|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
20.2.2009 21:25:03   
jazzmine
sjabususer posted image js pa sem študentka in ne vem kaj bo s podporo. menda dobim samo starševsko nadomestilo la kaj že za 189 evrov. mi je pa danes eden reku da ma njegova kolegica študentka, ki je mamica postala, čez 500eur nmeke podpore. pa mi kr ni jasno od kod ji je ratalo tolk iztržit. se morem pozanimat. ziher je prijavljena kot samohranilka.
danes mi je sestra pršla pomagat delat lazanjo za kosilo in je zlo okusna ratala. njamsi njamsi. potem pa sem bla v lj in v kinu. sem gledla nenavadni primer benjamina button-a. ful zanimivo- ko se človek rodi star in se potem mlajša do dojenčka. pa brad pitt je taaaak cuker. tak da je blo še tolk bolj zanimivo gledat user posted image pa bebica me je med filmom brcala ko nora- ne vem če jo je glasnost motila la kaj.
no to je bil moj dan. moj je šel žurat, k*** ga gledauser posted image js pa doma čepim ko ena kura. grem kr v maškare že danes. kje kej dogaja??!! user posted image

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
20.2.2009 21:25:52   
Belika
Eej, moj dragi je danes mislil name in mi prinesel 10 krofov... takih dobrih ampak so ta miceni, da še dobro, da rad pretirava pri količini... so 3-je ravno za enega pravega...
Je pa tudi mene začela zgaga peči... ampak ni sile, ko pojem krof me ene 10 min matra potem je pa vredi...

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
20.2.2009 21:30:08   
jazzmine
aja, sem pozabla da sem začela brat knjigo modrost rojevanja od ine may gaskin al kk se že piše. zanimivo- ženske ko so rojevale čisto naravno, brez vsakršnih zdravil proti bolečinam in brez da bi med porodom merili utrip ploda... pa je blo vsem tak lepo rodit. mi pa pridemo v bolnico pa te vržejo na mizo pol se pa matri. pa včasih še naletimo na kake tečne babice... ajoj,se je tud men zluštal da bi kr doma rodila user posted image
nno grem naprej brat ker je res zanimiva knjiga. lep pozdravček

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
20.2.2009 21:34:19   
donna22
jazzmine, polge tega lahko dobiš še štipendijo, upoštevajo pa se samo tvoji oz. tvoji in partnerjevi dohodki (če ga imaš oz. nisi prijavljena kot samohranilka), dohodki tvojih staršev se ne upoštevajo več, tudi če še živiš z njimi v skupnem gospodinjstvu.  Če ima partner prevelike dohodke, je seveda ne dobiš.  Poleg tega seveda prosiš še za otroški dodatek za user posted image , pa tudi za sebe ga dobivaš, če si še vedno pod 26. Jaz sem si potem vse skupaj tudi izračunala nekje 500 eur. Več informacij pa najdeš tu: http://www.svetovalnica.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=111 (upam, da bo povezava delala, če ne pa pač kopiraj ta naslov tja gor).

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
21.2.2009 9:03:12   
Melika
Dobro jutro čečke. A še spite??
Meni je moj user posted image že pripravil
user posted image

in zajtrk. Zdaj sem vas malo prečekirala, pa ni nobene. user posted image
Jaz grem malo pospravit po stanovanju, pol pa v trgovino,... pa kuhat..

A greste kam pustovat??

Lep dan

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
21.2.2009 13:29:18   
jazzmine
a danes ste pa vse na maškaradah in karnevalih? user posted image   js se pa danes ne počutim fajn ker sem slabo spala. tole je bil najsalbši spanec v zadnje pol leta. mi je pa zvečer in zjutrej spet otrdevalo po trebuhu in sem do zdajle že dva magnesola spila.
vesel in norčav pustni dan vsemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
21.2.2009 15:51:28   
Sempervivum
Belika, me veseli, da si bolje user posted image  Tvoja zgodba je sicer res grozljiva. Ob branju so mi šle kar dlake pokonci user posted image  ... Kar ne morem verjet, da se kaj takega dogaja. Ampak v odgovorih lahko vidiš, da nas je še veliko punc v podobni situaciji ... Sicer pa lahko pogledaš še z druge plati - a bi si res želela vrniti nazaj na isto mesto? Po vsem tem sranju user posted image  Saj vem, da je težko obdržati optimizem v takih časih, ampak ponavadi se nam stvari zgodijo z razlogom. Ki ga seveda (še) ne vidimo ... Jaz verjamem in upam, da nas po porodniški čaka boljša služba ...

darjussa, maš tako lepo slikico pod nickom user posted image  A je to tvoj buši? Takole se tudi jaz želim slikati z mojim dragim. Je ful lepo.

ela, čestitke za punčko user posted image  !!!! Meni kitajski tudi napoveduje punčko, pa še en drug koledar tudi. Sva se odločila, da ne bova vprašala, naj bo presenečenje user posted image

Sicer pa, punce, dejte se navadit, da preden kliknete Potrdi, celo sporočilo prej skopirate. Men se je že nekajkrat kar iz ušes pokadilo, ko sem napisala sporočilo, potem na error .... grrrrrrrrrr No, zdej ga vedno prej skopiram pa šele nato pošljem, in se nič ne sekiram, če so zoprni škratki na delu .... paste pa send user posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
21.2.2009 19:41:38   
_ella_
sempervivum- meni kitajski horoskop  napoveduje fantka. Tolk o točnosti, ker to s punčko je zdaj 100%!!

< Sporočilo je popravil _ella_ -- 21.2.2009 19:42:10 >

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
21.2.2009 20:59:29   
donna22
Meni tudi kitajski koledar napoveduje fantka, vidli pa bomo junija oz. julija user posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
21.2.2009 21:54:02   
ana**
Čer user posted image  user posted image  user posted image

Danes se pa vse neki skrivate!? Sej tko je prav.. ve kr uživajte!user posted image

Jst sm ravno bla na slikanju bušija:) Si je lubi vzel čas in me poslikal user posted image  Sm pa razmišljala,če bi čez par tednov šla skupi v en foto studio,da bi se oba skupaj slikala z bušijemuser posted image

Danes sm še do konca pospravila sobo.. Posesala in škatle pospravila na hodnikuser posted image user posted image  V ponedeljek pa pridejo mojsti in začnejo polagat parketuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kitajski horoskop mi napoveduje fantka.. In če je kaj za vrjet našim zdravnikom kaže čisto pravuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
22.2.2009 9:16:52   
ana**
Jutrooooooo nosečke  user posted image

(odgovor članu jazzmine)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
22.2.2009 9:18:57   
SKORPY
živjo punce!
tudi meni napoveduje kitajski horoskop fantka vendar pa še ne vemo kaj bo tako da bomo videli čez 4 tedne. Dajte mi nekaj svetovat. Zdi se mi da sem se prehladila boli me glava in žr kar zelo kašlam s čim si naj pomagam razen z limono in čaji. Ali je kaj narobe če vzamem lekadol plus c, ki ga rastopiš v čaju?
hvala za pomoč

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
22.2.2009 9:25:52   
elevitka
SKORPY ... z lekadolom plus C nebo nič narobe, za žrelo pa lahko vzameš tudi GRANOBIL ...ki preprečuje izsušitev žrela in posledično tudi draženja za kašelj (je popolnoma na naravni bazi iz gozdnega lišaja in soka hruške. Nikakor pa Angal s, neoangin, septolete, tud žajbllja ne, za islamos pa nevem ... jaz sem bila kregana ker sem pršila grlo 1 x z angal s user posted image

kitajski horoskop ... men napoveduje punčko ... na NS so mi rekli fantek (kasnee je bil user posted image  vedno tako obrnjen da tega niso mogli potrditi ali ovreči) tako da 100 % bomo ko bo zunaj user posted image

za seznam  ... po novem sem se zredila od začetka nosečnosti za + 3 kg (najprej + 3,, nato -3, nato +1, sedaj sem zopet na +3 user posted image )

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
22.2.2009 9:50:20   
nana
Pozdravljene,sem še user posted image  tukaj,rok imam 31.7.2009,torej sem zdaj noseča polnih 17 tednov,zredila sem se do zdaj kakšne 3 kilce,ampak trebuh se mi pa ni videl do prejšnega tedna,zdaj pa se mi zdi da mi samo leze nekam naprej,ve ste že fejst okrogle v trebuh?Seveda že dobro čutim mojega user posted image ,posebej zvečer ko grem spat,dam roke na trebuh in se začne nežni ples,kak je fajn...,sem pa zadnjič imela pregled in mi je ginekolog rekel ,da on vidi ,da mu med nogicami nekaj binglja,tak da bo verjetno user posted image ,zelo sem vesela,nasploh da sem user posted image ,ker sem zelo dolgo čakala na bebicouser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
22.2.2009 11:08:26   
andmoj
Dobro jutro!!

Tudi jaz sem mal firbcala kitajski koledar in mi napoveduje user posted image . Bomo videli čez en teden, ko imam pregled - morfologijo.

Ali katera ve, če je še kje kaj podobnega, kot ta kitajski koledar, da se da mal poigrat in pogledat??? Meni je drugače vseeno, kaj bo ampak iz firbca bi še mal pošnofala kje drugje, če bi se dalo. user posted image

< Sporočilo je popravil andmoj -- 22.2.2009 11:09:21 >

(odgovor članu nana)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
22.2.2009 11:08:33   
sabina84
Dobrodošla nanauser posted image . Meni je kitajski napovedaluser posted image  in tudi meli bimo 100% user posted image .
Tk da pr enih drži pr enih se pa zmoti al kk.
Lep dan želim vsem,pa čeprav je ful čudno vreme danes,dan pa tako moreč....
Pa pa

(odgovor članu nana)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
22.2.2009 11:56:00   
nana
Jaz pa mislim tako,samo dve možnosti sta ali bo user posted image  ali pa user posted image ,tako da ima ta kitajski horoskop 50:50 možnosti,da ugotovi spol,malo za hec,če bi mene kdo kaj vprašal,sicer pa je meni bilo čisto vseeno kaj bo v obeh primerih bi bila presrečna,ampak izgleda,da boma imela sineka.Eno vprašanje za vas,ali boste dopust ki vam pripada z novim letom izkoristile preden greste v porodniško ali si ga boste pustile za drugo leto ko se vrnete v službo,ampak takrat bomo imele spet novi dopust.Jaz sem si računala in imam 11 dni še lanskega dopusta in 21 dni sedaj novega dopusta in če grem 42 dni kar mi pripada in se lahko odločim na porodniški dopust,pomeni,da še delam do 15.5.2009 in me več v službi ne vidijo,juhuhuuser posted image
Aja,pa še enkrat vas vprašam kaj se vam že fejst vidi da ste nosečke?

(odgovor članu sabina84)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
22.2.2009 14:25:19   
elevitka
nana... praviloma je treba dopust za tekoče koledarsko leto (2009) pokoristiti 14 dni v istem koledarskem letu ko ti je dodeljen (torej 2009), preostanek pa v naslednjem letu do 1.7. 2010 sicer ti propade, nadaljuješ pa itak lahko z novim ki ga boš po vrnitvi na delo pridobila v letu 2010.

(odgovor članu nana)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
22.2.2009 15:42:02   
Belika
Ojla punce... mi bomo pa jutri videli našo pikico... komaj čakam, ker imam pregled :).

Z mojmu zdaj tehtava ali vprašati za spol ali ne... mislim, da kar bova, če bo le dete pokazalo....

Drugače pa hvala bogu, da je jutri ponedeljek in da greste ene v službo. Se bo vsaj kej dogajalo tukaj gor... med vikendi ste tako lene s pisanjemuser posted image ...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
22.2.2009 17:12:42   
katrinka
o nosečkeuser posted image

moj veselo spi user posted image tako da imam cas da pregledam vse na netuuser posted image , ker naju ni bilo ta vikend doma - sva si malo privoščilauser posted image in sem vzela vikend paket na otočcu user posted image - kok je blo fajnuser posted image

nana - dobrodošlauser posted image

kitajski koledar - ko sem prvic vpisala podatke - kaksna dva meseca nazaj - naj bi imela fantkauser posted image , sedaj pa mi kaže puncko user posted image - isti podatki, hecno a neuser posted image

krofi - a mi vrjamete, da sem danes prvega pojedla user posted image - je bil pa slastenuser posted image

belika - zal mi je ta tvojo službouser posted image , tudi sama imam pogodbo do septembra letos, sef mi je obljubim da me bo počakala sluzba, a bomo videliuser posted image marca bomo vn dali razpis za prosto delovno mesto...user posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
22.2.2009 19:51:54   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: zoga08

Oj še eno vprašanje glede vožička mutsy, tiste ki sta ga kuple, koliko je stal?
Hvala

jaz ga imma naročenega:

ogrodje, športni del, košara, lupinica maxi cosi in adapter za lupinico ... je 3 rider in pride nekaj čez 700 eur in še 5% popusta in je tam cca. 670 EUR...

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
22.2.2009 22:31:31   
sabina84
NANA glede dopusta ti ne morem odg.ker so me mal zaj.v službi in so mi dali pogodbo le do 30.jun,rok mam pa 5.jul,pa še to da so si nove delavke najdli in me dobesedno silijo na bolniško. Itak da ne bom šla,sej pa nism nora da bom skoz doma. Kokr noseč rataš se te hoče vsak znebit. Vglavnem problemi s tem šihtom za poizdit.
Glede bušija,danes sm točno 21t,pa se mi kr pozna,me že mal moti,pa ne narobe razumet,pr določenih opravilih,pa redim se ko strela. Pa ko sploh ne jem tk velik ampak sm prava bajsika,glede na to da sm jih mela pred nosečnostjo 53,jih že mam dobrih 60.user posted image  Ampak....To je v kompletuuser posted image
Lp vsem

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
23.2.2009 7:39:34   
Anonimen
Morgen trebuškarice!

Ta teden imam pa MF! Jeeee, dočakala! Še sam mal!user posted image

Drugače sm pa kr zmatrana danes.Cel vikend smo laufal za nabavo za 2. roj. dan, ki bo v soboto in nedeljo. Pa še obiski, babice, dedki... Pa še neki čudnga sm pojedla. Mi je neki bilo celo noč slabo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sabina84

NANA glede dopusta ti ne morem odg.ker so me mal zaj.v službi in so mi dali pogodbo le do 30.jun,rok mam pa 5.jul,pa še to da so si nove delavke najdli in me dobesedno silijo na bolniško. Itak da ne bom šla,sej pa nism nora da bom skoz doma. Kokr noseč rataš se te hoče vsak znebit. Vglavnem problemi s tem šihtom za poizdit.
Glede bušija,danes sm točno 21t,pa se mi kr pozna,me že mal moti,pa ne narobe razumet,pr določenih opravilih,pa redim se ko strela. Pa ko sploh ne jem tk velik ampak sm prava bajsika,glede na to da sm jih mela pred nosečnostjo 53,jih že mam dobrih 60.user posted image  Ampak....To je v kompletuuser posted image
Lp vsem

Sabina js mam ful podobno - pogodbo do 30.6., rok pa 04.7., tako, da tud js ne vem glede dopusta. Imam ga pa 13 dni (sorazmerni delež) Verjetno ga bo kak dan-dva-tri šlo za tedaj, ko bomo sobico urejali, ostalo pa pojma nimam... Najhuje je, ker imam tako delo, da niti slučajno ne morem manjkat prvi teden v mesecu, pa zadnjega tud skor ne, tako, da padejo v vodo plani o prvomajskih počitnica. Mah, bomo že...

Glede kil pa...user posted image  Mislim, da imam okol 6 kg plusauser posted image  Ampak je pa res, da jem ko nora!

OK, grem še mal prečekirat za nazaj! Lep dan vsem!

(odgovor članu sabina84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2673
23.2.2009 8:00:10   
Pupa1005
Dobro jutro!

Ste šle kej u maškare, al ste sam krofe jedle,...Jst oboje, je blo ful luštn, sm clo do dveh zjutri zdržala, kar je zadnje čase pravi podvig za mene....no sm pa zato včeri kr precej počivala,...so me tud zelo noge bolele, k sm tok plesala, madona sm že čist iz forme....user posted image

nana - porodniškega dopusta ne morš nastopit 42 dni prej,...to že ene dve leti ne velja več....sedaj je obvezen nastop porodniške 28 dni prej in nobena druga varianta ni možna....tk da boš mogla še mal dalj u službo hodt,....user posted image

punce pridne bodte, jst že kumi čakam, da bo petek, pa drug teden, ko mamo morfologijo,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
23.2.2009 9:03:42   
katrinka
jutro, no pa je spet delavni tedenuser posted image , no - vsaj sef je na dopustu tako da je kr luštnouser posted image

kile - jaz sem zdaj pogruntala da je kaka kila več tudi zato ker sem nehala kadit, drugače sem pa točno na istem kot sabina 84 - pred nosečnostjo 53kg, zdej mislim da 60kg, bom v petek vidla k mam G ampak mislim da se nism zmotla,user posted image
kaj hočemo, tko jeuser posted image

(odgovor članu Pupa1005)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?