Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:51:46
|
|
|
|
Anonimen
|
pa saj ni nič 100% zaščiteno da ne bi še enkrat zanosile, sto procentov je smo če ti odstranijo jajčnike, tako da kar bo pač bo, pri nas bo kondom, naj še moški mislijo na kaj druzga ne samo na sex, joj kaj bi pa ne smem
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:52:07
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Saj jaz tudi ne prenašam nobenih hormonov,sam kondom mi pa tudi ne gre... Ma za tiste parkrat na leto bo tud kondom dober.. to je pa res ja
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:52:49
|
|
|
|
OliveOyl
|
Kavice je zmanjkalo zdaj pa grem "tja"... Mogoče vas pridem še kaj pogledat,če boste pridne..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:54:15
|
|
|
|
OliveOyl
|
maja greš na uštipce? dober tek Zdaj pa res grem...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:55:02
|
|
|
|
Anonimen
|
no olive pa uživaj! jaz grem tud ker moram narest testo za flancate in krofe, njami! vas obvestim če mi bo kaj ratalo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:55:03
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Kavice je zmanjkalo zdaj pa grem "tja"... Mogoče vas pridem še kaj pogledat,če boste pridne.. uživaj na
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:55:40
|
|
|
|
Anonimen
|
madona imate divje debate.... očetovski dopust - koristite ga lahko kadarkoli ( no mislim, da je en določen rok po otrokovem rojstvu ) .... naš ga je koristil potem ko sem prišla iz porodnišnice, ker prej je itak brezveze...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:55:53
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no punce imam eno vprašanje KJE STE!!!!!!?????????????? mene je včeraj moj možek vprašal, če lahko danes računalnik odnese, da bi ga kao neki rabu, pa sem se takoj ubranila da ga jaz rabim, on pa v smeh, pa mi odgoori, no saj sem vedu da ne moreš brez RR en dan zdržat pa še prav ima mi bi bilo ful dolgčas če ne bi mogla bit na RR in z vami klepetat sem mu rekla da lahko TV odnese, ga ne rabim, ker pri meni ni prižgan no še se strinja z mano rač. ostane v mojih rokah TV pa naj gre cveki pr men je isto...ga je hotu odnest-ni sans!!!mi je raj se enega prnesu (mam dva ce en crkne) DOBRO JUTRO!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:56:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Hehe, kake mate ve to! Za crknit. Midva sva lih en jajček pojedla, zdaj pa dragi šiba delat. Js pa stanovanje v red spravim pol pa še ene par testov popravim. To mi je taka muka...eden bolj bednih stvari. Jutri ima nečak drugi rojstni dan, no zabavo za prijateljčke...pa sva tud midva vabljena, da se kao mal navadima na otroški živžav.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:56:57
|
|
|
|
Dudica1
|
ja očetovski dopust lahko koristi do otrokovega 6 meseca piše na vlogi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:57:19
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Saj jaz tudi ne prenašam nobenih hormonov,sam kondom mi pa tudi ne gre... to je pa res ja ne boste vrjele ampak Jest sem pa elergicna na kondome...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 8:58:22
|
|
|
|
KatMat
|
DUDICA sam pazi da naus prevec prtisnla!!da nau kej druzga vn padl zravn
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 9:00:01
|
|
|
|
Anonimen
|
no jaz imam samo en rač. pa bog ne daj da crkne, kaj bom pa potem, okupirala tasta da bom v njegovi pisarni čepela cel dan no zdaj pa res grem delat testo, pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 9:01:11
|
|
|
|
KatMat
|
uuuu testo...uuuu en flancat mam s tuki nekje...grem poiskat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 9:06:03
|
|
|
|
KatMat
|
cveki,pazi da bos vse not dala...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 9:09:12
|
|
|
|
dito
|
Jutro, pravkar sem pojedla svež buhtelj z vanilijevo kremo. Sedaj si moram narest samo še kapučino, dragemu pa čaj. Sedaj so zagnane za RR, ko bo pa lepše vreme in bomo rodile, pa ne bo več časa. Jaz sem v 1 bila že čisto odvisna od RR. Potem pa, ko rodiš ni več časa oz. vsak trenutek izkoristiš za . Tako, da se moramo zdaj načvekat ker maj se približuje. Naslednji pregled imam 12. 3.- mal čudno ker bolniško imam do 15.3. A mislite, da bo še čas poslat na komisijo? Povedala sem ji, tudi sestri. kosilo: ???? spet se me loteva prehlad. V tej sem bila že toliko krat sprehlajena, kot prej v 15 letih.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 9:15:26
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat DUDICA sam pazi da naus prevec prtisnla!!da nau kej druzga vn padl zravn zakaj že to zdaj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 9:17:37
|
|
|
|
KatMat
|
Program prireditev PUSTNI TEDEN V CERKNICI 2009 SOBOTA, 14. 2. 2009 Mercator Cerknica Otroška delavnica Delavnica za najmlajše DEBELI ČETRTEK, 19. 2. 2009 Pred Kulturnim domom Cerknica ob 16. 00 ŽAGANJE BABE Slavnostna otvoritev pustnih prireditev Galerija Krpan ob 17. 00 RAZSTAVA "PUST V CERKNICI" Otvoritev razstave amaterskih fotografov (razstava bo na ogled do konca pustnih prireditev) PETEK, 20. 2. 2009 BUTALSKI PETEK SOBOTA, 21. 2. 2009 Mercator Cerknica ob 10. 00 Otroška delavnica Delavnica za najmlajše Športna dvorana Cerknica ob 15. 00 OTROŠKA MAŠKARADA "ZMAJČKOV PLES" Tradicionalna pustna zabava za najmlajše NEDELJA, 22. 2. 2009 Po ulicah Cerknice točno okoli 12.32 NEDELJSKI KARNEVAL "ČUTM BUTALE" Veliki pustni karneval - poskrbljeno bo za sproščeno zabavo do večernih ur PONEDELJEK, 23. 2. 2009 cel dan PUSTNI POČITEK - BUTALSKO PREMIŠLJEVANJE Celjenje ran SREDA, 25. 2. 2009 Od hišce do mosta ob 16.00 POKOP PUSTA Minuta tišine, pogrebne svečanosti V javnih lokalih po upepelitvi POGREBŠČINA Pustarji gredo vase, žalna pojedina
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 9:19:46
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 9:21:08
|
|
|
|
KatMat
|
LEELA,COPKA.... vidve ste nekaj omenjale da bi sle v cerknico...torej??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 9:29:17
|
|
|
|
lake
|
Dito: Kokr je men zdravnica razložila, obravnavnavajo bolniško šele tisti dan ki ti poteče, torej pri teb 15., tudi če pošlje prej na komisijo, tko da ni panike, podaljšajo jo pa itak do dneva ko jo obravnavajo, tudi če ti vmez že poteče, nč bat. Jst bi tud krofe, pa flancate, pa jih ne smem . A obstajajo kakšni dietni? Se bom mogla zadovoljit z vonjem krofov.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 9:29:37
|
|
|
|
Anonimen
|
test sem že naredila katmat nič nisem pozabila not dat raje sem malo več ruma dala not da bo bol veselo ko bomo jedli flancate tako testo počiva jaz imam pa cel trebuh bel kot da bi s trebuhom mesla testo cerknica: na pustovanju v cerknici še nikoli nisem bila in to samo zaradi tega ker je taka gužva za popiz.......... pa še vstopnino so zasolili, misli več vidm zvečer pr poročilih kot pa tam tako da jaz na pustovanje v cerknico ne grem
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 9:30:54
|
|
|
|
AKP
|
Končno sem dobila odgovor od ZZZS-ja in so mi podaljšali za en mesec. BlueEyes tudi jaz že premišljujem o zaščiti pa se ne moram nič pametnega spomnit, razen tega, da moža pošljem na rezanje . Dudica tudi midva imava tretjega za dušo. Se mi zdi, da je v tej nosečnosti čisto vse drugače (tegob ne bom omenjala ). Vsi komaj čakamo, da dobimo našo malo . Dito ne sekiraj se pri meni je vsak mesec isto. Mi da vedno komisija za nazaj bolniško.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 9:31:38
|
|
|
|
KatMat
|
guzva je zato da je lustn....glede vstopnine je pa tko...mors vedt kje it not da je ne placas
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 20.2.2009 9:34:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dito: Kokr je men zdravnica razložila, obravnavnavajo bolniško šele tisti dan ki ti poteče, torej pri teb 15., tudi če pošlje prej na komisijo, tko da ni panike, podaljšajo jo pa itak do dneva ko jo obravnavajo, tudi če ti vmez že poteče, nč bat. Jst bi tud krofe, pa flancate, pa jih ne smem . A obstajajo kakšni dietni? Se bom mogla zadovoljit z vonjem krofov. dietnih krofov pa flancatov ni tako da boš drugo leto nadoknadla men je zdaj potekla bolniška 18.2 in sem tud na tisti dan dobila odgovor, tako da so mi v pon. poslale v ZD. kartoteko na komisijo, v torek je bila obravnava, v sredo sem dobila odgovor! tako da Dito: jaz bi ta tvojem mestu vprašala v ZD. svojo zdravnico kdaj bodo poslali kartoteko da boš lahko do takrat prinesla izvid od G. meni v jan. glih zaradi tega ker so mi oddale kartoteko en dan prej na komisijo kot sem imela pregled niso podalšali bolniške in sem mogla it delat
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.