sem ti malo fauš user posted image user posted image . Vidva z user posted image kar uživajta in si privoščita,......... vse

ojoj ti krofi ja...komaj čakam, da bo pust ter da mine sezona krofov, saj bo drugače tehtnica počila... user posted image user posted image

Babike lep dan, pa enga sončka za vse.......

user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?