Anonimen
|
Morgen trebuškarice! Ta teden imam pa MF! Jeeee, dočakala! Še sam mal! Drugače sm pa kr zmatrana danes.Cel vikend smo laufal za nabavo za 2. roj. dan, ki bo v soboto in nedeljo. Pa še obiski, babice, dedki... Pa še neki čudnga sm pojedla. Mi je neki bilo celo noč slabo IZVIRNO SPOROČILO: sabina84 NANA glede dopusta ti ne morem odg.ker so me mal zaj.v službi in so mi dali pogodbo le do 30.jun,rok mam pa 5.jul,pa še to da so si nove delavke najdli in me dobesedno silijo na bolniško. Itak da ne bom šla,sej pa nism nora da bom skoz doma. Kokr noseč rataš se te hoče vsak znebit. Vglavnem problemi s tem šihtom za poizdit. Glede bušija,danes sm točno 21t,pa se mi kr pozna,me že mal moti,pa ne narobe razumet,pr določenih opravilih,pa redim se ko strela. Pa ko sploh ne jem tk velik ampak sm prava bajsika,glede na to da sm jih mela pred nosečnostjo 53,jih že mam dobrih 60. Ampak....To je v kompletu Lp vsem Sabina js mam ful podobno - pogodbo do 30.6., rok pa 04.7., tako, da tud js ne vem glede dopusta. Imam ga pa 13 dni (sorazmerni delež) Verjetno ga bo kak dan-dva-tri šlo za tedaj, ko bomo sobico urejali, ostalo pa pojma nimam... Najhuje je, ker imam tako delo, da niti slučajno ne morem manjkat prvi teden v mesecu, pa zadnjega tud skor ne, tako, da padejo v vodo plani o prvomajskih počitnica. Mah, bomo že... Glede kil pa... Mislim, da imam okol 6 kg plusa Ampak je pa res, da jem ko nora! OK, grem še mal prečekirat za nazaj! Lep dan vsem!
|